eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ بدونِ استخوان 1 کیلو سیر 5 حبه آرد 5 ق س نشاسته ذرت 1 ق س شیر خشک 1 پیمانه زرده تخم مرغ 3 عدد سس خردل 1 ق س یخ قالبی 6 تکه روغن مایع 3 ق س نمک 2 ق م فلفل سیاه 1/2 ق چ فلفل قرمز 1/2 ق چ پودر تخم کرفس 1/2 ق چ پودر زنجبیل 1/2 ق چ دارچین 1/2 ق چ پودر هل 1/2 ق چ پودر میخک 1/4 ق چ جوز هندی 1/2 ق چ آویشن 1/2 ق چ پودر کاری 1/4 ق چ پودر تخم گشنیز 1/2 ق چ پودر سیر 1/2 ق چ پودر پیاز 1/2 ق چ (سه ادویه آخر رو میتوانید حذف کنید) هویج نگینی بخار پز 1 عدد قارچ ریز بلانچ شده 100 گرم (برای بلانچ کردن قارچ آنها را 3_5 دقیقه در آب در حال جوش میریزیم و بعد از آبکش کردن در آب سرد و مجدد در آبکش میریزیم تا آب آن کامل برود) اسانس دود 4_5 قطره (من هشت قطره زدم) ابتدا مخلوط ران و سینه مرغ را به همراه سیر دو بار از چرخ گوشت رد میکنیم. (من از گوشت رانِ کمتری استفاده کردم که تیره نشود) بعد آنرا داخل غذا ساز ریخته همه ی مواد خشک را روی آن الک میکنیم. سپس زرده های تخم مرغ را به همراه سس خردل اضافه کرده 5 دقیقه میزنیم. در حین مخلوط شدن روغن مایع و تکه های یخ را یکی یکی اضافه میکنیم. روی میز کار دو لایه سلفونِ پهن میکشیم و از یک طرف با چسب فیکس میکنیم. یک ظرف آب کنار دستمان قرار میدهیم دست را مرطوب کرده و مواد را روی آن قرار داده کمی پهن کرده قارچ وهویج روی آن میریزیم و با مواد کالباس روی آنها را میپوشانیم تا در وسط قرار بگیرند و از بیرونِ کالباس دیده نشوند. دست را مرطوب کرده و به مواد فرم میدهیم. سپس رول میکنیم طوری که سه لایه سلفون دور آن پیچیده شود. بعد دو طرف سلفون را میپیچیم تا کاملاً فشرده شود و کناره ها را یا گره میزنیم و یا با نخ میبندیم. در پایان آن را روی فویل قرارداده دو دور با فویل رول میکنیم و کنار آنها را مانند شکلات میپیچیم تا آب داخل آن نفوذ نکند. بعد آن در قابلمه‌ای بزرگ که داخل آب در حال جوشیدن است قرار میدهیم طوری که آب روی آن را بپوشاند و یک ساعت ونیم با حرارت متوسط زمان برای پخت میدهیم. در حین پخت وقتی آب قابلمه تبخیر شد آب جوش اضافه میکنیم. بعد پخت کمی که خنک شد فویل و سلفون آن را جدا کرده روی آنرا میپوشانیم تا خشک نشود و 5_6 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملاً خنک شود و بعد برش میدهیم. اگر یک شب داخل یخچال بماند خیلی خوشمزه تر میشود. نکته.برای درست کردن کالباس اول همه موادراآماده کنیدبعدمرغ راازیخچال خارج کنیدتاگرم نشود 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
آرد سفید: 2لیوان شکر: 1لیوان ماست: 1لیوان روغن مایع: 1لیوان تخم مرغ: 4عدد هل: 1/4قاشق چایخوری بکینگ پودر: 2قاشق چایخوری پودر نارگیل و پودر پسته برای تزیین مواد شربت: آب: 1لیوان شکر: 1لیوان گلاب: 1/4لیوان زعفران: 1قاشق چایخوری هل: 1/4قاشق چایخوری روغن و شکر رو خوب میزنیم. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و خوب هم میزنیم. هل رو اضافه میکنیم، ماست رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. آرد و پکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم. در این مرحله نباید زیاد هم بزنیم، فقط هیچ گلوله ای در مخلوط باقی نمونه. درون سینی فر رو چرب کرده و مواد رو میریزیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20_25 دقیقه میپزیم. برای شربت، آب و شکر و زعفران رو 10دقیقه میجوشونیم و بعد هل و در آخر گلاب و دیگه شعله رو خاموش میکنیم . لازم نیست خیلی غلیظ بشه. حالا صبر میکنیم کیک و شربت هر دو کاملا سرد بشن. سپس کیک رو به شکل دلخواه برش داده و شربت رو روش میریزیم، به طوری که کل کیک سیراب بشه و در مرحله آخر پودر نارگیل و پودر پسته میپاشیم و در ظرف مورد نظر میچینیم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥣 🔸پیاز رو پوست بکنید و بشورید ، خلال های نازک خرد کنید ، و بریزید روی یک پارچه تمیز و بزارید کاملا خشک و چیپسی بشه ، سعی کنید از پیاز سفید استفاده کنید چون کم آب تر هستش و زودتر خشک میشه ، پیاز رو پودر کنید و به ازای هر دو کیلو پیاز خرد شده بعد از پودر کردن دو قاشق غداخوری بهش آرد سفید اضافه کنید تا به هم نچسبن 🔸از پودر پیاز برای تهیه انواع کتلت ، خورشت ، استیک ، پلو به خصوص لوبیا پلو و غذا های گوشتی میتونید استفاده کنید . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
خدایا؛ اگر روزی در سختی ها فراموش کردم خدای بزرگی دارم، تو فراموش نکن که بنده ی کوچکی داری. با نوازشی یا شاید تلنگری همراهی ات را، مهربانی و بزرگی ات را برایم یاد آوری کن ❤️ 💖💖💖💖💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖خدایا 🌸بر محمد و خاندان پاک و مطهرش 💖درود فرست و ما را از ، 🌸زمره تقواپیشگان قرار ده الهے آمین🌸🙏 🌸اَللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّـدٍﷺ 💖وَآلِ مُحَمـَّدﷺ 🌸وَ عَجِّـل فَرَجَهُـم ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
برای مارمالاد هویج من نیم کیلو هویج پوست گرفته و رنده شده را با نصف لیوان آب پختم با شعله متوسط تقریبا نیم ساعت زمان می بره تا بپزه و آبش خشک بشه بعد از اینکه آبش کشیده شد و کاملا پخت با گوشتکوب برقی (یا دستی ) لهش کردم بهش ¾ لیوان شکر اضافه کردم و مجدد روی حرارت گذاشتم تا قوام بیاد توی این فاصله بعد 1 قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین با 2 قاشق غذاخوری آب بنماری کردم و بعد از قوام آمدن مارمالاد بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و بهش ¼ قاشق چایخوری پودر هل و 1 قاشق غذاخوری گلاب و خیلی کم وانیل اضافه کردم بعد از کمی ولرم شدن توی شیشه ریختم . . برای مارمالاد توت فرنگی همین مراحل با 250 گرم توت فرنگی و حذف هل و 1 قاشق مرباخوری خوری سرخالی پودر ژلاتین انجام دادم ‌💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍆 ♦️چیکار کنید که براى سرخ كردن بادمجون کمتر روغن مصرف بشه👇🏻 🔸اول بادمجونها رو پوست میگیرم و میشورمشون بعدش برش میزنم و پهنشون میکنم روی یه پارچه تمیز که آب اضافه ایشون گرفته بشه بعدش توی روغن داغی که کمی نمک بهش زدیم با حرارت ملایم سرخشون میکنیم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : 1 بسته ماکارونی فرمی 2تا3 عدد سیب زمینی آبپز خرد شده 6تا7 ورق کالباس خرد شده (من گیاهی ریختم) 10 عدد خیارشور خرد شده (من نریختم) 100 گرم نخود فرنگی 2 عدد هویج متوسط آب پز وخرد شده (من از یک قوطی سبزیجات استفاده کردم) 3تا4 قاشق غذاخوری ماست سس مایونز 2تا3 قاشق غذاخوری (به میزان لازم) نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم آبلیمو تازه 2 تا 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه : توی کلیپ ترکیب مواد مشخصه، اول سس ماکارونی رو آماده کنید. توی یک ظرف سس مایونز (کم چرب ریختم) ماست، نمک وفلفل، پودر آویشن و آبلیمو رو بریزید وهم بزنید. ابتدا سس سالاد رو روی ماکارونی که از قبل پخته وآبکشی کردیم وسیب زمینی آبپز میریزیم وخوب مخلوط میکنیم بعد مابقی مواد را اضافه کنید وهم بزنید بعد سالاد رو بزارید در یخچال تا چند ساعتی بمونه وبعد آمادس برای سرو، نوش جان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
👀 من آدم خوبی هستم! «عُجب» یعنی وقتی انسان به درون خودش مراجعه می‌کند، بگوید من آدم خوبی هستم. این موجب سقوط اوست؛ چون راه خدا راه توحید و بندگی بود، آمده بودیم بگوییم ما هیچ چیز نداریم و همه چیز از خداوند است. حجةالاسلام والمسلمین استاد وکیلی ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
﷽ اَللّهُمَ عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ الفَرَج . . کریم‌کار‌ندارد‌که‌کیست‌سائل‌او کرامتی‌بنما‌یا‌حســــن‌عزیز‌الله 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10