فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸أشْهَدُ أنَّ عَلِیًّا أمِیرُ الْمؤْمِنِینَ وَلِیُّ الله🌸
🌸🎊🌸
#علی_ولی_الله
بهار دلها از راه رسید
هوا شده دلپذیر🌸
عید ولایت بود
جشن ولایت بگیر🌸
علی ولی خدا
علی وصی نبی🌸
فقط یک روز دگر
مانده به عید غدیر🌸
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ها عَليٌّ بَشَرٌ كَيْفَ بَشَر
#استوری_موشن |ویژه عید #غدیر
#امیرالمومنین
🌹 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌹
#در_ثواب_انتشار_شریک_باشید
#الهم_عجل_لولیک_الفرج
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه_روکش_شکلات خوشمزههه😋
200 گرم شکلات تخته ای
2 عدد موز
توتفرنگی
ابتدا موزهارو برش زده و شکلات رو روی بخار کتری ذوب میکنیم و توت فرنگی و موزها رو یه سیخ چوبی میزنیم و شکلات ذوب شده رو روی میوه ها میریزیم و تکون میدیم که شکلات اضافی بریزه و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم گذاشته و در یخچال 4 ساعت میذاریم تا شکلات ببنده و بعد با سس شکلات یا شکلات ذوب شده که داخل قیف ریختیم تزیین میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا 🙏
امشب تمنا دارم 🙏
گره گشایی کن
مردم خیلی گرفتار
خیلی مشکل دارن
مریض دارن
خیلی ها بدهکاران
همه امیدمان به توست
ناامیدمون نکن😔🙏
خدای مهربانم🙏
هر کسی گرفتار ناخوشی و نگرانی شده
کمک کن، گره های زندگیشو باز کن🙏
آمیـــن یا رَبَّ 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️آرامش آسمان شب
💫سهم قلبتان
❄️و خــداونـد
💫روشنى بى خاموشِ
❄️تمـام لحظه هايتـان باشد
💫شبتون بخیر
❄️لحظه هاتون سرشـار از آرامش
پاناکوتای رنگین
مواد لازم:
3لیوان شیر
7ق.غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین 2ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
طرز تهیه:
ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه.
پ.ن هرلایه رو باکمک چندقطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیارید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مربای شلیل
شلیل= یک کیلو گرم
شکر = 800 گرم
شلیل ها رو بشورید و خوب خشک کنید و پوست بگیرید و در اندازه دلخواه برش بزنید سعی کنید از شلیل هایی استفاده کنید که سفت باشن
شلیل ها رو داخل قابلمه بریزید و لابلای اون شکر بپاشید و اجازه بدید حداقل بیست ساعت داخل یخچال بمونه
بعد بذارید روی حرارت زیاد متناسب با قابلمه و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید کم کم کف میکنه، کف روی مربا رو مدام جمع کنید تا مربا خوش رنگتر بشه کم کم که جوشید شهد تغییر رنگ میده و خوشرنگتر میشه وقتی آب مربا کم شد و تقریبا قوام اومد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه داخل فضای آشپزخونه بمونه و بعد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#تست_مرغ_کنجدی 🍗 😋
▫️ سینه کامل مرغ 1 عدد
▫️ران مرغ 1 عدد
▫️پیاز بزرگ 1 عدد
▫️سیر 2 حبه
▫️فلفل دلمه رنده شده 1 عدد
▫️جعفری خورد شده 3 ق غ
▫️هویج رنده شده 1 عدد
▫️کنجد به میزان لازم
▫️نان تست به میزان لازم
▫️فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ
🔸ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید
حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید
کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین
بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره
بعد هم با سس میل کنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡