eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
💙💙 خوشبختی گمشده همه ماست مواظب باشیم وقتی آن راپیدا ڪردیم خودمان را گم نکنیم
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذا با بادمجون به این جذابیت آخه؟؟ ایده بگیر عشقم
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خوشمزه قارچی فوق العاده مطابق فیلم پیازوفلفل دلمه وفلفل سبزراتفت میدیم بعدقارچ رواضافه میکنیم تفت میدیم تاآبش کشیده شه درظرفهای تکنفره میریزیم پنیرچدارروش میریزم میزاریم فرتاپنیرآب شه نوش جان
🍊 😋 ▫️تخم مرغ پنچ عدد ▫️شکریک پیمانه ونصف ▫️روغن مایه یک پیمانه ▫️آرد دوپیمانه ونصف ▫️بگنپودریک قاشق غ ▫️اسانس پرتقال یک ق چایخوری ▫️پوست پرتقال رنده شده یک ق مرباخوری(قسمت نارنجی) ▫️آب پرتقال یک پیمانه یا آبمیوه صنعتی(یاشیر) ▫️نمک یک پنس 🔸ابتدا آرد را سه بارالک میکنیم با بگنپودرونمک، تخم مرغ ها رو زرده وسفیده رو جدا میکنیم سفیده رو کاملا میزنیم تا کف کند بعد شکر رو درسه مرحله اضافه میکنیم تا کاملا مواد کشداربشه بعد زرده ها واسانس ودودقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه بعد روغن بازم چند دقیقه میزنیم اب پرتقال رو اضاف میکنیم ودر سه مرحله آرد میریزیم و رنده پوست پرتقال ودر این مرحله مواظب باشید خیلی باهمزن نزنید چون پف کیکتون میخوابه بعد مواد آماده شده رو داخل قالب چرب شده ریخته ودرفر بمدت ۵۵دقیقه رو دمای ۱۸۰ فرتون ازقبل ده دقیقه گرم کنید این خیلی مهمه
اعتماد مثل یک پاک ڪن میمونه، بعد از هر اشتباه، ڪوچیڪتر و ڪوچیڪتر میشه! 🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼💫روزتــــون پـــربـــرکـــت 💜💫دلــتــون از غــصــه هــا دور 🌼💫ان شــاالــلــه امـــروزتـــان 💜💫شــیـــریــن تـــراز عـــســل 🌼💫زیــبــاتــر از گـــلـــهــــا 💜💫بــا طــراوت تـــراز بـــاران 🌼💫خــوش عــطــر تــراز نــســیــم 💜💫و مــتــبــرک بــه الـطـاف بـیـشـمـار 🌼💫خـــــدا بــــــاشـــــد 💜💫تــقــدیـــم بــــه شــمــا خـــوبـــان 🌼💫سـه شـنـبـه تـون پـر از مـهـربـانـی
☀️ . 🍽 🌿 اگر سبزی پژمرده شد، آن را خیس کرده و یک سیب زمینی🥔 4قاچ شده داخلش بیندازید، سبزی‌ با جذب نشاسته به حالت اول برمیگردد 💡ایده بگیرید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌
ژله رو دست کم نگیرید، زیرا ژلاتین آن باعث 🔸بهبود توانایی ذهنی 🔹تقویت مفاصل و قلب 🔸افزایش سوخت وساز بدن 🔹تقویت تاندون ها و رباط ها 🔸جلوگیری از پوکی استخوان و آرتروز میشود 🌿
🍲 😋 🔸 سیب زمینی هارو خلالی خیلی درشت یا ورقه ای برش بدین وبعد داخل اب جوش ونمک چند دقیقه ای بپزیید ،حواستون باشه زیادی نپزه که خرد بشه،بعد بچینید داخل سینی فر بهش نمک وفلفل وروغن زیتون یا کره بریزیید واجازه بدین در دمای ۲۰۰درجه سرخ بشن بعد بهش سس های دلخواه رواضافه کنید وهمچنین هرنوع موادی که به پیتزا دوست دارین اضافه بشه روهم خردکنید وروی سیب زمینی ها بریزیید من از قارچ وپنیر استفاده کردم شما ازژامبون ،فلفل دلمه،گریل مرغ یاهرچیز دیگه ای که خواستین استفاده کنیددراخر هم پنیر بریزیید وبزارین داخل فرتاپنیر اب بشه وگریل بشه