eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
زندگے را طلاق ندهيد...🌸🍃 اين يعنے اينكہ خودتون رو از خوشےهاے دنيا و زندگے محروم نكنيد... در مقابل مشكلات زانوے غم بغل نگيريد... خودتون رو دوست داشتہ باشيد و بہ خودتون و خواستہ هاتون احترام بذاريد...🌸🍃 يادتان باشد بہترين دوست شما تصويرهاے ذهنے خوب شما از خودتان است ديگران را دوست بداريد، حتے كسانے كہ با شما همراه و هم عقيده نيستند... از كسے متنفر نباشيد كہ روزگارتان رنگ تنفر نگيرد و سياهے جذب نكند...🌸🍃 از هيچكس توقعے نداشتہ باشيد كہ جز دلگيرے پيامدے بہ همراه ندارد يادتان باشد كہ شايد كسے هم از شما توقعے دارد و شما نمےدانيد! پس زندگے را زندگے كنيد... چندان هم كہ فكر مےكنيد، وقت نيست.🌸🍃 ♥️ ♥️💚پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 برای هويج پلو: برنج: 2 پيمانه زعفران دم كشيده: 3-4 قاشق غذاخوری هویج شیرین، رنده شده: 300- 350 گرم پیاز ،خلالى شده: 150 گرم دارچین: 1 قاشق چایخوری آب لیمو: 2 قاشق چايخورى نمک: 1 قاشق چایخوری کره آب شده: 2 قاشق غذاخوری برای مرينت مرغ: فيله هاى باريك سینه مرغ: 450 گرم زعفران: 4 قاشق غذاخوری ماست: 3 قاشق غذاخوری ادویه مرغ: 1 قاشق چايخورى نمک و فلفل برای طعم
اول برنج رو خیس کردم و کنار گذاشتم هویج هارا با رنده درشت رنده کردم و بعد توی تابه ریختم و بادو قاشق روغن با حرارت خیلی کم یه تفت کوچولو دادم تا کاملا آبش کشیده بشه مواظب باشید تغییر رنگ نده بعد یه پیاز خامِ کوچولو رو رنده ی ریز زدم و داخل هویج ها ریختم ولی تفت شون ندادم این پیاز خیییلی تو طعمش تاثیر داره😉 ,آب برنج رو خالی کردم و برنج رو به این مواد اضافه کردم به اندازه ی یه بند انگشت روش آب ریختم نمک و روغن ریختم و صبر کردم تا آب برنج کشیده بشه بعد دم کنی گذاشتم و دم انداختم . . ✔برای درست کردن : گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده ی آب گرفته ،زردچوبه و دارچین رو با هم مخلوط کردم خوب ورز دادم تا کاملا یکدست بشه بعد به شکل قلقلی درآوردم و داخل تابه چیدم دو قاشق روغن ریختم ودرِ تابه رو گذاشتم تا قلقلی ها آب بندازن و با همون آب خودشون پخته بشن وقتی که آبِ گوشت کشیده بشه با همون روغنِ داخلِ تابه سرخ هم میشه. در صورت تمایل می توانید به جای گوشت قلقلی از مرغ پخته شده که ریش ریش کردین استفاده کنید
پاییز زیبا مرا یاد مادرم می اندازد یاد موهایی که سفید شدند چشمان زیبایی که کم سو شدند صورت زیبایی که چین افتاد دستهای مهربانی که لرزیدن گرفتن.... ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانگی شکر ۱ پیمانه آب یک چهارم پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه گلوکز نصف پیمانه (۱/۲)پیمانه. سفیده تخم مرغ ۲ عدد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب انار تافصلشه درست کنید😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
. سلام عزیزان صبح پاییزیتون بخیر .امیدوارم از لحظه لحظه زندگیتون نهایت لذت رو ببریدو از این فصل ومیوه های رنگارنگش نهایت استفاده رو بکنید .پائیزهست و انار وزرشک و پرتقال وسیب ونارنگی و ... به به واقعا لذت داره . خدایا ممنونم از این همه نعمت واین همه رنگ و برکت . میخوام دستور رو براتون بگم . همه تون استادین خانومهای ایرانی حرف ندارن. 300گرم زرشک 600 گرم شکر 550 هم باشه اشکالی نداره دولیوان آب نصف قاشق چایخوری وانیل آب وشکر رو بزارید تا قوام وبیاد یعنی غلیظ بشه.بعد زرشک رو می ریزیم بعد از ده دقیقه وانیل میریزیم و بعد خاموش می کنیم. .بعد از خاموش کردن یه دم کنی روی دیگ بزارید تا بخار دیگ رو جمع کنه .بعد از خنک شدن داخل شیشه استریل بریزید.نوش جان همه.این مربا رو میتونید بعد از خنک شدن میکس کنید وبعنوان مارمالاد و برای داخل کیک استفاده کنید. حتی میتونید بیشتر بجوشونید و کمی از شکرش کم کنید تا غلیظ تر بشه وبعد میکس کنید بعنوان رب زرشک توی غذا وچاشنی کوفته وخیلی غذاهای دیگه استفاده کنید.حتی لواشک زرشک با رنگ بسیار عالی داشته باشید.بهرحال نهایت استفاده رو ببرید.
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️☝️ 🌰🍪🌰🍪🌰🍪 💞با ما کدبانو بشید💞