eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
الان که فصل لیمو ترش است ترشی لیمو درست کردن یه گزینه ی جذاب و خوشمزه است . شما تا حالا ترشی لیمو‌ درست کردین یا خوردین 😁🤤😋 ‌ 🍋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی یخچالی با شکلات و مارشمالو😋 آرد رو قبلش چند دقیقه تو ماکروفر بزارید تا خامیش گرفته شه
قیقاناخ( خاگینه) برای ۴ نفر تخم مرغ:۴ عدد آرد:۴ ق.غ ماست:۲ ق.غ شیره انگور: به اندازه لازم (روی خاگینه رو یکم بپوشونه) بکینگ پودر.(1ق چ)گردو،(دو سه قاشق غ) ابتدا تخم مرغ ها را میزنیم،سپس بکینگ پودر وآرد را کم کم اضافه میکنیم تا به غلظت دلخواه برسه و بعد گردو خردشده وماست رو میریزیم، من تقریبا یه قاشق چایی خوری پودر دارچین هم میریزم میتونید به جای دارچین گلاب هم بریزید مقداری روغن تو ماهیتابه میریزیم موادراداخل ماهیتابه میریزیم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگرش راسرخ میکنیم طوری که زیاد سرخ نشه،طلایی بشه وقتی هردو طرف سرخ شد،برش میزنیم و روش شیره انگور میریزیم شعله رو کم میکنیم تا مواد به طور کامل جذب بشه، بعد از جذب شدن خاگینه آماده است.
♥️صبحتون عالی 🤍امروزتون سرشارمهربانی ♥️ان شالله امروز پراز 🤍خیر و برکت باشه ♥️دلتون به پاکی صبح 🤍زندگیتون ♥️سرشار از آرامش ♥️پراز حس خوب زندگی ┄┅┅┄┅✶♥️✶┅┄┅┅┄ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کنسرو کردن ذرت : اول دون کرده بریزید داخل اب جوش به مدت ربع ساعت . دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین به همراه یک ق چ نمک و یک ق غ شکر. حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه. قابلمه ای بزرگ رو آب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل آب باشه. بعد از اینکه آب به جوش اومد 20-30 دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه. و به این صورت کنسرو ما آماده ست. دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره. مثلا برای برگ مو در حد 15 دقیقه کافیه. برای گیلاس نیم ساعت کافیه. برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم..
🍲 برای معطر شدن بیشتر خورش سبزى یکساعت اخر یک ق غ شنبلیه خشک شده اضافه کنید.
💥 با میوه و سبزیجاتی ک دارن خراب میشن گلدون زیبا بسازید. گلدون هایی ک لیموترش، و پرتغال استفاده می‌کنیداز گل بی بو استفاده کنید، اینطوری خونه عطر پرتغال میگیره 🎀 🌸 🎀