eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ونصف لیوان شکر آرد دو نیم لیوان آرد ۴ عدد تخم مرغ یه لیوان شیر یه لیوان روغن مایع نصف لیوان ارده نصف لیوان شیره خرما وانیل نوک قاشق چایخوری برا کوچولوهاتون هم مقویه 🥰👩‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشقاب مرغ و سبزیجات مزه‌دار کردن مرغ: پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری پوره سیب‌زمینی: سیب زمینی: ۳ عدد شیر: ۲ لیوان نمک و جعفری سبزیجات: روغن: ۳ قاشق غذا خوری کدو سبز بروکلی و گوجه‌گیلاسی پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری تخم گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری سویا سس: ۱ قاشق غذا خوری پخت مرغ به مدت ۵ دقیقه برای هر طرف (حدود ۱۰ دقیقه) هست، چرخش ۹۰ درجه‌ای مرغ رو تابه گریل، باعث ایجاد خطوط شطرنجی میشه. هر وقت سیب‌زمینی خوب پخت، با گوشت کوب برقی اون رو پوره کنید. پخت سبزیجات کدو: ۴ دقیقه، بروکلی: ۲ دقیقه، گوجه: ۱ دقیقه. و بعد از اضافه کردن سویا سس، ۲ دقیقه بعد آماده هست. 👆✨👆✨👆✨👆
🥘 😋 🔸پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوست‌گرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزتان شاد شاد💓 شادی یک تصمیم است تو همان‌قدر که تصمیم گرفته ای شادی برای امروزتان☘ لبخندی شیرین شادی و خوشحالی و معجزاتی بی بدیل آرزومندیم💓 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍬😋 ▫️ آرد سفید ۳ لیوان ▫️ زعفران نصف نیم مثقال پودر شده خیلی نرم ▫️ شکر ۳ لیوان ▫️جوهر هل چند قطره ▫️ گلاب ۲ لیوان (یک و نیم با شکر بجوشه و نصف لیوان داغ شده در زعفران ریخته بشه ) ▫️روغن در حد خیس شدن آرد 🔸 ابتدا شکر و یو نیم لیوان گلاب را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر کاملا حل شود بعد حرارت را خاموش کنید و زعفران پودر شده را در نصف لیوان گلاب که قبلا به نقطه جوش رساندید حل کنید آرد را در قابلمه بزرگ با حرارت بسیارکم به مدت چهار تا شش ساعت تفت دهید (هرچه زمان تفت با حرارت کمتر طولانی تر شود حلوا خوشمزه تر خواهد شد) تا کاملا طلایی و خوش رنگ شود سپس آرد را الک کنید و روغن مایع پختنی در حدی بریزید که آرد خیس شود و مانند ماست نه شل باشد و نه سفت کمی با روغن آرد را تفت داده سپس از روی حرارت برداشته و شیره و زعفران آب کرده و جوهر هل را اضافه کرده مرتب بهم بزنید تا از حالت شلی درآید وقتی مانند تافی شد حدود هفت تا ده دقیقه بستگی به حرارت زیر حلوا دارد در این حالت حلوا آماده ست 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک چهار طبقه ریشه 8-10 پیازچه 3 تخم مرغ 1 فنجان ماست نصف لیوان روغن 1 فنجان فتا پنیر 1 فنجان آرد ذرت 1 فنجان آرد 1 پودر بیکینگ فلفل فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، جعفری ، شوید (اختیاری) نمک نیگل 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍مواد لازم ،،تخم مرغ ۳ عدد 🧂نمک و فلفل (و به دلخواه آویشن) به میزان لازم 🥛شیر سه چهارم لیوان،،روغن مایع ۳ ق غ،،آرد سفید سه چهارم لیوان 🥄رنگ خوراکی یا زعفران به دلخواه برای داخلش: ژامبون پنیر ورقه ای (مثل گودا و پستو) سس مایونز 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔 یه غذای جدید و خوشمزه از مستر تابه بریم که ببینیم چه کرده👌👌👌 . مواد لازم ١٢ عدد سيب زميني ٦ الي ٧عدد متوسط سوسيس ١٢ عدد پنير ورقه اي ٦ عدد تخم مرغ ٢ عدد پنير سفيد ١ قاشق غ خ نمك ١ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري پودر سير ١ قاشق مربا خوري آويشن ١ قاشق مربا خوري نعنا خشك ١ قاشق مربا خوري براي كاور 👇 ٢٠٠ گرم پانكو ٢ عدد تخم مرغ . . همه ي مواد بايد هم دماي محيط باشن حتما دستتون رو خيس كنيد بعد سيب زميني رو رول كنيد و اينكه روغن بايد داغ باشه وگرنه وا ميره ،سيب زميني رو بعد از پخت بزاريد ابش كاملا بره ،خيلي مخلصيم❤️ . . 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مایه گوشتی: ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز نمک و فلفل و پاپریکا ۱ ق غ روغن ۱ بسته ماکارونی صدفی ۱ ق غ رب گوجه ۱ ق غ کره مقداری روغن نمک برای سس بشامل: ۲ ق غ کره مقداری روغن ۲ ق غ آرد الک شده ۲ لیوان شیر مقداری نمک و فلفل ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌ 💜 ↬ @AshpaziBano
_زرشک_پلو 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه قرمه سبزی. بفرست برای سنتی کارا😜 . قرمه سبزی محبوب ترین غذای من هست، فکر کنم اکثر ما خاطرات خیلی خوشی از طعم قرمه سبزی مادر بزرگ هامون داریم.😋😋😋 . این از اون غذاها هست که ریزه کاری زیاد داره و مهم تر از همه زمان زیادی نیاز داره تا جا بیوفته.👨‍🍳 . تقریبا مراحل کار در فیلم مشخصه از اونجا که آب ریختیم و‌ در قابلمه را بستم حدود شش ساعت روی حرارت کم پخت.🕰 . درضمن لوبیا قرمز را یک شب در آب خیسونده بودم. . 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان روزتون بخیر و شادی🌹 ‌اینم دستور پاپس کیک(cakepops) که خیلی راحت درست میشه نیازی به فر نداره برای بچه ها درست کنید عالیه😍 . موادلازم: کیک شکلاتی ۳بسته خامه صبحانه ۱ عدد شکلات ۳بسته برای پوشاندن بیرونی شکلات ۳یا ۴ بسته بادام به دلخواه برای تزیین . طرز تهیه: ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن ۳ بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین.کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.۳ بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین .سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود.سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود. 💜 ↬ @AshpaziBano