فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐠ما خالق لحظه هاییم
🦢خالق لحظه هایی
🐠که به ما داده شده
🦢پس به زیبایی
🐠این لحظه ها رو بسازیم.
🦢حتی با یک لبخند کوچک
🐠حتی یک نگاه...
🦢حتی یک قدم..
💖Join👇
🌸ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
🍃ﺍﮔﺮ ﮐﻠﯿﺪ ﻗﻠﺒﯽ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﯼ ، ﻗﻔﻠﺶ ﻧﮑﻦ
ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ، ﺧﺮﺩﺵ ﻧﮑﻦ
ﺍﮔﺮ ﺩﺳﺘﯽ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯽ ، ﺭﻫﺎﯾﺶ ﻧﮑﻦ
ﻋﺎﺷﻖِ ﻋﺎﺷﻘﯽ ﺑﺎﺵ،
ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﺪﺍﺭ
ﺍﺯ ﺗﻨﻔﺮ ، ﻣﺘﻨﻔﺮ ﺑﺎﺵ
ﺑﻪ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ، ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯ
ﺑﺎ ﺁﺷﺘﯽ ، ﺁﺷﺘﯽ ﮐﻦ
ﺍﺯ ﺟﺪﺍﯾﯽ ، ﺟﺪﺍ ﺑﺎﺵ
ﻭ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﮔﺮﻣﺎﯼ ﺩﻟﺖ ﺑﺎﺵ
ﺗﺎ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﺯﻣﯿﻦ ﮐﺮﺩ،
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﺎ ﺩﻟﺖ ﻧﮑﻨﺪ...🍃
❤️❄️💚ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
🔷#ساندویچ_سالاد_مرغ
#سالاد_مرغ
#غذای_فوری
این سالاد از مرغ تکه شده سیب زمینی نگینی آب پز شده جعفری خورد شده هویج آب پز خورد شده، خیارشور+آبلیمو تازه+نمک+فلفل+فلفل سیاه ودر صورت تمایل ذرت و مقداری ماست شیرین و سس مایونز تشکیل شده.
نکته1: راز خوشمزه تر بودنش در اینه که هر چی بیشتر در یخچال بمونه خوشمزه تره
نکته 2 : میتونید به صورت فینگر فود برای تولد و مهمونی توی ظرف کوچیک مثل لیوان خوشگل و شیک سرو کنید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ژله مجلسی😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش حلوا شکری😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_گوشت_درباری
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله 400 گرم (تیکه های درشت)
پیاز نگینی 4 عدد متوسط
هویج 1 عدد حلقه شده
فلفل دلمه ای 1 عدد خلال شده
چوب دارچین 1 تیکه
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشف
رب گوجه 2 قاشق
کره 1 قاشق
نمک ب مقدار کافی
ابتدا پیاز رو تفت میدهیم (لازم نیست سرخ بشه)
بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. 4 لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( ب این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه). میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. 40 دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم امیدوارم که حالتون عالی باشه من اومدم با یه بستنی میوه ای خوشمزه که هممون عاشقشیم من با طالبی درست کردم ولی سلیقه ایه با هر میوه ای که دوست دارید مطابق دستور درست کنید❤️❤️😘
✔️مواد لازم:
🌻دو لیوان طالبی میکس شده
🌻یک لیوان شکر
🌻دو قاشق مرباخوری ثعلب
🌻200گرم خامه صبحانه
🌻سه لیوان شیر پرچرب
🌻یک قطره رنگ خوراکی بدلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️طرز تهیه:
🌻طالبی هارو داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم
🌻شکر و ثعلب رو مخلوط کرده و کنار میذاریم
🌻خامه شیر و شکر و ثعلب و رنگ خوراکی رو به دو لیوان آب طالبی اضافه کرده و هر کدوم رو کمی میکس میکنیم
🌻مایه بدست اومده رو داخل ظرفی میریزیم و میذاریم فریزر
🌻هر نیم ساعت از فریزر درمیاریم و هم میزنیم
تا پنج بار تکرار میکنیم
🌻بار پنجم داخل ظرفی ریخته و یک شب تا صبح داخل فریزر قرار میدیم و بعد امادست داخل ظرف سرو یا قیف میریزیم و نوش جان
#ژله_نسکافه
#ژله_قهوه
روز بخیر دوستای گلم🙋 خوبین😘 امروز آموزش یک ژله ی متفاوت داریم که هیج جا آمادشو نمیفروشن و هر وقت هوس کنید باید خودتون دست به کار بشید و درستش کنید، خیلی راحته و با چهار قلم مواد اولیه آماده میشه و اگر شما جزو اون دسته افرادی هستید که طعم قهوه رو دوست دارن،مطمئناعاشقش میشین مثل من
مواد لازم
آب سرد دو پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوری
نسکافه. یک قاشق غذاخوری
شکر سه چهارم پیمانه ( یکچهارم پیمانه+ نصف پیمانه)
یک پیمانه از آبو رو ژلاتین بریزید و بذارید پنج دقیقه بمونه بعد روی حرارت کم بذارید و مرتب همش بزنید تا ژلاتین کاملا حل بشه،بعد نسکافه و شکر رو اضافه و مرتب همش بزنید تا دونه های شکر کاملا حل بشن نیازی به جوشیدن محلول نیست همین که شکر حل شد از رو حرارت بردارین و یک پیمانه آب سرد بهش اضافه ،بعد قالبو با یک تکه کوچک دستمال کاغذی و روغن مایع(حتما مایع باشه) خوب چرب کنید و در یخچال بذارید وقتی ژله کاملا خنک شد در قالب بریزید و سریع بره یخچال برای حداقل پنج ساعت تا خوب بسته بشه ،هر چی بیشتر در یخچال بمونه راحت تر از قالب خارج میشه من یک شب گذاشتم موند ،عکس مراحل کار در پست بعدیه ،سپس ظرف ژله رو حدود بیست تا سی ثانیه در ظرف محتوی آب گرم بذارید ،،سپس با سر انگشتان لبه ژله رو از قالب جدا کنید و ژله رو در ظرف سرو برگردونید. بهتره ظرف رو کمی مرطوب کنید تا بتونید راحت ژله رو توش جابجا کنید.
میتونید شکر رو یک قاشق مرباخوری بیشتربریزید
مقدار ژلاتین برای این مواد کاملا مناسبه پس اندازه ی آب رو دقیق بریزین و بیشترش نکنید چون ژله شل میشه( عکس قاشق اندازه گیری ژلاتین در عکس مشخصه)
من از یک ظرف فلزی ساده که در عکس مشخصه به عنوان قالب استفاده کردم شما از هر قالبی میتونید استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کراکت_ فینگر فود سوخاری
🌸خــدایـا
🌱در این شب زیبـا
🌸از فصل زیبـای تابستان
🌱یاریمان کـن تا
🌸با دستهایمان بخشش
🌱با زبانمان دلجویی
🌸با نگاهمان محبت
🌱با افکارمان سازندگی و
🌸با یاد تو به آرامش برسیم
🌸شبتون آروووم و زیبـا
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سـ🌼ـلام
بہ دوشنبہ خوش امدید
امروزتون🌼🌱
پراز زیبایۍ
ازغصہ هاخالۍ
یڪ روزقشنگ
یڪ دل آرام🌼🌱
یڪ شادۍبۍپایان
یڪ نورازجنس امید
یڪ لب خندون🌼🌱
یڪ زندگۍعاشقانہ
وهزار آرزوۍزیبا
ازخداوندبراتون خواهانم
💖Join👇
🌸
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_بادمجون☝️☝️😋😋
باروشی ساده و خوشمزه ولی جدید
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیباترین دوشنبه
تابستانی دنیا راهمراه با
لحظه هایی پراز شادی
براتون آرزو می کنم
ان شاءالله مهـر شادی
و لبخند شـــــیرین
همنشین دائمی تون باشد
روز خوبی پیش رو داشته باشید
✨
بر قامت استوار خورشيد سلام
بر سايه ماندگار توحيد سلام
بر ساحت نورانی آن ماه كه هست
سرمايه ی جاودان امّيد سلام
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
🔷#قهوه_ماسالا
یه نوشیدنی داغ خوشمزه برای روزهای سرد و برفی. بجای شیرخشک از کافی میت استفاده کردم.
2 فنجان آب
2 دانه زیره سبز
1 عدد غلاف انیسون ستاره اي
چوب دارچین كمي
يك و نيم ق چ قهوه فوري
پودر شیر خشک بدون چربی 2 ق چ
2 ق چ شکر سفید
درون ظرفي آب را جوش بياوريد و سپس دانه زیره سبز، غلاف انيسون ستاره اي، و چوب دارچين را اضافه كرده هم بزنید. حرارت را كم كنيد.بگذاريد 3 دقيقه با حرارت كم بجوشد.سپس قهوه فوري( نسكافه ) را اضافه كنيد. و اجازه دهيد 2 دقيقه ديگر روي حرارت كم بماند.
سپس نوشيدني را صاف كرده در ليوان ريخته و پودر بدون چربی شیر خشک و 1 ق چ شکر سفید در هر لیوان بريزيد و نوش جان كنيد.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🔷#صبحانه_خوشمزه 😋
سیب زمینی رو از وسط دوقاچ کنید و داخلش رو با احتیاط خالی کنید داخلش تخم مرغ بشکنید و بزارید داخل فر که درست بشه 🥔
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🔷#شربت_بهارنارنج
شربت سنتی رو جایگزین نوشابه سر سفره های شام کنید 😋
شکر یا عسل رو با آب رقیق کنید تخم شربتی رو خیس کنید و عسل عرق بهار نارنج و زعفران و چند برگ نعنا رو هم بهش اضافه کنید و نوش جان کنید در صورت تمایل می تونید از لیمو تازه هم استفاده کنید🍹🍋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻
1. 90 گرم پودر کاکائو و 1 قاشق مرباخوری پودر وانیل رو داخل قابلمه بریز و روی حرارت خیلی ملایم بذار.
2. بلافاصله 1 لیتر شیر رو کم کم اضافه و با همزن دستی مخلوط کن تا بعد از 4-5 دقیقه به ترکیب یکدستی از شیرکاکائو برسی.
3. قابلمه رو از روی حرارت بردار و زمان بده تا دمای شیر پایین بیاد (کمتر از 40 درجه)، بعد 2 قاشق غذاخوری پر عسل به شیر و کاکائو اضافه کن. (میتونی از شکر هم استفاده کنی که توصیه نمیشه)
4. درون ظرفی که انتخاب کردی، سلفون بکش و مواد رو داخلش بریز تا بره داخل فریزر.
5. بعد از 2 تا 3 ساعت که نصفه-نیمه خودش رو گرفته بود، بیارش بیرون و چوبهای بستنی رو با فاصله مثل من داخلش بچین.
6. دوباره بهش زمان بده تا حدود 3 ساعت در فریزر بمونه.
7. از طول و عرض چند برش بزن و کار تمومه!
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
دركنار خانواده و دوستان
ظهرتون پرازخوبی🍃🌸
لحظه هاتون پرازآرامش
دوستی هاتون پرازصفا
رزق وروزی تون پرازبرکت و
زندگیتون پرازمحبت🍃🌸
#ظهرتون_بینظیر💕✨
💖Join👇
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂