#تهچین_بادمجان
اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای کرده روشون نمک پاشیده تا تلخیشون بره بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم
مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) پخته و از استخوان جداشون میکنیم
برای تهچین ابتدا یک لیوان ماست سفت(ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب
غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم.من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم و در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم.ته ظرفمون روغن ریخته و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.
نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجانهای حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه.توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین کنید
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#جوجه_ترکی👩🍳
مواد لازم🥣:
سینه مرغ : ۳ عدد
ماست : ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
سیر : ۴ حبه
آب لیمو تازه : دو عدد یا ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا : از هر کدوم نصف قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای : ۳ عدد
کره : ۵۰ گرم
گوجه : به مقدار دلخواه
سیخ چوبی : به مقدار لاز
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا پنجرهای🍕🍆🌶🍅🌽🍈
این پیتزا هم با نون باگت درست میشه، مثل فیلم و کاری که من انجام میدم نون باگت رو بُرش بدید و خمیر اون رو خالی کنید. و یک جسم سنگین روش قرار بدید.
سس گوجه (کچاپ) بزنید و
موارد روی پیتزا رو به سلیقه خودتون اضافه کنید (گوشت، مرغ، پپرونی، سبزیجات و...)
هر چقدر پنیر بیشتر بزنید، پیتزاتون بیشتر کش میاد.
اگر میخواین کدو و بادمجون استفاده کنید، اونهارو خیلی نازک ببرید.من روی پیتزای خودم: کدو، بادمجون، فلفل دلمه، ذرت، زیتون و گوجه گیلاسی و پنیر موزارلا(پیتزا) ریختم و کِیف کردم.
شما باید پیتزارو به مدت تقریبی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه (بسته به نوع فر) داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه قرار بدید.هر وقت نون ترد و پنیر طلایی شد، پیتزا آماده هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خیار سکنجبین🥒
.
.
چند تیکه یخ و ۲ قاشق تخم شربتی لعابدار و ۴ قاشق سکنجبین یدونه خیار رنده شده و چند پرلیمو ترش و یکم پودر گل سرخ و یک لیوان آب = طعم بهشته 😍🥰
.
..✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
💗✨عصر تون عالی
🌸✨ان شاءالله
💗✨قلبتون لبریزاز مهربانی
🌸✨وجودتون
💗✨سرشاراز سلامتی
🌸✨زندگی تون
💗✨پراز عشق و محبت
🌸✨همراه با عاقبت بخیری
💗✨وسط هفته تون مملو از
🌸✨آرامش در کنار عزیزانتان
💗✨روزتون زیبـا و طاعاتتون قبول
💗🌸💗🌸💗🌸💗🌸💗🌸💗🌸#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌸هیچ گاه نیرو و قدرت
🪴شکرگزاری را دست کم نگیرید
🌸شکرگزاری نه تنها
🪴شاه کلید زندگیست بلکه ،
🌸پادزهر ناخوشی های دنیاست
🪴آرام و خموش، ازصبح تاشام
🌸از لحظه ای که چشم می گشایید
🪴تالحظه ای که چشم فرو می بندید
🌸شاکرو حق شناس باشیـد.
🪴بدین گونه است که :
🌸نه تنها جسم بیمار، بلکه ذهن
🪴روابط اجتماعی
🌸حتی وضعیت مالی خود را
🪴تعالی میبخشید...
🌸🪴🌸🪴🌸🪴🌸🪴🌸🪴🌸🪴🌸
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸آتش دوست
💗اگر در دل ماخانه نداشت
🌸عمربی حاصل ما
💗این همه افسانه نداشت
🌸براتون یك بغل
💗گل رز یك سبد ستاره
🌸و یك دنیا
💗عشق و محبت آرزومنـدم
🌸عصرتون گلبارون