eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیربرنج 1 لیوان برنج 3 لیوان آب گرم 1 لیوان شکر (می توانید کم یا زیاد کنید) شیر 1 لیتری دارچین برای بالا ➡️ لیوان آبی که من استفاده می کنم = 200 میلی لیتر بیایید برنج را بشوییم و داخل قابلمه بریزیم. 3 فنجان آب داغ روی آن اضافه کنید و آب را بجوشانید تا زمانی که برنج جوشانده و نرم شود. شیر به آن اضافه می شود. وقتی شروع به جوشیدن کرد ، حرارت آن را کمی کم کنید و حدود 20-25 دقیقه صبر کنید تا با شیر روی حرارت کم بپزد و قوام حاصل شود. بیایید بعد از بیرون آمدن گرما آن را در کاسه ها یا فنجان ها تقسیم کنیم.
اگر‌چشم‌برای‌خدا‌ڪارڪند عین‌الله‌می‌شود... اگر‌گوش‌برای‌خداڪارڪند اذن‌الله‌می‌شود... اگر‌دست‌برای‌خدا‌ڪارڪند ید‌الله‌می‌شود... تا‌می‌رسد‌به‌قلب ڪه‌جای‌خدامی‌شود..♥️ 🌱 ♥️ ❖┈••✾🌸✿🎀✿🌸•✾••┈❖ •┈❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
مواد لازم🔻 پوره گوجه: یک کیلو نمک: یک تا یک و نیم قاشق سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان گل کلم،گرفس،هویج: به میزان لازم برگ کرفس خرد شده فلفل قرمز دونه فلفل سیاه تخم گشنیز سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل سیر : ۵-۶ عدد موسیر خیس خورده: چند عدد مراحل کار کاملا داخل کلیپ مشخصه پس دیگه فقط به نوشتن نکات بسنده میکنم 😉 👈نکته: پوره گوجه رو برای ترشی گوجه از صافی رد کنید تا تخمه هاش جدا بشه وگرنه ترشی تون کپک میزنه (البته من اینکارو نکردم چون تو خونه ما در عرض یک الی دو هفته تموم میشه) برلی تهیه پوره گوجه ها رو بجوشونید و بعد داخل اب سرد و پوست بگیرید داخل غذاساز پوره کنید و صاف کنید 👈.نکته: برای اینکه رنگ مواد ترشی تون طلایی بشه میتونید نصف قاشق زردچوبه به پوره اضافه کنید. 👈.نکته: سیاه دونه و گلپر سلیقه ای هست و میتونید نریزید ولی خوشمزه میشه😉 👈.نکته: میتونید به مواد ترشی تون هرچی دوست دارید اضافه کنید.
🦋یکی از قوانین خدا این است که هر چیزی راکه انسان از دست می دهد چیز دیگری به دست می آورد . 🌟تمام کمبودهای ما بهانه است برای اینکه به خود خدا برسیم. 😢اگر در سختی ها و مشکلات خداوند را کنار خودت احساس نمی کنی ،پس از خودت بپرس که با کسی که خداوند را اصلا قبول ندارد چه تفاوتی دارد؟!؟ 😭ما هنوز خداوند را به اندازه مادر،همسر و یا فرزندمان باور نکردیم که اگر همه چیز را هم از دست دادیم هنوز خداوند را دارم و او همه چیز را برایم جبران می کند. ✨یکی از اسمهای خداوند جبار است به معنی ترمیم کننده دلهای شکسته .... 💕ایمان یعنی آرامش و حضور همیشگی خدا که امنیت افرین است . ❖┈••✾🌸✿🎀✿🌸•✾••┈❖ •┈•❀ • join➦@👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
شور گل کلم . هویچ . خیار .کرفس . چند حبه سیر . .سبزی ها : مرزه . تلخون . جعفری . شوید . برگ کرفس (بسته به ذائقتون از مواد بالا تهیه کنید معمولا گل کلم بیشتر طرفدار داره.)کل مواد را شسته و درشت خرد کرده (خیار ها درسته باشن بهتره چند تا دونه رو فقط قالب زدم ) و پهن میکنم روی پارچه ی تمیز شب تا صبح خشک بشه. ظرف ها هم تمیز و خشک و بدون چربی باشه . .آب و نمک را گذاشتم بجوشه و کاملا خنک بشه. برای هر دو لیتر آب چهار قاشق غذاخوری نمک زدم و سه چهارم لیوان سرکه . تقریبا هر دو لیوان آب دو قاشق سر پر نمک میخواد . کف ظرف و لابه لای مواد و بالای شیشه از سبزی ها کمی بزارید . فلفل تند هم توی شور بزارین . اصن خوشمزگی شور به تندیشه 😉 و کمی هم گلپر لابه لای شور ریختم . اگر دوس داشتین رنگش زرد باشه کمی زردچوبه بزنید.نباید هوا داخلش بشه و در جای سرد و خنک بزارید.حدود دو سه هفته زمان میبره که برسه . ترشی_مشهدی گل کلم دو لیوان . کلم برگ یک لیوان . هویچ یک لیوان . کرفس یک و نیم لیوان. سیب زمینی ترشی یک لیوان . گوجه فرنگی رسیده دو کیلو . سرکه دو لیوان . سیر یه بوته.یه دونه فلفل دلمه نمک و فلفل و ادویه . موادشسته و خرد کرده و پهن کردم دو روز تا کاملا خشک بشه بعد در غذا ساز ریختم تا کمی ریزتر بشن نباید ذره ای خیس بشن چون ترشی گوجه سریع کپک میاره گوجه فرنگی با چاقو یه علامت ضربدر کم عمق روشون ایجاد کردم و توی قابلمه آب گذاشتم هفت دقیقه بجوشه و بعد آبکش کرده وقتی خنکشد پوستش رو دراوردم توی مخلوط کن پوره کنید و بعد با ابکش صاف کنید و دوباره روی حرارت بزارینبا کمی نمک بزارین ده دقیقه بجوشه از روی حرارت بردارین بعد سرکه بهش اضافه کنید مواد ترشی را داخلش بریزین همانطوری داغ هم بزنید . بعدداخل شیشه بریزین اما درش رو باز بزارین تا۲۴ ساعت 🌟
شور و ترشی
دوستان مهربان آدینه تون به خوشی امیدوارم یه روز عالی کنار دوستان و عزیزانتون داشته باشید 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌸انسانهای خوب 🎉خوشه های مرواریدند 🌸که داشتن آنها ثروت 🎉و دیدن آنها لذت است 🌸مثل شما دوستان گلم 🌸روزتون آرام و زیبـا 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کوکی وانیلی: کره هم دمای محیط ۵۰گرم شکر ۴۰گرم آرد سفید ۱۲۵گرم وانیل ۱/۸ق چ نمک ۱/۸ ق چ تخم مرغ ۲۵ گرم کوکی شکلاتی: کره هم دمای محیط ۵۰گرم شکر ۴۰گرم آرد سفید ۱۱گرم پودر کاکائو ۷ گرم نمک ۱/۸ق چ وانیل ۱/۸ق چ تخم مرغ ۲۵گرم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی سیب زمینی ایتالیایی😋 برای میهمانی‌ها هم‌خیلی خوشگله👌❤️ 📍مواد لازم: 🥔سیب زمینی ۱ کیلو🍳زرده تخم مرغ ۲ عدد🧂نمک و فلفل🧀پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم🥚تخم مرغ کامل ۲ عدد🍞پودر سوخاری به میزان لازم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه شیک و راحت نان تست ۲ عدد تخم مرغ فلفل دلمه جعفری پنیر چدار پنیر سفید (پنیر فتا) گوجه فرنگی سوسیس گوجه فرنگی و فلفل و سوسیس را ریز خرد کنید . تخم مرغ ها رو در کاسه بریزید و کمی بزنید . فلفل و پنیر سفید ریز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر چدار و سوسیس خرد شده و جعفری را بریزیر و مخلوط کنید . روی نان ها کمی کره بزنید و مواد را روی نان قرار دهید . در سینی چیده و در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه (حدودا ۵ تا ۷ دقیقه) قرار دهید تا روی نان ها برشته و پخته شود 🌼👉 🌼👉
⚪️میوه خرمالو • با داشتن ویتامین ھای A و C، کلسیم، پتاسیم و منیزیم میتواند به ھضم ھرچه بھتر غذا، تقویت بینایی و بھبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند. ✨شاید بد نباشد بدانید که خرمالو تقویت کننده معده است، اسھال را برطرف میکند. ✨باعث نرمی سینه میشود، کمخونی را رفع میکند و اشتھاآور خوبی ھم ھست.
مواد لازم🔻 سینه مرغ چرخ شده ۱ کیلو نان تست خرد و ریز شده ۸ عدد نمک ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ سیر له شده ۱ ق چ زنجبیل له شده ۱ ق چ سس سویا ۱ ق غ سس گوجه فرنگی تند به دلخواه روغن ‌ وقتی مواد رو توی سینی چرب شده پهن کردید و روش روغن زدید، بذارید داخل فریزر تا خودشو یکم بگیره و بشه برش زد. ‌ مواد سوخاری برای روش🔻 تخم مرغ ۲ عدد + شیر یک چهارم پیمانه + کمی نمک و فلفل سیاه آرد پودر سوخاری ‌ بعد از غلتاندن ناگت ها داخل آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری، به مدت نیم ساعت بذارین داخل فریزر و بعد توی روغن داغ سرخشون کنید. 🌟
خدایا🙏 دراین دوشنبه زیبا روزی مان را وسعت بده و برکتش را زیاد کن 🙏 خدایا یارمان کن🌸 درراه خیر وکمک به دیگران پیش قدم باشیم 🙏 و در این روز زیبا 🌸 بهترینها را برای همه مقدر بفرما 🙏 امروزمان پُر از برکت و رحمت بگردان ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه. . من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم. . اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه. در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه. اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید. بقیه مراحل کاملا واضح هست. اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید. برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید. میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه 🌟
🔺️ 🔺️ 🔶️مواد لازم : گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد متوسط سیر: ۲ حبه نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی پودر سوخاری: به میزان کافی رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق پیازها را خرد و نگینی کرده و با سیر رنده شده به همراه گوشت چرخ‌کرده و نمک و فلفل سیاه و رب گوجه‌فرنگی در غذا ساز می‌اندازیم تا مواد به خورد گوشت برود. گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم به‌طوری‌که در هر رول گوشت مواد را قرار دهیم. کف سینی مقداری پودر سوخاری می‌ریزیم. گوشت را به‌صورت یکنواخت روی سینی پخش می‌کنیم به‌طوری‌که لبه‌های آن نیز مانند داخل گوشت شود و ضخیم نباشد. 🔷️مواد داخل این رولت : تخم‌مرغ: ۲ عدد جعفری و گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری زرشک: ۳ قاشق غذاخوری گردو خردشده: ۲ قاشق غذاخوری برای تهیه این غذای خوشمزه تخم‌مرغ‌ها را بگذارید تا بپزد. سپس پوست آن‌ها را بکنید و آن را حلقه‌حلقه کنید. جعفری و گشنیز خردشده را روی گوشت چرخ‌کرده بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها را روی سبزی‌ها بچینید. با کمی نمک و فلفل آن را طعم دار کنید. لبه‌های گوشت را به هم بچسبانید. داخل ماهی‌تابه‌ای کمی روغن بریزید و رولت را کمی سرخ کنید. به‌طوری‌که پشت و روی گوشت کمی تغییر رنگ دهد. در رولت دیگری گردو و زرشک و در صورت دلخواه پیازداغ بریزید و دو طرف رولت را به هم بچسبانید. این رولت را مانند رولت قبلی در روغن سرخ ‌کنید. رولت‌ها را در ماهی‌تابه بزرگی قرار دهید. در ماهی‌تابه کوچکی رب گوجه‌فرنگی را با روغن تفت‌داده و با آب مخلوط می‌کنیم و کمی می‌گذاریم تا بجوشد. کمی نمک و فلفل نیز داخل آن می‌ریزیم. حالا این مواد را روی رولت‌ها ریخته و با شعله کم گاز می‌گذاریم به مدت ۱ ساعت بپزد. رولت گوشت تو پر ما آماده است. این نکته را مد نظر داشته باشید که با توجه به ذائقه‌تان می‌توانید مواد داخل رولت گوشت را پر کنید. به طور مثال با سبزیجات یا آلو هم خوشمزه خواهد شد. حتی می‌توانید داخل رولت را با سیب‌زمینی و هویج و زرشک پر کنید. ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ✾࿐ᭂ༅
این دستور برای 4 تکه مرغ هست. من مرغ رو برای سرو در کنار پلوهای مختلف با روشهای متفاوت میپزم و به نظرم این روش بهترین برای سرو در کنار زرشک پلو هست.در این روش بیشترین طعمی که حس میشه طعم زعفران هست. در قابلمه ای با سایز مناسب تعداد تکه های مرغ،2 قاشق روغن+1قاشق مرباخوری کره +1عدد پیاز درشت ریز نگینی شده را اضافه کنید. تکه های مرغ را در قابلمه روی پیازها بچینید. به دو طرف مرغها حدود 1قاشق مرباخوری زردچوبه+کمی فلفل سیاه+کمی نمک اضافه کنید و برای 20 دقیقه دو طرف تکه های مرغ را روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد از 20 دقیقه مرغ حالت نیم پز داره. حالا حدود 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید زیاد آب نریزید چون مرغها نیم پز شدن و اگه زیاد آب بریزید مرغ له میشه...در حدی که کمی روی مرغها رو بگیره کافیه. در قابلمه رو ببندید و روی حرارت متوسط بذارید تا وقتی که آب مرغ،نصف بشه. وقتی آب مرغ داخل قابلمه جوشید و نصف شد،در تابه ای 1تا2 قاشق روغن بریزید و نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه و در روغن تفت بدید تا خوب رنگ بندازه و روغن نارنجی رنگ بشه. بعد 1 قاشق آبلیمو+چند قاشق زعفران دمکرده غلیظ اضافه و دوباره کمی تفت دهید(حرارت باید ملایم باشه) حالا 2 قاشق از آب مرغ را به سس داخل تابه اضافه کنید تا سس کمی رقیق بشه و بعد سس رقیق شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و دوباره روی حرارت متوسط قرار بدید تا سس آروم آروم بجوشه و خوب جابیفته و کمی غلیظ بشه. با این روش مرغ بسیار خوش عطر و طعم میشه حتما امتحان کنید هیچ طعمی در سس جز طعم زعفران در پایان کار حس نمیشه...و همه مزه ها با هم در تعادل هستن 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ 🍂🌼ظهر آخرین دوشنبه ✨مهـرماهتون ✨ ‌معطر به ‌عطر خوش ✨صلوات بر حضرت مُحَمَّد (ص) و خاندان مطهرش🌼🍂 🍁🌾🌼اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🍁🌾🌼مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🍁🌾🌼وَعَجِّل‌فَرَجَهُــم 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
✍️پنج ادویه برای مبارزه با سرطان: ⓵ زنجبیل ⓶ فلفل سیاه ⓷ سیر ⓸ زعفران ⓹ رزماری 🔻این ادویه ها برای پیشگیری از ▫️وقوع مجدد سرطان در بازماندگان 🔺این بیماری بسیار مفید است.
آلبالو تازه یا آلبالو خشک🍒 اگر از پوکی استخوان میترسید و یا میخواهید وزن اضافه کنید میان وعده آلبالو خشک بخورید اگر بیخوابی دارید یا از بیماریهای قلبی و کلیوی میترسید؛ آلبالو تازه بخورید
✨﷽✨ ✨ ✨ﻫﺮﮔﺰ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺣﺴﺎﺩﺕ ﻧﮑﻦ برای ﻧﻌﻤﺘﯽ ﮐﻪ ﺧﺪﺍوند ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﺍﺩﻩ است؛ 🌼زﯾﺮﺍ ﺗﻮ نمی‌دانی ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ ✨و ﻏﻤﮕﯿﻦ نباش ﻭﻗﺘﯽ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮔﺮﻓﺖ... 🌼ﺯﯾﺮﺍ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﯽ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﻋﻮﺽِ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ، ✨پس سعی کن ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺷﺎﮐﺮ باشی... 🌼ﺍﮔﺮ ﺭﻭﺯﯼ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﻪ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﺛﺮﻭﺗﺖ ﮔﺮﻓﺘﻰ پول‌هایت ﺭﺍ ﻧﺸﻤﺎﺭ... ✨ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺷﻜﻰ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﻧﻪ‌ﺍﺕ ﺑﺮﯾﺰﯼ... 🌼ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺩﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺁﻧﺮﺍ ﭘﺎﮎ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﺛﺮﻭﺕ ﺗﻮﺳﺖ. ❖┈••✾🌸✿🎀✿🌸•✾••┈❖ •