eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: لپه 100 گرم آلو(بخارا یا برقانی) 15 عدد پیاز 2 عدد برنج 200 گرم تخم مرغ خام 2 عدد بزرگ (یا 3 عدد کوچک) گوشت 0.5 کیلوگرم زرشک و گردو به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری سبزی تازه (شامل مرزه ، ترخون ، نعنا و جعفری) 100 گرم آرد نخودچی 50 گرم نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، ادویه کاری، پودر لیمو عمانی، دارچین و زیره طرز تهیه: 1. برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه آبپز كنید تا آب آن كاملا جذب مواد شود و سپس آنها را چرخ كنید. 2. لپه و برنج چرخ شده، آرد نخودچی، یکی از پیاز ها (رنده شده و آب گرفته شده)، ادویه(نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زیره، آویشن و ادویه کاری)، سبزی ساطوری شده و تخم مرغ ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط كنید و به قدری ورز دهید که گوشت کاملا حالت چسبندگی و انسجام داشته باشد.(نمک کوفته را باید اندازه کنید که در وا نرفتن آن تاثیر دارد) 3. .اضافه كردن آرد نخودچی را تا زمانی كه مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید. پس از ورز دادن کامل مواد کوفته(حدود 30 دقیقه) روی مواد سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید. 4. بعد از این مدت مقداری از ماده كوفته آماده را بردارید و آن را گرد كنید و با فشار دست حفره ای در آن ایجاد كنید و داخل آن زرشك سرخ شده ، گردو و آلوی خیس خورده قرار دهید و دوباره كوفته را گرد كنید.(من موادم را به 4 قسمت تقسیم کردم که 4 عدد کوفته ی بزرگ داشته باشم) 5. حال ظرفی انتخاب كنید و در آن پیاز دوم را خرد و طلایی کنید و رب گوجه فرنگی و زعفران و مقدار زرشك باقی مانده را در آن ریخته و به مقدار دلخواه آب به آن اضافه كنید.(همه ی ادویه هایی که برای مواد کوفته استفاده کردید + پودر لیمو عمانی هم بریزید) 6. كوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید 50 دقیقه بپزند. در حین پخت در قابلمه را نیمه باز بگذارید و مرتب روی کوفته ها از آبش بریزید. بعد از گذشت 30 دقیقه و فقط یکبار کوفته ها را برگردانید.(در صورت دلخواه در 15 دقیقه ی آخر، آلو به آب کوفته اضافه کنید) نکته: 1. نکته ی خیلی مهم در وا نرفتن کوفته این است که هیچ یک از مواد اولیه نباید آب دار باشند(پیاز، لپه، برنج، سبزی و یا...) حتما كوفته ها را درون آب در حال جوش قرار دهید و آلو های داخلش را از قبل خیس کنید تا کوفته ترک نخورد. 2. اگر از سبزی خشک استفاده کردید، مقدار سبزی 50 گرم باید باشد 🌟
نکنه دست میزنی به نافت چیزی توشه😳😳؟؟؟ اگر در ناف شما هم پنبه تشکیل میشود، خیلی سریع رو لینک زیر بزنید تا اتفاق بدی براتون نیافتاده😱‼️ جواب شما در لینک زیر👇 https://eitaa.com/joinchat/1699348660C5a0dc3887f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رانی هلو پارت دوم🎥🔝 حدود نصف لیوان از تکه های هلو رو که پخته شدن جدا کنید و بذارید کنار. بقیه مواد رو با هر وسیله‌ای که دارید مثل مخلوط کن، 123 یا گوشت کوب برقی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه. اخر سر اون تکه های هلویی رو که کنار گذاشته بودید رو بهش اضافه کنید. بعد یک الی دو ساعت بزارید یخچال تا خنک بشه هرچی بیشتر بمونه توی یخچال خوشمزه تر میشه. بعد از فریزر در بیارید، قبل از سرو کردن خوب به هم بزنید تا تکه های میوه که‌ ته نشین شدن بیان بالا.نوش جان
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه: . 🌼⁦نشاسته وآرد برنج وگلاب رو خوب مخلوط میکنیم ویک لیوان شیر رو کم کم اضافه میکنیم تا نشاسته حل شه. 🌼در ظرف دیگه یک عدد تخم مرغ رو با چهار قاشق شکر ووانیل خوب هم می‌زنیم تا از حالت لختگی دربیاد. 🌼تخم مرغ رو به مواد نشاسته ای اضافه وکنار میزاریم . 🌼درون یه قابلمه دولیوان شیر دیگه رو میریزیم ومخلوط تخم مرغ و نشاسته رو هم اضافه میکنیم. 🌼قابلمه رو روی شعله ملایم قرار میدیم ومدام هم می‌زنیم تا فرنی غلیظ شه. 🌼یک دقیقه بعداز جوشیدن شعله روخاموش میکنیم . 🌼فرنی رو درظرفی ریخته و به دلخواه تزیین میکنیم . 🌼نوش جان😍⁦❤️⁩ --------- ⁦☑️⁩طبق سلیقه میتونید زعفران ویا پودر کاکائو هم اضافه کنید ⁦☑️⁩وقتی قابلمه رو روی شعله گذاشتین مدام هم بزنید وگرنه مواد گلوله گلوله میشه
هدایت شده از سابقه گسترده سکه
♥ امروز خواستگاریمه♥ کلی ایده های خواستگاری تا عروسیم رو براتون میخوام بذارم👰🏻🤵🏻 مدل لباس عروسم 👗 مدل دسته گل هام و....... 💐 خیلی ذوق و شوق دارم. 😍💃🕺 http://eitaa.com/joinchat/3068919820Cb552cd0778 از خواستگاری تا عروسی منو همراهی کنید🎈🛍🎊🎉 تمام کارامو از روز خواستگاری با کلمه راه انداختم😂😂😂😂
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
ژورنال تزیینات*** عــــــــروس *** 💕 عروس💐💕 💞 💖🍃🌱 💖 🎀😱😍 💖 تزئین عید برای عروس و داماد 🤯 مختص خانمای ایرانی👰 و ترین کانال در‌ زمینه و هر چیز که لازم داری😉👇 http://eitaa.com/joinchat/3068919820Cb552cd0778 فقط خودت بیا‌ببین🌺 🌸😍🤯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پیام را همیشه و تا آخر عمرتون یادتون باشه... 💖💎بعضی وقتا آدما الماسی تو دست دارن بعد چشمشون به یه گردو می افته... خم میشن تا گردو رو بردارن، یهو الماسه می افته رو شیب زمین، قل میخوره و تو عمق چاهی فرو میره... میدونی چی می مونه...؟ یه آدم دهن باز... یه گردوی پوک... و یه دنیا حسرت... 💖💎مواظب الماسهای زندگیمون باشیم، شاید به دلیل اینکه صاحبش هستیم و بودنش برامون عادی شده ارزشش رو از یاد بردیم ... 💖💎میدونی الماسهای زندگی آدم چی میشه : 💖💎پدر، مادر، همسر، فرزند، سلامتی، سرفرازی خانواده، دوستان خوب، کار، عشق و... هستند... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌
💥 سفید کردن پوست در ۱۸ روز ❗️ ✅ اگه صورتت لک و کک و مک داره و سیاهه و تمام کرم ها و درمان ها را انجام دادی و نتیجه نداده راه حلش اینجاست ↙️ http://eitaa.com/joinchat/1316290590C68e70196be http://eitaa.com/joinchat/1316290590C68e70196be ✅ درمان قطعی و صدرصد رازش اینجاس عجله کن↙️ http://eitaa.com/joinchat/1316290590C68e70196be 💥صورت و گونه و لب تپل و اندام تپل و گوشتی دلت میخواد؟؟؟ پس جا نمون از این فرصت استثنایی‼️ ❌ توجه ، سریع پاک میشه ، توجه ❌
هدایت شده از عجایب جهان
‼️ چربی سوزی شکم و پهلو بدون ورزش ‼️ http://eitaa.com/joinchat/1316290590C68e70196be 🔴 بلوری شدن پوست و پاکسازی کامل کبد در ۲۵ روز 🔴 http://eitaa.com/joinchat/1316290590C68e70196be ‼️ درمان صدرصد ترک پا و خشکی پوست ‼️ http://eitaa.com/joinchat/1316290590C68e70196be
یه نون بسیار خوشمزه و عالی و پرطرفدار 🤗👌. اون دوستانی که طعم زنجبیل رو دوست ندارن می تونن حذف کنن ، دوست دارن شکرش و شیرینیش زیاد بشه می تونن سه چهار قاشق شکر بریزین البته این نون به کم شیرینیش معروفه و خوشمزه است . بخواین بدون فر درست کنن توی تابه روی گاز یا توی فر دست ساز می تونن درست کنن . آرد تقریبا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲.۵ لیوان) ( فرقی نداره آرد گندم نانوایی یا آرد سفید قنادی ) تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) ماست ترجیحا پرچرب یا خامه ای ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره ۲۵ گرم روعن مایع ۶۰ میلی (۱/۴ لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ زنجبیل ۱ تا ۲ ق غ داخل ظرفی شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم توش یه کوچولو هم زدم ، در ظرف رو گداشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد ، حدود ۱۰ دقیقه . داخل یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو شکستم و کمی زدم تا از لختگی در بیاد . کره و ماست هم از قبل توی محیط قرار بگیره. کره ، روغن مایع ، نمک ، ماست ، زنجبیل رو بهش اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آردرو الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم . این خمیر چسبندگی داره و نباید چسبندگیش رو با اضافه کردن آرد برطرف کنیم ، باید چسبندگی رو با ورز دادن برطرف بشه و الا بعد از پخت این نون خشک میشه . خوب ورز دادم ، صد بار هم خمیر رو کوبیدم. خمیر رو داخل طرف تمیز گذاشتم و روش رو خوب پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، و با کف دستم روش فشار دادم و به شکل گرد در آوردم ، میتونین با قالب هم کاتر بزنین . بعد این خمیر های گرد رو داخل سینی فر چیدم ، با یه قالب گرد مثل در نوشابه روش مهر زدم . روی خمیر ها رو با یه پارچه پوشوندم و گذاشتم ۲۰ دقیقه استراحت کنه . بعد از استراحت روی نون ها رو با یه زرده تخم مرغ و زعفران و یه ق م شیر رومال زدم . نون ها رو توی فر ۱۸۰ درجه که از یه ربع قبل فر رو روشن کردم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . در ضمن ظرف حاوی آب هم درون فر فراموش نشه که باعث رطوبت میشه و نون ها خشک نمیشن 🌟