eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🫔 😋 🔸 برای این ساندویچ یک لایه نان تست کمی سس گوجه وسیر وپنیرچدار اسفناج وسیر وقارچ تفت داده باز یک لایه نان و سس و گوشت ریش ریش و پنیر موزارلا و یک لایه دیگه نان استفاده کردم و داخل دستگاه گذاشتم تا پنیر اب بشه و نان کمی برشته بشه 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
🥧 😋 ▫️۱/۵ بسته بیسکوییت پتی بور ▫️۳ ق غ پودر کاکائو ▫️۳ ق غ کره ▫️۱ لیوان شیر ▫️نصف لیوان شکر ▫️۷۰ گرم شکلات شیری ▫️۷۰ گرم شکلات ساده 🔸ابتدا در یک‌ظرف بیسکوییت ها را خرد کنه (حواستون باشه خیلی پودر نکنید) سپس شیر ، پودر کاکائو و کره آب شده و شکر را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید دقت کنید بیسکوییت ها را خیلی له نکنید. اگر شما هم دوست دارید که مثل عکس پوشش شکلاتی داشته باشه به این ترتیب عمل کنید ابتدا شکلات معمولی سپس شکلات شیری را به روش بنماری آب کنید و دور و کف قالب سیلیکونی را با استفاده از یک فرچه شکلات بمالید و به مدت ۵ دقیقه آن را در فریزر بگذارید و سپس خارج کنید. سپس روی شکلات یخ زده از مواد بیسکوییتی بریزید و مجددا به مدت ۴۵-۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید و سپس از قالب خارج کنید و سرو کنید 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
🍪 😋 ▫️ پودر قند یک لیوان، ▫️پودر کاکائو ربع لیوان ▫️،نمک ربع قاشق چای خوری، ▫️ سفیده تخم مرغ دو عدد، ▫️وانیل ربع قاشق چای خوری ▫️،چیپس شکلات یا شکلات تلخ خرد شده نصف لیوان 🔸فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر دو عدد کاغذ روغنی روی هم گذاشته و روی آن روغن اسپری کنید.در یک کاسه پودر قند،پودر کاکائو و نمک را مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را با همزن آنقدر بزنید که وقتی ظرف را برعکس کنید نریزد. وانیل اضافه کنید. از مخلوط پودر قند و کاکائو به سفیده اضافه کرده و با قاشق آرام هم بزنید. چیپس شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. از مخلوط با فاصله روی کاغذ روغنی مقادیر یکسان قرار داده و 12 تا 14 دقیقه داخل فر قرار دهید . پس ازینکه از فر خارج کردید اجازه دهید سرد شدو و سپس از کاغذ روغنی جدا کنید 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش (بدون فر بدون هم زن بدون قالب ) 🧁😋👆 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
🧇 😋 🔸بادام و شکر را مخلوط می‌کنند و در ظرفی می‌ریزند و ۴ قاشق سوپخوری آب در آن ریخته و ظرف را روی آتش می‌گذارند تا شکر طلائی شود سپس بادام و شکر را روی غربال می‌ریزند تا سرد شود و سپس بادام را با دست از شکر جدا می‌کنند و سپس شکر را دوباره در ظرفی ریخته و روی آتش می‌گذارند تا آب شده و به شکل کارامل بدست آید. بادام را در شکرکارامل شده ریخته و بهم می‌زنند تا مخلوط شود سپس مخلوط بادام و کارامل را روی یک سینیمسی ریخته و با قاشق از هم جدا می‌کنند. در ضمن برای درست کردن آن می‌توان به جای شکر از عسل نیز استفاده کرد 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
🥯 😋 🔸ابتدا یک کیک شکلاتی هر مدلی که دارین رو پودر کنین بعد بهش مقداری گردوی خرد شده اضافه کنین به همراه یک موز پوره شده خوب ورز بدین بعد مقداری گاناش(ترکیب شکلات تخته ای اب شده و خامه صبحانه) اضافه میکنین و خوب ورز میدین تا جاییکه خمیر منسجمی بدست بیاد بعد مواد رو داخل پلاستیک فریزر لوله میکنین و میگذارین یکساعتی داخل فریزر باشه تا خودشو خوب بگیره بعد از فریزر خارج میکنین و برش میزنین و با مقداری شگلات آب شده و پودر پسته تزیینش میکنین، به همین راحتی و خوشمزگی 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام مهربووووونا اوردم مواد لازم برای تهیه دو تا لیوانه و مقدار پنیر و خامه بستگی داره به سلیقه خودتون، اگر طعم پنیرو دوست دارید میزانشو نسبت به خامه بیشتر کنید. 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
🥯 😋 ▫️تخم مرغ ٣عدد ▫️ارد ٧٥گرم ▫️نشاسته ذرت ٢ق س یا ٢٥گرم ▫️بگینگ پودر ١/٤ق م ▫️وانیل کمی ▫️پودر قند ٨٥گرم 🔸زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده را با نصف پودردقند زده تا کاملا فرم بگیره .زرده را بابقیه پودر قند به همراه وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه اردو بکینگ پودر رو با هم سه مرتبه الک میکنیم ودر سه مرحله آرد و سفیده رو به زرده اضافه میکنیم.یعنی اول کمی مخلوط آرد به زرده اضافه کرده دورانی مخلوط میکنیم بعد کمی سفیده بعد دوباره کمی آرد و به همین ترتیب تا مواد تمام شه. دورانی و ارام هم میزنیم سینی را کاغذ روغنی انداخته مواد رو با قیف در سینی ریخته روی انها پودر قند میریزیم در فر از پیش گرم شده با دمای ١٧٥ درجه به مدت ١٥ دقیقه میپزیم. بعداز خنک شدن با خامه پر میکنیم و پودر پسته. و یا کاکائو می‌ریزیم 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋 امروز میخوایم بهتون آموزش بدیم که تو خونه نان شیرمال خوشمزه درست کنید مواد لازم: نصف قاشق شکر نصف قاشق پودر خمیر مایه فوری ۳ قاشق آب ولرم ۱ عدد زرده تخم مرغ با ۳ قاشق شکر نصف لیوان شیر ولرم ۱.۵ لیوان آرد ۲ قاشق روغن مایع ۱ عدد زرده تخم مرغ با ۲ قاشق زعفران دم کرده کنجد و تخم خرفه امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید این پست سیو کنید و برای دوستاتون بفرستید 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 سیب زمینی دو تا سه عدد کوچک بکینگ پودر ۲ ق غ خ سرکه سفید ۱ تا ۱ونیم پیمانه نمک به میزان لازم سیب زمینی ها را پوست کنده وبه کمک پوست کن سیب زمینی ها ورقه کنید ودرظرف آب خنک و پر ازیخ ورق نازک کنید،سپس سرکه بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید هم بزنید و بگذارید ورق های سیب زمینی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در مواد بماند،سپس آبکش کنید ودرون روغن فراوان داغ باشعله ی متوسط رو به زیادبه خوبی سرخ کنیدبعد از سرخ شدن،چیپس ها را روی کاغذ روغن گیر ویا دستمال بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود ✨
بعلت مشکل مالی و تغییر شغل همه لباسای تولیدی کردیم😔😔 _49_تومن 😳 3روز تا پایان حراجی😱😱😱 ارسال رایگان گارانتی تعویض https://eitaa.com/joinchat/3122266170C618cc6e8a8 تمامی اجناس زیر 100 تومن👆👆👆👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
**فروش فوری ۴۹هزار😳😱😳 📣❌❌بمدت 3 روز❌❌📣 تمامی لباسای این کانال 👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3122266170C618cc6e8a8 **
🥧 😋 ▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه ▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه ▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه ▫️پکینگ پودر ۱ ق غ ▫️تخم مرغ ۳عدد ▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه ▫️شیر ۱/۲پیمانه ▫️آب ۱/۴پیمانه ▫️وانیل ۱/۴ق چ 🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم ‌ شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد. هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم. حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه‌. در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم. مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم . قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
🥐 😋 آرد ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر گرم ۲۵۰ میلی لیتر روغن مایع۶ ق.غ نمک ۱ ق.چ شکر ۲ ق.غ مایه خمیر یک پاکت ۱۱ گرمی در کاسه ایی تخم مرغ را شکسته نمک ،شکر و روغن و شیر ولرم را به آن بیفزایید.مخلوط کرده و مایه خمیر فوری را اضافه کنید.آرد را کم کم به مواد افزوده و هم بزنید.وقتی که آرد به راحتی جذب مواد نشد،به اصطلاح مایه از آرد سیر شده.اضافه کردن آرد را متوقف کنید. یک و نیم ساعت استراحت بدین تا خمیر عمل بیاد .اشترودل رو به هر شکلی که دوست دارین حالت بدین و با مواد میانی دلخواه پر کنید. 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
هدایت شده از گسترده سادات
🏆 سرمایه گذاری ویژه متدینین 💎سوددهی ماهانه و سالانه مطابق با سرمایه شما 👀 برای مشاهده طرح ها و اطلاعات بیشتر از طریق کانال زیر اقدام نمایید👇 https://eitaa.com/joinchat/3776970806C2eefb68ee2
هدایت شده از تبلیغات عجایب
‍🔻عجیب ترین طلاق سال😳😟 📕 تا آخر بخوانید 💢شنبه گذشته مردی بە دادگاە مراجعه کرد و دادخواست طلاق خود را به قاضی ارائه داد و بیان کرد که پس از گذشت 1سال از زندگی مشترک، هنوز همسرش اجازه خرید خانه را به او نمی‌دهد وهنگامی که علت را ازش میپرسد زن تفره میرود،اما پس از مدتی و با نصب دوربین مرد متوجه میشود که همسرش هرشب ساعت3:17دقیقه بامداد به زیر زمین میرود و وقتی مرد به زیر زمین مراجعه میکند درکمال تعجب میبیند که همسرش در زیرزمین..... 😳 🤯ادامه این داستان عجیب👇 ✅ادامه داستان باز شود http://eitaa.com/joinchat/2157117470C4d7200778f
🧇 😋 ▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي) ▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه ▫️ارد ١/٥ پيمانه ▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر ▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين) ▫️ماست ١/٤ پيمانه. 🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
🍘 😋 ▫️سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم ▫️پیاز ۱ عدد متوسط ▫️سیر ۲ الی ۳ حبه ▫️جعفری نصف پیمانه ▫️آرد یک پیمانه ▫️تخم مرغ ۲ عدد ▫️آرد سوخاری یک پیمانه ▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ▫️آویشن یک قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🔸در ابتدا داخل مخلوط کن ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ ، ۱ پیاز خرد شده ، 3 حبه سیر ، ادویه ها (نمک ، فلفل سیاه و آویشن) ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نصف پیمانه جعفری اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست شود. سپس دستتان را با روغن زیتون چرب کنید و ناگت ها را به شکل دلخواهتان فرم دهید. ناگت ها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید سپس به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا آماده شوند . در صورت تمایل می توانید ناگت ها را در روغن سرخ کنید 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌
هدایت شده از گسترده امید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوز ثبت نام نکردی؟😱 همایش آنلاین کشوری کلی مطلب مهم درباره رشد و موفقیت قراره یادبگیریم:🎯 🔻 وبینار بزرگ کشوری موفقیت،معرفی مدل تیپ شناسی MBTI🥇 🔻چهاشنبه (4اسنفد) _ ساعت 18:50 🔻با تدریس «روح الله یعقوبی» مدرس و پژوهشگر مهارت‌های ارتباطی و رشدفردی، یک روحانی باحال و فعال و بروز💯 وبینار "معرفی تیپ شناسی و ارتباط موثر" به صورت رایگان 😍 آنلاین در اسکای روم 🖥 به همراه یک پیشنهاد ویژه🎖 جهت ثبت نام (نام و نام خانوادگی _ شماره موبایل) دایرکت کنید👇 https://eitaa.com/Admin_toranj_1 https://eitaa.com/Admin_toranj_1
هدایت شده از تبلیغات عجایب
✅ خودم رو چطوری بشناسم؟ ✅۱۲ مهارت ضروری که از همین الان باید یاد بگیرم ✅ کاربرد تیپ‌شناسی تو زندگی چیه؟ ✅ ارتباط مؤثر رو چطور یاد بگیرم؟ توی این همایش مهم میبینمت همین الان ثبتنام کن👆🏻 و عضو کانال ما شو و اخبار رو دنبال کن😊👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1088290864C948ad435c9
_ 🔞فقط باهوشا میتونن نکتشو بفهمن🙈👆😻 _
🍮 😋 ▫️آرد ۱ لیوان ▫️شکر ۱ لیوان ▫️سرشیر ۱ لیوان ▫️آب ۲ لیوان ▫️گلاب ۱/۴ لیوان ▫️کره ۵۰ گرم ▫️زعفرون ۲ ق س غلیظ ▫️هل به میزان لازم 🔸آرد رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه. آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم 💜 ↬ @AshpaziBano ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌