eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 🔔 📣 🔴فروش روسـری های بـا کیفـیت درطـرح های زیبـا وقیـمت مناسـب شـروع شـدد😍 💚شـروع قیـمـت‌هـا از 50,000 تـومـان💚 💜در رنگ‌بندی جذاب و جنـس باکیفـیت💜 💙خـریـد +300,000 = ارسـال رایـگـان💙 ☑️خاص‌تـرین و جدیدتـرین روسـری ها رو با قیمـت عالـی از کانـال مـا بخـریـد😍⬇️ https://eitaa.com/joinchat/2113601719C97e5831a19 ⬆️دارای رضـایـت تمـامـی مشتـری‌ هـا😇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمی دونم شما هم مثل من تنوع آشپزی رو دوست دارید؟ دوست دارید غذاهای جدید رو تجربه کنید؟ من که عاشق طعم های جدیدم😋 همین الان سیوش کن که واسه همیشه لازمش داری🙇 بریم سراغ مواد لازم و دستور پخت تکمیلی❤ مواد لازم: گوجه فرنگی 4_5عدد فلفل سبز2_3عدد فلفل کاپیا1_2عدد فلفل سیاه 1/2 ق چ بیکن یا همون کالباس خودمون پنیر پیتزا روغن مقداری نون یوفکا از لواش هم میتونید استفاده کنید نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی پارت اول 🎥🔝 امروز چی داریم انقدر این کالباس خوشمزه هست ما که تا پایین ویدیو ده بار ناخونک زدیم 😜😜 ✅مواد لازم 🖊🖊 سینه کامل مرغ 1 عدد قارچ بلانچ شده نصف بیشتر هویج نیم پز شده 3 ق غ نشاسته ذرت 3 ق غ سیر سه حبه روغن مایع 3 ق غ پسته 3 ق غ سس کچاب و سس خردل از هر کدام 1 ق م نمک یک ق م ادویه مخصوص کالباس متشکل از دارچین، هل، جوزهندی زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن،و پودر تخم گشنیز از هر کدام نصف ق چ .
هدایت شده از  ایده های بانوان
◼️◼️◼️◼️◼️ نزدیڪ محرمه باید لباس مشکی برای عزای حسینی تهیه کنیم ولی لباسا گرونعععع دوست داری کلییییی مانتو شومیز و حتی برای خانواده پسر و دختر وپدر 👦👧👨 یاد بگیری و بدوزی ✂️✂️اونممم تو دوهفتهههه😟⚡️⚡️⚡️⚡️ بلههههههه حتی اگه صفررر هستی 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2153185465Cdef45ced00 اینجا بیای صددددمیشی👌💫💫👆👆 آموزش صفرتاصد خیاطی و کلاس تابستونی آموزشگاه رو به خونت بیار🤩🤩🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتتون بخیر عزیزان پیرو درخواست‌های بسیارشما عزیزان برای چگونگی تهیه کباب کوبیده لازم دیدم یک پست بزارم جهت راهنمایی شما و اینکه چطور کوبیده ای درست کنید در حد کوبیده رستورانی بشه از سیخ نیفته و از هم جدا نشه ‌آبدار باشه ،کوبیده من کوبیده گوسفندی هست و من به طور کامل از گوشت گوسفند استفاده کردم برای یک کیلو گوشت که باید حتما سه بار چرخ بشه حدود دویست و پنجاه گرم پیاز میکس شده و آب گرفته میزنم و نمک و فلفل رو به اندازه لازم اضافه میکنم نکته مهم در این که شما بتونید کباب کوبیده حرفه ای تهیه کنید ورز دادن گوشت هست من میتونم ب جرات بگم که گوشت من حدود بيست دقیقه ورز داده شده تا جایی که چربی گوشت کامل ازش جدا شده و گوشت حالت کشدار پیدا کرده اگر خوب ورز ندید و به این حالت نرسه کوبیده شما از سیخ میفته بعد از اینکه ورز دادیم من گوشت آماده شده رو در سلفون پیچیدم و در یخچال گذاشتم به مدت یک روز و بعد استفاده کردم عزیزان امیدوارم شما هم درست کنید با این روش و لذت ببرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙خـدایـا🙏 🎉چقدر لحظه های 🌙با تو بودن زیباست 🎉الهی 🌙مشگل گشای تمام 🎉گرفتاریهای بندگانت باش 🎉مسیر زندگیشان را 🌙همـوار کن 🎉و صندوقچه سرنوشت شان 🌙را پرکن از سلامتی 🎉شبتون آرام 🌙فرداتون بروفق مراد ‌‌ ‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک ۱ دقیقه ای سلام به همگی😍😍😍 . یه کیک ساده،فوری،بدون نیاز به فر و خیلیم خوشمزه😍 . آرد ۴/۵ق.غ شکر ۳ق.غ شیر ۴/۵ق.غ پودرکاکائو ۳ق.غ روغن ۳ق.غ بیکینگ پودر ۱/۲ق.چ نمک یک پنس
صمیمی ترین سلام ✋💞💞💞 تقدیم به شما مهربانترين مهربان ها ،،،💖💕💖 صبح زیباتون بخیر و شادی ،،،💝 امید که غروب دیشب پایان مشکلاتتون باشد ،،،💝🙏 و طلوع امروز آغازپيروزى وشادى هایتان باشد"،،،💚💚💚🦋 لحظاتتون سبز..🌿...دلتون شاد..💚... لبتون خندون ،،😍 تنتون سالم....🙏....دلتون گرم ،،، 💖💞💞💖 روزتون سرشار از انرژی های مثبت ،،،، ‌. پنجشنبه پرازخیر و برکتی برای تک تکتون ارزومندم❤️❤️🌸🌸😊😊👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌸ســـلام 💞به دلهای گرمتون 🌸سلامی به 💞قلب پاک و پر مهرتون 🌸آرزو میکنم امروزتون 💞از شوق سر ریز باشید 🌸و لبخندی به بلندی آسمان 💞رو لبهاتون نقش ببندد 🌸صبح زیبای شنبہ تون بخیر ❤️❤️👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
هدایت شده از  ایده های بانوان
فاطی رفته پارک 😳😍 پسرا چه خوشگلنننن🤤😐🤯💦 فاطی و دوستش میخوان شوهر پیدا کنن🤣😭😨 https://eitaa.com/joinchat/4127654012Cbea2f7bcf4 بیا ببین چیکار میکنن😂😁☝️🏻
این مدل مرغ را هرکسی به روش خودش درست می کنه ولی مواد اولیه تقریبا توی همه دستورها یکی است من این مدلی درست می کنم وبسیار خوشمزه واحساس می کنی فسنجون داری😆 طرز تهیه.... من زردچوبه وفلفل سیاه و اگر داشتید پودر پاپریکاوکمی پودر سیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم وبعد مرغ را سرخ کردم توی همون روغنی که مرغ را سرخ کردم چون تمام عطر وطعم ادویه هاتوی این روغنه یه پیاز را خرد وتوی روغن تفت دادم با کمی زردچوبه وسبک که شد مرغ سرخ شده را اضافه ومخلوط کردم وابجوش ریختم وگذاشتم مرغ کاملا پخته شد بعد مرغ را در اوردم وابش را از صافی رد کردم توی تابه یه پیاز بزرگ را رنده کردم با کمی روغن تفت دادم بعد زردچوبه وادویه کاری وفلفل قرمز زدم ومخلوط کردم بعد یک قاشق رب زدم وتفت دادم بعد یه ملاقه کوچک یا دوقاشق پر رب انار ملس زدم و دانه انار که من یه دونه انار را دون کرده بودم ملس بودوبعد الوی سیاه ریختم دلخواه است ولی خیلی عالی می شه ودر اخر اب مرغ را به مواد اضافه کردم ومرغ پخته شده را وحرارت را کم کردم وسر تابه را کج گذاشتم تا به روغن بیفته نکته..... اگر دوست نداریدمی تونید انار راحذف کنید ورب انار شما اگر ترش باشه در اخر یک قاشق شکر اضافه کنید رب انار من ملس بود ونیازی ندیدم 🌟
🌼🍃الحمدلله‌الذی‌جعلنامن‌المتمسکین بولایة‌امیرالمومنین‌علیه‌السلام🍃🌼 🟢 در اطعام در روز عیدغدیر 🚩 سلام‌الله‌علیها ✅ حداقل مشارکت 5000تومان 👏 6037997389455784 💳 به‌نام «سیدنعیم‌نیک‌جعاوله» ✅ شماره کیف پول ایتا:: 90900378 💡راهنما :: [ @Alimadd ] 🟢 برای‌دیدن تصاویرمراسم‌کلیک‌کنید😍 https://eitaa.com/joinchat/152436767C8a757d5f71 پرداخت اسان ازطریق لینک زیر😍👏 https://pay.eitaa.com/v/?link=uP8zv
مواد لازم: لپه 100 گرم آلو(بخارا یا برقانی) 15 عدد پیاز 2 عدد برنج 200 گرم تخم مرغ خام 2 عدد بزرگ (یا 3 عدد کوچک) گوشت 0.5 کیلوگرم زرشک و گردو به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری سبزی تازه (شامل مرزه ، ترخون ، نعنا و جعفری) 100 گرم آرد نخودچی 50 گرم نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، ادویه کاری، پودر لیمو عمانی، دارچین و زیره طرز تهیه: 1. برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه آبپز كنید تا آب آن كاملا جذب مواد شود و سپس آنها را چرخ كنید. 2. لپه و برنج چرخ شده، آرد نخودچی، یکی از پیاز ها (رنده شده و آب گرفته شده)، ادویه(نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زیره، آویشن و ادویه کاری)، سبزی ساطوری شده و تخم مرغ ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط كنید و به قدری ورز دهید که گوشت کاملا حالت چسبندگی و انسجام داشته باشد.(نمک کوفته را باید اندازه کنید که در وا نرفتن آن تاثیر دارد) 3. .اضافه كردن آرد نخودچی را تا زمانی كه مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید. پس از ورز دادن کامل مواد کوفته(حدود 30 دقیقه) روی مواد سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید. 4. بعد از این مدت مقداری از ماده كوفته آماده را بردارید و آن را گرد كنید و با فشار دست حفره ای در آن ایجاد كنید و داخل آن زرشك سرخ شده ، گردو و آلوی خیس خورده قرار دهید و دوباره كوفته را گرد كنید.(من موادم را به 4 قسمت تقسیم کردم که 4 عدد کوفته ی بزرگ داشته باشم) 5. حال ظرفی انتخاب كنید و در آن پیاز دوم را خرد و طلایی کنید و رب گوجه فرنگی و زعفران و مقدار زرشك باقی مانده را در آن ریخته و به مقدار دلخواه آب به آن اضافه كنید.(همه ی ادویه هایی که برای مواد کوفته استفاده کردید + پودر لیمو عمانی هم بریزید) 6. كوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید 50 دقیقه بپزند. در حین پخت در قابلمه را نیمه باز بگذارید و مرتب روی کوفته ها از آبش بریزید. بعد از گذشت 30 دقیقه و فقط یکبار کوفته ها را برگردانید.(در صورت دلخواه در 15 دقیقه ی آخر، آلو به آب کوفته اضافه کنید) نکته: 1. نکته ی خیلی مهم در وا نرفتن کوفته این است که هیچ یک از مواد اولیه نباید آب دار باشند(پیاز، لپه، برنج، سبزی و یا...) حتما كوفته ها را درون آب در حال جوش قرار دهید و آلو های داخلش را از قبل خیس کنید تا کوفته ترک نخورد. 2. اگر از سبزی خشک استفاده کردید، مقدار سبزی 50 گرم باید باشد 🌟
نکنه دست میزنی به نافت چیزی توشه😳😳؟؟؟ اگر در ناف شما هم پنبه تشکیل میشود، خیلی سریع رو لینک زیر بزنید تا اتفاق بدی براتون نیافتاده😱‼️ جواب شما در لینک زیر👇 https://eitaa.com/joinchat/1699348660C5a0dc3887f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رانی هلو پارت دوم🎥🔝 حدود نصف لیوان از تکه های هلو رو که پخته شدن جدا کنید و بذارید کنار. بقیه مواد رو با هر وسیله‌ای که دارید مثل مخلوط کن، 123 یا گوشت کوب برقی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه. اخر سر اون تکه های هلویی رو که کنار گذاشته بودید رو بهش اضافه کنید. بعد یک الی دو ساعت بزارید یخچال تا خنک بشه هرچی بیشتر بمونه توی یخچال خوشمزه تر میشه. بعد از فریزر در بیارید، قبل از سرو کردن خوب به هم بزنید تا تکه های میوه که‌ ته نشین شدن بیان بالا.نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: . 🌼⁦نشاسته وآرد برنج وگلاب رو خوب مخلوط میکنیم ویک لیوان شیر رو کم کم اضافه میکنیم تا نشاسته حل شه. 🌼در ظرف دیگه یک عدد تخم مرغ رو با چهار قاشق شکر ووانیل خوب هم می‌زنیم تا از حالت لختگی دربیاد. 🌼تخم مرغ رو به مواد نشاسته ای اضافه وکنار میزاریم . 🌼درون یه قابلمه دولیوان شیر دیگه رو میریزیم ومخلوط تخم مرغ و نشاسته رو هم اضافه میکنیم. 🌼قابلمه رو روی شعله ملایم قرار میدیم ومدام هم می‌زنیم تا فرنی غلیظ شه. 🌼یک دقیقه بعداز جوشیدن شعله روخاموش میکنیم . 🌼فرنی رو درظرفی ریخته و به دلخواه تزیین میکنیم . 🌼نوش جان😍⁦❤️⁩ --------- ⁦☑️⁩طبق سلیقه میتونید زعفران ویا پودر کاکائو هم اضافه کنید ⁦☑️⁩وقتی قابلمه رو روی شعله گذاشتین مدام هم بزنید وگرنه مواد گلوله گلوله میشه
هدایت شده از سابقه گسترده سکه
♥ امروز خواستگاریمه♥ کلی ایده های خواستگاری تا عروسیم رو براتون میخوام بذارم👰🏻🤵🏻 مدل لباس عروسم 👗 مدل دسته گل هام و....... 💐 خیلی ذوق و شوق دارم. 😍💃🕺 http://eitaa.com/joinchat/3068919820Cb552cd0778 از خواستگاری تا عروسی منو همراهی کنید🎈🛍🎊🎉 تمام کارامو از روز خواستگاری با کلمه راه انداختم😂😂😂😂