#بستنی_یخی
بستنی مون طعم طالبی و هندوانه ست .
که هر لایه رو جدا باید درست کرد طالبی رو میکس می کنید و بهش بسته به مزه ی خودش شکر می زنید .یک نکته رو توجه داشته باشید که وقتی می چشید باید شیرین تر از حد معمول باشه چون وقتی یخ می زنه شیرینیش کمتر میشه .توی ظرف آلاسکا یا هر قالبی که دارید و یا می تونید تو لیوان یکبار مصرف بریزید .می زارید تو فریزر وقتی نیم بند شد چوب بستنی رو داخلش می زارید، تا فیکس بشه .وقتی لایه ی اول بست لایه ی بعدی رو .که لایه دوم رو من هندوانه انتخاب کردم . لایه ی آخر هم طالبی سبز هست.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
۶ شهریور ۱۳۹۸
#پنه_سس_آلفردو
۱ بسته پاستا پنه،۱ عدد خامه صبحانه ۲۰۰ گرم،جعفری تازه مقداری،۱ عدد سینه مرغ
۱ لیوان شیر،۳ ق غ پنیر پارمسان
سیر تازه رنده شده یا پودر سیر،۵۰ گرم کره
نمک. فلفل. پودر آویشن
تهیه سس آلفردو : اول نصف کره رو توی ظرف مورد نظر آب کنید و بعد خامه را اضافه کنید. زیاد نباید بجوشه فقط کافیه به قل قل بیفته. بعد پودر آویشن و فلفل و پودر سیر رو اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد جعفری خرد شده در آخر یک لیوان شیر اضافه کنید.
و در ماهی تابه دیگه تکه های سینه را با نصف کره تفت بدید. رنگ مرغ که تغییر کندو پخته شود.
پاستا را در آب درحال جوش ریخته و کمی روغن اضافه کنید. بعد که پاستا خوب نرم شد آبکش کنید و با تمامی مواد مخلوط کرده و در آخر پنیر پارمسان را روش بریزید و خوب هم بزنیدو نوش جان
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
۶ شهریور ۱۳۹۸
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی
🎬 #آیس_کافی 🍸🍺😋👆
🍴فـــــود شیــــک 🍴
نوش جان😋😋
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
۶ شهریور ۱۳۹۸
#خورش_کدو
پیاز و گوشت خورشتی و سرخ میکنم . ادویه های خورشت و میزنم .گوجه فرنگی و پوره میکنم و اون هم خوب تفت میدم .یک و نیم لیوان آبجوش .میزارم ریز ریز گوشتا بپزه .کدو سبز ها رو سرخ میکنم .نیم ساعت اخر پخت کدوهارو دونه دونه مرتب میچینم و روشون غوره میریزم گوجه هم کنارش قرار میدم .
حالا ته دیگش : برنج و ک ابکش کردم .توی قابلمه روغن ریختم گرم که شد سه قاشق ماست و زعفرون ریختم یه کوچولو که غل زد دو کفگیر برنج میریزم و تو همون قابلمه هم میزنم و میخوابونمش کف قابلمه.این ته دیگ عالیه .تخم مرغم نداره.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
۶ شهریور ۱۳۹۸
#اسموتی_اناناس_البالو
نصف قوطی آناناس کوچک
بستنی وانیلی ۳پیمانه
انبه یک عدد کوچک
شربت آلبالو ۱/۴پیمانه
چند دانه آلبالو (فریز شده هم باشه اشکال نداره )
ابتدا تکه های آناناس را با یک لیوان بستنی شل شده خوب میکس می کنیم تا تکه های آناناس کاملا ریز شوند داخل لیوان می ریزیم و تا لایه ی بعدی رو آماده کنیم داخل فریزر می زاریم به مدت یک ساعت .انبه را خرد می کنیم و با یک پیمانه بستنی شل داخل میکسر می ریزیم و خوب میکس می کنیم و روی لایه ی آناناسی می ریزیم .و دوباره در فریزر می گذاریم تا کمی خودش رو ببندد .در آخر هم چند دانه آلبالو رو با شربت آلبالو غلیظ با یک پیمانه بستنی میکس می کنیم و در لایه ی آخر می ریزیم.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
۶ شهریور ۱۳۹۸
24.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی
🎬 #کاپ_کیک_توت_فرنگی 🍓😋👆
آرد ۲۲۵ گرم،شکر ۱۶۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد،شیر ۱/۲ لیوان
کره ذوب شده ۵۰ گرم،وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
توت فرنگی خرد شده ۱۵۰ گرم
گردو نگینی ۳۰ گرم،پودر قند ۱ ق چ
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
۶ شهریور ۱۳۹۸
#لازانیا
گوشت چرخ کرده و پیاز و خوب سرخ میکنید , زردچوبه و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنید, قارچ ورقه شده , فلفل دلمه ای خرد شده و در اخر من کمی پوره ی گوجه فرنگی اضافه کردم یه استکان اب میریزید تا گوشت بپزه و جا بیوفته.اون ادویه داخل جعبه هم بریزید توی مواد .حالا سس بشامل:دو قاشق ارد و با یک قالب کرده تفت بدید یک لیوار شیر ولرم بهش اضافه کنید هم بزنید تا ب سفتی ماست برسه . ورق های لازانیا رو طبق دستور روی جعبه بپزید با اب سرد بشورید و روی حوله تمیز قرار بدید تا ابکش کشیده بشه .تو ظرفتون یه کوچولو روغن و یک قاشق از سس بشامل میریزیم کل سطح و و بعد ورق لازانیا رو میزاریم سس قرمز پنیر , مواد گوشتی و این کارو ادامه میدیم تا تمام بشه روی اخرین ورق سس بشامل و کاملا بریزید روی سطحش بعد پنیر .اویشن هم خوش عطرش میکنه. فر از قبل گرم شده قدرت صدو هشتاد , بیست دقیقه اماده ست . دو دقیقه ی اخر گریل
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
۶ شهریور ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
۶ شهریور ۱۳۹۸
خوراک مرغ
مواد لازم:
ران مرغ ۸ عدد
سیب زمینی کوچک ۹_۱۰ عدد
پیاز کوچک ۱۰عدد(۱پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر)
هویج ۱ عدد
فلفل سبزبزرگ ۳ عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید)
روغن مایع ۱ ق غ
رب گوجه ۱ ق م
رب فلفل ۱ ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید)
آب نصف استکان
آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد
فلفل قرمز پرک شده
طرز تهیه:
مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد)
هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم.
بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای ۱۹۰درجه در حدود ۴۵دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
۶ شهریور ۱۳۹۸
۷ شهریور ۱۳۹۸
۷ شهریور ۱۳۹۸