.
این کرم کارامل بیسکوییتی ما یه کمی متفاوت و خوشمزه تر از رسپی اصلی خود کرم کارامل هست و بهتون پیشنهاد میکنیم اگه میخواین یه دسر خامه ای و جذاب داشته باشید حتما تا آخر ویدیو رو ببینید😍
مواد لازم برای کارامل✌️
شکر: 1 لیوان
آب: یک چهارم لیوان
.
مواد لازم برای کرم👇
بیسکوییت: 90 گرم(پتی بور یا هر بیسکوییت دیگه ای)
شیر: 2 لیوان
شکر: نصف استکان
تخم مرغ: 3عدد
وانیل: یک چهارم ق.چ
.
شکرو داخل تابمون که رو حرارت گرم شده میریزیم و آبو بهش اضافه میکنیم با یه قاشق چوبی کمی هم میزنیم و میذاریم با حرارت متوسط نیم ساعت بجوشه تا کاراملی بشه هر وقت به رنگ دلخواهتون رسید آمادس.تو فاصله ای که کارامل آماده میشه مایمونو درست میکنیم. بیسکوییتامونو همراه شیر،شکر یا عسل،تخم مرغ و وانیل داخل مخلوط کن یا غذاساز میریزیم تا کاملا با هم مخلوط بشن.
وقتی سس کاراملمون آماده شد سریع داخل قالب میریزیم.قالبو میچرخونیم تا چندسانت از دیواره قالب هم به سس آغشته بشه بعد مایه رو داخلش میریزیم روشو با فویل میپوشونیم.
یه قابلمه که بزرگتر از قالبمون باشه رو انتخاب میکنیم و رو حرارت میذاریم مقداری آب داخلش میریزیم و قالبمونو تو آب قرار میدیم طوریکه نصف دیواره قالب داخل آب باشه در قابلمه رو میذاریم تا با حرارت کم حدود یکساعت کرممون بپزه.بعد قالبو درمیاریم و با یه چاقوی تمیز و خشک کرمو تست میکنیم اگر چاقو تمیز بیرون اومد و چیزی بهش نچسبیده بود کرممون آمادس وقتی از داغی افتاد برای سه چهار ساعت داخل یخچال میذاریم تا کالا ببنده.
بعد از یخچال درمیاریم کناره هاشو با چاقو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم😍
انقدر این دسر خوشمزس که از خوردنش سیر نمیشد😋
💜
↬ @AshpaziBano
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کمپوت_سیب
🌼سیب
🌼آب جوشیده شده ولرم
🌼گلاب : برای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری
🌼شکر : به ازای هر یک لیوان آب سه الی سه و نیم قاشق غذاخوری شکر لازمه.
💜
↬ @AshpaziBano
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی
✔ماهی شعری شکم پر با حشو جنوب👌
.
🔶برای درست کردن حشو: گشنیز و شنبلیله را خوب خرد میکنیم و سپس پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم و سپس سیر را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و بعد گشنیز و شنبلیله خرد شده رو اضافه میکنیم و سپس تفت میدهیم تا سبک شوند و بعد زردچوبه و کاری و نمک و فلفل به آنها میرنیم حالا باید تمر هندی را با مقداری آب جوش حل کنیم و عصاره ی تمر هندی رو از صافی رد کنیم و به سبزی های داخل تابه اضافه کنیم اجازه دهیم تا عصاره تمر هندی به خرد سیر و سبزیجات برود😋👌
.
✔️حالا شکم ماهی تمیز شده رو از حشو پر کرده و درون روغن داغ سرخ میکنیم که البته داخل فر هم میتونید بزارید😋👌
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موهیتو_عسل
:لیمو۳ عدد
نعنا:به مقدار
پوست لیمو رنده شده:۳ عدد
عسل:۲ قاشق
آب ولرم:نصف فنجون
اسپرایت یا آب گازدار
شکر:۱ لیوان
آب :۱ لیوان
💜
↬ @AshpaziBano
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تاج_شکلاتی 🍫👑🎂
برای درست کردن سس شکلات
500 گرم شکلات کارات
150 گرم شکلات ما باهم بنماری کنید
از دما که افتاد یه مقدار خامه فرم گرفته اضافه کنید و روی طلق با ماسوره شماره ۲۶ طرح بدین و با اسپری طلایی اسپری بزنید بعد دور قوطی طلق رو بچسبونید با چسب نواری و منتقل کنید فریزر در ادامه از فریزر خارج و طلق رو جدا کنید
تاج شکلاتی دستساز ما آمادس👑🍫
هنری زیبا از استاد حقی💐
💜
↬ @AshpaziBano
#فلافل_مرغ 🌯 😋
نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد
پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ
فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ
🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
♦️به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه
💜
↬ @AshpaziBano
#تافی_حلوا 🍬😋
▫️ آرد سفید ۳ لیوان
▫️ زعفران نصف نیم مثقال پودر شده خیلی نرم
▫️ شکر ۳ لیوان
▫️جوهر هل چند قطره
▫️ گلاب ۲ لیوان (یک و نیم با شکر بجوشه و نصف لیوان داغ شده در زعفران ریخته بشه )
▫️روغن در حد خیس شدن آرد
🔸 ابتدا شکر و یو نیم لیوان گلاب را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر کاملا حل شود بعد حرارت را خاموش کنید و زعفران پودر شده را در نصف لیوان گلاب که قبلا به نقطه جوش رساندید حل کنید آرد را در قابلمه بزرگ با حرارت بسیارکم به مدت چهار تا شش ساعت تفت دهید (هرچه زمان تفت با حرارت کمتر طولانی تر شود حلوا خوشمزه تر خواهد شد) تا کاملا طلایی و خوش رنگ شود سپس آرد را الک کنید و روغن مایع پختنی در حدی بریزید که آرد خیس شود و مانند ماست نه شل باشد و نه سفت کمی با روغن آرد را تفت داده سپس از روی حرارت برداشته و شیره و زعفران آب کرده و جوهر هل را اضافه کرده مرتب بهم بزنید تا از حالت شلی درآید وقتی مانند تافی شد حدود هفت تا ده دقیقه بستگی به حرارت زیر حلوا دارد در این حالت حلوا آماده ست
💜
↬ @AshpaziBano