فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک قدم تاعیدفطر🎉🎊🎉
آرزومیڪنم🙏
لحظه،لحظه زندگيتون
همواره غرق
درشادےوآرامش باشید
داره میرسه دیگه......😉✌️
████████████] 99%
پیشاپیش عید سعید فطر مبارک🌸🎊🌸
خدایا 🙏
در این واپسین روزهای ماه مبارک رمضان 🌙
توانم ده تا دوست بدارم بی چشمداشت✨
و بفهمم دیگران را حتی اگر نفهمند مرا✨
هر کجا نفرتی هست، عشــــــق باشم💞
هر کجا زخمی هست، مــــرهم باشم😇
هر کجا تردیدی هست، ایمان باشم🙏
هر کجا ناامیدی هست، امیــد باشم🌹
الهی...💕
لحظهای به حال خودمان وا مگذارمان🙏✨
و همیشه نور هدایتمان باش🙏✨
به زندگیمان سرسبزی و خرمی ببخش🙏✨
و از چشمه بیکران نعمتهایت سیرابمان کن🙏✨
دل و زبان عزیزانم را پاک و زیبا کن🙏✨
باشد که در سیمای آنها، روشنیِ عشق تو
بدرخشد...✨✨✨
نماز روزه هاتون قبول درگاه حق تعالی 🌸🍃🌸
پیشاپیش عید سعید فطر بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد 🌸🎊
🔴 🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓یکشنبه تون عالی و
🌸پر از عشق و محبت
💓امروز از خدا
🌸برای تک تکون اینگونه
💓آرزو کردم..
🌸 الهی
💓همه چیزتون عالی باشه
🌸حالتون عالی
💓روزتون عالی
🌸لحظه هاتون عالی
💓حس تون عالی
💓وازهمه مهمتر
🌸زندگیتون عالی باشه
#اسموتی_انار_و_موز
برای 3 لیوان نوشیدنی
آب انار طبیعی 2 لیوان
موز 2 عدد
عسل 1 تا 2 ق غ
ماست 2 تا 3 ق غ
انار رو دون کردم و فکر کنم حدودا 4 ، 5 عدد انار بود . داخل غذاساز انداختم و بعد از صافی روش کردم و آب انار صاف و یکدستی رو گرفتم .
موز ها رو خرد کردم و یکی دو ساعت داخل فریزر قرار دادم یخ بزنه .
داخل مخلوط کن تمامی مواد رو ریختم و میکس کردم .
داخلش یخ هم میشه انداخت که من این بار نریختم
.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی سخت نیست، زندگی تلخ نیست
زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد🌸
گاهی آرام و دلنواز
گاهی سخت و خشن
گاهی شاد و رقص آور
گاهی پر از غم
زندگی را باید احساس کرد.🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 لحظه هاتون غرق در ارامش وامید
🌺وشادی و لبخندتون به زیبایی گلها
نه کوتاهی آنها🌸
روزتون زیبا😍
مواد لازم🔻
ذرت خشک شده نصف پیمانه
روغن 2 قاشق غذا خوری
کره 1 قاشق غذا خوری
پودر گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه🔻
1. روغن و کره را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت قرار بدهید. کمی که گرم شدند و کره اب شد، ذرت ها را اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید.
2. حرارت را زیاد کنید و قابلمه را مدام تکان بدهید تا ذرتها یکنواخت گرما ببینند.
3. بعد سر و صدای پریدن دانه های ذرت به گوش میرسه. حالا حرارت را ملایم کنید، در قابلمه را بردارید و توری روغن گیر یا آبکش رویش بگذارید.(علت توری یا ابکش گذاشتن: داخل قابلمه بخار ایجاد نشود چون رطوبت مانع باز شدن پاپ کورن ها میشود) همچنان قابلمه را تکان دهید تا ذرت ها نسوزند.
4. وقتی سرو صدا قطع شد یعنی اینکه تمام ذرتها باز شده اند.
5. بلافاصله اونها رو در یه ظرف دیگر میریزیم. حتما این کار رو به سرعت انجام دهید چون ذرتها سریع می سوزند.
برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن پودر گوجه رو روشون الک کنید و با تکان دادن ظرف مخلوطشون کنید تا پودر گوجه یکنواخت پخش بشه.
نکات⚠️
1. برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه پف نمیکنه.
2. ذرتتون نباید نمدار باشه ، بهتره ذرت رو در جای خشک نگهدارید.
3. ذرت نباید خیلی کهنه باشه.
4. بهترین تنقلات محسوب میشود.
5. حرارت نباید خیلی کم باشه چون باعث عرق کردن داخل قابلمه میشه.
6. میتونید در قابلمه رو نیمه باز بذارید.
🌟