#فاهیتای_مرغ
🌮مواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان ٣٠۰ گرم، پیاز متوسط ۱ عدد، نان ترتیلا ۱٠ عدد، پنیر چدار ۲ پیمانه، فلفل دلمهای رنگی ۲ عدد، قارچ ٥ عدد متوسط، آبلیموی تازه ۲ قغ، گشنیز خرد شده ۱/۲ پیمانه، رب گوجه ۱ قغ، نمک، فلفل، پاپریکا، زردچوبه، آویشن و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه: در یک ظرف مناسب روغن را با آبلیمو، نمک و تمامی ادویجات مخلوط کنید. سینه مرغ را به صورت تکههای باریک برش داده، داخل ظرف بریزید، خوب مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و سپس تکههای مرغ را خوب سرخ کنید. مرغ را از ظرف خارج کنید و در همان تابه، پیاز، قارچ ورقه شده، فلفل دلمهای و رب گوجه را تفت دهید. بعد از اینکه نرم شدند تکههای مرغ و گشنیز را به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید. حالا تمام مواد را از تابه خارج کنید، کف تابه را تمیز کنید و یک عدد نان ترتیلا کف تابه بیاندازید. مقداری پنیر روی نیمی از نان بریزید و مقدار مناسبی از مرغ و سبزیجات را روی پنیر بگذارید. حالا نیمهی خالی نان را روی مواد تا کنید. ۲ دقیقه زمان دهید تا پنیر آب شود سپس آن را برگردانید و ۲ دقیقه دیگر برای پخت زمان دهید.
این غذای فوقالعاده خوشمزه رو با ماست چکیده، کاهوی ریز خرد شده، خیارشور و گوجهفرنگی نوش جان کنید و لذت ببريد.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🍐مربای گلابی
🍨برای پخت این مربا، گلابیها رو پس از شستن، پوست میگیریم و به کمک هستهگیر، دونهها رو طوری که دم گلابی جدا نشه، از میوه خارج میکنیم. گلابیها رو در ظرفی لعابی میذاریم و تا جایی که آب روشونو بپوشونه، در ظرف آب میریزیم. حالا ظرف را روی حرارت میذاریم تا گلابیها بپزند اما له نشن.
پس از پخته شدن، میوهها رو در صافی ریخته، شکر (به ازای یک کیلو گلابی ۸۰۰ گرم شکر) و زعفران دمکرده رو به آب اضافه میکنیم تا چند جوش بزنه و تقریباً قوام بیاد.
حالا شربت رو صاف میکنیم و گلابیها رو به همراه مقدار کمی آبلیمو به شربت اضافه میکنیم و دوباره روی حرارت قرار میدیم تا شربت کاملاً قوام بیاد. در آخر کمی گلاب اضافه کرده و بعد از اینکه چند جوش زد از روی حرارت برمیداریم. صبر کنید تا مربا کاملاً سرد بشه بعد اون رو داخل ظرفهای شیشهای کاملاً تمیز بریزید. بهتره این مربا رو در یخچال نگهداری کنید.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🍆🍅#ترشی_لیته 😋
✅مواد لازم: بادمجان ۱ کیلو، سبزی معطر (شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری و نعناع) نیمکیلو، فلفلدلمهی سبز و قرمز هرکدام یک عدد، سیر رندهشده یک قس، فلفل سبز ٥٠ گرم، هویج ٣ عدد، کلمپیچ سفید ۲٥٠ گرم، سرکه یک لیتر، ادویهی ترشی یک قس، نعناع و پونه خشک هرکدام یک قس
طرز تهیه:
بادمجانها را بههمراه یک لیوان سرکه و یک لیوان آب بپزید. سپس در صافی ریخته و تحت فشار قرار دهید تا آب لزج آن خارج شود. سپس آن را چرخ کنید. کلم، هویج، فلفلدلمهای سبز و قرمز و فلفلسبز تند را بهطور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزی معطر، ادویهی ترشی، نمک، زردچوبه، نعناع و پونهی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی بیافزایید. در این مرحله سرکه را به همهی مواد بالا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ترشی را در ظرفهای شیشهای بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
#ژله_بستنی
ژله تمشک دوبسته : دوبسته
ژله لیمونعنا : یک سوم بسته
ژله آلورا : یکبسته
بستنی لیوانی : ۱ عدد
خامه صبحانه : ۱قاشق غذاخوری
.
.
دو بسته ژله تمشک با دو لیوان آب جوش حل میکنیم وبعد یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم چند قاشق از این ژله تمشک را تو ظرف از قبل چرب شده میریزیم وتو یخچال میذاریم تا ژله ببنده ودر این فاصله ژله لیمو نعنا رو با چند قاشق آب جوش خوب حل میکنیم ومیذاریم سرد بشه ولایه دوم توی ظرف ژله میریزیم ودوباره تو یخچال تا ببنده ،حالا ژله آلوئه ورا رو با یه لیوان آب جوش مخلوط وبعد شفاف شدن یه لیوان بستنی ویه قاشق خامه اضافه میکنیم ولایه سومی روی ژله میریزیم وبه همین ترتیب لایه لایه ظرف رو پرمی کنیم وبرا چند ساعت درون یخچال میذاریم تا خوب ببنده ونوش جان میکنیم.😋😋😋
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#ترشی بادمجان کبابی بسیارخوشمزه😉😉
بادمجون کبابی با سیر رنده شده و فلفل تند ریز شده
با نعنا خشک و سرکه سفید و تخم گشنیز و سیاه دونه و کمی هویج رنده شده
مخلوط کردم ...
الان هم میشه این ترشی رو خورد
آماده است خیلی تند و پر سیر شده
اما خوبه برای روزای سرد با سبزی پلو ماهی و یا غذاهای نونی مثل کتلت .....
جاتون سبز
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_به
از این بهتر مربایی نیست !
اسمش روشه : به ! 😁👌😘
هر یک کیلو به ، یک کیلو شکر میخواد . ریختن دانه میخک و دانه هل اواخر پخت برای عطر مربا سلیقه ایه . بعضی ها اواخر پخت گردوی خرد شده و تفت داده شده و خلال پسته هم میریزند . اندازه قطعات میوه هم سلیقه ایه .پوست میوه رو حتما باید گرفت وگرنه بعدا سفتی پوست حالت چروک و جمع شده به قطعات مربا میده .میتونید میوه رو رنده یا چرخ کنید و مارمالاد درست کنید . لعاب دانه های در داخل شهد مربا حالت ژلاتینی بهش میده . بعضی ها جدا داخل تور بسته و توی ظرف میندازند . بعدا خارج می کنند .
میتونید بعد از خرد کردن میوه رو شکرپاشی کرده و بذارید تا آب بندازه . به زود میپزه مراقب باشید له نشه . اگه تو ظرف مسی بپزید مربا سریعتر رنگ باز میکنه و قرمز خیلی خوشرنگ میشه . اگر مربا به غلظت نرسیده روی حرارت ملایم با در باز بجوشانید .
وقتی رنگش قرمز دلخواه شد بهش آب لیموترش یا جوهرلیموی حل شده با چند ق غ آب رو اضافه کرده و بعد از چند جوش هم زده و خاموش کنید . مربا رو بیش از حد نجوشانید وگرنه بعد از سرد شدن شکرک میزنه . هرچند ترشی لیمو از شکرک جلوگیری میکنه
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻 سلام مهربانوهای گلم. امروزبراتون یک ساندویچ متفاوت و خوشمزه در نظر گرفتم امیدوارم خوشتون بیاد.دوستان گلم دستوراتشو تو فیلم نوشتم ایشالادرست کنیدوخوشتون بیاد
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ یونانی😋😋😋
۳/۴ پ ماست
۱/۲ پ ابلیمو
۲ق روغن زیتون
۲ ق سرکه
۶ حبه سیر
طرزتهیه ش هم توفیلم مشخصه
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
2.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
حالا نون حلقه ایم نبود همون نون شیرین نرما هم کارو را میندازه😉تو فرم نذاشتین تو فویل بپیچین بذارین تو قابلمه 😊
دونات پیتزا پنیری
توفیلم همه چی مشخصه
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چلو
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛