eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.4هزار عکس
35.9هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
4.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم ارد برنج دو لیوان شکر دو لیوان اب چهار لیوان گلاب یک لیوان پودر هل نصف ق چ روغن مایع نصف لیوان روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان 🍚 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
_لوبیاپلو 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
باقلای بدون پوست: دو پیمانه گوشت گوسفندی خرد شده پیاز: یک عدد شوید تازه خرد شده: 300 گرم سیر: سه حبه حبه نمک، فلفل، کره یا روغن و برگ بو: به میزان لازم زردچوبه: یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده: به میزان لازم غوره یک پیمانه رب گوجه فرنگی: یك قاشق غذاخوری طرز تهیه پیاز را خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت می‌دهیم. گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. سیر و برگ بو را افزوده، نمك و فلفل زده و اجازه می‌دهیم با کمی آب بپزد. کمی مانده به پخت کامل گوشت، باقلای پخته شده، زعفران غوره و شوید را می‌افزاییم، سپس رب گوجه‌فرنگی را تفت داده و اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل از کمی آبغوره بجای غوره به عنوان چاشنی استفاده می‌نماییم. این خورش را با پلوی زعفرانی سرو می‌کنیم. پینوشت: این خورش واقعا خوشمزه و متنوعه من باقلارو توفصلش فریز کردم ؛ میتونین از باقلای خشک هم استفاده کنین ولی قبلش باید کاملا باقلا بپزین و به خورش اضافه کنین. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
سالاد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خوشمزه بابلغورگندم بلغورراخیس میکنیم وقتی نرم شدسیب زمینی پخته.تخم مرغ.آردپیازرنده شده.جعفری خردشده.آرد .رب گوجه فرنگی.ونمک میزنیم ودرروغن سرخ میکنیم. واسه کوچولوهاتون درست کنیدعالیه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍅 😋 🔸چهار عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرید تخمه هاشو هم جدا کنید با چهار عدد سیر رنده شده، نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، چند برگ ریحان تازه، نمک و فلفل و آویشن، کمی پاپریکا و دو قاشق روغن زیتون توی دستگاه غذاساز بریزید و کاملا پوره کنید مخلوط رو در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزه و آب اضافیش تبخیر بشه یک قاشق رب گوجه فرنگی هم به بهتر شدنه رنگش کمک میکنه، نمک و فلفلشو اندازه کنید و حرارت رو خاموش کنید. این سس خوشمزه رو برای انواع پیتزا میتونید استفاده کنید و روی خمیر بمالید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
سال جدید🌸🍃 نگرشتون را نسبت به زندگی عوض کنید 🍃🌸این یعنے اینکه خودتون رو از خوشی هاے دنیا و زندگے , محروم نکنید در مقابل مشکلات , تسلیم نشوید و زانوے غم بغل نگیرید. 🌸🍃 🍃🌸خودتون رو دوست داشته باشید و به خودتون و خواسته هاتون احترام بذارید😇 🍃🌸یادتون باشد بهترین دوست شما "تصویر ذهنے های خوب شما از خودتون " است 🌸🍃 🍃🌸دیگران را دوست بدارید حتی کسانے که با شما همراه و هم عقیده نیستند🌺🍃 ‌‌ از کسے متنفر نباشید که روزگارتون رنگ تنفر نگیرد و سیاهے جذب نکند🌺🍃 🍃🌸از هیچ کس توقعے نداشته باشید که جز دلگیرے پیامدے به همراه ندارد. یادتون باشد که شاید کسے هم از شما توقعی دارد و شما نمیدانید.!🌺🍃 پس سال جدید زیبا و پر امید زندگی کنید ...🌸🍃 چندان هم که فکر میکنید وقت نیست‼️ 🌸🍃🌸