#چیز_کیك 🍰🍫
برای پایه ی چیز کیک از کیک شکلاتی که داخل قالب کمربندی پختم استفاده کردم بعد از خنک شدن کیک، کِرِم پنیری_شکلاتی رو آماده کردم و روی کیک ریختم
می تونید برای پایه چیز کیک از هر نوع کیک که دوست دارین استفاده کنید یا از همون مخلوط بیسکوییت و کره استفاده کنید.
مواد لازم لایه شکلاتی :
پنیر خامه ای : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
شکر : ۵۰ گرم
ژلاتین : ۲ قاشق سوپخوری پُر
آب : ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو : ۳ قاشق سوپخوری
👩🍳طرز تهیه👩🍳
پنیر خامهای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماری حل میکنیم و میگذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تختهای را به روش بنماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده شود.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
سالاد خیار با سس خامه :
مواد لازم :
3 عدد خیار خرد کرده (کندن پوست خیار اختیاری است)
یک عدد پیاز قرمز کوچک خرد کرده(شیوه خرد کردن مواد می تواند به صورت حلقه حلقه ای و یا نگینی باشد)
1/2 فنجان خامه ترش
2 قاشق سوپ خوری سس مایونز
2 قاشق سوپ خوری پیازچه تازه خرد شده
نمک و فلفل سیاه تازه
اگر تمایل دارید از شوید خرد شده هم می توانید استفاده کنید
طرز تهیه :
پیاز قرمز و خیار را خرد کنید و درون کاسه بریزید. در کاسه ای کوچک نصف فنجان خامه، 2 قاشق سوپ خوری سس مایونز را با هم ترکیب کنید. فلفل و پیازچه خرد شده را هم خوب با هم مخلوط کنید. چاشنی را بر روی پیاز قرمز و خیار بریزید. نمک را هم قبل از خوردن اضافه کنید و از طعم سالاد لذت ببرید. می توانید حدود نیم ساعت سالاد را درون یخچال قرار دهید تا مواد کاملا جذب خیارها شود.
نوش جان
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_بره
اول نمک فلفل قرمز(سلیقه ای میتونیدنزنیدیاکمتربزنید)
آویشن بهتره اویشن راآسیاب نکرده فقط بادست روی گوشت خردکنیدخوب مخلوط کنید5ساعت دریخچال بمونه بعد کباب کنید.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
پاناکوتا
۳لیوان شیر
۷ق.غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
اول نصف لیوان از شیر رو برمیداریم و با 2ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه کافیه حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و ژلاتینی که بنماری شده را اضافه میکنیم
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس با بقیه مخلوطش میکنیم کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه برای میوه ای یک بسته پودر ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کنید و بعد بذارید خنک بشه.وقتی که خنک شد داخل ظرف روی پاناکوتا سفت شده بریزید
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
نکات مهم در خرید لیمو ترش:
لیموهایی را انتخاب کنید که دارای پوستی صاف و شفاف ، درخشان و سالم هستند و وزن زیادی نسبت به سایزشان دارند.
لیموهایی که پوست کلفت و اسفجی دارند کم آب هستند.
زدگی و خرابی روی پوست لیموترش نشان دهنده شرایط نگهداری و انبار کردن غیر استاندارد است.
لیموهای بزرگ را انتخاب کنید چون پر آبتر از لیموهای کوچک هستند.
لیمو ترش پس از چیده شدن نمی رسد پس به هنگام خرید دقت کنید که لیموهای رسیده و مناسب را انتخاب کنید و پس از خرید در یخچال نگهداری کنید. در این شرایط لیموها 1 هفته سالم باقی می مانند.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
سالاد سبزیجات
شامل؛كاهو،فيله مرغ،گوجه گيلاسى، نخود سبز،ذرت مكزيكى،تخم مرغ ابپز،پنير فتا، پياز بنفش و تردديلا ) براى سس هم من كمى روغن زيتون +آب ليمو تازه + دو حبه سير + كمى جعفرى تازه وچاشنى سالاد رو با هم ميكس كردم و سالاد رو با اين سس كاملاً مخلوط ميكنيم يكى دوساعت ميذاريم يخچال تا مزه دار بشه ، حتى ميتونيد فقط با اب ليمو تازه كمى پودر سير و نمك و فلفل هم اين سالاد رو ميل كنيد بستگى به ذائقه و سليقتون داره
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#پودینگ خرما و موز
شیر چهار لیوان و نیم
نشاسته ذرت سه ق غ
آرد سفید سه ق غ
شکر سی و پنج گرم
خامه نصف پاکت
ژلاتین یک قاشق مرباخوری سرخالی
موز دو عدد
گردو پنج عدد
خرما حدود دویست و پنجاه گرم
وانیل کمی
هسته ی خرمارو دربیارید نصف لیوان شیر کاملا گرم بریزید و بزارید ده دقیقه بمونه با مخلوط کن همراه موز و چند پالس بزنید تا مواد یکدست شن و بزارید کناربقیه شیر(سرد باشه),شکر,نشاسته ذرت, آرد و پودر ژلاتین رو مخلوط و بزارید روی حرارت تاخوووووب غلیظ شه.بعدمواد خرمایی رو بریزید,یکی دو قل که زد خاموش کنید,وانیل و خامه و گردوهارو اضافه کنید کمی که از دما افتاد بریزید سرو کنید
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کیک بدون فر 👆👆👆👆
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
پوره گوجه🍅
پوره گوجه فرنگی به غلظت رب نیست و بافتی نرم و کمی رقیق داره به این روش درست میکنم گوجه فرنگی را شسته و قسمتای سبز و لکه دار رو جدا میکنیم گوجه فرنگی های خرد شده رو بامخلوط کن یا بلندر یا هر نوع غذاساز دیگه پوره میکنیم قابلمه رو روی حرارت زیاد بزارید تا گوجه ها آب بندازنو به جوش برسند بعد حرارت را کم کنید ، بزارید به غلظت برسه بعد از پخته شدن گوجه ها رو در دمای محیط بگذارید تا از داغی بیفت بعد بسته بندی میکنم میزارم فریزر
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر توت فرنگی با بستنی و خامه فرم گرفته
🍓🍓🍓🍓🍓🍓
مواد لازم
توت فرنگی برش خورده به مقدار کافی
۴ اسکوپ بستنی با طعم مورد علاقه
۲۵۰گرم پنیر خامه ای
۵۰۰ میلی لیتر خامه رقیق
۷۰ گرم پودر شکر
۲۵۰ گرم بیسکویت
به نسبت اندازه ظرف این مواد کم یا زیاد شود.
نکات تهیه
۱-بعد از رول کردن بستنی آن را به مدت بیست دقیقه در فریزر قرار دهید.
۲-برای تهیه خامه، پنیر، خامه و شکر را در ظرف فلزی هم بزنید. این ظرف را برای سفت فرم گرفتن خامه در ظرف حاوی یخ قرار دهید و با همزن برقی با سرعت کم اون رو فرم بدید.
۳- بعد از تکمیل برای سرو دسر حداقل به مدت ۳ تا ۴ ساعت آن را در فریزر قرار دهید.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#ڪلیپ_شیرینی_دانمارکی_شماره1
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی دانمارکی
حدودا ۱۶ عدد
خمیر
آرد ۲۵۰ گرم تقریبا یک و دو سوم لیوان
شکر ۴۰ گرم (۳ ق غ)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
زعفران مقداری
وانیل ۱/۴ ق چ
خمیر مایه ۷ گرم (۱ ق غ سر صاف)
کرم
آرد ۵۰ گرم( 3 ق غ)/شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) /آب ۸۰ میلی(یک سوم لیوان) /وانیل
.
برای تهیه کرم :همه مواد رو به غیر از وانیل داخل قابلمه ای ریختم روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا بسته بشه و سفت بشه ، وانیل ریختم. می تونید داخل این کرم از دارچین هم استفاده کنید. روی کرم را با یه نایلون پوشوندم تا روش بسته نشه .
خمیر مایه رو با شیر ولرم و یک قاشق شکر مخلوط و روی ظرف را پوشوندم تا ۱۰دقیقه تا به عمل بیاد.
تخم مرغ و شکر و زعفران و وانیل رو هم زدم و مایه خمیر عمل اومده و روغن رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو به تدریج اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم طوری که به دست نچسبه .
خمیر را با وردنه باز کردم ، نازک باشه ، خیلی کلفت نباشه (حدودا ۲ تا ۳ میلی ) خمیر رو به شکل مستطیل حدودا عرض ده ، دوازده سانت ، بعد لاش کرم قرار دادم و روی هم خمیر رو قرار دادم و بعد برش دادم . ( هر طور دوست دارید می تونید بپیچید) داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم ، میتونین کمی چرب کنین و شیرینی ها رو چیدم و روی آن را دستمال کشیده یکی ، دوساعت گذاشتم تا حجمش دو برابر بشه ، شیرینی ها با فاصله چیده بشن .
یه زرده تخم مرغ (در صورت تمایل زعفران) رومال زدم ( و اگر کنجد خواستید ) درون فر از پیش گرم شده ، ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم
#ڪلیپ_شماره2
↶【 @AshPaziBano 】↷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت گیلاس
یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها کمپوت ها هستند که خانومای کدبانو به راحتی میتوانند در منزل درست کنید
عزیزان این کمپوت بعد از یک روز ویا بعد از چند ماه قابل استفاده هست
دستور تهیه :👇
آب یک لیتر (چهار لیوان) شکر یک لیوان
ازش بچشید آگه شیرین تر دوست داریدکمی شکربیشتر بریزید به نظر من کافیه گیلاس یک کیلو تا یکی ونیم کیلو شسته وتمیز شده(هسته رو بیرون نیارید)
ماندگاری طولانی داره از نظر طعم ومزه کیفیت عالی
گیلاس های سالم وبدون له شدن و کرم زدگی رو جدا کنید وبشورید وتو صافی بریزید تا خشک شن
شیشه ها رو شسته وخشک کنید
آب وشکر رو بزارید بجوشه وشکر تو آب حل شه(قوام نیابه)فقط چند جوش بزنه وشکرحل شه کافیه گاز رو خاموش کنید وبزارید سرد شه گیلاس ها رو تو شیشه بریزید واز مخلوط آب وشکر که سرد شده رو گیلاسها میریزیم تا لب به لب شه ودر شیشه رو محکم میبندم وشیشه ها رو میزاریم تو یک قابلمه بزرگ واب سرد روشون میریزیم سعی کنید آب روی شیشه ها رو بگیره
وروی حرارت میزاریم تا به نقطه جوش برسه یادتون نره اولین جوش که زد بعد از اولین جوش ده الی پانزده دقیقه بجوشه وگاز روخاموش کنید واب کمی که از داغی افتاده شیشه ها رو بیرون بیارید و وارونه کنید رو یک پارچه تمیز آگه نفس ندادن تا چند ماه داخل کابیت ماندگاری دارن ولی آگه دیدید یکی از آنها نفس میده (هواپس میده از لابلای درب شیشه حبابهای کوچکی میزنه بیرون)
عزیزان درب شیشه حتما فلزی باشه
عزیزان کمپوت آلبالو هم به همین روش درست میشه
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب خانگی در فر
نیم کیلو گوشت چرخی
1 عدد پیاز رنده شده
1 پر سیر رنده شده
4 قاشق غذاخوری ارد سوخاری
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق غذاخوری آب
نمک، فلفل سیاه وسفید، فلفل قرمزپرک شده، زیره، آویشن
ادویه کباب
سیخ چوبی
طرزتهیه :
ابتدا سیخ های چوبی رادرآب گذاشته تا خیس ومرطوب شوند.
تمام مواد +ادویه جات رادرکاسه ریخته وخوب مخلوط میکنیم
تا حالت چسبندگی پیداکند.
روی موادراپوشانده و نیم ساعت استراحت میدهیم.
کناردستمان مقداری اب گذاشته وبرای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستمان را خیس میکنیم وطبق فیلم گوشتها رابه سیخ میکشیم ودرسینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم گذاشته وبافرچه کمی روغن یاکره روی کبابها کشیده ودرفر200 گذاشته تا کبابها پخته شوند. برای کنارکباب میتونید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. 😋
سیب زمینی رابانمک وفلفل سیاه وپاپریکا وکمی رزماری یا اورگانو وروغن زیتون مزه دارکنید ودر فر بزارید تا کبابی شود. 👌
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گراتن_سیب زمینی_و_قارچ 😋😋
_مواد لازم:
●سیب زمینی چهار عدد
●سینه مرغ (بی استخوان)پانصد گرم
●فلفل دلمه ای (سبز)یک عدد
●فلفل دلمه ای (قرمز)یک عدد
●قارچ یک بسته
●روغن زیتون به مقدار لازم
●نمک به مقدار لازم
●فلفل سیاه..... به مقدار لازم
●پاپریکا..... به مقدار لازم
●پودر آویشن..... به مقدار لازم
●پنیر چدار (ورقه ای)..... به مقدار لازم
_مواد لازم سس بشامل:
●آرد..... دو قاشق سوپخوری
●کره..... دو قاشق سوپخوری
●شیر..... دو و یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت ورقه های ضخیم برش دهید. آنها را در ظرف فر بچینید. روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن را با هم مخلوط کنید و با برس به همه جای ورقه های سیب زمینی بمالید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
قارچ خرد شده را در تابه تفت دهید تا آب آن کشیده شود و کنار بگذارید.
مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا برشته شود. فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. قارچ تفت داده شده و مقداری نمک اضافه کنید. این مخلوط را روی سیب زمینی های پخته شده پخش کنید. سس بشامل روی آنها بریزید و در آخر ورقه های پنیر چدار را روی مواد قرار دهید. ظرف را دوباره در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود. سپس سرو کنید. نوش جان! *برای تهیه سس بشامل یا همان سس سفید، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
#خمیر_جادویی
برای مواد دل به خواهی هر چی بخواین . من همون مواد مایه ماکارونی استفاده می کنم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت میدم . گوشت رو به بهش اضافه کردم و یه فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کردم و همه رو که تفت دادم کمی زردچوبه و آویشن و نمک و رب گوجه می ریزم یه کوچولو که تفت خورد از حرارت بر می دارم .
حالا خمیر بعد از استراحت که حجمش دو برابر شده با ورز دادن پفش رو می گیرم .
روی صفحه کارم کمی آرد پاشیدم و با وردنه خمیر رو نازک باز می کنم قطرش زیاد نشه توجه کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه . برای این مدل میجیدن از کاتر یا رینگ گرد و یا حالا سر لیوان قالب زدم .
از مواد میانی داخلش گذاشتم و کمی روش پنیر پیتزا ریختم و بعد پیچیدم و محکم کردم .
بعد توی سینی فر قرار دادم و برای رومال زعفران و یه زرده تخم مرغ رو مخلوط کردم و رومال زدم فر از قبل روشن کردم و درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تقریبا قرار دادم . آخر هم خیلی کم گریل رو روشن کردم.
اما اگه خواستین بدون فر می تونین توی روغن سرخ کنین حقیقتش من پیراشکی رو این شکلی دوست دارم تا سرخ شده و همین طور توی فر دست ساز هم می تونین درست کنین .
ظرف حاوی آب داخل فر بزارین تا پیراشکی هاتون نرم و لطیف بشه .
با مقدار خمیر جادویی که دستورش رو گذاشتم و این مواد برای من ۱۱ تا پیراشکی این شکلی شد .
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_مرغ
یه نکته بگم من قبلا با این دستور درست کردم زرده تخم مرغ رو هم کلا حذف کردم باز هم عالی شده . منسجم و خوشمزه کسایی که نمی خوان تخم مرغ مصرف کنن گزینه خوبیه .
برای ۳ نفر
سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
ماست چکیده نصف لیوان (همون ماست عادی که توی خونه دارین توی کیسه ای (پارچه ای) بریزین و آبش بره میشه چکیده)
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ رو همراه با پیاز و یک عدد هویج گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ رو ریش ریش کردم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم .
برنج را آبکش کرده . کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم .
دو سوم از برنج را با مواد ماستی مخلوط کردم و نصف این پلوی زعفرانی را ته قابلمه ریختم و با قاشق صاف کردم بعد مرغ های ریش ریش شده رو ریختم و روی اون زرشک (خلال بادام و پسته) رو ریختم و روی آن مابقی برنج زعفرانی را اضافه کردم و با قاشق صاف کردم . و در آخر برنج سفید رو ریختم و کمی با قاشق فشار و صاف کردم . روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم . اگه آب مرغ دوست ندارین با آب عادی ، اما واقعا خوشمزه میشه وقتی توی پخت از آب مرغ استفاده میشه
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال مرغ عسلی
مواد لازم:
1 پاکت بال مرغ (حدود 20_18 عدد)
1 قاشق چای خوری عسل
1 قاشق مربا خوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
نمک
1 قاشق مربا خوری آویشن
حدود نصف استکان روغن زیتون
طرز تهیه:
بال مرغ را بشویید و آبکش کنید و صبر کنید خشک شود. سپس بقیه مواد را به بال مرغ اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید. وقتی که خوب هم زدید داخل ظرف پیرکس (یا هر ظرف مقاوم در برابر حرارت یا قالب دیگر) بچینید و در صورت امکان 3_2 ساعت در حالیکه روی ظرف سلفون کشیده اید استراحت بدید. (با اینکار خوشمزه تر میشود) در فر 180 درجه تا وقتی که روی بال ها سرخ شود بپزید. نوش جان
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
یک شربت عالی برای روزای گرم
این شربت ها رقیق هستن و با نی هممیشه خورد
مواد لازم برای شش لیوان شربت
ژله هر رنگ دوست دارین دو بسته من از ژله آلبالو و آناناس
برای هر بسته ژله یک لیوان آبجوش+دو لیوان و نیم لیوان آب سرد
تخم ریحان یا تخم شربتی یک ق غ سرپر +یک لیوان آب ولرم(تخم شربتی خیلی ریز و تخم ریحان درشت تره)
ابتدا آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزلریم بمونه تا لعاب بده
هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آبجوش مخلوط وقتی ژله خوب حل شد بهش دو لیوان آب سرد رو اضافه میکنیم( بهتره کمی بچشید اگر براتون کم شیرین کمی شکر بزنید)و میزلریم داخل یخچال تا نیمبند بشه من حدود یکساعت داخل فریزر بزارید سریع گرفت بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط میکنیم برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیمبند شد مخلوط میکنیم بعد داخل لیوان میریزیم و آماده خوردن اگر دوست داشتین شربت ها رقیق تر باشن کمی آب یخ بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه
برای دو رنگ شدن هم اول ژله قرمز رو داخل لیوان بریزید بعد با قاشق ژله آناناس روش چون شربت ها بافت ژله ای داره با هم ترکیب نمیشه
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راتا_مرغ
سلام دوستای گلم باز هم فینگر فود که خیلی راحت و سادس
همین ها رو وقتی برین سفارش بدین هر کدوم رو به قیمتی میگن اما توی خونه شما با هزینه کمتر و خیلی هم بهتر می تونین درست کنین
راتای مرغ خودش دسته بندی میشه ، پایه اش مواد زیر هستش وقتی توش بادام و یا روش خلال بادام بریزن میشه راتا مرغ و بادام ، وقتی داخل موادش پودر پسته بریزن میشه راتا مرغ و پسته ، کرفس ریخته بشه راتا مرغ و کرفس ، سیب زمینی راتا مرغ و سیب زمینی و ...
بعصی ها هم برای اینکه رنگ بدن رنگ خوراکی می ریزن من خودم رنگ نریختم اونایی که سبزه پودر پسته ریختم اونایی که صورتی آب لبو
برای ۱۲ عدد راتای مرغ
سینه مرغ ۱ عدد
پنیر خامه لبنه ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ ق غ
نان تست ۳ عدد
سینه مرغ رو همراه با کمی نمک و برگ بو پختم دیگه زردچوبه و پیاز نریزین توی رنگ و طعمش تاثیر میزاره . بعد از پخت داخل میکسر ریختم و پودری دراوردم .
توی یه کاسه سینه مرغو پنیر خامه لبنه و سس مایونز رو با هم مخلوط کردم .
نون تست رو قالب زدم با این قالب های فلزی
هر نون تست چهار تا شد
بعد یه کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم از مواد داخل قالب تا دو سوم پر کردم و فشرده کردم و بعد نون تست رو روش قرار دادم . بعد برداشتم و از زیرش اون قسمتی که نون تست هستش و برای اینکه از قالب بیرون بیارم حالا اگه قالبتون رینگ و گرد باشه زیرش یه استکان بزادین و در بیارین من خود یه قالب کوچولو رو فشار دادم و راتا رو از زیر نون تست به سمت بالا کشیدم تا صاف و یکدست در بیاد
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه با مرغ و سیب زمینی😋🍗
.
"مرغ با سیب زمینی در فر" 🍗
مرغ-1 کیلوگرم
سیب زمینی 1 کیلوگرم
سس مایونز یا خامه 100 گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز،
سبزی خشگ معطر
شما می تونید از هر ادویه دیگه استفاده کنید
.
خب سیب زمینی بشورید و خشک کنید وبا پوست برش بزرگ به ۴یا۶ قطعه بزنید و مرغ و اضافه کردن سس مایونز یا خامه ترش، نمک، ادویه جات ترشیجات (رب گوجه یا انار)خب، همه چیز مخلوط است، با فویل پوشیده شده و برای مدت 30 دقیقه به دمای 180 درجه پیش گرم می شود.بعد 30 دقیقه داخل فر پخته شود بعد فویل برداشته تا زمانی که قهوه ای شود.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛