فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا دراین شب✨
دفتر دل دوستانم رابه تو میسپارم
بادستان مهربانت قلمی بردار✨
وخط بزن غمهایشان
ودلی رسم کن برایشان به بزرگی دریا
شبتون_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸به نیت سلامتی امام زمان عج
🍃🌸و سلامتی خودتون صلواتی ختم کنیم
🌸🍃الّلهُمَّ
🌺🍃صَلِّ عَلَی
🌸🍃مُحَمَّدٍ
🌺🍃وَآلِ مُحَمَّدٍ
🌸🍃وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
═══♥️ℒℴνℯ♥️═══
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🌹
🌼صبح آمده با عشق بزن لبخندی
🍁تا در به غم و غرورِ شب بر بندی
💖با عشق بپا خیز خوشت باشد روز
🍁ای آنکه چو گل به روی ما میخندی
🌼امروز را با لبخند شروع کنیم
🍁آدمها را مهمان کنید
💖مهمان یک جرعه زندگی
🌼به یک دعای خیر
🍁به یک لبخند
💖به یک دل خوش
🌼به یک احوالپرسی ساده و
🍁 بیقضاوت
💖یک فنجان زندگی بیدغدغه
🌼آدمها را مهمان کنید
🍁مهمان مهربانیتان
💖این مهمانی به زندگیتان برکت میدهدپروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالاکیا پیرایشکی دوست دارن؟دستابالا🙌
اونم پیراشکی مغزدار😋
خوب اگرمی خوایید درستش کنید اول سیو کنید وبعد هم تا اخر ویدئو روببینید🤗
مواد لازم :
یک لیوان شیرولرم
یک ق غ خوری خمیرمایه
یک ق شکر
دوعدد تخم مرغ
۷۵گرم کره اب شده
وانیل نوک ق چ خوری،چهارق غ خوری شکر
آردهم تقریبا ۴ونیم لیوان ولی یادتون باشه کم کم اضافه کنید ممکنه کمتر استفاده بشه...
حالا مراحلش روهم تو ویدئو ببینید🤗
مواد لازم🔻
نشاسته گل 70 گرم (نصف لیوان)
شکر 120 گرم (نصف لیوان)
پودر ژله دلخواه ( یک بسته)
گلاب 2 تا 3 ق غ
روغن مایع 3 ق غ( 40 میلی)
آب سرد یک لیوان (250 میلی)
طرز تهیه🔻
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم .
در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه .
نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن)
شکر اضافه کردم .
در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین 😊
(میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه .
روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم .
یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم .
حدودا کل زمانی که روی حرارت هست 45 دقیقه تایم می بره .
این 45 دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق .
این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه .
وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه .
وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم .
برای من 15 عدد گردالی شد .
می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین .
✨
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_یلدایی درست کن محشرههه
مواد
شیر 1 لیتر
8 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاست
12 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته وانیل
1 قاشق غذاخوری کره
پودر نارگیل
همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ای عمیق ریخته، خوب مخلوط کرده و اجاق گاز را روشن کنید. آنرا بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید. پودینگ غلیظ شده را با اضافه کردن روغن و وانیل در آخر مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. و با همزن بزنید تا قوام یکنواختی پیدا کند. سپس لیوان صاف را خیس کرده، از پودینگ درون لیوانها ریخته سلفون بکشید، حداقل 6 ساعت در یخچال نگه دارید. پس از اطمینان از کامل بودن آن، لبه ها را با چاقویباز کنید و لیوان را به آرامی تکان دهید و آنرا برگردانید. دسر را به پودر نارگیل آغشته کرده و به عرض دو انگشت برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید. در یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد سرو کنید.
زندگیات را بر مبنای ترس بنا نکن؛ بیهیچ واهمهای زندگی کن. تنها در این صورت است که به معنای واقعی کلمه، زندگی کردهای.
ترس، تو را بسته نگه میدارد و مانعِ باز شدن و شکوفاییات میشود. ترس موجب میشود که پیش از اقدام به هرکاری، هـزار و یک نگرانی و دغدغه راهِ تو را سد کنند. دغدغهها و وسواسها، تو را سردرگم تر میکنند. اینها سیاه چـالههای کهکشانِ روح تواند.
#بادمجان_کباب 😍😋
یه غذای محلی گیلانی هستش
مواد لازم گردو ،رب انار ،سبزی معطر ،پیاز ،نمک وزردچوبه ،بادمجون رو پوست میگیریم وسطشو تا نصف پاره میکنیم بعد موادی ک اماده کردیم رو میزاریم لای بادمجون ،،گوجه هم همین طور سرخش میکنیم ،بعد با شعلع کم میزازیم ی ساعت جا بیفته ،موادشم ینصف استکان اب سرد میریزیم ب بادمجان سرخ شده اضافه میکنیم ،گردو وسبزی و پیاز رب انار و باهم قاطی میکنیم تفت میدیم و بهشون اضافه میکنیم البته من توشکم بادمجون نریختم موادو بسلیقه خودم درست کردم😋😋😋😋