eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم باگت 6 تخم مرغ 80 میلی لیتر خامه پخت و پز 100 گرم پنکتادا 110 گرم پنیر گرویر پیازچه تازه نمک و فلفل سیاه آماده سازی پیازچه و بیکن را به قطعات کوچک برش داده و پنیر را رنده کنید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل بزنید. خامه پخت و پز ، پیازچه ، بیکن و پنیر را اضافه کنید. باگت را خالی کرده و آن را با مخلوط تخم مرغ پر کنید. نان پر شده را در دمای 175 درجه به مدت 30-35 دقیقه بپزید
🌸هردختری که دختر زهرا نمیشود هربانویی زینب کبری نمیشود 🌸دار وندارحضرت حیدر جز تو کسی که زینت بابا نمیشود پیشاپیش 🌸عیدمیلاد حضرت زینب(س) روز میلاد حضرت زینب (س)💚 روز آفرینش صبر، روز وقار💚 روز شکوفایی دست های مهربان پرستاری است💚 و روز پرستار مبارکــــــــَ باد 🎉 🎊 🎉
🔺۲۰ فایده ۳۰ دقیقه پیاده‌روی روزانه ▫️پیاده‌روی بهترین و ساده‌ترین ورزش برای تمامی سنین است که تاثیر زیادی در بهبود روند زندگی و داشتن تناسب اندام افراد دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا دراین شب✨ دفتر دل دوستانم رابه تو میسپارم بادستان مهربانت قلمی بردار✨ وخط بزن غمهایشان ودلی رسم کن برایشان به بزرگی دریا شبتون_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸به نیت سلامتی امام زمان عج 🍃🌸و سلامتی خودتون صلواتی ختم کنیم 🌸🍃الّلهُمَّ 🌺🍃صَلِّ عَلَی 🌸🍃مُحَمَّدٍ 🌺🍃وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌸🍃وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ═══‌‌‌‌♥️ℒℴνℯ♥️═══ پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🌹 🌼صبح آمده با عشق بزن لبخندی 🍁تا در به غم و غرورِ شب بر بندی 💖با عشق بپا خیز خوشت باشد روز 🍁ای آنکه چو گل به روی ما می‌خندی 🌼امروز را با لبخند شروع کنیم 🍁آدم‌ها را مهمان کنید 💖مهمان یک جرعه زندگی 🌼به یک دعای خیر 🍁به یک لبخند 💖به یک دل خوش 🌼به یک احوالپرسی ساده و 🍁 بی‌قضاوت 💖یک فنجان زندگی بی‌دغدغه 🌼آدم‌ها را مهمان کنید 🍁مهمان مهربانی‌تان 💖این مهمانی به زندگیتان برکت می‌دهدپروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالاکیا پیرایشکی دوست دارن؟دستابالا🙌 اونم پیراشکی مغزدار😋 خوب اگرمی خوایید درستش کنید اول سیو کنید وبعد هم تا اخر ویدئو روببینید🤗 مواد لازم : یک لیوان شیرولرم یک ق غ خوری خمیرمایه یک ق شکر دوعدد تخم مرغ ۷۵گرم کره اب شده وانیل نوک ق چ خوری‌‌‌‌،چهارق غ خوری شکر آردهم تقریبا ۴ونیم لیوان ولی یادتون باشه کم کم اضافه کنید ممکنه کمتر استفاده بشه... حالا مراحلش روهم تو ویدئو ببینید🤗
مواد لازم🔻 نشاسته گل 70 گرم (نصف لیوان) شکر 120 گرم (نصف لیوان) پودر ژله دلخواه ( یک بسته) گلاب 2 تا 3 ق غ روغن مایع 3 ق غ( 40 میلی) آب سرد یک لیوان (250 میلی) طرز تهیه🔻 نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم . در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه . نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن) شکر اضافه کردم . در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین 😊 (میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه . روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم . یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم . حدودا کل زمانی که روی حرارت هست 45 دقیقه تایم می بره . این 45 دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق . این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه . وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه . وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم . برای من 15 عدد گردالی شد . می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین . ✨