#هویج_پلو
قبل از هر کاری برنجو با نمک خیس کردم.
گوشت چرخکرده رو با ی دونه پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و فلفل و زعفران ساییده ورز دادم و به شکل قلقلی های کوچولو دراوردم و بعد داخل روغن سرخ کردم. روغن باقیمانده از گوشتهای قلقلی رو کنار گذاشتم بری تهدیگ
ی پیاز دیگه رو به صورت نگینی ریز خرد کردم با کمی زردچوبه تفت دادم تا سبک بشه.هویجهای خلالیو به پیاز داغ اضافه کردم کمی شکر (اختیاری)ریختم و با کمی زعفران آبزده و درب تابه گذاشتم تا با بخار و آب زعفران کمی نرم بشه.برنجو به صورت آبکش پختم. از روغنی که داشتم ته قابلمه ریختم، برای تهدیگ از نون و کنجد استفاده کردم.بعد یک لایه برنج؛لایه بعدی هویج و پیاز و گوشت قلقلی همینطور تا اخر ادامه دادم و دم گذاشتم میتونید برنجو جداگانه پخته و موقع سرو، پلو و هویج تفتداده شده و گوشتو در دیس بکشید
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم دسر بهشتی
✅شیر : ۲ لیوان
✅شکر : ۴ ق غ
✅وانیل :کمی
✅خامه صبحانه : ۶۰گرم حدود ۴ ق غ
✅نشاسته ذرت:۱/۵ ق غ
✅نشاسته گل : ۱ق غ
✅زرده تخم مرغ ۱ عدد
✅کرم بیسکوییت:۳ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟برايت ستاره مى سازم
✨مى فرستم به آسمان ات
🌟تا بدانى
✨اين همه ستاره
🌟براى تو در آسمان
✨مى درخشند
🌟شبتون ستاره بارون ✨
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺ســلام دوسـتـان هـمـیشـه هـمـراه...
💚به شنبه خوش آمدید...
🌺خـــدایا
💚بهترینها را سهم دوستانم قرارده؛
🌺روزی بسیار، برکتی عظیم؛
💚دلخوشی فراوون، تقدیری قشنگ؛
🌺وعاقبتی نورانی و دلنشین؛
💚الهی آمین🙏
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش نودل
فوری و ده دقیقه ای
🍝 🍝
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه_جدید_متفاوت خوشمزههه
دو عدد تخم مرغ
یک لیوان شیر ولرم،نصف ق غ نمک
بکینگ پودر( ۱۰ گرم یا ۲ ق غ)
چهارلیوان آرد
پنجاه گرم پنیر فتا خورد شده
یک عدد پیازچه
پنج عدد جعفری
یکق چ فلفل قرمز
یک فنجان روغن برای سرخ کردن تخم مرغ و بکینگ پودر و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم بهش نمک و ارد الک شده به تدریج اضافه میکنیم و ورز میدیم و پنیر فتا خورد شده و جعفری و پیازچه خورد شده ریخته و سطح کارو آرد پاشی کرده و خمیر رو به دو قسمت تقسیم و هر قسمت رو با وردنه پهن میکنیم و با لبه پیاله به شکل هلال برش میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله متفاوت😍😋
1.ابتدا ژله شیر رو درست کنید. هر بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری حل کنید. و وقتی که کاملا سرد شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر هم دما با ژله اضافه کنید. برای پر رنگ شدن کار یه مقدار رنگ خوراکی استفاده کنید.
ق
2.ژله رو داخل قالب های گل بریزید و بذارید یخچال کامل ببنده. از هر نوع قالب گل رز می تونید استفاده کنید یا از مولد های گل رز استفاده کنید.
3.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش بریزید و بذارید خنک بشه.( اگه می خواید ژله بی رنگ شفاف باشه از ورق ژلاتين می تونید استفاده کنید و مقداری شکر و یا اسانس اضافه کنید که مزه بگیره.) 4. مقداری از ژله آلورا رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد(که موقع دراورن ژلخ، گلها به ته قالب نچسبن) یه ردیف از گلها رو بچینید و روشون ژله آلورا بریزید تا نیم بند بشه. و بعد مطابق فیلم بقیه گلها رو بچنید.
5. بعد از چیدن ژله های گل روشون رو کامل ژله آلورا(ژله بی رنگ بریزید و بذارید یخچال که کامل ببنده.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_بیسکویتی_کرمدار😍😋
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور: ۶۰ عدد
شیرسرد: ۱ لیتر
شکر: ۵ ق غ
آرد: ۲ ق غ
نشاسته ذرت: ۳ ق غ سر پر
وانیل: به میزان لازم
شکلات: ۱۰۰ گرم
خامه : نصف پیمانه
پوست رنده شده لیمو ترش یا پرتقال: ۱ ق غ
👈حواستون باشه قسمت سفیدش رو رنده نکنید
👈میزان شکررو به ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید
طرز تهیه:
۱. شیر+ شکر+ آرد+ نشاسته ذرت+ وانیل رو با هم ترکیب کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید
به جوش که اومد پوست لیمو رو اضافه کنید و سریع مدام هم بزنید تا غلیظ بشهو به غلظت فرنی برسه
۲. بیسکویت ها رو داخل شیر بزنید و کف قالب بچینید
سپس ؛ کرم داغ رو روی بیسکویت بریزید
🔊 میتونید داخل قالب رو با سلفون بپوشونید و برای خارج کردن دسر با کمک سلفون دسر رو از قالب بیرون بیارید
۳. دو تا سه باردیگه مرحله قبل رو تکرار کنید
صبر کنید کمی خنک بشه و رویه ببنده
۴. خامه و شکلات روی روی حرارت کم بذارید تا یکدست بشه
و بعد شکلات رو روی دسر بریزید و حدود ۴ ساعت بذارید داخل یخچال سفت بشه و بعد قالب رو خارج کنید
سپس برش بزنید و با پرک بادام تزیین کنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیک_طالبی
دستور تهیه :
اول نصف یک طالبی رو تو مخلوط کن بریزید بعد نصف پیمانه شکر یا مقداری عسل و بستنی وانیلی یک پیمانه من بیشتر ریختم چون اینجوری دوست دارم و نصف پیمانه شیر سرد هم اصافه کنید مخلوط کن رو روشن کنید و بعد نوش جان.
میتونید طالبی رو بیست دقیقه داخل فریزر بگذارید من چون خیلی سرد میشد همینجوری درست کردم، با میوه های دیگه مثل توت فرنگی هم میشه درست کرد.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡