eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش نان فوکاچیا ایتالیایی این نان در عین سادگی واقعا خوشمزست 😋 مواد لازم برای استارتر : ارد ۵۰۰ گرم اب سرد نیم لیتر مخمر خشک ۲ گرم مواد لازم برای نان : ارد ۱ کیلو بهبود دهنده ۵ گرم مخمر خشک ۲ گرم اب سرد ۷۰۰ گرم نمک ۸ گرم روغن زیتون ۱۰۰ گرم گوجه گیلاسی زیتون پیاز رزماری آموزش این نان توسط استاد صبوری انجام شد که از دوستان خوبم هستن و بیشتر از ۱۵ سال سابقه در زمینه نان دارن. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 نان لواش سس مایونز جعفری خورد شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز پنیر پیتزا تخم مرغ ‎‌‌‍
🍷 😋 ▫️یک بسته ژله آلوورا و دانه انار 🔸پودر ژله را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شود سپس در ظرف مورد نظر چند قاشق ژله بریزید نیم ساعت در یخچال قرار دهید بعد یک لایه انار بریزید و یک قاشق ژله ومجددا در یخچال قرار دهید و بعد از نیم ساعت مراحل قبل را تکرار کنید تا ظرف شما پر شود
سالاد كلم بنفش كلم بنفش گردو كشمش انار ژامبون كلم بروكلي سس مايونز كلم بنفش و ژامبون و گردو رو خرد كنيد كشمش و دونه هاي انار و كلم بروكلي رو اضافه كنيددر آخر سس مايونز بزنيد و همه مواد باهم مخلوط كنيد اين سالاد حتما درست كنيد چون واقعا عالیه
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
300گرم گوشت چرخکرده یک عددپیازرنده نصف پیمانه برنج خیس شده نمک فلفل سیاه همه رامخلوط کرده قلقلی میکنیم درآبجوش میپزیم-پیاز-هویج وگوجه سرخ شده اضافه میکنیم دراخررشته سوپ وسبزی اضافه میکنیم
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
طرز تهیه دسر: ژله انار یک بسته(هر ژله دیگه ای هم می تونه باشه ولی ژله انار متناسب با رنگ رولت وایده مون هست) اب جوش ۱و۱/۲ پیمانه یا لیوان . 👈ژله را با آب جوش مخلوط وبنماری کنید(یعنی روی بخار آب کتری درحال جوش بگذارید وهم بزنید)تا ژله کاملا شفاف شود پس از خنک شدن درون ظرف مناسبی بریزید (کف ظرف نایلون بکشید وکمی چرب کنید) ودرون یخچال بگذارید تا خوب منسجم شود (اگر از شب قبل تهیه کنید بهتره ،ژله خوب منسجم میشه و موقع برش، تمیز برش میخوره) پس از بستن به قطعات مربعی برش بزنید وکنار بگذارید، 👈یک انار متوسط نیز دون کنید و کنار بگذارید، . پودر ژلاتین ۱ق س اب سرد ۵ق س 👈پودر ژلاتین واب سرد را نیز مخلوط وبنماری کنید وپس از بنماری اجازه دهید تا کاملا خنک شود، . پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (ماسکارپونه بهتره ،من ماسکارپونه زدم ،نبود لبنه جایگزین کنید) خامه قنادی فرم گرفته ۲۰۰ گرم (جایگزین،،، مخلوط ۲۰۰ گرم خامه صبحانه + ۵ق غ پودر قند ) 👈پنیر خامه ای همدمای محیط را با همزن کمی بزنید تا باز شود سپس خامه را اضافه کنید وبا همزن یکدست کنید شیرینی ان را بچشید اگر کم بود می تونید کمی پودر قند اضافه کنید، درنهایت پودر ژلاتین بنماری وخنک شده را کم کم اضافه کنید وسریع هم بزنید ژله ودانه های انار را نیز اضافه ومخلوط کنید 🛑نکته :پودر ژلاتین پس از بنماری شدن حتما خنک بشه و پنیر وخامه نیز همدمای محیط، در غیر اینصورت موقع اضافه کردن پودر ژلاتین مایه دسر گوله خواهد شد ویکدست درنمیاد😉 . دسر را درون قالب استوانه ای بریزید ودر یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود قالب برای این میزان مواد: یک طلق مربع ۲۵ بردارید دو طرف ان را به هم برسانید وبا چسب محکم کنید که به شکل لوله ای به قطر ۶ سانت شود سپس ته ان را سلفون بکشید، . درنهایت دسر را روی نان رولت بگذارید ورول کنید، رول را درون کاغذ بپیچید وچندساعتی در یخچال بگذارید سپس برش بزنید (یک لایه نااازک خامه روی نان رولت کشیده شود برای چسبیده شدن بهتر دسر به نان) از برشها واضافه های اطراف نان تاج انار را تهیه کنید وبا شکلات سفید به آن بچسبانید، رولت قرمز: سایز قالب مربع ۲۵ (دستور کامل رولت قرمز داخل پست،،، کیک رولی هندوانه ای ،اینجا جا نمیشه توضیح بدم مطابق رولت سبزی که گفتم تهیه کنید) ✨
📱 آنسوی دلتنگی ها همیشه هست که داشتنش جبران تمام نداشته‌هاست.💚