فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین
بریم سراغ تزیین بغل غذا که شاید بخش مهمی از خود غذا باشه و چه بسا کمتر ازونم نباشه🤔....اصولا تزیین غذا و یا حتی دورچین تاثیر خیلی زیادی داره که طرف مقابل به اشتها بیاره..
دوستان برای نرم شدن بعد برش زدن تو اب و نمک بگذارید نیم ساعت تا نرم بشه و حالت بگیره.
برای جلوگیری از سیاه شدن گل هارو بگذارید تو اب تا زمان سرخ کردن.
#خورش_غوره_بادمجان
. تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو میشوریم و میریزیم تو آبکش تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ میکنیم .
مرغ را هم سرخ میکنیم وکنار میزاریم یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت داده و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کنید سپس پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کرده وتفت داده تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه میکنیم
آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه میکنیم و مرغ سرخ شده را میزاریم داخلش تا خوب جا بیفته
ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا خورشتمون جا بیفتد
🌟
#شربت_لیموخانگی😍😍
اونم فقط با یه دونه لیمو یه دونه پرتقال
مواد لازم:
1 لیمو سنگی
1 پرتقال
3 لیتر آب 1 فنجان شکر (300 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری جوهر لیمو (من قرار ندادم)
آماده سازی؛
پرتقال و لیمو را خوب بشویید و خرد کنید و درون یک کیسه قرار دهید و حداقل 1 شب در فریزر بگذارید. (این فرایند تلخی پوسته ها را از بین می برد.) روز بعد ، لیمو و پرتقال را از فریزر خارج کرده و درون غذاساز بریزید. شکر را به برش های میوه اضافه کرده و 4-5 دقیقه صبر کنید. به وسیله غذاساز ، 2-3 دقیقه مخلوط را خرد کنید .
مواد را دورن یک قابلمه بریزید و با 3 لیتر آب مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه روی گاز با شعله کم بماند.
صبر کنید تا خنک شود.
بعد با یک پارچه تمیز شربت را صاف کنید. لیموناد شما آماده باشد.
🍋🍋🍋🍋🍋🍋
#کباب_تابه_ای
من براي اين كباب تابه اي ٤٠٠ گرم گوشت چرخكرده + يك پياز بزرگ و رنده شده + نمك فلفل پودر دارچين پودر سير و كمي زردچوبه رو حسابي ورز دادم و توي تابه پهن كردم بعد با كفگير برش زدم و گذاشتم رو شعله ، در تابه هم گذاشتم بعد كه آب انداخت و خودشو گرفت برش گردوندم و يكي دو ق كره و كمي رب گوجه كه در آب حل كردم اضافه كردم و چند تا گوجه هم دورش چيدم و حدود بيست دقيقه بعد آماده شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در این شب تابستانی
✨براتون آرزو می کنم
🌸آسایش روح
✨آرامش دل
🌸تقدیر بلند
✨و هرآنچه لطف خداست
✨شب بخیر همراهان همیشگی🌸
هدایت شده از تبلیغات گل یاس
این فیلم قابل توجه تمام خواهرایی که عکس خودشون رو پروفایلشون میذارن👇😒
حتما حتما ببینید!
در لینک زیر👇
http://eitaa.com/joinchat/248446978C489bbdbe7f
جهت دیدن کلیپ کلیک کنید👆👆
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
🚨 فوری // الله اکبر
🔴 شاهکار اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان
🚨دومین شاه ماهی بزرگ اطلاعاتی بعد از روح الله زم به تور سربازان گمنام امام زمان عج افتاد
🔺اخبار تکمیلی و تصاویر 👇
https://eitaa.com/joinchat/453902362C304f22098e
#خوش_طعم_کردن_سبزیها🌿🌱
🍆بادمجان
🥣بادمجان چه به صورت بخارپز و چه سرخشده یا کباب شده به همراه پنیر پارمیزان طعم منحصر به فردی پیدا میکند، بنابراین پس از پخت این سبزی، روی آن پودر پنیر پارمیزان بپاشید.
🍅گوجهفرنگی
🍽اگر گوجهفرنگی را تفت میدهید، بهتر است به آن کمی سرکه بالزامیک و شوید خشک اضافه کنید در غیر این صورت گوجهفرنگی با ریحان ساطوری شده و پنیر موتزارلا میتواند بهترین طعم را داشته باشد.
🥗نخودفرنگی
🥙این سبزی به اندازه کافی طعم دارد بنابراین لازم نیست به آن ادویهای خاص بزنید.
🥦گلکلم
🥣بهتر است گلکلم را در مخلوط تخممرغ و آرد غوطهور و سپس در کمی روغن سرخ کرد.
🌱کدو سبز
🍾مخلوط روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی هم پنیر فتا برای مزهدار کردن این سبزی بهترین انتخاب است.
🥕هویج
🍯تنها طعمدهندهای که برای این سبزی پیشنهاد میکنیم، عسل است. به این ترتیب هم طعم و هم بوی خاصی پیدا میکند.
هدایت شده از عجایب جهان
🔵ثبت نام خادمی آستان مقدس امام رضا (ع) سال ١۴٠١
🔰 ثبت نام برادران
🔰 ثبت نام خواهران
🔺غیر مشهدی هاهم میتونن ثبت نام کنن هیچ محدودیتی نداره😍
#فسنجون_مرغ
گردوی چرخ شده 300گرم
1عدد سینه ی مرغ کامل
پیاز بزرگ رنده شده
رب انار 3قاشق
شکر 3قاشق (درصورت دلخواه)
نمک،فلفل
25گرم کره برا تفت دادن مرغ
آب سرد
بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم ⚠️تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه⚠️
رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره
تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه😊
نکته ها🔹️🔹️🔹️
رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست.
برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن .
فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن
دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره
🌟
هدایت شده از عجایب جهان
قسمـت جدیـد سریال یـ ـاغے منـتشـر شـد👇🏿😍💥
🔴✅(( قسمت 10 جدید ))✅🔴
https://eitaa.com/joinchat/2183069786C32ebefb365 https://eitaa.com/joinchat/2183069786C32ebefb365
😻🤞🏽 رایـگان #دانلود کن😻🤞🏽
شادی اگر تقسیم شود، دو برابر میشود
غم اگرتقسیم شود،نصف میشود
همیشه با دیگران بخندیم
و هرگز به دیگران نخندیمپروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از ایده های بانوان
♨️قول میدم 95% لباسا رو جایی ندیدی😍
دنیای لباس #مجلسی
#شومیز
#مانتو
#لباس_راحتی
بهترین برندهای ایرانی
تنوع زياد
قيمتهای مناسب
كيفيت بالا😙👇🏻👇🏻👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/83558402C8217cc72e4
ارسال رایگان😃☝️
اشپزی بانو ایرانی
♨️قول میدم 95% لباسا رو جایی ندیدی😍 دنیای لباس #مجلسی #شومیز #مانتو #لباس_راحتی
**
زندگی کوتاه است ...
پس طوری لباس بپوشید
که تک تک آنها به حساب بیایند
**
😍 فقط بیا مدلا رو ببین لذذذت ببر 😍
#خوش_طعم_کردن_سبزیها🌿🌱
🍆بادمجان
🥣بادمجان چه به صورت بخارپز و چه سرخشده یا کباب شده به همراه پنیر پارمیزان طعم منحصر به فردی پیدا میکند، بنابراین پس از پخت این سبزی، روی آن پودر پنیر پارمیزان بپاشید.
🍅گوجهفرنگی
🍽اگر گوجهفرنگی را تفت میدهید، بهتر است به آن کمی سرکه بالزامیک و شوید خشک اضافه کنید در غیر این صورت گوجهفرنگی با ریحان ساطوری شده و پنیر موتزارلا میتواند بهترین طعم را داشته باشد.
🥗نخودفرنگی
🥙این سبزی به اندازه کافی طعم دارد بنابراین لازم نیست به آن ادویهای خاص بزنید.
🥦گلکلم
🥣بهتر است گلکلم را در مخلوط تخممرغ و آرد غوطهور و سپس در کمی روغن سرخ کرد.
🌱کدو سبز
🍾مخلوط روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی هم پنیر فتا برای مزهدار کردن این سبزی بهترین انتخاب است.
🥕هویج
🍯تنها طعمدهندهای که برای این سبزی پیشنهاد میکنیم، عسل است. به این ترتیب هم طعم و هم بوی خاصی پیدا میکند.
#ترشی_زیتون 🍈 😋
🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم .
نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم )
یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم .
یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره )
🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد
نباید سرکه خیلی زیاد باشه
♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است