eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک موز وگردو بدون فر تخم مرغ ۲عدد شکر ۱/۲لیوان روغن ۱/۳ لیوان آب ولرم۱/۳ لیوان آرد ۱لیوان پودر کاکائو ۱قاشق غ بکینگ پودر ۱/۵قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چ گردو به مقدارلازم موز ۱عدد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش حلوا شیره انگور🍓 😋 آرد سفید یک لیوان پر روغن مایع یک چهارم لیوان روغن جامد یک چهارم لیوان نداشتید. نصف لیوان روغن مایع بریزید من روغن جامد رو بخاری گذاشتم تا آب بشه قاطیشون کردم . شیره انگور یک لیوان گلاب نصف استکان آب نصف استکان زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل کمی (اختیاریه) 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پنجشنبه_است 🕯برای شادی روح درگذشتگان 🌸وهمه عزیزانمان که 🕯دستشون از دنیاکوتاست 🌸بخوانیم 🕯فاتحه وصلوات 🌸خدایا 🕯همه ی اسیران خاک را 🌸ببخش وبیامرز...آمین روحشان شاد و یادشان گرامی🌸 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
با خوردن سیر از گلو درد و سرماخوردگی در امان بمانید👇 ⬅️هنگامیکه احساس گلودرد کردید، سریعا چند حبه سیر خام را له یا ریز کرده و بخورید ، دیگر سرما نخواهید خورد.
💚 کرفس از نظر طب سنتی ↩️لاغر کننده ↩️رفع یبوست ↩️کاهنده قند خون ↩️کاهنده فشار خون ↩️غسال و شستشو دهنده بدن ↩️استخوان ساز و غضروف ساز برای کسانی که سیگار ترک میکنند فوق العادست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
💓آدم زنده به گل و 🌷محبت نیاز داره 💓و مُرده به فاتحه 🌷ولی ما گاهی برعكس 💓عمل میكنیم 🌷برای مُرده ها گُل میبریم 💓و فاتحه ي زندگی 🌷بعضیها رو میخونیم 🌼🍃ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 کیک بیسکویت😋 مواد کاستارد: شیر 1 لیتر نشاسته 3 قاشق غذاخوری 3 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق چایخوری شکر 2 عدد زرده تخم مرغ 1 ق چ خ وانیل 3 بسته بیسکویت کاکائویی مواد سس شکلات: 1 بسته خامه 200 میلی لیتری 160 گرم شکلات شیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 دیــروزت خــوب یـا بــد ڪَذشـت 🍃🌸 مــہم نــیسـت امـ‍روز روز دیـڪَریــستـ 🍃🌸قــدرے شــادے بــا خـود بـہ خـانہ بـبـر 🍃🌸راه خــانہ ات را ڪہ یـاد ڪَرفـــــــــت 🍃🌸فــردا بــا پـاے خـودشـ مے آیدشڪ نکن 🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃 🍃ظهرتون بـــہ خیــر و شــادے🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین هدیه اے ڪه مے تونے به خودت بدی اینه ڪه اجازه بدے شاد باشے 😍🌺 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
دراین عصر دلپذیر🌹 دیدگانت ازهمیشه شادتر شهر قلبت زنده و آبادتر غصه‌هایت🌴 دم به دم ای مهربان در گذرگاه زمان بربادتر عشق و مهربانیت سرشارتر زندگیت هر آن زیباتر 😍🌴 عصرتون بخیر وشادی🍃🌸💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍰 آرد 1 لیوان شکر 2/3 لیوان هویج متوسط 1 عدد (با رنده متوسط یا رنده ریز رنده کنید تا 2/3 لیوان) سیب کوچک 1 عدد (با رنده درشت رنده کنید یا نگینی و ریز خرد کنید) تخم مرغ 2 عدد وانیل نوک ق چ دارچین 1/2 ق چ بکینگ پودر 1 ق چ روغن مایع 1/3 لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشرنگ و خوش طعم 4 کیلو آلبالو رو هسته گیری کردم شدن 3 کیلو 6 کیلو شکر لا به لای آلبالوها پاشیدم و خوب مخلوط کردم با دست؛حدود 4 ساعت استراحت دادم و چند باری مخلوطشون کردم 3 لیوان اب ریختم توش و گذاشتم روی حرارت و هر از گاهی هم زدم جوش که اومد کف روشو جمع کردم تا شفاف بشه بعد از این که جوش اومد فقط 5 دقیقه زمان دادم تا رنگشو پس بده از پای گاز تکون نخورین چون ممکنه سر بره بعد اینکه خنک شد آلبالو رو جدا کردم به عنوان مربا؛از صافی رد کردم و تو شیشه ریختم با این حجم البالو و شکر 4 بطری نوشابه شربت و یه سطل کوچیک مربا داد امیدوارم درست کنین و لذت ببرین نوش جون تاکید میکنم دوستان بیشتر از 5 دقیقه نجوشه شربتتون تیره و بد رنگ میشه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالوها را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار دهید و صبر کنید تا جوش بیاید،از زمان جوش آمدن حدود 10 دقیقه آلبالوها را بجوشانید.در این فاصله کف روی آن را با قاشق بگیرید و بعد به کمک کفگیر سوراخ دار آلبالوها را از شربت جدا کنید و در صافی بریزید تا شربت اضافی از اونها جدا بشه. سپس 10 دقیقه دیگه شربت را به تنهایی بجوشانید تا کمی قوام پیدا کند. شربت را کنار بگذارید تا خنک شود برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کرده و بعد بجوشانید و آبکش کنید. ◀بهتر است برای آالبالو پلو برنج را کمی دانه دار و زنده تر آبکش کنید تا در زمان دم کشیدن شفته نشود. کف قابلمه تهدیگ نان یا سیب زمینی قرار دهید. ◀در زمان دم کشیدن آلبالو ها کمی شربت پس میدهند که ممکن است مقداری از آن ته قابلمه برود و باعث سوختن تهدیگ شود پس بهتر است از نان یا سیب زمینی به عنوان تهدیگ استفاده کنید. دو تا سه کفگیر از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. سپس مقداری از آلبالو و دوباره برنج....تا آخر تکرار کنید. ◀من آلبالو ها را دو قسمت کردم و بخشی را لابلای برنج آبکش شده در قابلمه ریختم و بخش دیگر را برای تزئین کنار گذاشتم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است🌷 روزی که دل تنگ می شود برای عزیزانی که در کنار ما نیستند... پنجشنبه است روز خواندن سوره ای از قران📖 و هدیه به عزیزان آسمانی مان🌷 🥀⃟❥ᬉᭂ🌹ᬉᭂᭂ❥⃟🥀 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود نه چراغ است که خاموش شود و نه سال است که به اخر برسد جویباریست ز محبت که همیشه جاریست پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از عجایب جهان
🍃💕وروود. اجبارے😍👌 💥بروزترین ڪانالـ مذهبے👌😍 🍃مختصــ 💜 👌👌👌👌👌 انگشت مبارڪتون و بزنید👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3349545142C54925789d4 سوپرایز دارم براتونـ😍 https://eitaa.com/joinchat/3349545142C54925789d4
هدایت شده از عجایب جهان
⭕️گروه خونی شما چیست؟ روی گروه خونی خودتون کلیک کنید و ببینید چه شخصیت و نیاز عاطفی دارین... سرنگ ها رو لمس کنید😱👇 O+💉 O-💉 A+💉 A-💉 B+💉 B-💉 AB+💉 AB-💉 ⛔️این تشخیص رفتار و شخصیت کاملا علمی است، خواهشا اشتباه نزنید⚠️ 👆 https://eitaa.com/joinchat/2957508790C5e8c8292f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁در ایــن غروب مــعــنــوی 🌺بــهتــریــن غروب 🍁بــهتــریــن ســرنــوشــتــ 🌺بــهتــریــن دنــیــا 🍁بــهتــریــن آخــرتــ 🌺بــهتــریــن دوســت 🍁بــهتــریــن زنــدگــیــ 🌺از هرچــیــز بــهتــریــنــش را بــراتــون 🍁از درگــاه پــروردگــار آرزومــنــدمᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
14.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان ۳ عدد آرد ۴ قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم تخم مرغ ۲ عدد ماست دوقاشق غذاخوری بادمجان هاروپوست میگیریم ده دقیقه داخل آب ونمک میزاریم بعدآبکش میکنیم تاآب اضافی آن خارج بشه تخم مرغ،ماست،نمک وادویه،آردروباهم مخلوط کرده بادمجانهای ورقه شده روداخل موادمیغلتونیم وبعدداخل روغن سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 (گراتن سبزی جات ) 2عدد سیب زمینی 2عدد پیازچه 2عدد گوجه 2عدد فلفل سبز 4عدد تخم مرغ 1ق چ خ نمک 150 میلی گرم شیر (سه چهارم لیوان) 100 میلی گرم روغن( نصف لیوان) 100 گرم پنیر فتا 400گرم آرد ( دو لیوان و 10 ق س خ) 20گرم بکینگ پودر (یه ق غ خ) پنیر پیتزا (به مقدار لازم) سیب زمینی و پیازچه و گوجه و فلفل سبز رو نگینی خرد کنید... تخم مرغ ها رو هم بزنید و بهش نمک شیر و روغن و پنیر فتا و آرد و بکینگ پودر رو بریزد توش و خوب هم بزنید بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید... ظرف رو با کره چرب کنید ... بریزید تو ظرف سرو و روش پنیر پیتزا بریزید و بگذارید تو فر با دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه تا بپزه و برای این که روش برشته و طلایی بشه گریل رو روشن کنید در ضمن می تونید تو تابه هم بپزید فقط روش برشته و طلایی نمیشه💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو پلو😋 مواد لازم🔻 برنج 5 پیمانه(پیمانه پلوپز) آلبالو هسته گرفته شده800 گرم(من دوست دارم پر آلبالو باشه...میزان آلبالو رو میتونید بنا به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید) شکر 400 گرم(حدود دو پیمانه) ◀میزان شکر برای آلبالو پلو تقریبا نصف میزان آلبالو در نظر گرفته میشه که البته بسته به ذائقه شما میتونه کمتر یا بیشتر استفاده بشه ◀با این نسبت آلبالو ها و همین طور شربت کاملا ملس میشه. زعفران دمکرده غلیظ به میزان دلخواه طرز تهیه🔻 ابتدا چوب آلبالو را گرفته و بشویید و صبر کنید تا آب آن گرفته شود و بعد هسته آلبالوها را بگیرید. ◀من از هسته گیر آلبالو استفاده کردم که میتونید از پلاسکو فروشیها تهیه کنید. از ابزارهای دیگه مثل نی هم،میتونید برای خارج کردن هسته آلبالوها استفاده کنید. آلبالوهای هسته گرفته را در ظرفی بریزید و شکر را لابلای آنها بپاشید و روی ظرف را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال استراحت دهید تا آلبالو آب بیندازد. ◀اگه عجله داشتید 12 ساعت هم اوکیه😎 👇💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡