eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
رمضان آهنگ رفتن کرده است! پروردگارا! رمضان را به‌پایان مرسان مگر درحالی‌که تو از ماراضی هستی وگناهان ما را آمرزیده‌ای ولغزش‌های ما را پاک کرده‌ای "آمین" 🌹🍃👌‎‌‌‌‌‌🤞👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🍗 😋 ▫️ سینه کامل مرغ ۱ عدد ▫️ران مرغ ۱ عدد ▫️پیاز بزرگ ۱ عدد ▫️سیر ۲ حبه ▫️فلفل دلمه رنده شده ۱ عدد ▫️جعفری خورد شده ۳ ق غ ▫️هویج رنده شده ۱ عدد ▫️کنجد به میزان لازم ▫️نان تست به میزان لازم ▫️فلفل سیاه و آویشن هر کدام نصف ق چ 🔸ابتدا پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرین. سیر رو هم رنده کنید حالا مرغها رو که از استخوان جدا کرده همراه پیاز و سیر و ادویه ها و نمک داخل چرخ گوشت چرخ کنین . بعد که چرخ شد با فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری و هویج مخلوط کنید کناره های نون تست رو برش بدین و ازش جدا کنین . از مواد مرغ یک لایه روی نون بمالید (سعی کنید خیلی ضخیم نباشه نه نازک باشه نه ضخیم) . بعد داخل کنجد بزنین و به هر شکل خواستین برش بزنین بعد هم داخل روغن داغ سرخ کنید. فقط از طرفی که مرغ داره سرخ کنید ، از طرف نون سرخ نکنید . وقتی از روغن خارج کردین از طرف مرغ روی دستمال بزارید تا روغن اضافی جذب دستمال بشه و به خورد نون تست نره بعد هم با سس میل کنید
اشکنه موادلازم گوجه ی اصل محلی: تخم مرغ ۴ عدد پیاز درشت ۱ عدد آرد ۲ قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍 پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود
📌 خاکشیر علاج امراض متعدد ❇️ با طبیعت گرم و تر، موافق جمیع امزجه. ❇️ خوردن خاکشیر معده را قوت داده، غذا را هضم کرده، اشتها را تحریک نموده، مخصوصاً معده های سرد را مفید می باشد. ❇️ خاکشیر موجب نعوظ و بادهای سودمند شده، مواد فاسد نخاع را دفع می کند. ❇️ خاکشیر را با دو وزن آن شکر، در آب زده تا ده روز بخورند؛ وزن بدن را افزوده، رنگ رخسار را جلا داده، پوست را پاک، تمیز و شفاف می کند. ❇️ خوردن خاکشیر به همین صورت آواز و صدای گرفته را باز و یک قاشق غذا خوری او، رفع سمیت ادویه و مشروبات زهردار و نصف آن که خشک در دهان ریخته، جرعه ای آب بالایش بنوشند، خونریزی سینه، جراحت سینه و ریه را بهبود می دهد. ❇️ ضماد خاکشیر که کوبیده با آب خمیر کرده و بگذارند، ورم ها ی سخت را نرم کرده، سرطان و نقرس را سود می دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🌸💖چهار قل💖🌸 🌸💖بدرقه ی زندگیتون💖🌸 🌸💖طاعاتتون قبول درگاه حق💖🌸 🌸موقع افطار دعا کنیم لطفا تمام بیماران بستری را🙏سلامتی مسافران. موفقیت کنکوری های امسال و... 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸خوش برآمد آن گلِ صدبرگ من 🌸سبزتر شـد سبزه زارم انـدکی... 🌸صبحدم آن صبحِ من زد یک نفس 🌸زان نفس مـن بـرقرارم انـدکی... 🌸ســلام صبحتون بخیر و شـادی 💞 ًُ💞 ─━━━━⊱💝⊰━━━━─
مواد لازم : نخود پخته شده (حداقل 24 ساعت خیس خورده باشه) 2پیمانه نصف یک پیاز متوسط گشنیز و جعفری 6 ق غ سیر، در صورت تمایل زیره و تخم گشنیز ۰ 2 ق چ پودر فلفل سیاه و قرمز، کمی روغن زیتون، نمک و یک مخلوط کن مناسب. طرز تهیه : ابتدا فر را در دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس تمامی مواد را درون مخلوط کن بریزید. وقتی همه مواد را ریختید با پالس هایی که به مخلوط کن وارد می کنید مواد را کاملا با هم مخلوط و له کنید. اما مثل پوره نشود. اگر دیدید به خوبی با هم مخلوط نمی شوند کمی روغن زیتون بریزید. مخلوط باید کمی مرطوب بوده و به خوبی به هم چسبیده باشند. خب حالا کمی بچشید و ببینید ادویه و طعم آن مناسب هست یا خیر. حالا سینی فر را با روغن کمی چرب کنید، از مخلوط به تعدادی که در سینی جا می شود به اندازه ای که می خواهید جدا کنید و داخل سینی بگذارید . می توانید کمی فلافل ها را تخت کنید. وقتی تخت باشند هم راحتتر پخته می شوند و هم راحت خورده می شوند. پس از درست کردن فلافل ها، سینی را در فر قرار دهید، به مدت 10 دقیقه یک طرف آن و 15 دقیقه هم طرف دوم بگذارید بپزند. 🌟
فر طرز تهیه پست بعدی کانال👇
_دلمه_برگ