eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سکنجبین 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
ديار بكر يك غذاي اي يه جور غذاي رژيمي هم ميشه به حساب اورد البته اگر روغنش روخيلي كم استفاده كنيد.دياربكر اسم استاني در تركيه هستش كه اين غذا در اونجا مرسوم هستش😊وگوچ هم همون ظرفهاي گلي ويا سفالي هستش كه اين غذا روتوش درست مي كنن همون گمج خودمون كه گيلاني هاي عزيزمون بيشتر ازش استفاده مي كنن❤️ واما مراحل پخت كافيه ته ظرف مورد نظرتون رو با پياز ورقه شده بپوشونيد وبعد لايه بعد گوشت تكه شده وبازهم كمي پياز،سير وروغن زيتون مقداري وهمچنين ادويه ها كه شامل فلفل،نمك،زردچوبه ست وبعد فلفل دلمه خرد شده ولايه بعدي هم گوجه نگيني ودراخر سس كه شامل نمك وفلفل ورب ويك چهارم ليوان آب وكمي روغن زيتون هستش رو مخلوط كنيد وروي خوراك بريزين ازهرنوع سبزيجات ديگه مثل بادمجون ويا لوبيا سبز هم مي تونيد استفاده كنيد ودر اخردرب ظرف روبزاريد روي حرارت ملايم بپزييد اين خوراك نيازي به آب نداره همه موادخودشون آب دارن 😊 😊اين غذانوعي خوراك گوشت وسبزيجات هستش❤️😍 💜💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
جنوبیا خوب میدونن سبزی توله چیه😍خشک شدشو مس شوید تو پلو و تازشو توی ماست میریزیم برای پخت ماهیچه خوشمزه و لذیذ: ماهیچه رو توی کره سرخ کنید پیاز و توی کره ماهیچه سرخ کنید ، رب بزنید و خوب تفت بدین رنگش وا شه. ادویه ، نمک ، زیره ، پودر لیمو عمانی ، فلفل بزنید. دوتا لیمو عمانی و دوتا هویج از وسط نصف شده بهش اضافه کنید . برگ بو هم میتونید دوتا بندازید ولی من استفاده نکردم . اب اضاف کنید اخر سر غلیظ شد زعفرون دم کرده اضاف کنید توله پلو هم مثل شوید پلو میشه فقط زیاد نزنید تلخ میشه😊 فصل توله تابستونه😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
گوشت یا مرغ،برنج،باقالی، شوید،نمک،روغن حیوانی،زعفران طرز تهیه: گوشت یا مرغ و به صورت همیشگی بپزین. برنج و خیس کنیین.باقالی ها رو داخل آب جوش به مدت ۱۵دقیقه بپزین.کف قابلمه روغن بربزین.شوید ها رو به روغن اضافه کنیبن.حسابی تفت بدین تا بوی خامی شوید از بین بره.کمی زردچوبه به شویدها بزنیبن. باقالی های پخته شده رو اضافه کنیبن و همچنان تفت بدین.این تفت دادن باقالی باعث میشه در طول دم کشیدن لای پلو دفرم نشه و همین جوری خوشگل و سبز باقی بمونه.برنج خیس کرده رو اضافه کنیبن.آب جوش بریزین.نمک، روغن حیوانی و زعفرون آب کرده هم اضافه کنین و بزارین به جوش بیاد.آب برنج که جمع شد، دم کنی بزارین.دم پخت شما نیم ساعت دیگه آماده ست.   💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
حالم به جز نگاه تو بهتر نمی شود یک شب بدون ذکر رضا سر نمی شود می گریم از برای حرم رفتنم، رضا نابرده رنج گنج میسر نمی شود ‎‎‌‌‎‎‌【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
کیک پودینگ
مواد لازم: 4عدد تخم مرغ 3قاشق غذاخوری آب گرم 1پیمانه شکر 1بسته وانیل شکری 1پیمانه شیر گرم 1/2لیوان روغن 2/5پیمانه آرد الک شده 1/2پیمانه نشاسته 1بسته پودینگ(طعم دلخواه) 1قاشق چایخوری بیکینگ پودر طرزتهیه: تخم مرغ باید ب دمای اتاق برسد.تخم مرغ ها را هم بزنید بعد شکر و وانیل را اضافه کنید هم زدن را تا زمانی ادامه دهید ک مخلوط کرمی رنگ شود. سپس شیر و روغن را اضافه و مخلوط کنید. آرد،نشاسته،پودینگ و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده طی چند مرحله به مواد قبلی اضافه و خوب مخلوط کرده و در قالب مورد نظر بریزید و در فری ک از قبل با دمای 180درجه گرم شده قرار دهید.ابترا به مدت 15دققه در دمای 180درجه سانتیگراد سپس به مدت 30دقیقه در دمای 170درجه سانتیگراد بپزید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨معجزه حركت ماست اراده و تلاش و پشتكار ماست✨🌸 🌸✨روحيه شكست ناپذيرى ماست معجزه افكار مُثبت و رو به رُشد ماست✨🌸 🌸✨ما موجیم زنده به آنیم که آرام نگیریم آسودگی ما، عدم ماست✨🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارشنبه 9 تیر ماهـتون شاد الهي سهم امروزتون🌹🍃 اززندگي فراواني نعمت عشق ماندگارروزی فراوان🌹🍃 اتفاقات لذت بخش حرفهای امیدوارکننده 🌹🍃 وروزی شاد باشه 🌹🍃
برای ته چین ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده و دو کفگیر برنج رامخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید)کف ماهیتابه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و درش را میبندیم تا خودشو بگیره و سپس برنج سفید رو روش میریزیم و به کمک قاشق کمی فشرده میکنیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه. در نهایت برعکسش میکنیم🙂 نکته: تخم مرغ را خوب بزنید تا بوی تخم مرغ ندهد . برنج باید خوب سرد بشه بعد به مواد ته چین اضافه میکنیم چون ماست و تخم مرغ داره برنج داغ باعث میشه ببره. برنج رو کمی دونتر آبکش کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡