eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیار ۴عدد سیر ۱۰حبه فلفل تندوشیرین ۱۰عدد سرکه نصف لیوان نمک برای هرشیشه یک قاشق آب به میزان لازم لیموترش به میزان لازم مقدارهاحدودی هست بستگی به سایزشیشه ها داره ولی بااین مقدارحدودادوشیشه بهمون شورمیده مقدارفلفل تندوشیرین بستگی به ذائقه شماداره بعدازیک هفته تا۱۰روزقابل استفاده هست
🅾 جلوگیری از دارچین حاوی دو ترکیب فوق العاده است: سینامیک الدهید و اپی کاتچین که مانع از تجمع پروتئینی که باعث آلزایمر میگردد میشوند. 👉 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔻دانشمندان دریافتند کسانی که مرتب فلفل دلمه قرمز می‌خورند ، کمتر به بیماری‌های عفونی مبتلا میشوند 👈 فلفل دلمه قرمز سنگ کلیه را ازبین میبرد و 2 برابر نوع سبز آن ضد سرطان است ! 👉 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای راحت و خوشمزه😋😋هم برای نهار هم برای شام یه گزینه راحت و عالیه😃😃انصافا خیلی راحت و بی دردسرم هست🤗😅 خب چی میخوایم؟ مرغ پخته ریش شده به میزان دلخواه پیاز خلالی یک عدد متوسط قارچ حدود سیصد گرم فلفل دلمه هرچقد دوست داشتین ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر وپاپریکا) سس کچاپ دو قاشق غذاخوری اگه نداشتین یه نصف قاشق رب گوجه بزنین پنیر پیتزا به میزان دلخواه ✔️دیگه همه مراحل تو فیلم مشخصه، فقط بعد ریختن پنیر درش رو بزارین حدود پنج دقیقه بمونه تا پنیرا آب شن
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایس پک شکلاتی موادلازم: بستنی وانیلی (۴۰۰گرم) پودرکاکائو (۱ق غ) شیر (۱/۳لیوان) خامه صبحانه (۱ق غ) گردو ریز خوردشده (۱ق غ) موز ریز خورد شده (۱ق غ) اسمارتیز ریز (۱ق چ) سس شکلات و اسمارتیز برای تزیین. ✅طرزتهیه: بستنی و شیر و پودرکاکائو و خامه رو داخل مخلوط کن بریزین میکس کنید و داخل لیوان موردنظر از موز و گردو و اسمارتیز هر کدام ۱قاشق بریزین و بعد آیس پک اصافه کنید.نوش جان❤️
🍘 😋 🔸چهار تا سيب زميني متوسط آبپز شده رو رنده كنيد.يدونه تخم مرغ+نصف ق مرباخوري پودر سير+يك و نيم ق غ شويد خشك+نمك و زردچوبه اضافه و مخلوط كنيد.حالا دستتون رو كمي مرطوب كنيد ،به مواد در دستتون شكل بديد و در كمي روغن سرخ كنيد. اين غذا با نون سرو ميشه و با سبزي خوردن عاليه
پسند طرز تهیه پست بعدی کانال👇
👩خوراک مرغ و تره فرنگی 🔹مواد لازم یک قاشق غذاخوری روغن زیتون سه چهارم فنجان تره فرنگی خرد شده یک عدد سیر خرد شده یک قاشق چایخوری فلفل ۲۵۰ گرم سینه مرغ سه عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده یک فنجان ذرت دو عدد هویج نصف فنجان لوبیای سفید یک چهارم فنجان پیاز خرد شده یک عدد گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری نمک 🔹طرز تهیه روغن را در یک قابلمه در اندازه متوسط ریخته، پیاز، تره فرنگی، نمک، فلفل و سیر را به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید. سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به مواد درون قابلمه بیفزایید.لوبیا، ذرت، هویج و سیب زمینی را به همراه چهار فنجان آب جوشیده در قابلمه ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم ی خوراک پر طرفدار 🌱 مواد؛ 2 عدد بادمجان بزرگ 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد پیاز بزرگ 2 حبه سیر نصف قاشق چایخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز فلفل قرمز / پودر کریم و فلفل سیاه نمک آماده سازی؛ ابتدا بادمجان ها را روی اجاق یا فر کبابی کنید، بعد از سرد شدن پوست آن ها را جدا می کنیم و درشت خرد می کنیم. ▫️▫️▫️ پیازها را که در قابلمه مناسبی خرد کرده ایم در روغن تفت می دهیم تا کمی صورتی رنگ شود و فلفل ها را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. گوجه فرنگی و سیر را که پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و 1-2 دقیقه تفت می دهیم تا بوی آن از بین برود. در قابلمه را ببندید و به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. حالا بادمجان های تفت داده شده را اضافه می کنیم و نمک و ادویه را اضافه می کنیم. آن را به آرامی با قاشق چوبی بدون اینکه زیاد له کنید مخلوط کنید. اختیاری در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم طرز تهیه آب قلم که خیلی از دوستان خواسته بودین ..امیدوارم این عصاره خوشمزه رو آماده کنید و بدین کوچولوهای نازتون بخورن و لذتش و ببرن 😘 طرز تهیه و آموزش عصاره مغز قلم مواد لازم قلم گاو یا گوسفند سیر برگ بو طرز تهیه * قلم هارو بسته به میزانش تو یه قابلمه بریزید که گنجایشش متناسب با مقدار قلمها باشه و از آب پرش کنید  * سیرها رو پوست کنید و همراه برگ بو تو قابلمه بریزید و روی شعله بذارید  نکته: من از سیر و برگ بو برا کم کردن بوی نامطبوع قلم حین پخت و حتی مزه ش استفاده میکنم *وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد، حرارت رو ملایم بذارید و اجازه بدین یه صبح تا شب یا شب تا صبح، قلمها پخته بشن و عصارشون رو پس بدن  * قلم اونقدر پخته میشه که حسابی آب میشه اجزائش و یه مایع تقریبا غلیط بهتون میده  *وقتی به این مرحله رسید مواد رو از صافی رد کنید تا استخوان ها و هرچی ناخالصی هست از آب قلم جدا بشه  * بعد از سرد شدن عصاره قلم رو تو یه ظرف بریزید و بذارید یخچال تا ببنده  نکته : میتونید همون اول ،بعد سرد شدن عصاره اون رو تو قالب هاب مورد نظر مثل قالب پنیر،بستنی ،یا هر چیز دیگه ای بریزید و فریز کنید.
✅دیابتی ها صبح زود صبحانه بخورند: مطالعات جدید نشان میدهد دیرخوابیدن، دیر برخاستن و دیر صبحانه خوردن منجر به افزایش شاخص توده بدنی در افراد مبتلا به دیابت میشود.. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌👉 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌