eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
😋😋😋 🔸سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم 🔸شنبلیله خرد شده یک ق غ 🔸پیاز رنده شده دو عدد متوسط 🔸سیر رنده شده شش حبه 🔸تمر هندی نصف بسته 🔸آرد یک ق غ 🔸رب گوجه یک ق غ سرخالی 🔸نمک و فلفل و زردچوبه 🔸ماهی(شیر،حلوا.قباد) ابتدا پیاز و سیر رنده شده رو سرخ میکنیم...و زردچوبه و رب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیز و شنبلیله)رو که از قبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید 👈زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه 👈طعم غذا باید ترش و تند باشه 👈میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥘 😋 ▫️نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم ▫️رب انار2 قاشق غذا خوری ▫️رب گوجه ‌فرنگی3 قاشق غذا خوری ▫️پیاز (سرخ کرده)3 قاشق غذا خوری ▫️گردو150 گرم ▫️لوبیا چیتی1 پیمانه 🔸ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمك آبپز كنید. گردو را آسیاب كرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقدار كمی آب اجازه دهید تا بجوشد . بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌸 🌸آرد دو پیمانه پودر شکر یاپودرقند یک پیمانه کره آب شده 200 گرم هل ساییده شده یک قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو دو قاشق سوپ‌خوری پودر پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم آرد را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود. سپس حرارت را خاموش می‌کنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد.ازحرارت کمی افتاد پودرقند را اضافه میکنیم . پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز می‌دهیم. در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط می‌کنیم. در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین می‌کنیم. ویااینکه برعکس ابتدا کاکایویی وسپس ساده راپهن میکنیم . حلوا را در یخچال می‌گذاریم تا ببندد سپس در قالب برش می‌زنیم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سنتی بدون ثعلب پارت اول 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش سیخ کردن کباب😍 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین برای کیک به شکل قلب حتما تا آخر ببینید عالیه 😍😍 ‎‌‌‌💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت_وفن 👌😉 📽 ویدیو_اموزشی😍 لازانیای_مرغ 🍗🍖 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💕نگران چی هستی؟ 💕گاهی خدا درها و پنجره ها 💕را قفل میکنه 💕زیباست 💕اگر فکر کنی بیرون طوفانه 💕وخدامیخواد از تو محافظت کنه 💖Join👇 🌸 ✔️🎦 📶 ╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮ 💎 @Ajaieb_Jahan ╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
سرچشمه حيات آدمى "دل" است هر آنچه را كه از دل بگذرانيم دير يا زود همان در زندگيمان رخ خواهد داد پس، به دل بيآموزيم که فقط نيكى ها را از خود بگذراند❣ 💖Join👇 ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
تارت سیب 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
‌ ♡تارت سیب♡ ‌ 🥯مواد لازم👇🏻 125 گرم کره به دمای محیط رسیده یا مارگارین 1 عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر نصف پاکت بکینگ پودر آرد به میزان لازم ( تقریبا 2 لیوان و 2 ق سوپخوری) ‌‌ 🥯برای مواد سیبی👇🏻 4 عدد سیب متوسط ( یا 3 عدد بزرگ) 2 ق غ شکر 1 ق م دارچین ‌ 🥯برای روی تارت👇🏻 پودر قند ‌ 🥯طرز تهیه👇🏻 ابتدا مواد سیبی رو آماده میکنیم سیب ها رو پوست کنده و رنده میکنیم دارچین و شکر رو اضافه کرده و می پزیم سپس از روی اجاق برداشته و میذاریم خنک بشه سپس خمیر تارت رو آماده میکنیم داخل ظرفی تخم مرغ،کره و شکر رو خوب هم میزنیم بعد بکینگ پودر و آرد رو آروم آروم اضافه میکنیم خمیر بدست اومده باید مثل لاله گوش نرم باشه و به دست نچسبه. خمیر رو 15 دقیقه استراحت میدیم .خمیر و مواد میانی شو داخل ظرف تارت پهن میکنیم. از این خمیر به انداره پرتقال بر میداریم بقیه خمیر رو داخل ظرف متوسط بورجام یا ظرف تارت پهن میکنیم روی خمیر مواد سیبی مون رو میریزیم و صاف میکنیم. خمیری که به اندازه پرتقال برداشته بودم رو باز میکنیم و برش میزنیم و روی تارت میذاریم ، سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه تا زمانیکه طلایی بشه میپزیم و بعد پخت روش پودر قند میپاشیم و سرو میکنیم. نوش جان❤ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡