eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ۱ ق غ مخمر خشک(۱۰ گرم) ۱ ق غ شکر(۲۰ گرم) ۲ و نیم لیوان آب ولرم ۵ لیوان آرد گندم الک شده ۱ ق چ نمک(۸ گرم) برای سس: ۲ ق غ ماست ۱ عدد زرده تخم مرغ سایر موارد: کنجد، سیاهدانه کره ذوب شده یا روغن جعفری و شوید ابتدا مخمر و شکر و آب ولرم رو با هم مخلوط میکنیم، و بعد آرد الک شده و نمک ریخته و درش رو میذاریم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم ، سطح کارو آرد پاشی کرده و خمیرو ورز میدیم و به چونه های مساوی تقسیم میکنیم، برای سس، ماست و زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده و هر چونه رو پهن میکنیم و با سس رومال کرده و کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و بعد کره ذوب شده با روغن و شوید و جعفری بریزید😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ابتدا کره به دمای محیط رسیده با پودر قند هم بزنید تا روشن ،کرمی بشه بعد زرده تخم مرغ ،هل ،وانیل اضاف کنید هم بزنید در آخر ارد الک شده کم کم اضاف کنید ،با نوک انگشت ورز بدید ،چنگ نزنید خمیر روغن پس میده ، تا وقتی ارد اضاف کنید که خمیر به دست تمیز نچسبه . ✅حالا اندازه یک گردو بردارید ،گرد کنید به دلخواه از هر موادی برای تزیین استفاده کنید توی سینی یا تابه چرب نشده بزارید،اگه تابه نازک هست یک لایه کاغذ روغنی بزارید ✅روی حرارت ملایم شعله پخش کن بزارید،بمدت پونزده دقیقه اجازه بدین تا بپزه تابه معمولی زودتر میپزه حواستون باشه نسوزه ،دمکنی حتما بزارید برای فر گازی ۱۸۰ درجه ،وفربرقی یا توستر ۱۶۰ درجه بمدت پونزده دقیقه ،نوش جان😍 پارت دوم
سلام دوستای گلم یه پیتزا عالی و خوشمزه بدون خمیر و حتی روی گاز می تونین درست کنین . موادش دل به خواهی هر چی دوست دارین می تونین بریزین من از مواد گوشتی و قارچ استفاده کردم از مواد یخچال توی خونه انتخاب کردم و هر چی موجود بود ریختم 😄😉. برای دو عدد پیتزا نودل 2 بسته تخم مرغ 2 عدد قارچ 8 تا 9 عدد گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم پیاز 1 عدد فلفل دلمه 1 عدد ‌‌پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و تفت دادم . یه پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و کمی تفت دادم و فلفل دلمه ای رو اضافه کردم . آویشن و نمک و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم . نودل ها رو همراه با عصاره داخلش داخل آب جوش 3 دقیقه جوشوندم و بعد آبکش کردم . دو تا تخم مرغ رو هم زدم و بهش اضافه کردم . داخل ظرف مورد یه کم چرب کردم نودل و تخم مرع رو ریختم روش کمی سس گوجه و پنیر پیتزا و بعد مواد گوشتی و قارج و پنیر پیتزا و کمی گوجه چیدم . داخل فر 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم اخر هم یکی دو دقیقه گریل رو روشن کردم که روش برشته بشه . بدون فر توی تابه هم می تونین درست کنین مواد نودل و تخم مرغ رو کف تابه بریزین مثل خمیر بزارین یه طرفش بپزه و برگردونین طرف دیگه اش و مواد و پنیر پیتزا بریزین و در تابه رو قرار بدین تا پنیر آب بشه ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکی آوردم براتون هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم کیک شربتی یا همون کیک باقلوا خودم که عاشقشم😍 پستای پایین هم کیک باقلوا گذاشتم این دستور فرق داره هر دوشون یکی از یکی خوشمزه تر اینو هم امتحان کنید. قالب ۳۰ در ۴۰ کافیه ۴۰ در ۵۰ هم عالیه این کیک بدون فر هم عااالی میشه آرد ۵۲۰ گرم هر لیوان آرد ۱۴۰ گرم تخم مرغ سه عدد درشت شکر ۳۵۰ گرم هر لیوان شکر ۲۰۰ گرم ماست۲۴۰ گرم یک لیوان سر خالی روغن مایع صد گرم و یا یک دوم لیوان یه ذره کمتر روغن جامد ۷۵ گرم( یک سوم لیوان ) آب کرده از روغن صاف قنادی ویا جامد پخت وپز هم میتونید استفاده کنید. بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری نمک میوه یک قاشق چایخوری نداشتید مشکلی نیست نریزید شربت بار ویا عسل دو قاشق غذاخوری مواد لازم برای رومال خمیر کیک ماست یک قاشق تخم مرغ یک عدد زعفران غلیظ یک قاشق خوب بزنید تا یکدست بشه آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط والک کنید تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد سپس شکر رو بهش اضافه کنید حدود چهار تا پنج دقیقه بزنید روغن جامد آب کرده وروغن مایع مخلوط وبهش اضافه کنید ماست هم اضافه کرده پارت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا شربت بار زعفران وپودر هل رو آضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید آرد رو در سه مرحله اضافه میکنیم چند ثانیه با سرعت کند دستگاه بزنید تا مخلوط بشه سپس بریزید تو قالب که کاغذ روغنی انداختیم وکناره ها رو چرب کردیم میریزیم روی خمیر رو صاف کرده با مواد رومال روی خمیر رو رومال میکنیم وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی شیرینی که طلای شدخارج کرده بزارید خنک بشه از قالب خارج کرده کناره های کیک رو برش زده وکیک رو لوزی ویا مربعی برش بزنید وآروم برگردونید داخل قالب وشربت ولرم رو به گرمی بریزید روش وبزارید شربت به خورد کیک بره یک لیوان آب رو میزاریم رو گاز تا بجوش بیاد یک قاشق چایخوری جوهر لیمو ویا یک قاشق اب لیمو بهش اضافه کرده آب که جوش اومد یک لیوان پر شکر میریزیم هم نزنید شکر با حرارت ملایم تو آب حل بشه شکر که حل شد ته استکان گلاب وکمی زعفران اضافه کرده حدود ده الی پانزده دقیقه آروم جوش بزنه وقوام بیاد . عزیزان نگران نباشید کیک شیرین نمیشه وعصرانه با چای لب سوز ولبریز عالی میشه پاشید دست بکار شید ودرست کنید. پارت دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حدودا برای ۴ تا ۶ نفر عدس یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد هویج ۱ عدد خیارشور ۱ تا ۲ عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ پیازچه خرد شده ۲ ق غ ماست ۲ ق غ سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم عدس رو گذاشتم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه . سیب زمینی ها رو نگینی خرد کردم داخل آب جوش و کمی نمک ریختم گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم . هویج رو هم نگینی خرد کردم و گذاشتم بپزه . داخل یه ظرف بزرگ ، عدس ، سیب زمینی ،هویج ، خیارشور ، جعفری و پیازچه ، سس مایونز و ماست ،نمک و فلفل و آب لیمو ریختم و همه رو با هم ترکیب کردم . می تونین اصلا سس هم نریزین و با روغن زیتون میل کنین . ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز یه شیرینی اسون داریم که فوری اماده میشه ،در کنار چای ،قهوه میچسبه🍭🍭 ✅مواد لازم 🖊🖊 ارد یک لیوان معادل ۱۳۵ گرم کره نصف لیوان معادل ۷۵ گرم پودر قند یا شکر دونه ریز نصف لیوان معادل ۵۰ گرم وانیل نصف ق چ زرده تخم مرغ یک عدد پودر هل یا دارچین، میشه حذف کرد پارت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت مواد لازم::::::: نان تورتیلا یا (نان لواش یا پیتا) به تعداد دلخواه 500 گرم گوشت چرخ کرده 1عدد پیاز خرد شده 1عدد فلفل بلغاری ویا دلمه ای قرمز 2عدد گوجه فرنگی پوره شده یا رب گوجه کنسرو ذرت 1 قوطی کوچک . کنسرو لوبیای قرمز 1 قوطی کوچک کمی جعفری خرد شده چند حبه سیر خرد شده فلفل نمک ادویه دلخواه به میزان لازم 100 گرم پنیر پیتزا ⠀ ⠀ طرز تهیه: داخل ماهیتابه کمی روغن بریزد گوشت چرخی را اضافه وتفت بدیدپیاز وفلفل دلمه خردشده را اضافه وتفت بدید تا آب گوشت کشیده شود . بعد لوبیا ، ذرت ، سیر ، سبزی و گوجه فرنگی را اضافه و درآخرهم نمک و فلفل وادویه ریخته وهم بزنیدوبزارید مواد پخته شود. روی نان 2 تا3 قاشق از مواد گوشتی بریزید وکمی هم پنیر پیتزا اضافه ونان را رول کنید در قالب مورد نظر کمی از پوره گوجه فرنگی تفت داده شده ویا سس گوجه بریزد وروشون رول نانها را درکنار هم قرار دهید وروی نانها هم کمی سس گوجه وپنیر پیتزا بریزید و ظرف رو در فرازقبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید در آخر گریل را روشن کنید تا روی پنیر پیتزا هم کمی برشته و طلایی شود
‌عصاره سیر و لیمو 🔷↫ روش تهیه: ۵ عدد لیموترش بزرگ یا ۱۵ عدد لیموترش کوچک با پوست بدون هسته را با ۳۰ حبه سیر متوسط در مخلوط کن بریزید. پس از له شدن محتویات، آنها را با یک لیتر آب (۵ لیوان معمولی) روی شعله کم بگذارید تا جوش بیاید. با اولین جوش، شعله را خاموش کرده؛ آن را از صافی رد کنید. مخلوط صاف شده را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. 🔷↫ روش مصرف روزانه دو بار و هر بار نصف استکان کوچک از عصاره را، قبل یا بعد از غذاهای اصلی(ناهار و شام)، میل نمایید. اگر مشکل معده ندارید قبل از ناهار و شام وگرنه بعد از آنها مصرف کنید. 🔷↫ بعد از مصرف یک دوره سه هفته ای، یک هفته مصرف دارو را قطع کرده؛ سپس دومین دوره مصرف سه هفته ای را اجرا کنید. به این ترتیب یک دوره درمانی، کامل خواهد شد. •⇦ سایر خواصّ: 🔷 مصرف این عصاره، علاوه بر باز کردن گرفتگی های عروقی،چربی خون را کنترل می کند؛ جرم دندان را کاهش می دهد؛ و برای کسانی که سایش دندان ( دندان قروچه ) دارند هم، مفید است. مصرف این دارو به مبتلایان به فشار خون و کبد چرب هم توصیه می شود.
💫خدایا 🌸نعمت سلامتى مبداء 💫همه نیازها ست 🌸و عاقبت بخیرى 💫مقصد همه نیازها 🌸تو را به مهربانیت 💫این دو را به همه 🌸عزیزانم عطا فرما 💫شبتون گرم از نگـاه خـدا 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به 3 اسفند ماه خوش آمدید🌸🍃 صبحتـون پر از عطر خــــدا🌸🍃 امـروزتـان شــاد و زیبــا 🌸🍃 امـیـدوارم امـروز خــدا 🌸🍃 سرنوشتی دوستداشتنی🌸🍃 زنـدگی پـر از ♡عـشق♡🌸🍃 روزی فـراوان ، لبـی خـنـدان 🌸🍃 و دلی مـهربـون بـراتـون رقم بـزنـه🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗 😋 ۶ تیکه ساق مرغ بدون پوست ۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ شاخه رزماری ۴حبه سیر ۳ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده له شده پنیر موزارلا خرد شده یک لیوان فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم نصف فنجان آرد دو عدد تخم مرغ پودر سوخاری 🔸مرغها رو با روغن زیتون تفت میدیم و بهش دو لیوان آب میدیم و کمی نمک و دوتا رزماری رو میزاریم روش و میزاریم بپزه. بعد از پخت مرغها رو جدا و با سیب زمینی و پنیر موزارلا و نمک و فلفل قاطی میکنیم و چنگ میزنیم. استخوانهای ساق ران را بر میداریم یه گلوله از این مرغ رو بهش میچسبونیم و مثل مرغش میکنیم. توی آرد میزنیم و بعد در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری و در روغن سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز یه شیرینی اسون داریم که فوری اماده میشه ،در کنار چای ،قهوه میچسبه🍭🍭 ✅مواد لازم 🖊🖊 ارد یک لیوان معادل ۱۳۵ گرم کره نصف لیوان معادل ۷۵ گرم پودر قند یا شکر دونه ریز نصف لیوان معادل ۵۰ گرم وانیل نصف ق چ زرده تخم مرغ یک عدد پودر هل یا دارچین، میشه حذف کرد پارت اول