#خورش_بامیه 🥘 😋
🔸پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوستگرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم
برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم.
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو پیتزایی
موادلازم:::
تخم مرغ ۳عدد
پنیر پیتزا ۱ لیوان
گوجه فرنگی پوست گرفته ۱ پیمانه
سوسیس ۱پیمانه
زیتون سیاه ۱پیمانه
جعفری نصف پیمانه
ماست ۱پیمانه
آرد ۱_۲پیمانه
دوستان عزیزم کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح نداره،بعد داخل روغن داغ شده سرخ کنید
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجابا زخم زبون آتیش به دلها میزنن
اینجارسمشون بده بچه یتیمو میزنن🖤
🕋به کانال خدا بپیوندید 👇
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹
▪️دوم محرم است
💚از امروز عباس علی
▪️سقای حرم شده است
💚میگن پیش خدا عزیزه
▪️میگن خدا
💚حرفشو زمین نمیندازه
▪️خدایا🙏
💚به حرمت عباس (ع)
▪️حاجت دوستانم را
💚براورده کن
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
#رزماری
🌿افزایش گردش خون
🌿کاهش استرس
🌿افزایش رشد موها
🌿کاهش درد و التهاب
🌿تقویت سیستم ایمنی
🌿تنظیم سطح قندخون
🌿بهبود حافظه و تمرکز ذهنی
🌿تسکین نفخ شکم و رفع یبوست
#مزه_بادمجان_کبابی
مواد لازم:
4 عدد بادمجان
8 عدد فلفل سیوری (معمولا شیرین هستند می تونید فلفل تند استفاده کنید)
6 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
2 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سس انار (از رب انار ما رقیق تر است)
1 قاشق مربا خوری سرصاف نمک
2 حبه سیر
جعفری
طرز تهیه:
سبزیجات (بادمجان ، فلفل ، گوجه فرنگی) را در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 30 دقیقه کبابی کنید. سپس پوست سبزیجات را جدا کنید و به اندازه ای که خیلی ریز نشوند خرد کنید. سیر را رنده کنید و همراه با بقیه مواد به سبزیجات اضافه کنید. در آخر جعفری را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و داخل بشقاب سرو بریزید. کمی خنک شود و بعد سرو کنید. نوش جان
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_زرشك.
. از اين سس ميتونيد براي روي بعضي از غذاها مثل مرغ ، بلدرچين و .. يا حتي كيك و دسر و ....استفاده كنيد.. طعمش بي نظيره يعني محشره از رنگشم نگم براتووون😍😍
. من از زرشك تازه استفاده كردم شما اگه نداشتيد نصف ل زرشك خشك چند آب بشوريد و چند ساعت خيس كنيد، بعد آبكش كنيد ولي آبشو دور نريزيد... زرشكو بريزيد داخل غذا ساز تا پوره يا له بشه .. آبي ك نگه داشته بودينو بريزيد روش ( تقريبا ١ ل باشه خوبه )و بزاريد روي حرارت تا ١٠ دقيقه بجوشه...
و بعد از صافي رد كنيد و با پشت قاشق خوب له كنيد
... دوباره بزاريد روي حرارت و يك قاشق مربا خوري بهش نشاسته ذرت بزنيد... كمي ك جوشيد ٢٥ گرم كره ، دو سه قاشق شكر( براي اينكه ملس بشه .. دوست نداشتيد ميتونيد شكر حذف كنيد) و مقداري فلفل هم اضافه كنيد
غليظ ك شد از روي حرارت برداريد😁 ب همين راحتي ب همين خوشمزگي...
. . نكته: اگه براي روي كيك و دسر خواستيد استفاده كنيد يادتون باشه فلفل حذف كنيد😀....
#راگوی_مرغ_تند🥘
بادام هندی 50 گرم
فلفل دلمه ای قرمز یک عدد
پیازچه 150 گرم
فلفل قرمز تند به میزان لازم
سیر 2 حبه
فیله مرغ 400 گرم
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
نمک وادویه به میزان لازم
آب مرغ یک پیمانه
آرد یک قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق
سوپخوری
آب لیمو یک قاشق سوپخوری
تره خرد شده 3 قاشق سوپخوری
➕طرز تهیه:🥘🥘🥘🥘🥘
* بادام هندی را در ظرف تختی بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا تفت بخورد.
* فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. پیازچه و فلفل قرمز تند را به صورت حلقه های نازک درآورید و سیر را رنده کنید.
* فیله ی مرغ را نیز به صورت قطعات ریز خرد کنید. مرغ را به همراه روغن، نمک و ادویه در ظرفی بریزید و آن را بدون سرپوش به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا تفت بخورد.
* سپس سبزیجات خرد شده را به همراه کمی از آب مرغ به آن اضافه کنید و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 7 تا 10 دقیقه با توان 100 گرم (حداکثر) در دستگاه بگذار.