🌸یـک زن
💕گران بـهاترین اعجاز خداست
🌸برای داشتنش باید وضوی باران گرفت
💕و به نام عشق
🌸شبنم وار برعطر او سجده کرد
💕وهزار هزار گل سرخ را
🌸تسبیح لحظه هایش نمود.
💕او اجابت میکند
🌸عشقی ،بالاتر از خورشید
💕و زیبـاتر از مهتاب را
🌸و تنها یک زن میداند
💕آیین دوست داشتن را
🌸و آنقدر زیبـا هدیه میکند
💕این عشق راکه سیراب شوی
🌸آری میدانی که او
💕الهه ی عـشق است
🌸وبهشت کمترین سرزمین اوست
💕تقدیم بـه همه ی مــادران
🌸زنان و دختران سرزمینم🌸پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🍃🌸یک ظهـر پـر از بـرکت
🍃🌸یک دل شادو بی غصه
🍃🌸یک زندگی آروم
🍃🌸و عاشقانه
🍃🌸و یک دعای خیر از
🍃🌸ته دل!
🍃🌸نصیب لحظههاتون
🍃🌸ظهرتون شیرین و شاد
🍃🌸و پر از
🍃🌸یهویی های قشنگ
🍃🌸ظهرتون زیبا عزیزان
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
🍃 سبزی های پرخاصیت 👌🏼
🌱 کاهو : صاف کننده ی خون ، کمک به درمان غلظت خون، خواب بهتر
🍃 برگ چغندر : رفع غلظت خون و تقویت اسکلت بندی
🍃 کرفس : تقویت اعصاب
🌱 خرفه: سلامتی و افزایش عقل
🍃 شنبلیله: ضد دیابت
🌱 کاسنی: زیبایی و نشاط، اصلاح کبد
🍃 تره: رفع کم خونی،اصلاح طحال❣
از مصرف این سبزیجات غافل نشید ☝️🏼
سلامتی حق شماست👌🏼
☘️
#الهی حال دلتون خوش باشه همیشه
الهی با آدمای خوب سر راه
زندگیتون آشنا بشین
الهی نگاه بخشنده
دل مهربان نصببتان بشه
الهی شریک زندگیتون همون
چیزی باشه که آرزوشو داشتین
الهی هیچ وقت
بهتون تهمت نزنن
الهی روزگارتون قشنگ باشه...
الهی آمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت مرغ 😍😋
یک سینه مرغ کامل
کره۵۰ گرم
دوعدد سیب زمینی متوسط
نصف لیوان ذرت
قارچ هم ۱۰۰گرم
جعفری یا پیازچه خرد شده ۲قاشق
سس مایونز ۲قاشق
ابلیمو برای تفت قارچ دوقاشق
گوجه گیلاسی هم برا تزئینش 😍
نمک فلفل و اویشن هم بزنید🥰
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
_مارمالاد_پرتقال😍😍
مواد لازم:
پرتقال بدون پوست: یک کیلوگرم
رنده پوست پرتقال: به میزان لازم
شکر: ۲ کیلوگرم
اسانس پرتقال: یک قاشق چایخوری
ژلاتین: ۶ ورق
گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری
جوهرلیمو: ۲ قاشق چایخوری
✍طرزتهیه :
ابتدا پرتقالها را که پوست کندهایم خرد کرده و هسته میگیریم و داخل پارچ میکسر ریخته و مقداری شکر به آن اضافه میکنیم. بعد از میکسکردن مایه کاملا یکدست آن را داخل قابلمهای مسی ریخته و روی حرارت میگذاریم؛ بقیه شکر را به مواد اضافه کرده و اجازه میدهیم تا مارمالاد بجوشد و بلوری شود. قبل از اینکه مارمالاد قوام آید کف شکر را نیز میگیریم تا مارمالاد کدر نشود. درنهایت ژلاتین نرم شده را به همراه جوهر لیمو و اسانس و گلوکز روی حرارت به مواد اضافه کرده و آنقدر به هم میزنیم تا گلوکز ذوب شود. مارمالاد را در دمای محیط میگذاریم تا خنک شود. در این زمان در صورت دلخواه مقداری رنده پوست پرتقال را به آن اضافه میکنیم. سپس آن را در شیشههای مخصوص مارمالاد ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️در ایـن عصر
🌸زیبـای بهاری
♥️يـہ دنيـا سـلامتی
🌸يـہ قلب پر از عـشق
♥️يـہ عالمہ مهر و نيڪی
🌸آرزوی من برای شما عزيزان
♥️براتون عصر قشنگی آرزو میکنم
🌸 عـصـر زیبـاتـون شیـریـن و دلچسب
#سس_پيتزا
يك عدد پياز و ٤ حبه سير و رنده كرده توي تابه با روغن زيتون تفت ميديم بعد از ٥ دقيقه ٥ عدد گوجه رنده شده رو بهش اضافه ميكنيم حرارت و زياد ميكنيم تا ابش كشيده بشه
٣ ق غ اب ليمو ترش تازه، ٣ عدد برگ بو، اويشن، فلفل ، نمك ،اسانس دود و رنده يه عدد فلفل دلمه (براي رنگ بهتر اگر دوست داشتيد زعفرون بزنيد) رو بهش اضافه ميكنيم و شعله رو كم ميكنيم حدود ٣٠ دقيقه تا جابيفته بعد ازين مدت برگ بو هارو از توش جدا ميكنم مايه رو توي مخلوط كن ميريزم تا يكدست بشه، مجدد روي شعله گذاشته مقداري جعفري و ريحون تازه خرد كرده بهش اضافه ميكنم و حدود ٢ ق غ كره، اجازه ميدم حدود ١٠ دقيقه ديگه جا بيفته