eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
📥 قیمه بوشهری ( جنوب ) 📥 📝 مواد لازم برای 📝 ⏱ زمان پخت: ⏱ 🍴 🍽️ قیمه بوشهری گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم  .  لپه ۲۵۰ گرم  .  دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری  .  پودر لیمو عمانی ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری  .  سیب زمینی ۱ عدد  .  پیاز ۱ عدد  .  زعفران و زردچوبه و نمک مقداری  📥 دستور پخت قیمه بوشهری ( جنوب ) 📥 طرز تهیه : لپه را از شب قبل خیس دهید ،  لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه ، دارچین و ۴ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت بگذارید لپه ها بپزند و نرم شوند سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید. همزمان داخل قابلمه دیگری پیاز ، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید ، ۸ لیوان آب اضافه کنید و ۱ - ۲ ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود. پس از پخت آب گوشت را جدا کنید سپس گوشت را بکوبید ، سیب زمینی و لپه پخته را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند. رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت کوبیده ، سیب زمینی و لپه کوبیده ، آب گوشت صاف شده ، پودر لیمو عمانی ، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید. نکته : این قیمه بافتی نرم و کشدار دارد ، پیشنهاد میشود گوشت ، سیب زمینی و لپه را با میکسر یا گوشتکوب برقی بزنید تا نرم و یکدست شود. 🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
📥 کباب بریانی ( اصفهان ) 📥 📝 مواد لازم برای 📝 ⏱ زمان پخت: ⏱ 🍴 🍽️ بریانی ( اصفهان ) گوشت سر دست گوسفند ۲۵۰ گرم  .  دنبه ۵۰ گرم  .  جگر سفید گوسفند ۱۰۰ گرم پیاز ۲ عدد  .  پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری  . زعفران دمکرده ۱ قاشق چایخوری گردو ، خلال پسته و بادام مقداری  .  نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم 📥دستور پخت کباب بریانی ( اصفهان ) 📥 طرز تهیه : گوشت گوسفند ، دنبه ، ۱ عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع و ۴ لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند ). جگر سفید را خرد کنید و با ۲ لیوان آب ، ۱ پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید سپس چرخ کنید و کنار بگذارید. مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت چرخ کنید سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید. مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال پسته یا بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود ، مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با جگر سفید چرخ شده ، گردوی خرد شده ، جعفری و تزیین و سرو کنید. 🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📥 خورش قلیه ماهی ( جنوب ) 📥 📝 مواد لازم برای 📝 ⏱ زمان پخت: ⏱ 🍴 🍽️ قلیه ماهی ( جنوب ) ماهی بدون تیغ ۱ عدد  .  گشنیز ۲۵۰ گرم  .  شنبلیله ۵۰ گرم  .  پیاز ۲ عدد سیر ۵ حبه  .  رب انار ترش ۳ قاشق غذاخوری  .  زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم 📥دستور پخت خورش قلیه ماهی ( جنوب ) 📥 طرز تهیه : سبزی ها را تمیز کنید و بشویید ، پس از اینکه آب سبزی ها خشک شد داخل خرد کن بریزید یا با چاقو ساطوری کنید تا خوب خرد و ریز شود ؛ ماهی را به تکه هایی به یک اندازه برش بزنید ، کمی نمک و فلفل روی ماهی بپاشید و کناری قرار دهید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، پیاز را خرد کنید و داخل روغن بریزید ، نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. در ادامه سیرهای رنده شده و سبزیجات خرد شده را اضافه نمایید ؛ تفت دهید تا رنگ سبزی ها کمی تغییر کند و آب آن کشیده شود سپس نصف لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید سبزی ها بپزند. رب انار را به سبزی اضافه کنید و مخلوط نمایید سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید و در ظرف را نیمه باز بگذارید و با حرارت متوسط اجازه دهید خورش بجوشد و تغییر رنگ دهد سپس تکه های ماهی را داخل خورش قرار دهید و ۳۰ دقیقه بگذارید ماهی ها بپزند و خورش جا بیفتد ؛ پس از پخت قلیه ماهی را در ظرف بکشید و به همراه برنج سرو کنید. نکته ها : میتوانید ماهی ها را سرخ کنید سپس به خورشت اضافه نمایید ، در دستور اصلی و جنوبی قلیه ماهی به جای رب انار از تمبر هندی استفاده میشود اما با رب انار مزه و طعم قوی تری خواهید داشت ، طعم این خورش باید ترش و تند باشد. 💡↶【 】↷👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 💫 @IdehBano 💫
📥 آش بادمجان ( کرمانشاه ) 📥 📝 مواد لازم برای 📝 ⏱ زمان پخت: ⏱ 🍴 🍽️ آش بادمجان ( کرمانشاه ) گوشت گوسفند ۲۰۰ گرم  .  بادمجان ۱ کیلوگرم  .  نخود ۱ لیوان  .  عدس ۱ لیوان کشک ۱ لیوان  .  سیر ۴ حبه  .  پیاز ۳ عدد  .  نعناع داغ مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم 📥دستور پخت آش بادمجان ( کرمانشاه ) 📥 طرز تهیه : گوشت را به همراه چند لیوان آب و ۱ پیاز خرد شده داخ قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و نرم شود سپس گوشت را ریش ریش کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس با پشت چنگال خوب له کنید ؛ نخود و عدس را که از شب قبل خیس داده اید درون قابلمه بریزید ، چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزند و نرم شوند. ۲ عدد پیاز و ۴ حبه سیر را خرد کنید ، داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز و سیر خرد شده را در روغن سرخ کنید. پیاز داغ ، سیر داغ ، بادمجان های نرم شده و حبوبات پخته را داخل قابلمه گوشت بریزید ( اگر آب کم بود آب جوش اضافه کنید ) ؛ پس از اینکه آش چند جوش خورد کشک را اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید آش جا بیفتد سپس آش را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ ، سیر داغ ، کشک ، نعناع داغ و تزئین و سرو کنید. نکته ها : برای تهیه نعناع داغ میتوانید نعناع را با مقداری روغن روی حرارت ملایم ۱ دقیقه تفت دهید ، در صورت تمایل میتوانید کشک بیشتری استفاده کنید ، میتوانید به جای آب گوشت از عصاره گوشت هم استفاده کنید. 🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
📥 آبگوشت کشک ( لرستان ) 📥 📝 مواد لازم برای 📝 ⏱ زمان پخت: ⏱ 🍴 🍽️ آبگوشت کشک دوگوله دودار گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم  .  نخود ۱/۲ لیوان  .  لوبیا سفید ۱/۲ لیوان  .  سیر ۳ حبه بادمجان ۲ عدد  .  پیاز ۱ عدد  .  کشک غلیظ ۱ لیوان  .  نعناع خشک ، نمک و فلفل مقدار لازم 📥دستور پخت آبگوشت کشک ( لرستان ) 📥 طرز تهیه : نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید. گوشت ، نخود و لوبیای خیس خورده ، سیر و پیاز خرد شده را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شوند ( در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید ). بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید و در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد. حدود ۳ قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به ابگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید ، نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید ، آب ابگوشت را از مایه آن جدا کنید ، مایه آبگوشت را بکوبید و بهمراه اب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید (  آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید ). نکته ها : این آبگوشت بسیار مقوی و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو میشود ، در صورت تمایل میتوانید ۱ عدد سیب زمینی در زمان پخت به این آبگوشت اضافه کنید همچنین میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و پس از کوبیدن اضافه نمایید. 🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ 🍗 📝مواد لازم مرغ : ۲ کیلوگرم ماست یا دوغ کفیر : ۳۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه و پودرچیلی و پاپریکا به مقدار لازم 💢طرز تهیه: مرغ ها را پس از ریز کردن و شسته و خشک می کنیم.داخل ظرف فر مرغ ها را ریخته ، دوغ کفیر و نمک و فلفل و پاپریکا و چیلی را اضافه کرده و هم می زنیم. روی ظرف را با فویل پوشانده ، داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه یکساعت می پزیم، فویل را برداشته ۱۰ دقیقه دیگه به خوبی روی مرغ ها را گریل می کنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
با یه ساندویچ خفن 😋 موافقید ؟ ۴تا سیب زمینی آبپز کردم و بعددمکعبی خرد کردم ی سینه مرغ پخته و ریش ریش شده نصف لیوان خیارشور خرد شده ی لیوان قارچ خرد شده ی هویج رنده شده ی فنجون ذرت نصف فنجون شوید خرد شده همه مواد باهم مخلوط کردم و برای سس ک خیلی مهمه ازاینا استفاده کردم👈۲ ق پنیرخامه ای ۳ق ماست ۲ق سس خردل ۲ق سس فرانسوی کمی آبلیمو نمک فلفل آویشن و ی ق روغن زیتون همرو باهم مخلوط کردم و اجازه دادم حداقل ی ساعت بمونه تا مواد ب خورد هم بره.بعد ب صورت های مختلف میتونین سرو کنین. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖