فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی
مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر
550 گرم آرد
50 گرم روغن نباتی
10 گرم مخمر
1 قاشق شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
دانه کنجد
سس گوجه فرنگی
پونه کوهی
پنیر موزارلا یا چدار
طرز تهیه:
ابتدا شیر ، مخمر و شکر را مخلوط کنید ، 10 دقیقه استراحت دهید تا کمی روی آن حباب بزند سپس روغن و آرد را به تدریج اضافه کنید.
خمیر را به 8 قسمت تقسیم کرده و توپک هایی درست کنید. گلوله ها را با سلفون بپوشانید تا خمیر خشک نشود و حجمش دو برابر شود 30دقیقه استراحت دهید
بعد از مدت ذکر شده گلوله ها با وردنه باز کنید بصورت دایره و سپس سس گوجه فرنگی ، پونه کوهی ،کمی روغن زیتون و پنیر رنده شده را وسط خمیر بگذارید ، خمیر را تا کنید مانند ویدئو سپس لبه های خمیر را با یک چنگال فشار دهید.
در سینی فر کاغذروغنی انداخته و با زرده تخم مرغ رو مال کنید تهیه و دانه کنجد بپاشید.
و در فر 180 درجه ، به مدت 20-25 دقیقه بپزید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
✨﷽✨
در جوشن كبير يك عبارتی هست كه مىگوييم:
💚 "يا كٓريمٓ الصَّفْح"
معناش خيلى جالبه.
یك وقتی یك کسی تو رو میبخشه اما یادش نمیره که فلان خطا رو کردی و همیشه یكجوری نگات میکنه که تو میفهمی هنوز یادش نرفته؛ یهجورایی انگار که سابقهی بدت رو مدام به یادت میاره.
ولی یك وقتی، یك کسی تو رو میبخشه و یکطوری فراموش میکنه انگار نه انگار که تو خطایی رو مرتکب شدی.
اصلا هم به روت نمیاره.
به این نوع بخشش میگن صَفح.
و خدای ما اینگونه است...
از صمیم قلب میگویم:
💜"يا كٓريمٓ الصَّفْح"
#ببخشیم و بگذریم...
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی😍
《کتلت لوبیا و قارچ》
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط 3 عدد
قارچ 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
کنسرو لوبیا 1 قوطی
سیر 2 حبّه
تخم مرغ 1 عدد
روغن
زردچوبه
نمک فلفل
طرز تهیه :
: پیاز و سیر را خرد و با یک قاشق روغن آنها را سرخ کنید. قارچها را هم خرد کرده و با یک قاشق روغن، تا رسیدن به رنگ طلایی مایل به قهوه ای تفت دهید.
سیب زمینی ها را آبپز و سپس رنده کنید. پیاز و سیر، قارچها، سیب زمینی رنده شده و لوبیا را در میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را روی مواد بشکنید و ادویه جات را اضافه کنید. مواد را خوب باهم مخلوط کنید و بعد آنها را به شکل دلخواه در بیاورید. آنها را به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن کمی سرخ کنید.
نکته: کتلت لوبیا و قارچ مانند کتلت های دیگر چسبندگی خیلی خوبی ندارد بنابراین در پخت آن باید با دقت بیشتری عمل کرد تا کتلت وا نرود.
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
بساطِ زرنگی هایتان را اطراف آدم هایِ ساده و مهربان پهن نکنید ،
انصاف نیست !
کاش آدم هایی که انتخاب کرده اند خوب باشند را پشیمان نکنید ...
دنیایمان به اندازه ی کافی آدمِ زرنگ دارد !
دست از سرِ این نسلِ اصیلِ رو به انقراض بردارید !
باور کنید ؛
حتی کوچکترین ضربه به این جور آدم ها ... تاوان دارد !
مادرم همیشه می گفت ؛
''خدا بدجور پشتِ آدمهای ساده ایستاده ''
حواستان باشد ؛
مبادا خدا را عصبانی کنید !
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
انسانهای خوب....
همانند گل های قالی اند.
نه انتظار باران را دارند
و نه دلهره چیده شدن..
بلکه دائمی اند...✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
#سیب_زمینی_تنوری_پنیری 😋😋
طرز تهیه:
فر را روشن کرده، با حرارت دویست و ده درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. ظرف مخصوص فر را با 1 قاشق چای خوری روغن (یا کمی بیشتر) چرب کنید.
پنیر پارمیسان ، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. قسمت برش خورده را با دستمال تمیز خشک کنید تا رطوبتی نداشته باشد. سپس با یک قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا سیب زمینی ها کاملا پوشیده از روغن شوند. مخلوط پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی پوشیده شود. سپس سیب زمینی ها را از قسمت برش خورده در ظرف پیرکس بچینید و پانزده تا بیست دقیقه در فر بپزید. بعد از فر بیرون آورده و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید و دوباره پانزده تا بیست دقیقه دیگر در فر بگذاریدتا برشته شود.بعد با مقداری جعفری ساتوری شده و در صورت تمایل با خامه ترش سرو کنید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
از بوسیدن دو جا
انسان به عرش میرسہ
♡بوسیدن دست پدر
♡بوسیدن پای مادر
نیکی به پدر و مادر
داستانی است که تو آن
را مینویسی وسالها
بعد فرزندانت آن را
برایت حکایت میکنند!
پس خوب بنویس 🌺🍃
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
#خوراك_گولاش_مجارستانی
اول پيازهاى ريز و چهار قاچ مى كنيم و تفت ميديم، بعد سير خرد شده و بعد هم گوشت، همه رو باهم تفت ميديم، فلفل سياه ميزنيم و يه دونه برگ بو رو بهش اضافه مى كنيم يك ليوان آب ميريزيم و ميذاريم بپزه، هويج و سيب زمينى رو تقريبا درشت برش مى زنيم، تفت مى ديم توكمى روغن بعد فلفل دلمه قرمز و خرد كرده و اضافه مى كنيم، وقتى خوب تفت خورد يه گوجه ى نگينى شده رو هم اضافه مى كنيم و باهم سرخشون مى كنيم در آخر يه قاشق رب و اضافه كنيد و بذاريد تا رنگ باز كنه، وقتى گوشت نيم پز شد همراه با آبش به تابه اضافه مى كنيم و ميذاريم تا بپزه و جا بيفته، اگه لازم بود باز آب اضافه كنيد، آخر هم نمك غذا رو اندازه كنيد
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
✨🧄با استفاده از سیر موجب افزایش اشتها شوید
●○ سیر از جمله گیاهان دارویی بسیار مفید و پر خاصیتی به شمار میرود که برای بسیاری از موارد مفید واقع میشود.
○● سیر با داشتن آلیسین میتواند به پیشگیری و درمان بیماریهایی که سبب کاهش اشتها میشوند کمک کند.
○● از این رو بهتر است این اکسیر جوانی پر خاصیت را پیش از غذا برای افزایش اشتها مصرف کنید
#آشپزی😍
《کتلت لوبیا و قارچ》
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط 3 عدد
قارچ 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
کنسرو لوبیا 1 قوطی
سیر 2 حبّه
تخم مرغ 1 عدد
روغن
زردچوبه
نمک فلفل
طرز تهیه :
: پیاز و سیر را خرد و با یک قاشق روغن آنها را سرخ کنید. قارچها را هم خرد کرده و با یک قاشق روغن، تا رسیدن به رنگ طلایی مایل به قهوه ای تفت دهید.
سیب زمینی ها را آبپز و سپس رنده کنید. پیاز و سیر، قارچها، سیب زمینی رنده شده و لوبیا را در میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را روی مواد بشکنید و ادویه جات را اضافه کنید. مواد را خوب باهم مخلوط کنید و بعد آنها را به شکل دلخواه در بیاورید. آنها را به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن کمی سرخ کنید.
نکته: کتلت لوبیا و قارچ مانند کتلت های دیگر چسبندگی خیلی خوبی ندارد بنابراین در پخت آن باید با دقت بیشتری عمل کرد تا کتلت وا نرود.
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
همیشه امیدتان به خدا باشد
نه بندگانش؛
چون امید بستن به غیر خدا
همچون خانه عنکبوت است :
سست، شڪننده و بی اعتبار...
خدا به تنهایی برایتان ڪافیست..
در همه حال به او اعتماد ڪنید
🍃🌸
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
قدر داشته هاتونو بدونید
بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه
اونقدر که برای یک روز برگشتن به عقب
حاضرید کل زندگیتون رو بدید
🌹🌹🌹✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
#سالادبلغور_گندم_و_برنج
بلغور رو مثل برنج بپزيد و بذاريد تو يخچال كه كاملن خنك بشه. فلفل دلمه اي هاي رنگي و خيار رو خرد كنيد و بريزيد توي ظرف. بلغور رو كه حالا بعد از سرد شدن دونه دونه ست و ديگه اون حالت چسبناك اوليه شو نداره رو به ظرف اضافه كنيد. موادو با هم مخلوط كنيد و روش پنير فتا بريزيد. براي سسش هم ميتونيد از انواع سركه ها و روغن ها به همراه نمكو فلفل استفاده كنيد! يه شام يا عصرونه ي فوق العاده سبك و پرخاصيت! به همين آسوني اون دونه هاي انار از بازمونده
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#طرز_تهیه
💢اول آرد رو ده دقیقه تفت بدید تا بوی خامی آرد بلند بشه بعد یه دور از الک رد کنید و دوباره روی حرارت قرار بدید پودر قند رو هم روش الک کنید و مخلوط کنید بعد روغن مایع رو بهش اضافه کنید
همیشه کمی از روغن رو نریزید شاید احتیاج نباشه مواد باید به صورتی باشه که سفت نباشه به عکس و فیلم دقت کنید مواد شل هست طوری که راحت روی نون میکادو پخش میشه در اخر اسانس رو اضافه کنید چند قطره بزنید مراقب باشید زیاد نزنید میتونید مواد رو بچشید و تنظیم کنید .
حالا اجازه بدید مواد از داغی بیافته( ولی سرد هم نشه )که وقتی روی نون ریختید موج نگیره
یه لایه نون بزارید روش مواد رو بریزید و پهن کنید دوباره یه لایه نون و با دست فشار بیارید تا فیکس بشه تا به آخر و مواد تموم بشه برای این مقدار من چهار ورق نون میکادو استفاده کردم
در اخر روش یه جسم سنگین بزارید و بزارید یخچال تا خودش رو بگیره حدود دو ساعت خوبه
بعد با چاقو اره ای به هر سایزی دوست دارید برش بزنید
ویفر ها هم موندگاریش بالاس فقط تو ظرفی بزارید که هوا نکشه همین
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
مواد لازم🔻
تخم مرغ :3 عدد
شکر؛ 1 پیمانه
وانیل :1 ق چ
روغن: نصف پیمانه
شیر: 1 پیمانه
بکین پودر: 1 ق غ
آرد :دو ونیم پیمانه
خامه قنادی: به مقدار لازم
ژله توت فرنگی :1 بسته
توت فرنگی: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
تخم مرغ وشکر ووانیل با همزن خوب هم بزنید که حالت پفکی وسبک وکرم رنگ بشه وحجمش هم زیاد بشه
روغن وشیراضاف کنید ودو دقیقه هم بزنید
بکین پودر وآرد الک شده هم اضاف کنید ودر حد چند ثانیه هم بزنید
مواد را دردر قالب مستطیلی که کف آن کاغذروغنی گذاشته اید بریزید وبه مدت 30 دقیقه در فر گرم قرار دهید
بعد از سرد شدن کیک روی کیک کمی با شربت دلخواه کمی مرطوب کنید و خامه فرم گرفته بزنید
روی خامه را طبق فیلم توت فرنگی بزارید
ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش ویک لیوان آب سرد آماده کنیدواگه میخواهید ژلتون سفت تر باشه نصف لیوان آب سرد بریزید وبگذارید تا کاملا سرد بشه وروی توت فرنگی ها بریزید و توی یخچال بگذارید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
ماهی تا دهانش بسته باشد ؛
کسی نمی تواند
آن را صید کند.
رازهایت را فاش نکن.
بعضی ها در آرزوی
صیدِ یک اشتباه
در انتظار نشسته اند...
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
شاه باشی یا گدا ؛ از دست ساقی فلک
باید این ته جُرعۂ جام اجل نوشید و رفت
گر کنیز پادشاهی یا زن بقال کوی
در تغار صبر باید کشک خود سابید و رفت
سنگ باشی یا گهر ؛ از تختۂ تابوتها
در سیه چال لَحِد خواهی بِسَر غلتید و رفت
حلقۂ طاعت بگوش آویز و در آتش نرو!
اهرمن بود آنکه فرمان خدا نشنید و رفت
زین جهان تا آن جهان ظلمات پُر پیچ و خمیست
باید از اختر شناسان راه خود پرسید و رفت
شهریار از ذوق رفتن در وداع آخری
دوستان با وعده گاه بوستان بوسید و رفت
#شهریار
❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥
#ݥݓــــݩهــآے_ڂــــآڝ
₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
#رولت_يخچالى 🧈 😋
🔸ابتدا ٢ بسته بیسکویت پتى بور کاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم، (میتونید داخل غذاساز هم بریزید، این ساده ترین روش هستش) سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه، سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#خورشت_ریواس
#خورشت
اول یه پیاز رو نگینی خرد کردم ، تو روغن تفت دادم بعد گوشت خورشتی رو اضافه کردم تغییر رنگکه داد زردچوبه زدم سه لیوان آب جوش ریختم روش وصبر کردم تا گوشت پخته بشه .
نعنا و جعفری(دو پیمانه جعفری و نصف پیمانه نعنا) رو بعد از پاک کردن و شستن ریز خرد کردم و تفت دادم وقتی گوشت پخت بهش اضافه کردم نمک و فلفل هم ریختم بعد ریواسا رو پاک کردم و خرد کردم اونم یه کوچولو تفت دادم و یک ربع آخر به خورشت اضافه کردم ✅مواظب باشید نعنا زیاد نریزید چون خورشت تلخ میشه
✅این خورشت باید کم آب باشه
✅ریواس خیلی زود میپزه پس مواظبش باشید که له نشه
✅طعم این خورشت خیلی شبیه خورشت کرفس هست.
.#برنج
#ته_دیگ_مخصوص
برنجم رو همیشه دمی درست می کنم ، به اندازه ی یه بند انگشت روش آب میریزم نمک و روغن هم میریزم روی شعله میذارم آبش که کشیده شد داخل یه قابلمه ی دیگه روغن ریختم قالب گل رو گذاشتم و داخل قالب مغز تخمه ریختم بیرون قالب برنج زعفرونی ریختم یه کم با قاشق پرس کردم بعد قالب رو آروم و صاف بالا کشیدم بعد برنج سفید ساده ریختم ، یه کوچولو آب دور برنج دادم و دمی گذاشتم و دمش انداختم😊
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#بورک_گوشت
دوتا پیاز نگینی رو کمی سرخش میکنیم سیصد گرم گوشت چرخکرده رو هم میریزیم و با پیاز تفت میدیم یه قاشق #رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و در نهایت کمی فلفل #دلمه رنگی و ذرت و کنی #جعفری خرد شده میریزیم همراه با کمی آبلیمو و پودر آویشن و نمک و فلفل
خمیر یوفکا رو باکمی شیر مرطوب میکنیم و کمی مواد داخلش میریزیم و می پیچیم میتونیم روی مواد کمی پنیر پیتزا و یا هر پنیر دیگه بریزیم و بعد بپیچیم البته بدون پنیر هم خیلی خوشمزه و لذیذه من این دفعه نریختم و تو روغن سرخش میکنیم میشه بورک رو تو فر هم گذاشت ولی به نظر من سرخ شده ش خوشمزه تر و ترد تره میتونید بعد از سرخ شدن روغن اضافیش رو بگیرید
#بورک_اسفناج_وپنیر
برای ب#ورک #اسفناج دویست و پنجاه گرم اسفناج خرد شده رو کنی تفت میدیم تا کمی نرم شه بعدش کمی #پیاز کاراملی هم میریزیم و نمک و فلفل میزنیم و کمی که تفت خورد شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله صد گرم پنیر فتا و یا لبنه اضافه میکنیم
و مثل همون بورک گوشت می پیچیم و سرخش میکنیم.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
❖
با چهار کس مهربان باش
"پدر ، مادر ، برادر ، خواهر"..... 🌱🌸
به چهار چیز خود را آراسته کن
صبر ، کَرَم ، بردباری ، علم....
به چهار گروه نزدیک شو
مخلص ، باوفا ، کریم ، "صادق"...
چهار چیز را از زندگیت قطع نکن
نماز ، قرآن ، ذکر خدا ، صله رحم.🌱🌸
❖
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦