eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر در هضم غذا مشکل دارید توصیه می‌کنیم موسیر را وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید. 👈سرشار از فیبرهاست که علاوه بر ایجاد احساس سیری می‌تواند به هضم غذا کمک کند.
💥نكات سلامتى (علايم غلظت خون) ✅ضعف و بى حالى ✅سردرد ✅سبکى سر ✅اختلالات بینایى ✅تنگى نفس ✅خارش هاى پوستى بعد از حمام ✅قرمزى وریدهاى چشم
"پنجشنبه" است .. و دوباره دلمان برای کسی🍃🌹 که "نداریمش تنگ است"...  و چقدر "جای خالی بعضیها" رو زیاد احساس میکنیم... "ياد ميکنيم" از آنها که وقتشان و مکانشان "از ما جداست".... "ياد ميکنيم" از آنها که "دلتنگشان ميشويم"... "ياد ميکنيم" از آنها که هنوز "دوستشان داريم".. با ذکر یک فاتحه و صلوت🍃🌹 ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد♡ پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷عصر تـــون پر از بهترينها ⚘و غــرق خوشبختی باشيد 🌷الهی بی دلیل ⚘دلِ مهربونتون شاد بشه 🌷الهی کاراتون راس و ريس بشه ⚘الهی تنتون سالم 🌷و عاقبتتون بخیر باشه ⚘عصرتون زیباوگلباران
سه ونیم تا چهار پیمانه آرد سفید الک شده را با یک ق غ شکر و یک ق چ نمک و دو ق غ پودر مخمر فوری مخلوط کرده و یک عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن زیتون و یک لیوان شیر اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم خمیر نسبتا چسبناکی بدست میاد روی خمیر را پوشانده و در یک جای گرم به مدت دو تا سه ساعت استراحت می دیم و بعد از خمیر به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم به خصور لبه ها را ناز کتر میکنیم کمی رب گوجه و مواد گوشتی به دلخواه و پنیر پیتزا ریخته و وور تا دور خمیر را روی هم میاریم و به هم میچسبونیم و توی قالب کاپ کیک می ذاریم و بعد از پانزده دقیقه استراحت دوم با تخم مرغ و کنجد یا سیاهدانه رومال کروه و در فر به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢غذای پیشنهادی امشب: سالاد ماکارونی 🔺مناسب میان‌وعده، شام یا پیش غذا
مواد لازم برای خمیر: آرد 2 لیوان کره 100 گرم تخم مرغ 1 عدد ماست 2 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ نمک 1 ق چ مواد لازم برای داخل کیش: نیم کیلو مرغ بدون استخوان گوجه فرنگی 2عدد فلفل 2عدد پنیر کاشار(یا هر پنیر کشدار دیگر) خامه 1 پاکت طرز تهیه: برای مواد داخل کیش ، مرغ هارا مکعبی خرد کنید تا زمانیکه آب مرغ کشیده شود بپزید گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده وفلفل خرد شده را به مرغ اضافه کنید و بپزید خامه را اضافه کنید بعد از اینکه کمی قوام اومد از روی اجاق گاز بردارید مواد خمیر را داخل یک ظرف دیگه با هم مخلوط کنید اگر آرد کم بودمیتوانید اضافه کنید(باید خمیر نرمی شود که به دستتون نچسبه) داخل قالب تارت خمیر روباز کنید و با چنگال از چند تاسوراخ کنید قبل از اینکه مواد داخل را بریزید خمیر را داخل فر تا زمانیکه طلایی شود بپزیدو از فر بیرون آورید و مواد مخلوط مرغ را داخل تارت بریزید و روی مواد پنیر بپاشید و داخل فرتا زمانیکه طلایی بشه بپزید. 🌟
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیرامیسو 📍مواد لازم: 🍥پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک ۱ بسته (۲۰۰ گرم) 🧁خامه صبحانه ۱ پاکت (۲۰۰ گرم) 🥄پودر قند ۳-۴ ق غ 🥄وانیل نوک ق چ (یا وانیل شکری نصف ق چ) ☕️قهوه فوری ۱ پاکت + ۱ لیوان آب جوش (قهوه بدون شکر باشه بهتره) 🍪بیسکوییت لیدی فینگر یا پتی بور 🥄پودر کاکائو به دلخواه 🍫شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم 🔸شکلات رو حتما خوب به لبه های قالب بزنین که موقع خارج کردن نشکنه. 🔸اگه قالب سیلیکونی دارین میتونین استفاده کنین، نسبت به قالب پلاستیکی شکلات راحت تر ازش درمیاد. 🔸حتما ۲-۳ لایه شکلات بزنین، اگه قالبتون مثل من پلاستیکیه سری آخر حتما ۲-۳ دقیقه تو فریزر بذارین که راحت از قالب دربیاد. 🔸اگه بخاطر اختلاف دما از فریزر خارج کردین و ترک خورد دوباره روی ترک ها کمی شکلات بزنین. 🔸دور قالب به آرومی دست بکشین شکلات آزاد میشه و راحت ازش خارج میشه. 🔸این رو داخل ظرف و بدون روکش شکلاتی هم میتونین درست کنین. 🔸بجای خامه صبحانه و‌ پودر قند میتونین خامه قنادی رو فرم بدین و استفاده کنین. 🔸بیسکوییت لیدی فینگر رو از لوازم قنادی ها میتونین تهیه کنین.
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش_گوجه 🍲🍅🌱😋⁦❤️⁩ مواد لازم: سبزی آش: ۰.۵ کیلوگرم گوجه فرنگی: ۲ کیلوگرم سیب زمینی: ۲ عدد سیر: ۲ بوته پیاز: ۱ عدد برنج نیم دانه: ۱.۵ لیوان نخود: ۳/۴ لیوان لوبیاچیتی: ۲/۳ لیوان عدس: ۱/۲ لیوان بلغورجو: ۱/۳ لیوان ترشی آلوجنگلی: ۱ قاشق غذاخوری نعناع: ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری نمک‌ به مقدار لازم