فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_میوه 🥒🍉
#ایده_یلدایی
بازم یه مدل دیگه تزیین زیبا مناسب شب یلدا و مهمونیاتون😍
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باگتی_پرشده_پیش_غذایخوشمزه
موادلازم
باگت
6 تخم مرغ
80 میلی لیتر خامه پخت و پز
100 گرم پنکتادا
110 گرم پنیر گرویر
پیازچه تازه
نمک و فلفل سیاه
آماده سازی
پیازچه و بیکن را به قطعات کوچک برش داده و پنیر را رنده کنید.
تخم مرغ ها را با نمک و فلفل بزنید. خامه پخت و پز ، پیازچه ، بیکن و پنیر را اضافه کنید.
باگت را خالی کرده و آن را با مخلوط تخم مرغ پر کنید.
نان پر شده را در دمای 175 درجه به مدت 30-35 دقیقه بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا دراین شب✨
دفتر دل دوستانم رابه تو میسپارم
بادستان مهربانت قلمی بردار✨
وخط بزن غمهایشان
ودلی رسم کن برایشان به بزرگی دریا
شبتون_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸به نیت سلامتی امام زمان عج
🍃🌸و سلامتی خودتون صلواتی ختم کنیم
🌸🍃الّلهُمَّ
🌺🍃صَلِّ عَلَی
🌸🍃مُحَمَّدٍ
🌺🍃وَآلِ مُحَمَّدٍ
🌸🍃وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
═══♥️ℒℴνℯ♥️═══
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🌹
🌼صبح آمده با عشق بزن لبخندی
🍁تا در به غم و غرورِ شب بر بندی
💖با عشق بپا خیز خوشت باشد روز
🍁ای آنکه چو گل به روی ما میخندی
🌼امروز را با لبخند شروع کنیم
🍁آدمها را مهمان کنید
💖مهمان یک جرعه زندگی
🌼به یک دعای خیر
🍁به یک لبخند
💖به یک دل خوش
🌼به یک احوالپرسی ساده و
🍁 بیقضاوت
💖یک فنجان زندگی بیدغدغه
🌼آدمها را مهمان کنید
🍁مهمان مهربانیتان
💖این مهمانی به زندگیتان برکت میدهدپروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالاکیا پیرایشکی دوست دارن؟دستابالا🙌
اونم پیراشکی مغزدار😋
خوب اگرمی خوایید درستش کنید اول سیو کنید وبعد هم تا اخر ویدئو روببینید🤗
مواد لازم :
یک لیوان شیرولرم
یک ق غ خوری خمیرمایه
یک ق شکر
دوعدد تخم مرغ
۷۵گرم کره اب شده
وانیل نوک ق چ خوری،چهارق غ خوری شکر
آردهم تقریبا ۴ونیم لیوان ولی یادتون باشه کم کم اضافه کنید ممکنه کمتر استفاده بشه...
حالا مراحلش روهم تو ویدئو ببینید🤗
مواد لازم🔻
نشاسته گل 70 گرم (نصف لیوان)
شکر 120 گرم (نصف لیوان)
پودر ژله دلخواه ( یک بسته)
گلاب 2 تا 3 ق غ
روغن مایع 3 ق غ( 40 میلی)
آب سرد یک لیوان (250 میلی)
طرز تهیه🔻
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم .
در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه .
نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن)
شکر اضافه کردم .
در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین 😊
(میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه .
روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم .
یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم .
حدودا کل زمانی که روی حرارت هست 45 دقیقه تایم می بره .
این 45 دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق .
این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه .
وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه .
وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم .
برای من 15 عدد گردالی شد .
می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین .
✨