تارت شور تن ماهی
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
200 گرم آرد
120 میلی لیتر روغن آفتابگردان
120میلی لیتر شیر
30 گرم پنیر رنده شده
10گرم مایه خمیر فوری
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل
مواد پر كردن:
200 گرم پنیر قابل پخش تازه
80 گرم تن ماهی
کاهو
زیتون های سبز
گوجه گیلاسی
پیاز قرمز
برگ های ریحان
روغن زیتون اضافی
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی چروس👇👇
مواد لازم
یه لیوان آب
یه لیوان آرد
سه ق غ خ شکر
سه عدد تخم مرغ
50 گرم کره
نوک ق چ خ نمک
نوک ق چ خ وانیل
آب و شکر وکره وانیل و نمک میزاریم روی حرارت از کناره ها که شروع به حباب زدن کرد آرد به یکباره اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم تا خمیر به یک جا جمع بشه. خمیر به ظرف دیگه انتقال میدیم تا کاملا سرد بشه. بعد تخم مرغ دونه دونه اضافه میکنیم هر بار هم میزنیم تا خمیر یکدست و چسبناکی درست بشه. بعد توی قیف میریزیم و به اندازه ی ده سانتی توی روغن قیچی میکنیم بعد حرارت روشن میکنیم با حرارت متوسط رو به کم میزاریم تا آروم سرخ بشه.حرارت اگه زیاد باشه چرس مغز پخت نمیشه و توش خمیری میشه.حواستون باشه به مقدار کم توی تابه برش بزنین اگه خمیر ها روی هم بیافته ترد نمیشه.
بعد هم توی مقداری شکر و دارچین میغلتونیم میتونین با شکلات صبحانه سرو کنین
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک #شیرینی_بدون_فر خوشمزهه😋
#شیرینی_گردو_عسلی
گردو ۳۰۰ گرم
عسل ۳۰۰ گرم
شکر ۱ ق غ(دلبخواهی)
ابتدا گردوهارو تفت بدین کنید سپس خنک که شد ریز خورد کنید و عسل رو داخل ظرف آلومینیومی روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید وقتی مقداری تغییر رنگ داد و به غلظتی رسید که روی قاشق که برعکس کنیم نریزه ،گردو رو اضافه میکنیم و روی تخته چوبی که با آب مرطوب کردیم بریزید و با وردنه که با آب مرطوب کردین صاف کنید و برش بزنید
و در ظرف دربسته نگهداری کنین🌸
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_زمینی_با_گوشت_چرخی
موادلازم:
6تا7 عدد سيب زميني
كره
پنيرچدار یا پيتزا
مواد میانی :
250تا300 گرم گوشت چرخی
1عدد پياز
1عددفلفل قرمز
1عدد فلفل سبز
1 استکان گوجه فرنگي پوره شده
فلفل
نمك
طرزتهیه:
ابتدا سيب زمينی ها را شسته وخشک کرده و از وسط نصف کنید.
میتونید در فویل که کاغذ روغنی گذاشته ایدسیب زمینی ها را گذاشته وبزارید در فر 200درجه تا سیب زمینی ها پخته شوند با چنگال یا چاقو چک کنید.(حدود50دقیقه).
تا سیب زمینی ها آماده بشن، مواد میانی را درست کنید.
در تابه پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت داده وگوشت چرخی را اضافه کرده وبعد کمی تفت خوردن پوره گوجه وفلفل های رنگی خورده شده وادويه دلخواه راریخته وآب گوجه که کشیده شد از روی حرارت بردارید.
طبق ویدئو سيب زميني ها پخته شده را از فویل درآورده و با چنگال داخل سیب زمینی ها را له کنید وکمی کره وپنیرونمک وفلفل اضافه کرده وخوب مخلوط کنید واز مواد گوشتی روی آنها ریخته را له كرده و ودرآخر یک ورق پنیر چدار(موتزارلا) گذاشته وبرای مدت 10تا 15دقیقه درفر گذاشته تا پنیرها آب وطلایی شوند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#طاس_کباب🥘
🍜طرز تهیه
یه پیاز درشت روخلالی کردم وباکمی زردچوبه وبااون فلفل قرمزام کمی تفت دادمش وگوشتمو بهش اضافه وهمه روباهم تفت دادم ودوتا دونه گوجه فرنگی رورنده ریز یاتومیکسر زدم تنگش همه روباهم مخلوط ویه قاشق رب گوجه هم زدم بهش وکمی آب ریختم توش یکی دوتاقل که زد درشو گذاشتم تاجابیوفته وبعد رفتم سیب زمینی های کوچولو روپوست کندم وتوروغنش کمی زعفرون ریختم وتفتش دادم وبعد دوتا دونه هویج رو حلقه حلقه کردم ودر کنار سیب زمینی یه کوچولو تفتش دادم وکمی آلو خورشتی روکه هم ازقبل خیس داده بودم بهش اضافه ووقتی گوشتمون نیم پز شد بهش اضافه کردم ونمکشو میزون ودرآخر توهمون روغن سیب زمینی گوجهفرنگی هامو هم سرخ کردم ودرآخر به خورشتم اضافه کردم به هم نداشتم نریختم و۵دقیقه قبل سرو دوقاشق بهش آب نارنج تازه یعنی یه چیزی شدا.
👈غذا همچینی باید رنگولعاب دارباشه نه رنگو روپریده آبپز اصن دوست ندارم.
👈درضمن ازروغن زیاد استفاده نشده درطبخ این غذا ولعابش واسه گوشت تازه گوسفندیه.
❤️ پیامبر اڪرم (ص) :
هرڪس مےخواهد رزق او زیاد شود هر صبح و شب
⇜۞ ۳مرتبہ این دعا را بخواند این دعابہ حدے نتیجہ مےدهد ڪہ تا ۷ نسل او نیز محتاج نشوند🍃
« مفاتیح الحاجات ۸۷
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
#شیرینی_گل_مینا 🥯 😋
کره 200گرم
رنده پوست لیمو 1 ق چ
پودر قند 100گرم
پودرکاسترد 4 ق س
نشاسته ذرت 1 ق غ
وانیل مقداری
ارد 250تا 300گرم
بکینگ پودر یک دوم ق چ
زرده تخم مرغ 1
کره وپودر قند وپوست لیمو.رو زده تاحجمش دوبرابر بشه زرده رو اضافه کرده و بعد نشاسته ذرت ارد کاسترد و بکینگ پودر رو الک کرده اضافه میکنیم و هم میزنیم با لیسک.اگه خمیر چسبناک بود ارد اضافه نکنین چند دقیقه بزارین یخچال سفت میشه بعد خمیر رو من دوقسمت کردم وبه یه قسمت پودرکاکایو زدم بعدم با کاتر گل مینا قالب زدم در فر درجه صدوهفتاد به مدت یکربع
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب
برای خمیر:
200 گرم کره نرم شده در دمای محیط
نصف پیمانه سرخالی روغن مایع
یک چهارم پیمانه شکر دانه ریز
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سر پر ماست
1 قاشق غذاخوری سرکه (انگور یا سیب)(قابل حذف است)
1 بسته وانیل شکری( معادل 5گرم یا کمی وانیل خالص)
4تا 4ونیم پیمانه آرد(میزان آرد نمیشه دقیق گفت کم کم اضافه کنید تا خمیرتون جمع بشه و به دست نچسبه اگر زیاد آرد بزنید خمیر سفت میشه کیفیت شیرینیتون پایین میاد)
برای داخل پای:
5 عدد سیب متوسط
5 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
2 قاشق چایخوری دارچین
گرد اختیاری به اندازه 1 فنجان (در این جا اضافه نشده)
پودر قند برای روی پای سیب
تمام مواد خمیر به غیر از آرد را داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید سپس کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نچسبد بدست بیاد
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡