eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
🚨فوری کار در منزل جدید رسید بسته بندی پسته با حقوق ماهیانه 4/000/000 تومانی 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/671744069C7877683cff فرصت محدود سریع عضو شین تا نرفته 👆
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده در حد دل پیچه💨🐒😷😂 منبع سوتیهای کمرشکن😱😜😈 فقط بزن💦 رو لینک 👇تا از خنده بترکی💣😹 https://eitaa.com/joinchat/2651193420Cb5d4844596 https://eitaa.com/joinchat/2651193420Cb5d4844596 بزن روش، شادررررروان شی👻😅😄😂
هدایت شده از عجایب جهان
⛔️ورود افراد اخمو ممنوع⛔️ بابام نمیزاره وارد این کانال بشم😢‌😂‌❌👇 از بس میخندم🤣‌🤣‌🤣‌🤣‌ 👇👇👇🤣🤣🤣 https://eitaa.com/joinchat/2651193420Cb5d4844596 https://eitaa.com/joinchat/2651193420Cb5d4844596 میشی از خنده😂‌😜‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست دارید با موبایلتون عکسای حرفه ای بگیرید؟ 😎 ‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌ 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
رازهای زنانه 🙈😌 👌میخوام رازهایی رو بهت بگم که اگر بدونی شوهرت تا 99 سال اسیرت میشه 😍😇 و زندگیت مثل عسل شیرین میشه😋 ❌لطفا فقط خانم های متاهل عضو شن🤭 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3841720351Caed8dd4f27 http://eitaa.com/joinchat/3841720351Caed8dd4f27 😍☝️
هدایت شده از عجایب جهان
🔴 🔴 برای اطلاع از نحوه ی نام نویسی به کانال زیر مراجعه کنید👇 https://eitaa.com/joinchat/1358823611Ca0ec7eb63a
😋 در آش هایی که گندم توش استفاده میشه بهتره گندم رو در دو مرحله اضافه کنید گندم مرحله اول بايد كاملا بپزه و له بشه تا آش رو لعابدار كنه و گندم دوم بايد فقط بپزه و موقع خوردن زير دندون بياد كه نصف خوشمزگی آش گندم به همين دونه های گندمه 😉 💜 ↬ @AshpaziBano کانال دوم ما پر از آموزش غذاهای خوشمزه😋👇 💜 ↬ @AshpaziBano
هدایت شده از عجایب جهان
میدونستید سردی ریشه تمام بیماری‌هاست!!!!؟؟؟؟😯😯😰😰 اگه دوست از شر ویروسهایی که الان اومده و همه رو درگیر کرده خلاص بشی ،،،باید طبع بدنت رو اصلاح کنی😇 اگه وزنت زیاده و همه بهت میگن چاق شدی، ، باید طبعت رو اصلاح کنی😲😲😲 و اگه مشکلات گوارشی داری😧 ،،،یا مدام همه چیز رو یادت میره و دچار فراموشی شدی😖،،،باز هم باید طبعت رو اصلاح کنی برای حل تمام این مشکلات اونم با مشاوره رایگان وراهکارهای گیاهی و بدون عوارض، ،سلامتی خودتون ر بدست بیارید 😇😇😇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1379074206C4c4533ee8b
💕روزگار كودكي يادش بخير چابكي و زيركي يادش بخير ياد بازي كردن در کوچه ها دفتركاهي ، مدادپرچمي آن تراش آهني يادش بخير خوش ترين ايام ، ايام تو بود كودكي بر روز و شب هايت درود •═•❥ ↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝
هدایت شده از گسترده چمران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دختری که موهاش بلند نباشه تا کمر ، که دختر نیس 😒 عه سخته بلند کردنش🤔 بیا تو این کانال با یه فرمول جادویی که تو خونه همه هست موهاتو بلند کن 😬🤗 https://eitaa.com/joinchat/1300103172C8e745f750f بیا برو😐😂
هدایت شده از عجایب جهان
حوصلت سر رفته؟بیا یچیز درست کن 😘👇🏻😍💋 ساخت قاب گوشی 😙☜ https://eitaa.com/joinchat/1300103172C8e745f750f ساخت پاوربانک 😃☜ https://eitaa.com/joinchat/1300103172C8e745f750f ساخت شارژر گوشی 🤓☜ https://eitaa.com/joinchat/1300103172C8e745f750f ساخت هندزفری 😍☜ https://eitaa.com/joinchat/1300103172C8e745f750f بدو بیا تا پاک نکردم🤫☝️🏿
خاگینه پاپیونی آرد....تقریبا 3 لیوان تخم مرغ.....2عدد شیر یا ماست....نصف لیوان روغن مایع......3 قاشق غذاخوری پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم مواد لازم برای شهد خاگینه آب ...1 پیمانه شکر....1پیمانه زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری گلاب.... 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم. نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید. نوووش جان 💜 ↬ @AshpaziBano
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش 🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد . فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سروکنید 💜 ↬ @AshpaziBano
هدایت شده از عجایب جهان
اصلا نیازی نیست برای کوچیک کردن معدتون به عمل های پر ریسک دست بزنید😱، اگه اشتهاتون خیلی زیاده، پر خوری عصبی داری، همش کسل و خسته ای ،و شکم و پهلوت بزرگ شده بخاطر سردی معدتون هست که متابولیسم و سوخت و ساز بدن رو پایین میاره و اشتها و مشکلات گوارشی مثل یبوست و کرم معده رو زیاد میکنه. برای درمان سردی معده، کنترل اشتها و کاهش وزن اصولی،فرم زیر رو پر کن 👇👇 https://formafzar.com/form/dinvv https://formafzar.com/form/dinvv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃سلام دوستان 🌼یکشنبه تون زیبا 🍃و هفته تون عالی 🌼برایتان 🍃یک تن سالم 🌼یک لب خندون 🍃یک روز پراز موفقیت 🌼یک عالمه خوشبختی 🍃یک زندگی عاشقانه 🌼یک خانواده صمیمی 🍃ازخداوند مهربان خواستارم
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش 🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد . فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سروکنید 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده 🫒🫒 ⁣ 😋زیتون پرورده جان که معرف حضورتون هست،متشکل از زیتون و گردو و سیر و مشتقات انار و البته سبزی معطر شمالی چوچاق(شش چاق،شیشاق،زلنگ).ترکیب این مواد باهم یه طعم غیر قابل وصف به وجود میاره😍⁣ ⁣ 🫒برای زیتون پرورده ۴۵۰ گرم زیتون بدون هسته رو با ۱۵۰ گرم گردو چرخ شده ، ۴ حبه سیر پوره شده ، سبزی چوچاق و نعناع ریز خورد شده ، ۲ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ رب انار جنگلی ، ۳/۴ لیوان آب انار تازه ، پودر هسته انار ترش ، انار دون شده ، ۱ ق غ روغن زیتون و گلپر رو مخلوط و به مدت یک شبانه روز داخل یخچال گذاشتم تا مواد و طعم‌ها کاملا به خورد هم برن.⁣ بهتره که از چوچاق استفاده کنید ولی از اونجایی که این سبزی فقط در شمال کشور پیدا میشه می‌تونین گشنیز رو جایگزین کنید.❤🌿⁣ ⁣ 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨بستنی‌وانیلی‌درست‌کنیم برای درست کردن این بستنی وانیلی به مواد زیر نیاز داری: خامه صبحانه شیر عسلی وانیل شکلات تخته‌ای🍫 با این میزان از مواد اولیه توی ویدیو ۸ تا بستنی درست می‌شه. اگه می‌خوای تعداد کمتری درست کنی، می‌تونی مواد اولیه رو‌ به همون نسبت کمتر استفاده کنی😋 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست و دالگونا کافی، چطوره؟🥪🍓🍫 ⁣ ⁣ برای فرنچ تست، ۲ تا تخم مرغ رو با یک لیوان شیر، ۱ ق چ دارچین، ۱ ق چ عصاره وانیل حسابی هم می‌زنیم و نان تست رو بهش آغشته می‌کنم و تو تابه کره می‌ریزیم تا نان تست برشته بشه و با توت فرنگی و نوتلا سرو می‌کنیم. ⁣⁣ 🧋دالگونا کافی:⁣⁣ مقدار مساوی از قهوه فوری، شکر و آب جوش که من از هر کدوم ۲ ق چ ریختم رو تو ظرفی می‌ریزیم و با همزن دستی یا برقی ۵ دقیقه تا وفتی کامل فوم‌ بگیره هم می‌زنیم. یک لیوان شیر هم گرم می‌کنیم و از فوم روش می‌ریزیم به همین آسونی و خوشمزگی!⁣⁣ ⁣⁣ ❌برای آیس دالگونا از شیر سرد و یخ استفاده کن.⁣⁣ 💜 ↬ @AshpaziBano
ظهر نازتون بخير ناهار تون سرشار از عشق آسمون دلــتــون آفــتـابـي☀️ لـباتون پُــر خـنــده😊 نـفـسـتـون گـــرم ســفــره تـون پُــر بـركــت🌺 بفرمایید ناهار😋💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا و مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه و لذیذ 😋 😋 😋 ‌ میتونین زردآلوهاتونو درسته مربا کنین و نصفشون نکنین حتما از زردآلوی قیسی یا نصیری استفاده کنید چون بافتشون سفته و برای مربا عالیه😍🙈 ‌ بعد از اینکه زردآلوها رو شستیم هسته هاشونو درمیاریم و بعد به ازای هر یک کاسه زردآلو یک کاسه شکر لا به لا میریزیم(سعی کنید بیش از دو لایه نشه چون زردآلوها له میشن)بعد درب ظرف رو میذاریم و یک شب توی محیط آشپزخونه یا یخچال میذاریم بمونه تا شکر با آب زردآلوها خیس بشه حالا میذاریم روی حرارت کم تا زردآلوها آب بندازن و شکر حل بشه وقتی به جوش اومد حدود 10 الی 20 دقیقه بسته به نوع زردآلو میذاریم با حرارت ملایم بجوشه و کف روشو مرتب جمع میکنیم و بعد حرارت رو خاموش میکنیم زردآلوها رو جدا کرده و مقداری از شهدشو برمیداریم و بقیه رو میذاریم روی حرارت و نصف ق چ جوهر لیمو اضافه کرده و میذاریم کاملا قوام بیاد(چون زردآلو آب میندازه و شهدش شل میشه و زود کپک میزنه)حالا از روی حرارت بر میداریم و وقتی خنک شد روی زردآلوها میریزیم،توی شیشه پر میکنیم و اگه خواستیم مدت طولانی بمونه توی فریزر میذاریم و گرنه توی یخچال میذاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چون جنس زردآلوهای من سفت و آبدار نبود و با دو سه دقیقه جوش زود وا رفت من زردآلوهای له شده رو توی آبکش ریختم و کاملا له کردم و از آبکش رد کردم و کمی از شهد غلیظ مربا بهش اضاف کردم و یک ق غ پودر ژلاتین رو توی نصف لیوان آب ریختم تا اسفنجی بشه و نوک ق چ جوهر لیمو رو با یک ق غ آب حل کردم و بهش اضافه کردم و وقتی یکی دو تا جوش خورد از روی حرارت برداشتم و بعد خنک شدن توی شیشه پر کردم و گذاشتم یخچال ‌ مارمالاد هم برای شیرینی و تارت خیلی عالیه و هم میتونین با نون و کره برای صبحانه یا عصرانه نوش جان کنید ‌ من شهد اضافی زردآلو رو که قبل از قوام اومدن جدا کرده بودم برای شربت آبلیمو یا خاکشیر و تخم شربتی استفاده میکنم چون طعمش واقعا عالیه😍😋