#نون_سیر_و_پنیر
🔻اول #سس رو اماده کنید👈(2 تا 3 قاشق غذاخوری سس مایونز، 3 قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید)
نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه
🔸دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید🍃
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#ترشی_گوجه_فرنگی😍😋😋
موادی که برای تهیه ترشی گوجه نیاز دارید به قرار زیر است
💢یک کیلوگرم گوجه ریز و سفت ، نمک و نعنا خشک به مقدار لازم ، یک لیوان سرکه ، دو و نیم لیوان آب جوشیده و سرد شدهه
روی حرارت داخل یک قابلمه آب و سرکه و نمک را با هم بجوشانید
گوجه ها را خوب شسته و روی یک پارچه ی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند
💢پس از خشک شدن گوجه ها و سرد شدن محلول آب و نمک و سرکه ، یک ظرف شیشه ای تمیز و مناسب انتخاب کرده و گوجه ها را داخل آن بچینید و نعنا را روی آنها بریزید در نهایت سرکه و آب و نمک را هم اضافه کنید تا جایی که کاملا روی مواد را بپوشاند
درب ظرف را بسته و به مدت ده روز در مکانی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید
#منتظر_دستورای_ترشی_های_خوشمزه_دیگمون_باشید 😍😍
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#فیله_پلو
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه
حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
#ترافل داخل قالب
۱- مقداری کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود.
۲- روی اجاق،200g خامه رو گرم میکنیم بعد اجاق را خاموش میکنیم و 200gشکلات خرد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات آب بشه.
۳- خامه و شکلات مخلوط شده را به کیک اضافه میکنیم. سپس1پ گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
۴- داخل قالب سایز کوچک و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید.
۵- شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود.
۶- چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد. نوش جان می کنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
🍃 رب غوره 🍃
🍛این رب خوشمزه خیلی کاربردی هست ودر اکثر غذاها به کارمیره مثل کدو و بادمجان مسما،ابگوشت،مرغ شکم پر،سس کوفته ودلمه،انواع آش و سوپ خلاصه هر غذایی که دوست دارین طعمش یک مقدار به ترشی بزنه یک مقدار از این رب به غذاتون اضافه کنید👌😋
برای تهیه این رب نیاز به غوره عسگری داریم غوره آبگیری نمیشه چون دونه هاش درشته و باعث تلخی رب میشه.
.. سه کیلو گوجه رو چهار قاچ کردم داخل قابلمه ریختم و روی شعله گذاشتم وقتی جوشید ونرم شد شعله رو خاموش کردم تا خنک بشه بعد از خنک شدن از صافی رد کردم تا پوست و تخمه گوجه جدا بشه دوکیلو ونیم غوره عسگری رو پاک کردم یعنی دونه کردم وشستم وقتی آبش رفت داخل مخلوط کن حسابی پوره کردم وبعد با آب گوجه مخلوط کردم نصف لیوان روغن ویک قاشق نمک هم اضافه کردم و روی شعله گذاشتم تا حسابی جوشید و مثل رب گوجه سفت شد شعله رو خاموش میکنم تا خنک بشه داخل شیشه می ریزیم و نگه میدارم .نگه داریش مثل رب گوجه هست.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
کتلت مرغ و هویچ
۴۰۰ گرم گوشت مرغ
• ۲/۳ پیمانه لپه
• ۱ عدد تخممرغ
• نصف پیمانه هویج رنده شده
• یک پیمانه گشنیز تازه
• ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
• ۱ عدد پیاز متوسط
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
• ۵ قاشق مرباخوری روغن مخصوص سرخ کردنی
🍔طرز تهیه
ابتدا گوشت مرغ را چرخ کنید. لپه پخته شده را نیز چرخ کنید.
لپه را با پیاز، هویج رندهشده، تخممرغ، گشنیز خردشده و ادویهها با هم مخلوط کنید و ورز دهید.
در تابهای که از قبل روغن مخصوص سرخ کردنی در آن ریختهاید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ کنید.
گوجهفرنگیهای رندهشده را با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید و روی کتلتهای سرخ شده بریزید.
آنها را چند دقیقهای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند. سپس آنها را گرم سرو کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano
نوشیدنی کاراملی گرم با طعم سیب و دارچین☕️
مواد اولیه :
سس کارامل 4 ق.غ
آب سیب 6 فنجان
دارچین (چوب) 2 الی 3 عدد
میخک 5 الی 7 عدد
طرز تهیه:
همه چیز را مخلوط کنید و روی شعله خیلی ملایم قرار دهید.
خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و چیزی ته نشین نشود به مدت حداقل 4 ساعت تا ادویه مزه خود را به مخلوط بدهند.
بعد از این زمان دارچین و میخک را جدا کرده و سرو کنید و از طعم جادوی سیب و دارچین لذت ببرید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazibano