eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃یکشنبه تون عالی 🍀🍃الهی امروزبه 🌼🍃آرزوهای قشنگتون برسید 🍀🍃الهی حالتون خوب 🌸🍃لحظه هاتون شیرین 🍀🍃کارهاتون موفق 🌼🍃نگاه مهربان خدا همراهتون 🍀🍃مشکلات تون آسان و 🌸🍃زندگیتون با 💐🍃خوشبختی سپـری بشـه 🍃💐 💖🍃الهی آمین یارب العالمین🍃💖
اول كار فر روشن كن تا گرم شه!! دوپيمونه ارد با يه قاشق چاي خوري بکینگ پودر الك كن .. ٤تا تخم مرغ با يه پيمونه شكر و كمي وانيل هم بزن {٧دقيقه كمتر يا بيشتر} تا حجيم شه.. بعد نصفه پيمونه روغن مايع و اضافه كن.. و بعد نصفه پيمونه شير ولرم ... بعد يك قاشق غذا خوري زعفرون دم شده غليظ و يكمي پودر هل و دوقاشق غذا خوري گلاب اضافه كن هم بزن... مخلوط ارد تو چند مرحله اضافه كن و با ليسك هم بزن ودر اخر كمي با دور كند همزن هم بزن تا گلوله اي باقي نمونه. بريز تو قالب بذار تو فر به مدت ٤٥ دقيقه ... (با توجه به دماي فر خودتون تنظيم كنيد) نوش جان👌
💠بزرگی گفت : وابسته به خـدا شويد ✨پرسيدم : چه جوری ؟ 💠گفت : چه جوری وابسته به يه نفر ميشے ؟ ✨گفتم : وقتے زياد باهاش حرف میزنم 💠زياد ميرم و ميام . ✨گفت : آفرين زياد با خــدا حرف بزنـــ 💠زياد با خــدا رفٺ و آمد ڪنـــ ...! 🌸🍃⇜وقتے دلٺ با خـداسٺ، بگذار هر ڪس ميخواهد دلٺ را بشڪند... 🌸🍃⇜وقتے توڪلت با خـداست، بگذار هر چقدر ميخواهند با تو بے انصافے ڪنند... 🌸🍃⇜وقتے اميدٺ با خـداسٺ، بگذار هر چقدر ميخواهند نا اميدت ڪنند... 🌸🍃⇜وقتے يارٺ خـداسٺ، بگذار هر چقدر ميخواهند نارفيق شوند... هميشه با خـدا بـمان. 🕊﴿چترِ پروردگار، بزرگترين چترِ دنياستــ...﴾🕊 ❣فقط به امید خودٺ خــداجونـــ... ❣نه به امید بنده های بے خودتـــ ...
طرز تهیه: هر بسته پودر ژله رنگی رو با یه لیوان اب جوش بنماری کنین و نصف لیوان بستنی بهش اضافه کنین بریزین تو یه سینی من از سینی 20 در 30 استفاده میکنم اگه میخواین رنگ ژله ها پررنگ تر بشه رنگ خوراکی رو وقتی ژله داغه اضافه کنین 4 بسته ژله آلوئه ورا نیاز دارین هرکدوم رو با یک و نیم لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین سرد شه . بعد از اینکه ژله بستنی ها سفت شدن با کاتر قلب کاتر بزنین . کف قالب یکمی ژله الوئه ورا بریزین و بذارین نیمبند شه بعد قلبا رو کف قالب و روی دیواره ی قالب بچینین وسطشم اضافه های قلب و دور قلبا رو بریزین وقتی قالب از ژله های رنگی پر شد اروم آلوئه ورای خنک رو با قاشقی چیزی بریزین رو ژله ها و بذارین تو یخچال 6 ساعت بمونه . بعد قالبو بذارین چند ثانیه تو اب گرم و برگردونین تو ظرف
‎شیرینی کوکو(نارگیلی) ‎فقط با سه چیز و بدون همزن ‎۳ سفیده تخم مرغ ‎۱/۲ پیمانه شکر ‎۱ونیم پیمانه پودر نارگیل چرب وانیل - ‎همه موادو با لیسک مخلوط کنید تا اینکه خمیری شه که بشه بهش شکل داد. با اسکوپ بستنی از مخلوط بردارین و روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتین بزارین . ‎اگه دیدین شکل نمیگیره، و یحالت شلی داره، پودر نارگیل بیشتری اضافه کنین . ‎در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزین . ‎بعد ازینکه از داغی افتادن ، زیرشونو داخل شکلات آب شده فرو کنید و روی توری بزارین و تزیین کنین و حدود ۱۰-۱۵ دقیقه بزارین یخچال بعد میتونین سرو کنین. ‎یه روش دیگه داره که اول سفیده ها و ‎شکر رو هم میزنین تا پفی شه ولی سفت نشه و کاسه رو خم کردنی بریزه، بعد پودر نارگیل اضافه و مخلوط کنید ، در این روش احتمال داره پودر نارگیل بیشتری نیاز داشته باشین . ‎این شیرینی رو از یک صفحه معتبر برداشتم و روغن و آبلیمو نداشت و چرخم نکرده بود و در مخلوط کن هم مخلوط نکرده بود و همچنین بصورت بن ماری هم حرارت نداده بود. یعنی بافتش با شیرینی های نارگیلی بازاری متفاوته ولی اینم عالیه. ‎
مواد لازم: گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۱۰۰ گرم بادمجان ۱ عدد نمک و فلفل و آویشن،پاپریکا،پودرسیر چیبس خلالی مقداری گوجه جعفری سس ترکیب(ماست،مایونز،خردل،کچاپ،سرکه نمک و فلفل یا سس فرانسوی یا سس دلخواه) پنیر پیتزا مقداری نان باگت ۱ عدد طرز تهیه: ابتدا گوشت را از فریزر خارج کنید و همان طور که منجمد هست توی تابه بزارید و مقداری روغن اصافه کنید وقتی گوشت مقداری خوذش رو باز کرد با قاشق گوشت را تکه تکه میکنیم ولی مثل مایه ماکارونی نمیخواین از هم باز بشه بعد پیاز را که جداگانه سرخ کردیم به گوشت اضافه و با ادویه ها حسابی تفت میدهیم تا مزه ها به خرد هم برود،بادمجان ها را برش نازک بزنید تقریبا هر یک عدد بادمجون متوسط شامل ۵-۶ برش نازک میشه،بعد از اینکه تلخی بادمجون ها را گرفتیم سرخشون میکنیم یا میتونید گریل کنید حالاااا نان باگت را از وسط برش بدید مقداری از سس را روی نان بگذارید سپس به ترتیب بادمجان های سرخ شده،گوشت سرخ شده،قارچ ها را هم با پنیر پیتزا در تابه تفت دادم و وقتی پنیرها آب شدن با قارچ مخلوط و روی گوشت میریزیم سپس مقداری چیبس خلالی و جعفری خرد شده و اسلایس های گوجه و دوباره سس ساندویچ را میبندیم و نوش جان میکنیم.. پ ن: میتونید ساندویچتون را گریل هم بکنید که عالی میشه🙌🏻😍 .
سه ليوان آرد يك ليوان روغن جامد(مخلوط كره باشه عاليه) زنجبيل يك ق غ پودر قند دو ليوان هل يك ق چ اول آرد رو ألك كرده بعد حدود ١٥ دقيقه تفت داده تا خاميش كاملا بره،بعد دوباره ألك كرده،روغن رو داغ كرده و آرد رو داخلش تفت داده بعد پودر قند و هل و زنجبيل رو اضافه كرده و كاملا مخلوط كرده تا پودر قند با آرد مخلوط شده ،زير اجاق رو خاموش كرده و مواد رو داخل ظرف پيركس پرس كنيد بزاريد يكي دوساعت بمونه بعد برش بزنيد،مي تونيد قالب هم بزنيد،اگه عجله داشتيد بزاريد يخچال،اين حلوا حلوا سنتي بسيار خوشمزه ست اگر مطلبی مورد استفاده و رضایتتون قرار گرفت برای تعجیل در فرج امام زمان و سلامتی بانو فاطمه عزیز صلواتی عنایت فرمائید
🔻مواد لازم : 📝 ▫️سینه مرغ پخته شده ۱ عدد ▫️نون تست ۱ بسته و نصف ▫️خیارشور ▫️پیازچه ▫️ماست ۲ ق غ ▫️سس ۱ ق غ ▫️آب مرغ ▫️نمک و فلفل ✍ابتدا کناره های تست رو برش میزنیم برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم بعد خیارشور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم سس و ماست به همراه آب مرغ در حد ۵ ق غ میزنیم و نمک و فلفل رو میزنیم بعد مواد رو خوب هم میزنیم روی مواد مواد میزاریم و یک نون دیگه روش میزاریم و از وسط به شکل مثلثی برش میزنیم و یک لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم و برای تزئین روش میتونید از ذرت شیرین ، فلفل دلمه ، گوجه ، خیارشور ، جعفری ساطوری شده و هویج استفاده کنید .
اول یه پیاز بزرگ رو رنده کردم بعد تو قابلمه تفتش دادم کمی زردچوبه زدم تا طلایی بشه گردو اسیاب شده رو اضافه کردم و دوباره تفت دادم کمی بهش اب اضافه کردم وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم تا اروم اروم جا بیفته و به روغن بیفته‌. تو یه قابلمه دیگه مرغ رو جدا سرخ کردم فقط دو طرفشو سرخ کردم نزاشتم کامل بپزه یک ساعت قبل خاموش کردن فسنجون مرغ رو گذاشتم تو فسنجون تا خوب بپزه و مزه فسنجون به خوردش بره. برای مزه دار کردن فسنجون کمی شکر و رب انار اضافه کردم دوستان حتی اگه فسنجون رو ترش میخورین سعی کنین دوقاشق حتما شکر رو اضافه کنین چون مزه متفاوتی به فسنجون میده به جاش رب انار بیشتر بریزین که ترشش کنه . دوستان گردو خودش روغن پس میده پس زیاد از روغن استفاده نکنین میتونین از تیکه های یخ برای پس دادن روغن استفاده کنین من خودم این کارو انجام نمیدم چون اگه گردو خوب اسیاب بشه و خوب جا بیفته خودش روغن پس میده .