eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برنج نیم دانه ایرانی : 2 پیمانه شکر : 3 پیمانه آب : 6 پیمانه گلاب : 1 پیمانه خلال بادام : 50 گرم پودر هل : 1 قاشق چایخوری زعفران ساییده : 1قاشق مرباخوری کره : 50 گرم طرز تهیه ابتدا برنج را شسته و به مدت 1 شبانه روز خیس میکنیم .سپس در قابلمه ای آب ریخته و برنج را که آب آن را گرفتیم به آن اضافه میکنیم.در ابتدا حرارت را کمی بالا برده تا جوش بیاید سپس ملایم کرده و مدام هم میزنیم تا برنج ها کاملا پخته و از هم شکافته شوند و به اصطلاح محو شوند.(اگر در بین احساس کردید خیلی سفت است آب جوش اضافه کنید ) .در این فاصله زعفران را با گلاب مخلوط کرده و کنار میگزاریم.در لیوانی پودر هل را با آب جوش مخلوط کرده و روی آن نعلبکی گزاشته تا عصاره هل کاملا به خورد آب برود.وقتی برنج کاملا پخته و له شد کره را اضافه میکنیم.حالا شکر را اضافه و هم میزنیم تا مخلوط و یکدست شود.میگزاریم تا دوباره خوب حل شود .حالا هل را صاف کرده و آب آن را به شله زرد اضافه میکنیم.خلال بادام و گلاب و زعفران را نیز اضافه کرده و کاملا هم میزنیم تا مواد یکدست شود.و میگزاریم تا حسابی جا بیفتد .وقتی خوب جا افتاد در ظرف دلخواه کشیده و وقتی خنک شد تزیین میکنیم . ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗دراین شب زیبا 🎊از خدا میخواهم هرآنچه 💗از خوبیهاست نصیبتان گردد 🎊و تقدیرتان جز خوشبختی 💗چیـز دیگری نباشـد 🎊 💗و در پنـاه خـدا 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزتون عالی 🍃 عاقبت تون بخیر زندگیتون پُر امید 🍃 روزگارتون پرازمعجزه در لحظه لحظه ی 🍃زندگیتون خدا کنارتون باشه 🍃 🍃 🎈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دسرهمون مزه آب هویج بستنی میده انگاری که شده دسروبسته شده آب هویج۲لیوان پودرژلاتین۲۵گرم(حدودا۲/۵ق غ) شکر۲تا۳ق غ بستنی۱لیوان(ازخامه هم میشه استفاده کنید) وانیل مقداری آب سردنصف لیوان باصداگوش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی مجلسی اول گوشت چرخکرده راباپیازرنده شده ونمک وفلفل سیاه ورزمیدیم اندازه گردو قلقلی درست میکنیم سیب زمینی رانصف کرده درظرف میچینیم قلقلی وگوجه روش میچینیم سس گوجه میریزیم درفر180میزاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گل کلم کوچک یک عدد سینه مرغ ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی ۱ عدد کره ۳۰ گرم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم پاپریکا (روی مرغ رو‌ بپوشنه ولی قبلش چک کنید پودر پاپریکاتون تلخ نباشه)
یک ظهر قشنگ یک دل آرام یک شادی بی پایان یک نور ازجنس امید یک لب خندون یک زندگی عاشقانه و هزار آرزوی زیبا ازخداوند برایتان خواهانم "ظهرتون بخیر✨♥️ ‌‌‌
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه پست اموزشی دیگه اینبار در مورد سبزیجات و میوه چون درخواست داده بودین واستون پیدا کردم، این ویدیو طولانی بود فقط قسمتهایی که بیشتر به کار میومد رو واستون کات کردم
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم آموزش ی ترشی شیک و مجلسی😌✋🏻 ترشی بادمجان شکم پر 🍆 اندازه های گفته شده داخل فیلم برای ۵کیلو بادمجان و ۳لیتر سرکه (با سرکه محلی خوشمزه تر میشه) ✅فیلم تاآخر ببینید ؛ بهتون گفتم چجوری تلخی بادمجون بگیرید