eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❍السلام‌علیک‌یا‌طفل‌الرضیع‌الصغیر❍ سرش بہ‌سینہ‌ے بابا،ٺـنش بہ‌زیر عبا چہ‌با وقـار از آن ازدحام بر مےگشٺ 🥀 🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❍السلام‌علیک‌یا‌طفل‌الرضیع‌الصغیر❍ سرش بہ‌سینہ‌ے بابا،ٺـنش بہ‌زیر عبا چہ‌با وقـار از آن ازدحام بر مےگشٺ 🥀 🖤
🥘 😋 ▫️فیله ماهی(شیر، سنگسر، سرخو) 700 گرم ▫️گشنیز 1 کیلو ▫️شنبلیله 100 گرم ▫️سیر 3 تا 4 حبه ▫️پیاز 1 عدد ▫️تمر هندی 1 بسته ▫️زردچوبه 1 قاشق چایخوری ▫️آرد و زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل و روغن به میزان کافی 🔸پیاز و سیر رو تفت بدید و سبزی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید. زردچوبه رو هم اضافه کنید و تفت بدید. بعد روی اون آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد و حرارت رو ملایم کنید و بذارید تا خوب خورش به روغن بیفته! توی یه کاسه جدا تمر هندی رو بریزید و روی اون آب جوش بریزید و بعد چنگش بزنید و از صافی رد کنید و به خورش اضافه کنید. ماهی رو به تکه های کوچک و به دلخواه برش بدید و از قبل با نمک و فلفل و آب لیموترش و تخم گشنیز مزه دار کنید حدود 1 تا 2 ساعت قبل. در ظرفی آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه رو قاطی کنید. ماهی ها رو توی اون بزنید و در روغن سرخ کنید. حدود 10 دقیقه قبل از سرو خورش، به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل خورش رو هم اندازه کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
24.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🫔 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍘 😋 ▫️3 تا سيب زميني متوسط ▫️2 تا پياز متوسط ▫️1 و نيم پيمانه سوياي از قبل شسته شده (آبشم قشنگ ميگيريم) ▫️1/2 پ گوشت چرخ كرده( گوشت رو ميتونين اضافه نكنيد كاملاً اختياريه) ▫️1/2 پ جعفري خورد شده ▫️1 پيمانه قارچ ▫️2 ق.غ آرد گندم ▫️نمك،فلفل،زرچوبه به ميزان لازم 🔸اول پياز و سيب زميني رو باهم ميكس ميكنيم، بعد سويا،گوشت،قارچ و جعفري رو اضافه و يه كوچولو ميكس ميكنيم آرد و ادويه رو اضافه كرده و با دست ورز ميديم ربع ساعت به خمير كباب استراحت ميديم و بعد با حرارت ملايم سرخ ميكنيم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
😋 ▫️نان تست...... 1 بسته ▫️سینه مرغ...... 2 عدد ️ ▫️سس مایونز....... 1 لیوان ▫️️ماست خامه ای ......1/2 لیوان ▫️گردو خرد شده .....1 لیوان ▫️جعفری خرد شده...... 1 لیوان ▫️️پیازچه خرد شده .....1 لیوان ▫️خیار شور ریز خرد شده....... 1/2 لیوان ▫️️نمک و فلفل...... مقدار لازم 🔸سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ،مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید 📤فوروارد یادتون نره🍔👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍎 😋 ▫️سیب. 10 عدد ▫️شکر. 3/4 لیوان ▫️آب. 6 لیوان ▫️گلاب. 1/4 لیوان ▫️زعفران دم کرده غلیظ. 2 قاشق غذا خوری( اختیاری) 🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن. یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# بستنی یخی _میوه ای 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍫 😋 🔸شیر سرد سه لیوان،پودر کاکائو سه ق غ،شکر نصف لیوان،نمک نوک قاشق چایخوری، نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری سر پر(نشاسته ذرت کاملا نرم و پودری،سفید و ترد و پوکه)،کره نرم یک قاشق غذاخوری،وانیل یک سوم ق چایخوری شکر+نشاسته ذرت+پودر کاکائو+نمک رو مخلوط کنید بعد شیر سرد رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید.روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،شعله رو خاموش کنید و وانیل و کره رو اضافه کنید.در ظرف مناسب بریزید و وقتی خنک شد به دلخواه روشو با کمی خامه یا میوه دلخواه تزیین کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥗 😋 کلم سفید ریز رنده شده کلم قرم، ریز رنده شده هویج ریز رنده شده کشمش پلویی شوید خرد شده کف قالب مورد نظر را با نایلون یک تکه می پوشانیم سپس همه مواد را باتک تک سس مایونز غلیظ مخلوط می کنیم 1 کلم قرمز را ریخته وخوب صاف میکنیم 2 کلم سفید 3 کشمش پلویی 4 هویج 5 کلم سفید با شوید بعد در یخچال گذاشته هر چقدر در یخچال بیشتر بمونه بهتر ما یک روز قبل درست کرده بودیم ونیم ساعت مونده به سرو غذا از قالب در اوردیم در ظرف مورد نظر بر گردانده ونایلون را از سالاد جدا می کنیم بعد بسته به سلیقه تزیین می کنیم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡