فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 با توکل به نامت یا الله
✨و چه مبارک و خجسته است
🌸روزی که با نام زیبای تو
✨و با توکل بر اسم اعظمت.
🌸آغاز می گردد یا رب العالمین
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
🌸 در این روز و این هفته
✨ پناهمان باش ای بهترین یاورپروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آبنبات باطعم زنجبیل ودارچین
خیلی آسونه پیشنهادمیکنم درست کنید
موادلازم
یک فنجان شکر
نصف فنجان آب
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
یک قاشق غذاخوری پودرزنجبیل
یک قاشق چایخوری پودردارچین
یک قاشق عسل
چندعددمیخک
همه مواادررابجز عسل داخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم میزاریم
تازمانیکه شکرذوب شودوبه رنگ قهوه ای روشن دربیاید
سپس شعله راخاموش کرده عسل راهم به مواداضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم وباقاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کاربایدباسرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود
پ.ن عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت مرغ 😍😋
یک سینه مرغ کامل
کره۵۰ گرم
دوعدد سیب زمینی متوسط
نصف لیوان ذرت
قارچ هم ۱۰۰گرم
جعفری یا پیازچه خرد شده ۲قاشق
سس مایونز ۲قاشق
ابلیمو برای تفت قارچ دوقاشق
گوجه گیلاسی هم برا تزئینش 😍
نمک فلفل و اویشن هم بزنید🥰
#شربت_ژله_ای 🧋😋
🔸نصف ژله را با دولیوان اب جوش و یه قاشق شکر بذارید بنماری بشه و دوقاشق گلابم اضافه کنید و داخل یخچال بذارید نیم بند که شد دو قاشق تخم شربتی که به اب ریختید و جا افتاده بریزید داخل ژله و هم بزنید از اخر اگر نیاز بود اب سرد اضافه کنید میتونید ژله رو رنگ درست کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#فیله_ماهی 🥩 😋
▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه
▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه
▫️سیر رنده شده: دوحبه
▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد
▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری
▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم
🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم
در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد.
در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود.
تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت 3 دقیقه گریل می کنیم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#خوراک_مرغ_سبزیجات 🌯 😋
🔸دوستان این غذای خوشمزه رو معمولا با برنج سرو میکردم ولی این بار دیدم ورژن نونیش خیلی دلچسب تره شما میتونید با هر کدوم دلتون خواست سرو کنید و لذت ببرید.
یه دونه پیاز رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه بعد سه عدد مغز ران (یا فیله)که نواری برش خورده رو اضافه کنید به همراه ادویه مرغ و زعفرانِ حسابی تفت بدید و دربش رو بزارید با آب خودش بپزه.دو عدد بادمجان نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ی نواری(من نصف سبز و نصف قرمز ریختم) و یک بسته کوچیک قارچ و نمک و یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بزارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه هیچ آب اضافه ای بهش نزنید
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#جوجه_فسنجونی_اناری
مواد لازم
مرغ مكعبي خردشده : 700 گرم
رب انار : 2 تا 3 ق غ
گردوي آسياب شده (كمی درشت) : حدود 6 ق غ
سبزيجات معطر(نعناء و چوچاق) : به مقدار لازم
پياز خلالي خردشده : 1 عدد بزرگ
نمك_فلفل : به ميزان لازم
كره : برای سرخ كردن
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردیبهشت را بدرقہ ڪن 🌸🍃🌸
زیرا تڪہ اے از بهار است 🌸🍃🌸
دیگر سر راهش هم نگاهے بہ تابستان نمےڪند
بهانہ اش باران بود ڪہ 🌨🌨
عطر و شمیمش را با خود مےبرد🌸🍃🌸
آخرین شنبه🌸
اردیبهشت تون بهشت 🌸🍃
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش رولت خامه ای😍
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
ظهرتون به طراوت گلهای🌺
بهاری نیلوفر و اقاقیا
ظهرتون به شادکامی پرواز🌸
پرستوهای مهاجر و وجودتان
مالامال از ارزوهای بر اورده شده🌺
#ظهرتون_بخیر😊
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_راحت_وسریع_بامواددر #دسترس_برای #عصرونه 👌👌👌
آرد سفید قنادی یک لیوان
یک سوم لیوان
ماست شیرین یک لیوان
شکر یک سوم لیوان
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر دو ق چ
وانیل نوک ق چ
💥ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه می زاریم کنار تا ماست پفکی بشه ؛تخم مرغ و وانیل و شکر رو با چنگال یا همزن دستی خوب میزنیم بعد ماست و آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط رو میزنیم تا یکدست باشه..مایه پیراشکی مثل کیک غلیظ هست وقتی با قاشق برمی داریم سفت و از قاشق نمیریزه اگر مایه پیراشکی شل بود کم کم آرد بزنید تا غلیظ بشه
حالا از مایه پیراشکی با قاشق مربا خوری برمی داریم و با یک قاشق مرباخوری دیگه مایه رو داخل تابه می ریزیم اینجوری پیراشکی حالت گرد و منظم پیدا میکنه پس با کمک دو قاشق پیراشکی رو داخل تابه می ریزم حرارت باید متوسط باشه تا هم سرخ بشه هم داخل پیراشکی خوب بپزه خیلی هم نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه
بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه
روی پیراشکی ها شکلات آب شده یا پودر قند بپاشید
این پیراشکی ها ماندگاری خوبی دارن و تا یک هفته تازه میمونه👌
🏠