فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗
طرز تهیه :
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید)
از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه
از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز
از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس
1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید)
همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید.
تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید
یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده
ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید
تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود
وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
💜
↬ @AshpaziBano
#فسنجون
یک عدد پیاز ریز خورد شده و یا رنده شده رو با 300 گرم گردو چرخ کرده کمی تفت بدید و بعد سه لیوان آب سرد بریزید و اجازه بدید جوش بیاد و زیر گازو کم کنید تا بپزه و جا بیوفته .( آب سرد باعث میشه به گردو ها شک بده و روغن بندازه ) بعد از 2 ساعت سه قاشق رب انار و کمی شکر و نمک و دارچین اضافه کنید .( ترشی و شیرینی فسنجون به خودتون بستگی داره .مقدار شکر و رب انار دست خودتونه )
گوشت چرخ کرده با کمی پیاز رنده شده و کمی زردچوبه نمک و فلفل خوب ورز بدید و بعد قلقلی کنید ،سرخش کنید .
بعد که گوشت قلقلی ها آماده شد به خورشت فسنجون اضافه کنید. بعد اجازه بدید خورشت بپزه و جا بیفته
💜
↬ @AshpaziBano
✅ 3 صبحانه ی مفید برای خانم ها
💠 نان +شیر : کاهش پوکی استخوان و افزایش سلامت دندان
💠 تخم مرغ پخته: ضد کم خونی و سلامت مفاصل
💠 عدسی : تقویت مغز
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برنج_قالبی
#کلیپ
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم
قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن
از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره
ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش
یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو.
💜
↬ @AshpaziBano
#بادمجان_پلو
اول جداگانه بادمجان حلقه حلقه کرده و سرخ میکنیم بعد یه عدد پیاز رنده کرده در روغن سرخ میکنیم و کمی نمک و فلفل و زردچوبه دوقاشق رب بهش اضافه کردم کمی تفت دادم برنج به مرحله آبکش رسونده و با پیاز و رب مخلوط میکنیم کف قابلمه رو با روغن چرب میکنیم برنج داخل قابلمه میریزیم بعد بادمجان که حلقه حلقه کردیم روی برنج می ریزیم و از دوباره برنج روی بادمجان ریخته و در قابلمه میذاریم یک ساعت روی گاز بمونه کافیه😊
مرغ جداگانه اول بانمک و آب لیمو و زردچوبه آبپز کرده و بعد در روغن سرخ میکنیم موقعه سرخ کردن کمی زعفران زدم
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_کلم_بنفش
#دورچین_بشقاب
✅میتونیم با استفاده از پوست گیر براحتی کلم بنفشها رو برای ترشی خورد کنیم.
ترشی راحت و خوشمزهای میشه. معمولا کنار کبابها سرو میشه. با سالاد هم مخلوط میکنن. شما درست میکنید؟
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری_برشته
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو اب پز کردم بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه.
بعد از نیمساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخممرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم.
اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پيراشكى_سبزيجات_تركيه
كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇
ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره .
دستور👇🏻
مواد لازم
تخم مرغ:1 عدد
مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ
شير ولرم:1 استكان چ
آب:نصف استكان چ
فلفل قرمز:1 عدد
قسمت سبز پيازچه:4 عدد
جعفري :مقدارى
پنير سفيد بي نمك
نمك:1 ق م خ
آرد:3 پيمانه
طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
سلام😍
امیدوارم حالتون خوب باشه❤️
_
🌸طرز تهیه سینه مرغ سوخاری در فر (رژیمی) یا روی گاز👇🏻
📍مواد لازم:
🍗سینه مرغ
🍥ماست ۱۰۰ گرم
🧂نمک و فلفل به میزان لازم
🌸میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید
من خودم پیاز و پودر سیر هم بهش میزنم،عالی میشه🌸
🕓۳۰ دقیقه میذاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه
🧀پنیر پارمزان ۵۰ گرم (میتونید نریزید)
🍞پودر سوخاری به میزان لازم
🍸روغن زیتون یا روغن مایع به میزان لازم
🌡پخت در دمای:
۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت
🕓به مدت:
۲۰ دقیقه
و یا بدون روغن در تابه نچسب
یا با روغن و به حالت سوخاری در تابه.
🌸برای سوخاری کردن روی گاز میتونید از روش این روش هم استفاده کنید:
بعد از مزه دار کردن سینه مرغ اون رو داخل آرد سفید،تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و بعد سوخاری کنید.
_
🌹امیدوارم دوست داشته باشید🌹
💜
↬ @AshpaziBano
سنندجیای عزیز به آش دندونی میگین دیانه روکله
#آش_دندونی
#دیانه_روکله
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
لوبیا قرمز 2 پیمانه
نخود 2 پیمانه
عدس 1 پیمانه
گندم 2 پیمانه
سبزی آش نیم کیلو
پیاز
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک
مرزه و ترخون و آویشن 1 ق غ خوری
از سه روز قبل گندم و نخود و لوبیا رو خیسوندم و روزی سه بار آبش رو عوض میکردم نخود و لوبیا و گندم رو صبح ریختم تو قابلمه و سه پارچ آب ریختم روش و گذاشتم دو ساعت بپزه دو تا پیاز رو نگینی کردم و با زردچوبه و نمک و فلفل سیاه رو به آش اضافه کردم انقد بپزه که آبش کم بشه و حبوبات مغز پخت بشه و مثل کره تو دهن آب بشه .بعد کوفته ها رو قلقلی کردم ریختم تو آش⭕ دستور کوفته : برای کوفته ها گوشت چرخ کرده رو با تخم مرغ و پیاز نگینی و دو قاشق غذاخوری آرد برنج و مرزه و ترخون و آویشن ریختم تو یه ظرف و بهش دو قاشق پیازداغ هم زدم بعد ورز دادم و استراحت دادم و تو دستم قلقلی کردم. این مقدار به من سی تا کوفته داد. سبزی آش رو خورد کردم و بهش اضافه کردم تا جا بیفته.
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_5مدل_سس_خوشمزه
پارت2
✍ کامل با تمام نکات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه ترک فوم دار حرفه ای☕
.
حتما حتما جنس جذوه تون مسی باشه! نه استیل نه آلمینیوم که طعم قهوه تونو بد میکنه🚫
قطره دهانه جذوه نسبت به کفش کمتر باشه( یعنی دهانه ش تنگ باشه) که باعث میشه فوم خوبی بگیرین👍
قهوه ترک باید آسیابش مثل آرد باشه ، بافتش نرم و لطیف باشه!
کاپ قهوه ترک ۸۰ تا ۱۰۰ سی سی باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_دسر_موز_چوبی
✍ کامل با تمام نکات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی یعنی چه ؟
گفت : دوختن پارگی های
روح با نخ توبه !!!!
از باغبانی پرسیدند :
زندگی یعنی چه ؟
گفت: کاشت بذر عشق
در زمین دلها، زیر نور ایمان !!!!!
از باستان شناسی پرسیدند :
زندگی یعنی چه ؟
گفت : کاویدن جانها برای
استخراج گوهر درون !!!!!
از آیینه فروشی پرسیدند :
زندگی یعنی چه ؟
گفت : زدودن غبار آیینه دل
با شیشه پاک کن توکل !!!!!
از میوه فروشی پرسیدند :
زندگی یعنی چه ؟
گفت : دست چین خوبی ها
در صندوقچه دل !
«بهترین تعبیر زندگی را برایتان آرزومندم»🍂🌺
•┈┈••✾•🪴🌸🪴•✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجونی🍮🍰
آرد: 4 ق غ ، تخم مرغ:1 عدد، شیر: 5 ق غ، شکر:3 ق غ، روغن مایع: 3 ق غ، پودر کاکائو: 1 ق و نصفی، وانیل: نوک ق چ ،بکینگ پودر: 1 ق مربا خوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا
مواد لازم برای خمیر:::::
1 لیوان شیر گرم
1/2 لیوان آب گرم
1 ق غ خمیر مایه فوری
1/2 لیوان روغن
2 ق چ شکر دانه ریز
1 ق چ نمک
4 لیوان آرد(بسته به نوع آرد ، ممکن است مقدار آرد کمتر یا بیشتر شود)
مواد سس::::::
1 ق غ رب گوجه فرنگی
1 ق چ پودر آویشن
مواد پیتزا::::::
سوسیس یاژامبون(کالباس)
زیتون
فلفل سبز
قارچ
پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم
#خاکشیر
✍ رفع بدبویی دهان با خاکشیر
🔹 اگر شما هم در گروه افرادی هستید که بہ دلیل افزایش خلط بلغم در بدن بہ بدبویی دهان مبتلا شدهاید و مراجعه به دندانپزشک، درمان معده یا مدام مسواڪ زدن مشڪلتان را حل نڪرده، این چند خط را بخوانید:⇩⇩⇩
🔹نوشیدن شربت ترنجبین و خاکشیر بہ برطرف کردن بوی بد دهان کمک میکند.
تنها کافی است هر روز عصر یک لیوان از شربت ترنجبین و خاکشیر را بنوشید.
🔹نوشیدن این شربت به شما کمک میکند با دفع اخلاط ناسالم و بلغم اضافه به مرور احساس بهتری پیدا کنید و با اصلاح مزاج از شر بدبویی دهانتان راحت شوید.
🦋🦋
⭐️شب قشنگترین اتفاقیست
✨که تکرار میشود
⭐️تا آسمان زیباییش را
✨به رخ زمین بکشد
⭐️خدایا
✨ستاره های آسمان را
⭐️سقف خانه دوستانم قرارده
✨تازندگیشان مانند ستاره بدرخشد
✨شبتون در پناه مهربان خــدا
✨✨ شـب خـوش ✨✨#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه 12 اسفند ماهتون زیـبـا🕊🌸
یه روز خـوب یه حس خـوب 🕊🌸
یه تـن سالم
یه روح آرام و بـزرگ
آرزوی قلبی من براى شما🕊🌸
پنج شنبه تـون شـاد
و سرشـار از زیـبـایی🕊🌸
#ترشی_فلفل_سبز🌶🌶
▪️ فلفل سبز یک کیلو
▪️ سرکه یک و نیم کیلو
▪️ نمک یک قاشق
ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.
باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود.
در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم.
مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است.
💜
↬ @AshpaziBano
#شکلات_مکعبی_لوکس
طبقه اول:
یک لیوان سمید (آرد سمولینا در لوازم قنادی موجود هست) را تف میدهیم
یک لیوان شیر خشک را تف میدهیم
دو سوم لیوان شکر پودر شده
یک عدد خامه صبحانه
همه را با هم مخلوط کرده و توی سینی مستطیل موادمون را میریزیم و روش را صاف میکنیم و ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم
مواد روش:
دو لیوان شیر را با دو عدد کارامل و دو قاشق پودر کاکاو و یک قاشق نسکافه همه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم اماده که شد
روی طبقه اول میریزیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد برش میزنیم
میتوانیم با سس کارامل یا نوتلا روش تزیین کنیم
💜
↬ @AshpaziBano
#نون تازه و #نرگسى جان
#غذای_فوری
يک پياز را خلال كنين، خوب طلايى سرخ كنين، كمى زردچوبه و نمک و بعد اسفناجهاى خرد شده را هم اضافه میكنيم و اجازه میديم سرخ شه!
دقت كنين اجازه اش مهم هست وگرنه ممكنه رودر بايستى بكنند و سرخ نشن!
بعدش هم چند تا تخم مرغ روش میشكنين. من روش را دوست دارم كه پنير سفيد (فتا) بريزم.
#نان_فورى
حقيقتش از اين كيت هاى پيتزا داشتم، خمير را پهن كردم، روش ماست ماليدم، كنجد و تخم كتون و كدو پاشيدم و يكربع توى فر در حرارت دويست و بيست پختم
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجانی_شکلاتی
استاد گرامی خانم راسی عزیز
کره 125 گرم
شکر 150 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد 300 گرم
پودر کاکائو 40 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شیر 250 گرم
شکلات ریز چیپسی 75 گرم
طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر را با هم زن برقی تا سبک شود . بعد تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید . سپس شیر را ریخته و در حد مخلوط شدن بزنید. مواد خشک شامل آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید . در آخر شکلات چیپسی را اضافه و با لیسک مخلوط کنید . مایه را در قالب کاپ کیک که در آن کپسول گذاشته اید ریخته . حتما یک سوم سر قالب خالی باشد . در فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 30 دقیقه میپزیم .
برای تزیین میتوانید از خامه فرم گرفته یا پودر قند استفاده کنید
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد تخم مرغ ومخلوط شیرونسکافه وخمیر مایه را اضافه ومخلوط کرده اگر با دست اینکار را انجام میدین ورز داده تا خمیر خودش را جمع کنه بعد درحالیکه همزمان کار میکنه کره را اضافه ومخلوط کرده تا بخورد خمیر برود بعد روی سطح کار خیلی کم ارد ریخته وخمیر را چند دقیقه ورز داده طبق فیلم خمیر چسبندگی داره اصلا نباید ارد زیادی اضافه کنید تا چسبندگی رابگیرید که باعث سفتی نان می شه خمیر را یکساعت استراحت داده بعد اطراف خمیر را ازاد وروی سطح کاربرگردونید کمی با دست باز کرده وبه 12قسمت تقسیم کنید هر قسمت دوطرف خمیر را را وسط اورده وکمی فشار داده واز اطراف خمیر را جمع وبه وسط اورده وبعد چونه کرده مجددا ربع ساعت استراحت داده ومجددا هر چونه را کمی باز واز اطراف بسمت وسط اورده وچونه کرده وتوی ظرف فر با ابعاد 28×20 را کاغذ کف ودیواره انداخته نیاز به چرب کردن نداره توی ظرف چیده با کمی فاصله از هم ومجددا برای بار سوم یکساعت استراحت داده وبعد روی نان را کمی ارد الک کرده ودرفر از قبل گرم شده 180درجه بمدت تقریبی 15تا20دقیقه البته دمای فرها متفاوت است حتما چک کنید زیر نان کمی طلایی بشه پخته است
💜
↬ @AshpaziBano