✅ خوردن عسل و سیب #از_چروک_و_افتادن_پوست_پیشگیری_میکند و به آن لطافت و نرمی میبخشد.
♨️مخلوطی از جوی دوسر بوداده یا آبپز، به همراه کمی سیب و انجیر تکهشده درست کنید، کمی عسل روی آنها بریزید و با استفاده از بخار آب سماور یا کتری، اجازه بدهید عسل به خورد جو و میوهها برود.
✨املت جو و میوهها میتواند بهترین جایگزین برای غلات صبحانه سرشار از شکر باشد.
.
#ماکارانی_با_سس_سیر
یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓در این عصر زیبا
🍰براتـون
🍓یک دنيا لبخنـد
🍰یک دل خرسنـد
🍓و لحظاتی خاطره انگیز
🍰آرزو میکنم
🍓عصـرتون به شـادی
🍰دلتـون پراز مهربانی
🍓عصرتون بخیر
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جمعی از هنرمندان کشورمان از پرچم ایران و احساسشان نسبت به آن میگویند...
🔸پرچم افتخار
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کراکت_قارچ و #سالامی
یه #فینگر€فود خیلی راحت و خیلی خوشمزه که فقط کافیه بدونید چطوری درست میشه که با انواع مواد دلخواهتون بتونید درستش کنید و بیاد توی برنامه غذایی.. هم میتونید سرخش کنید، هم میتونید با روغن خیلی کم بذاریدش توی فر.. حتی میتونید وسطش از پنیرم استفاده کنید، ما استفاده نکردیم که ببینید بدون پنیرشم خیلی هیجان انگیزه، اما قطعا با پنیر هیجان انگیزترم میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوآچا_به_سبک_قنادی
5 لیوان آرد (625 گرم ،لیوان 200 میلی یا چهار پنجم لیوان دسته دار)
1 استکان نشاسته ذرت (یا نصف لیوان)
1 لیوان شیر
نصف استکان آب (یا یک چهارم لیوان)
نصف استکان روغن مایع (یا یک چهارم لیوان)
125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 قاشق مرباخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای روی پوآچا )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برمدار عشق💚
💚اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدو💚ٍَ
💚آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُم💚ْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 (گراتن سبزی جات )
۲عدد سیب زمینی
۲عدد پیازچه
۲عدد گوجه
۲عدد فلفل سبز
۴عدد تخم مرغ
۱ق چ خ نمک
۱۵۰ میلی گرم شیر (سه چهارم لیوان)
۱۰۰ میلی گرم روغن( نصف لیوان)
۱۰۰ گرم پنیر فتا
۴۰۰گرم آرد ( دو لیوان و ۱۰ ق س خ)
۲۰گرم بکینگ پودر (یه ق غ خ)
پنیر پیتزا (به مقدار لازم)
سیب زمینی و پیازچه و گوجه و فلفل سبز رو نگینی خرد کنید... تخم مرغ ها رو هم بزنید و بهش نمک شیر و روغن و پنیر فتا و آرد و بکینگ پودر رو بریزد توش و خوب هم بزنید بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید...
ظرف رو با کره چرب کنید ...
بریزید تو ظرف سرو و روش پنیر پیتزا بریزید و بگذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه و برای این که روش برشته و طلایی بشه گریل رو روشن کنید در ضمن می تونید تو تابه هم بپزید فقط روش برشته و طلایی نمیشه💛
👆✨👆✨👆✨👆
#شیرین_پلو_طهرانی
سینه با رون مرغ
برنج:۳پ
پیاز
خلال پوست پرتغال یا نارنج
خلال پسته
زرشک
هویج:۲عدد
گلاب
زعفران
نمک
شکر:۴ ق غ
فلفل سیاه و زردچوبه
کره
طرز تهیه :
برنج رو بشورین و خیس کنیین.
هویج ها رو خلال کنین و حسابی تفت بدین .
من هویج نریختم🙄
خلال پسته رو در گلاب خیس کنین.
مرغ رو با نمک و ادویه و پیاز تفت بدین با آب کم بزارین بپزه.
برنج رو آبکش کنین و دم بزارین.
زرشک رو با شکر ،خلال پسته،خلال پوست نارنج یا پرتقال ،کره ،زعفرون و گلاب تفت بدین.
مرغ رو از آبش جدا کنین و با زعفرون سرخ کنین.
حالا برنج رو داخل دیس بکشین و این مواد بی نظیر و خوش رنگ و لعاب و معطر رو روی برنج بدین.
#خورش_داود_پاشا
داود پاشا یک غذای ترکیه اییه که با ذائقه ما خیلی جوره درست کنید و لذتش رو ببرید.
. ۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده شده و ۱قاشق آرد نخود چی و نمک و فلفل و یک نوک قاشق دارچین مخلوط کنید و به اندازه گردو قلقلی کنید در روغن تفت می دهیم.یک پیاز رو رنده کنید و سرخ کنید به اون یک قاشق نعنا خشک اضافه کرده و کمی تفت می دهیم ۱لیوان آب ریخته به همراه ۲قاشق رب انار و کوفته ها رو بهش اضافه می کنیم و با حرارت کم ۱ساعت بپزد .نوش جان .
#چغندر_تنوری
من چغندرها رو خوب میشورم و درسته میزارم تو قابلمه و پر از آب میکنم.
شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه. وقتی 2 لیوان آب داشت بهش1 لیوان شیره انگور اضافه میکنم.
شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکنم. وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم.
#سالاد_بلغور 🥗
بلغور 1 پيمانه
نمك،فلفل بميزان لازم
روغن زيتون 2 ق غ
آبليمو تازه 2و يا 3 ق غ
جعفري،شويد،پيازچه خرده شده 1 ليوان
انار دون شده بميزان لازم
🔻ابتدا بلغور را میپزیم و تمام مواد را اضافه كرده خوب با هم قاطي كرده و داخل ظرف سرو كشيده و با دونه هاي انار تزيين ميكنيم
#ناگت_مرغ_خانگی 🍘 😋
▫️سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
▫️پیاز ۱ عدد متوسط
▫️سیر ۲ الی ۳ حبه
▫️جعفری نصف پیمانه
▫️آرد یک پیمانه
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️آرد سوخاری یک پیمانه
▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
▫️آویشن یک قاشق چایخوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🔸در ابتدا داخل مخلوط کن ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ ، ۱ پیاز خرد شده ، 3 حبه سیر ، ادویه ها (نمک ، فلفل سیاه و آویشن) ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف پیمانه جعفری اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست شود. سپس دستتان را با روغن زیتون چرب کنید و ناگت ها را به شکل دلخواهتان فرم دهید. ناگت ها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید سپس به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا آماده شوند . در صورت تمایل می توانید ناگت ها را در روغن سرخ کنید
سیب زمینی در سوپ کودک یکی از اصلیترین مواد است
🔹بهتر است موارد زیر را در استفاده سیب زمینی در سوپ کودک زیر 1سال رعایت کنیم:
🔹سیب زمینی را بعد از شستن باید پخت، سپس پوست آن را جدا كرد و سیب زمینی پخته شده را به سوپ اضافه كرد.
🔹بعد از پوست كندن سیب زمینی اگر بخشی از آن سبز رنگ بود، باید آن را جدا كرد و دور انداخت و بقیه سیب زمینی را كه سالم و زرد رنگ است به سوپ كودک اضافه كرد.
🔹معمولاً یک چهارم سیب زمینی برای هر وعده سوپ و یک سیب زمینی متوسط برای سوپ تمام روز كافی است.
🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا بدون فر
:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ارده_شیره
یک ونصف لیوان شکر
آرد دو نیم لیوان آرد
۴ عدد تخم مرغ
یه لیوان شیر
یه لیوان روغن مایع
نصف لیوان ارده
نصف لیوان شیره خرما
وانیل نوک قاشق چایخوری
برا کوچولوهاتون هم مقویه 🥰👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش ماندگاری سبزی در یخچال😍
فوروارد کن عشقم 💋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشقاب مرغ و سبزیجات
مزهدار کردن مرغ:
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
پوره سیبزمینی:
سیب زمینی: ۳ عدد
شیر: ۲ لیوان
نمک و جعفری
سبزیجات:
روغن: ۳ قاشق غذا خوری
کدو سبز بروکلی و گوجهگیلاسی
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
سویا سس: ۱ قاشق غذا خوری
پخت مرغ به مدت ۵ دقیقه برای هر طرف (حدود ۱۰ دقیقه) هست، چرخش ۹۰ درجهای مرغ رو تابه گریل، باعث ایجاد خطوط شطرنجی میشه.
هر وقت سیبزمینی خوب پخت، با گوشت کوب برقی اون رو پوره کنید.
پخت سبزیجات
کدو: ۴ دقیقه، بروکلی: ۲ دقیقه، گوجه: ۱ دقیقه. و بعد از اضافه کردن سویا سس، ۲ دقیقه بعد آماده هست.
👆✨👆✨👆✨👆
#خورش_بامیه 🥘 😋
🔸پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوستگرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم
برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبتون به رنگ آرامش 💚