eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اونی که چشمش فقط به خدا باشه خدا بیشتر از آرزوهاش بهش میبخشه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 املت لقمه ای😁 ___ 📍مواد لازم: ‌ 🥚تخم مرغ ۲ عدد 🌱پیازچه خرد شده ۱ ق غ 🥕هویج خرد شده ۱ ق غ 🍅گوجه فرنگی ۲ عدد (بسته به اندازه گوجه ها ممکنه کمتر یا بیشتر بشه) 🥓ژامبون خرد شده ۱ ق غ 🥡آرد ۱ ق غ 🧂نمک و عصاره مرغ و ادویه به دلخواه 🌹مواد املت به دلخواه خودتونه🌹 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و بعد ۱ق. م آبلیمو اضافه کردم و خاموش کردم وسط کار ازش بریز تو نعلبکی بزار خنک بشه و غلظتشو بسنج زمان پخت این شربت ۱۰ تا ۱۵ دقیقس و بزارید که شربت خنک بشه حالا دو ق. م گل پنیرکو با آب مخلوط کنید و بزارید خوب رنگ پس بده اگر فرنچ پرس داری ازش استفاده کن این کارو اول کار بکن ک خوب رنگ پس بده لیوانو از شربت پر کن روشو تا بالا یخ بریز و بعد عصاره گل پنیرکو که هیچ طعمی نداره رو بریز روش فقط حواست باشه آروم رو یخا بریزی و تماااام بعد از گذشت ۵ دقیقه شربت شما به ۳ رنگ تبدیل میشه به همین راحتی و خوشگلی پارت دوم
🌸گاهی اندیشه ی داشتن 💗یک دوست خـوب 🌸بـهترین دلگرمی 💗زنـدگیست 🌸و تـو همان اندیشه ای 💗تقدیم به 🌸دوستانی که شادی 💗وعشق به ارمغان می آورند 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
. عصرتون دلپذیر 🍃🌷 سبدسبدگل مهرتقدیم وجودتان🍃🌷 یه دنیاعشق ووفا نثارقلب پرمهرتان 🍃🌷 ولبخندوشادی هدیه رخسارتان ❤️💙💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
مواد لازم :👇 (برای 3 نفر) تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ کنسرو ذرت 1 لیوان پیاز 1 عدد شیر 2 تا 3 لیوان آرد ذرت یا آرد سفید 3 ق غ قارچ به دلخواه 5 تا 6 عدد هویج 1 عدد جعفری خرد شده 3 ق غ (به میزان دلخواه) نمک و فلفل به میزان لازم دستور تهیه :👇 مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا 2 تا 3 لیوان لازم داریم . یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین
🥘آشپزی خاص 🔷 🥯 😋 🔸یه قاشق غذاخوری خمیرمایه ‌و شکر را با مقداری آب مخلوط کردم و گذاشتم ۱۰ دقیقه استراحت کرد.سپس یک عددتخم مرغ ،یک قاشق ماست شیرین ،کمی زعفران و کمی کره آبکرده رو به موادمون اضافه کردم و پس از یه دست شدن به آرامی آردمون رو به مواد اضافه کردم ، پس از ورز دادن خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دادم و بعد با وردنه پهن کردم و قالب زدم و تو روغن سرخشون کردم ، شیره که سرد شد روی خاگینه هامون میریزیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸آرزو دارم ☕️عصرتون پراز زیبایی 🌸پراز آرامش ☕️پراز لبخند‌ از ته دل 🌸و پراز محبت باشه ☕️عصرتون 🌸سرشاراز عشق و شادی ☕️طعم زندگیتون شیرین 🌸ایام به کام ☕️عصر زیباتون بخیر
🥘آشپزی خاص 🔷 🥯 😋 🔸یه قاشق غذاخوری خمیرمایه ‌و شکر را با مقداری آب مخلوط کردم و گذاشتم ۱۰ دقیقه استراحت کرد.سپس یک عددتخم مرغ ،یک قاشق ماست شیرین ،کمی زعفران و کمی کره آبکرده رو به موادمون اضافه کردم و پس از یه دست شدن به آرامی آردمون رو به مواد اضافه کردم ، پس از ورز دادن خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دادم و بعد با وردنه پهن کردم و قالب زدم و تو روغن سرخشون کردم ، شیره که سرد شد روی خاگینه هامون میریزیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙏🌷🙏🌷🙏🌷🙏 دعاهای قشنگ برای همدیگه🙏 بهترین ها رو برات از خدا میخوام 🍃
🔴مواد لازم🔻🥥 ▫️شکلات سفید ۲۰۰ گرم ▫️پودر نارگیل ۱۰۰ گرم ▫️وانیل کمی در صورت تمایل ▫️شکلات شیری و نقل رنگی برای تزیین 🔴طرز تهیه🔻🍬 🔸شکلات را خرد کنید و روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود از روی شعله بر دارید و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق غذا خوری روی کاغذ روغنی قرار داده و با انتهای خودکار یا انگشت وسطش سوراخ ایجاد کنید بعد از ۱ ساعت با شکلات رنگ دلخواه ذوب شده تزیین کنید و نقل رنگ دلخواه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خدایا دوستان و عزیزانی دارم رسمشان معرفت یادشان صفای دل و دلشان پرازمحبت خدایاآنگاه که دست نیاز بسوی تو میاورند پرکن از آنچه دررحمت‌ و برکت خدایی توست "شبتون بخیر " 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌷🌼🌷🌼🌷 🌺🧚‍♀️نیایش صبحگاهی 🌺 🍃 الهی 🙏 جویبار محبتت را❤ همیشه بر روح و جانمان جاری کن😇 و نور ایمانت✨ را چون طلوع صبح☀️ بر قلبمان بتابان❣ الهی🙏 امروز☀️ نيکوترين لحظات حلالترين روزيها صالحترين اعمال🌹 را برای ما مقدر فرما 🙏 "آمیـــن "🙏 ســ😊ـلام✋ صبحتون سرشـار مهربانی☕️❤️ 🌷ان شالله امروز پراز 🍎خـیر و بـرکت باشه 🧡دلتـون به پاکی صبح 🌷زندگیتون 🍎سرشـار از آرامـش 🌷چهار شنبه 8 تیر ماهتون بخیر و شـادی🍎 🍃🍂👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌در ایـن صبـح زیـبـا 🌸🍃 زندگی از سرشوق🌸🍃 خندیدن از ته دل🌸🍃 آرامشی مـاندگـار🌸🍃 سـلامـتی پـایـدار 🌸🍃 و زیباترین و بهترینها🌸🍃 را از صمیم قلب براتون🌸🍃 از خدای مهربان خواستارم🌸🍃👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو شکم پر😍 . این همون زرشک پلو با مرغ خودمونه اما مرغش شکم پر😋 سینه مرغ بدون استخون رو نمک و فلفل و زرچوبه زدم و با چاقو داخلش رو برش زدم بعد با پیاز داغ و زرشک پر کردم ده دقیقه تو کره سرخش کردم روش زعفرون ریختم یکم دوباره پیازداغ درس کردم بهش یکم رب بعد پوره گوجه ریختم نمک و فلفل زدم و آب نارنج چون گوجه الان یکم طعم شیرین داره . بعد مرغ رو گذاشتم توش و برای نیم ساعت گذاشتم پخت 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت غذا در شیشه یکی از روش های مرسوم پخت محسوب می شه که هم زمان پخت رو کم می کنه و هم طمع و مزه ی مواد غذایی رو حفظ می کنه اگر در فر میپزید نباید در شیشه ای طرف رو ببندید چون باعث شکستن ظرف میشه و از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید. همچنین می تونید درب (فلزی) ظرف شیشه ای رو ببندید و در یک قابلمه آب قرار بدید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و به آرومی بپزه و در این روش دقت کنید که سطح آب تا زیر در ظرف شیشه ای باشه. برای این غذا می تونید گوشتتون رو از قبل مزه دار کنید و یا به همراه گوشت پیاز و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید اگر پخت به این روش رو دوست داشتید یا تجربه ی استفاده از اون رو داشتید به ما بگید تا دستورهای بیشتری از این روش پخت براتون تهیه کنیم. مدت پخت در فر یک ساعت با دمای 250 درجه.💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡