eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🌮🥔 سیب زمینی ۳ عدد شیر ۱ لیوان برای پخت سیب زمینی پیاز ۲ عدد (پیازداغ بشه) جعفری نصف لیوان قارچ بلانچ شده نصف لیوان پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم پنیر کاشار ۲۰۰ گرم نمک فلفل سیاه و پولبیبر هرکدام ۱ ق م خمیریوفکا ۱ بسته ۱ تخم مرغ + نصف لیوان شیر+۳ق غ روغن کنجد کمی
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سراغ تزیین بغل غذا که شاید بخش مهمی از خود غذا باشه و چه بسا کمتر ازونم نباشه🤔....اصولا تزیین غذا و یا حتی دورچین تاثیر خیلی زیادی داره که طرف مقابل به اشتها بیاره.. دوستان برای نرم شدن بعد برش زدن تو اب و نمک بگذارید نیم ساعت تا نرم بشه و حالت بگیره. برای جلوگیری از سیاه شدن گل هارو بگذارید تو اب تا زمان سرخ کردن.
بادمجان طرز تهیه پست بعدی کانال👇
. تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو میشوریم و میریزیم تو آبکش تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ میکنیم . مرغ را هم سرخ میکنیم وکنار میزاریم یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت داده و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کنید سپس پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کرده وتفت داده تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه میکنیم آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه میکنیم و مرغ سرخ شده را میزاریم داخلش تا خوب جا بیفته ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا خورشتمون جا بیفتد 🌟
😍😍 اونم فقط با یه دونه لیمو یه دونه پرتقال مواد لازم: 1 لیمو سنگی 1 پرتقال 3 لیتر آب 1 فنجان شکر (300 میلی لیتر) 1 قاشق چایخوری جوهر لیمو (من قرار ندادم) آماده سازی؛ پرتقال و لیمو را خوب بشویید و خرد کنید و درون یک کیسه قرار دهید و حداقل 1 شب در فریزر بگذارید. (این فرایند تلخی پوسته ها را از بین می برد.) روز بعد ، لیمو و پرتقال را از فریزر خارج کرده و درون غذاساز بریزید. شکر را به برش های میوه اضافه کرده و 4-5 دقیقه صبر کنید. به وسیله غذاساز ، 2-3 دقیقه مخلوط را خرد کنید . مواد را دورن یک قابلمه بریزید و با 3 لیتر آب مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه روی گاز با شعله کم بماند. صبر کنید تا خنک شود. بعد با یک پارچه تمیز شربت را صاف کنید. لیموناد شما آماده باشد. 🍋🍋🍋🍋🍋🍋
من براي اين كباب تابه اي ٤٠٠ گرم گوشت چرخكرده + يك پياز بزرگ و رنده شده + نمك فلفل پودر دارچين پودر سير و كمي زردچوبه رو حسابي ورز دادم و توي تابه پهن كردم بعد با كفگير برش زدم و گذاشتم رو شعله ، در تابه هم گذاشتم بعد كه آب انداخت و خودشو گرفت برش گردوندم و يكي دو ق كره و كمي رب گوجه كه در آب حل كردم اضافه كردم و چند تا گوجه هم دورش چيدم و حدود بيست دقيقه بعد آماده شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در این شب تابستانی ✨براتون آرزو می کنم 🌸آسایش روح ✨آرامش دل 🌸تقدیر بلند ✨و هرآنچه لطف خداست ✨شب بخیر همراهان همیشگی🌸