eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂✨﷽✨الهی به امیدتو 🍁در این صبح زیبا چهارشنبه پاییزی 🍂صلواتی ختم کنیم به نیت 🍁سلامتی آقا امام زمان 🍂و سلامتی شما عزیزان 🍁رفع گرفتاری حاجت مندان 🍂و آرامش برای همه مردم سرزمینمان 🍁 اللَّـهُمَّ 🍁 🍂 صَلِّ 🍂 🍁 عَلَى 🍁 🍂 مُحَمَّد 🍂 🍁وعلی آلِ🍁 🍂 مُحَمَّد 🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁 🍂صبح است و هوا هــوای لطف است وصفا🍂 صبح است و نوا 🍂نـوای مهر است و وفا صبح است و دلا هرآنچه می خواهی هست🍂 🍂بر سفرۀ گستردۀ الطافِ خدا 🧡 🍁صبح چهار شنبه تون زیبا 🍁
لاهیجان# تخم مرغ 3 عدد - روغن مایع 50 گرم روغن جامد 150 گرم -پودر قند 200 گرم کشمش پلویی. و گردو از هر کدام 100 گرم بکین پودر نصف ق چ - وانیل نوک چاقو پودر کاکائو یک ق س - شیر نصف پیمانه آرد قنادی 450 گرم ( حدود 3 پیمانه) روغن جامد و پودر قند و روغن مایع را با همزن میزنیم، تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده خوب میزنیم، شیر و وانیل را هم اضافه میکنیم. آرد و بکین پودر را چند بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و در آخر. پودر کاکائو و گردو و کشمش را اضافه میکنیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته از مواد به اندازه نارنگی برداشته با فاصله داخل سینی می‌گذاریم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 160 درجه به مدت 15 دقیقه میپزیم. با این مقدار مواد حدود ۲۰ کوکی متوسط درست کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر بدون همزن 😊کیک موز برگردان👌 ارد یک لیوان سر پر تخم مرغ دو عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن یک چهارم لیوان کمی کمتر دو قاشق پودر کاکائو موز دو عدد پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری وانیل پودری نصف بسته کره ده الی ۱۵ گرم همه مواد رو آماده و دم دستتون باشه دو قاشق از شکر دستور رو کف ماهی تابه بریزید با حرارت خیلی کم اب بشه اصلا قاشق نزنید.وقتی که شکر آب شد ورنگش طلای کره رو اضافه کرده کره که اب شد هم بزنید بعد از یک الی دو دقیقه گاز رو خاموش کنید موز رو نسبتا ضخیم برش بزنید و روی سس کاراملی شده به سليقه خود بچینید. قابلمه رو بزارید تا رو گاز با حرارت متوسط رو به پایین تا داغ بشه ومثل فر عمل کنه دوتا تخم مرغ ،وانیل وشکر رو با همزن دستی حدود پنج دقیقه بزنید،سپس شیر رو اضافه ویک دقیقه هم.بزنید روغن اضافه در حد مخلوط کردن هم بزنید ارد وکاکائو و پکینگ پودر رو با هم الک کرده اضافه کرده با همزن دستی کمی بزنید تا مخلوط ویکدست بشه زیاد نزنید که پف خمیر بخوابه
・・・ دیزی_سنتی (یا همون آبگوشت) 🥩🍅🧅🥔 برای ۴ نفر: نخود: ۱۲۰ گرم لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم (گردن یا دنده یا حتی ماهیچه) دنبه گوسفندی: ۳۰ گرم گوجه: ۷ الی ۸ عدد متوسط پیاز: ۲ عدد ادویه مرحله اول (قبل پخت): -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -سماق: نصف قاشق چای‌خوری -فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری -پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری ادویه مرحله دوم (کوبیدن با دنبه) -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -زیره:۱/۴قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) پودر مرزه: دو ق چ رب : دو ق غ سیب زمینی: ۲ عدد نخود و لوبیا رو دوازده ساعت داخل آب قرار بدید تا کامل خیس بشه، بعد اونهارو با گوشت، دنبه، پوره گوجه و پیاز، ادویه مرحله اول و دو لیوان آب بذارید تا دو ساعت و نیم (روی حرارت نسبتا کم) بپزه. رب رو تفت بدین و دنبه هارو خارج کنید و با ادویه مرحله دو اونهارو بکوبید و به آبگوشت اضافه کنید. سیب‌زمینی و حدود دو لیوان آبجوش رو اضافه کنید و اینبار یک ساعت دیگه اجازه بدید تا بپزه. در نهایت، استخون‌هارو از ظرف پخت خارج کنید، آبگوشت رو داخل کاسه بریزید (یک مقدار رو نگه دارید تا گوشت‌کوبیده خیلی خشک نشه) و بقیه مواد رو حسابی با گوشت‌کوب بکوبید و نوش جان کنید. مدت زمان پخت: سه ساعت و نیم. 🌟
🔷🔹🔹🔹🔹 ۷ ﻧﻮﻉ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺑﺎ ۷ ﻧﻮﻉ ﻣﯿﻮﻩ ﺧﺸﮏ ‏» ﺟﻬﺖ ﭘﻮﮐﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ......... ﮐﺸﻤﺶ . ﻣﺼﺮﻑ ﺭﻭﺯﯼ ﺣﺪﺍﻗﻞ 10 ﻋﺪﺩ ﻭ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ 30 ﻋﺪﺩ . ﺟﻬﺖ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﻣﻔﺮﻃ .......... ﺧﺮﻣﺎ . ﺟﻬﺖ ﻧﻘﺮﺱ ........ ﮔﯿﻞﺍﺱ ﺧﺸﮏ . ﻣﺼﺮﻑ ﻧﯿﻢ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﮔﯿﻼﺱ ﺭﻭﺯﯼ ۲ ﺑﺎﺭ . ﻓﺸﺎﺭﺧﻮﻥ ﺑﺎﻻ ........ ﺯﺭﺩﺁﻟﻮ ﺧﺸﮏ . ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻣﺜﺎﻧﻪ ....... ﺯﻏﺎﻝ ﺍﺧﺘﻪ ﺧﺸﮏ . ﯾﺒﻮﺳﺖ ........ ﺁﻟﻮ ﺧﺸﮏ، ﺍﻧﺠﯿﺮ . ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ........ ﺍﻧﺠﯿﺮ ﺧﺸﮏ . ﻣﺼﺮﻑ ۴ﻋﺪﺩ ﺍﻧﺠﯿﺮ ﺧﺸﮏ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ، ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻧﯿﺎﺯ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺁﻫﻦ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ . ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﻧﺠﯿﺮ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺁﺏ ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﺩ . ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C ﺑﻪ ﺟﺬﺏ ﺁﻫﻦ ﺍﺯ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﮐﻤﮏ ﻣﯿﮑﻨﺪ . ﺳﻼﻣﺖ ﺑﺎﺷﯿﺪ .... ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ ﻃﻲ ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ ﮔﺴﺘﺮﺩﻩ ﺍﻱ ﺑﻪ ﺑﺮﻭﺯ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺑﺮ ﺍﺛﺮ ﺗﺮﺱ ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﻲ ﭘﻲ ﺑﺮﺩﻧﺪ . ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﮐﻪ ﺷﺨﺼﻲ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﻭ ﻳﺎ ﺟﺎﻳﻲ ﺗﻨﻬﺎﺳﺖ ﻫﺮﮔﺰ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻧﺘﺮﺳﺎﻧﻴﺪ . ﭘﮋﻭﻫﺸﮕﺮﺍﻥ ﺑﻴﺎﻥ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﮐﻪ ﺷﺨﺺ ﺑﻄﻮﺭ ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﻲ ﻣﻴﺘﺮﺳﺪ ﺧﻮﻥ ﺩﺭ ﻗﻠﺐ ﻟﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺩﺭﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺑﻪ ﺗﻮﺩﻩ ﻱ ﺳﺮﻃﺎﻧﻲ ﻣﻴﺸﻮﺩ . ﭘﺲ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺣﺎﻝ ﺳﻌﻲ ﮐﻨﻴﻢ ﻋﺰﻳﺰﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻮﺧﻲ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺷﺪﻩ ﻧﺘﺮﺳﺎﻧﻴﻢ . ﺍﻳﻦ ﻣﺘﻦ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﻱ ﮐﺴﺎﻧﻲ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﻳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰﻧﺪ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﺑﻔﺮﺳﺘﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺟﺐ ﺳﻼﻣﺘﻲ ﺁﻧﺎﻥ باشید ‌‎‌
❤️🍂🍁❤️🍂🍁❤️🍂🍁❤️ 🍂 🍁 جایگزین کردن داروهای شیمیایی با این گیاهان ☜ شلغم بخار پز : آنتی بیوتیک ☜ شکرتغار : برای گلو درد ☜ تخم شربتی : رفع گرمی ☜ شکرسرخ : اگر مادر مصرف کند زردی کودک کم میشود ☜ عناب : رفع گلو درد ☜ دمنوش به دانه : رفع گلو درد ☜ بابونه : ترمیم زخم ☜ مریم گلی : ضد نفخ ☜ سنبل الطیب : آرام کننده اعصاب ☜ شیرین بیان : ضدزخم معده،ضدسرفه ☜ تخم کدو : ضد انگل ☜ رازیانه : شیر افزا ☜ زردچوبه : ضدآلزایمر ☜ اکالیپتوس : ضد ویروس ☜ خار شتر،کاکل ذرت.سنگ کلیه ☜ گلاب : صاف کننده پوست
‍ ‍ ‍ ماست شیرین 1/2لیوان شکر از1/2لیوان +دو ق غ روغن مایع 1/2لیوان پکینگ پودر2ق چ سرخالی وانیل نوک ق چ.هل نصف ق چ اردسفید یک و نیم‌لیوان نمک یک پنس ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید ،اردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تاخمیربسیااارلطیفی داشته باشیم خمیربا این میزان اردبسیاارلطیفه ،اگردرحدکمی هم چسبنده بوداشکالی ندارد ولی اگر خیلی شل بود آرد بزنید خمیرنیازبه ورزندارد،اگرخمیررازیاد ورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد. *خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازاماده شدن ،ان راپهن کنید. کف قالب یاسینی یا تابه موردنظر کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید،خمیراماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر۳ تا پنج میلی پهن کنید خمیر رو حتما داخل قالب باز کنید ،روی ان طرح بیندازید من با چنگال طرح انداختم روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجدو..بپاشید روش پخت روی گاز.شعله پخش کن با حرارت ملایم میذاریم داغ بشه بعد مدت ده دقیقه بعد تابه رو روش میذاریم درش رو میبندیم مدت ده دقیقه زمان میخواد بعد این زمان روی نون رو برگردانید تا روی نون برشته بشه روش پخت داخل فر درفرازقبل گرم شده 200درجه،طبقه بالا به مدت 20_15دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست اخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید بعدازپخت وسرد شدن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید. زیادازحدهم پخت ندین که سفت بشه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی آلبالو مواد لازم: خامه صبحانه 1پاکت200میلی ماست چکیده 3ق غ آلبالو 500 گرم شکر 1لیوان آب نصف لیموترش طرز تهیه: هسته آلبالوها را جدا کنید و 2 ساعت داخل فریزرگذاشته سپس همراه با شکر ، خامه ، ماست و آبلیمو داخل غذاساز پوره کنید. من خیلی به حالت پوره در نیاوردم و به اندازه ای که کمی تکه های آلبالو مشخص شود هم زدم به اینصورت خوشمزه تر میشود. بعدداخل ظرفی بریزید و در فریزر بذارید تا یخ بزنه،هر 1 ساعت بیرون بیاریدو با قاشق یا چنگال هم بزنید(از کناره های ظرف شروع به منجمد شدن میکند کناره ها رو خوب هم بزنید)و 4 بار اینکار را تکرار کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳 👩‍🍳😍😍 250 گرم گوشت چرخ شده ادویه( نمک، پودرسیر ، فلفل سیاه ،پاپریکا ) 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد پیاز نان لواش 100 گرم خامه ترش 150 گرم پنیر 1 عدد تخم مرغ
براتون : یک دل شاد یک لب خندون یک زندگی آروم یک خانواده صمیمی و یک دنیا سلامتی و شادی آرزومندم سلام 🌺 چهارشنبه تون شاد و زیبا ظهرتون بخیر 🌹
بهترین دستور برای این کوکی بسیار خوشمزه 😋 نزدیک مدرسه ها هم هست وبه عنوان تغذیه بچه ها هم عالیه برای حدود ۲۴ عدد کوکی: کره نرم شده در دمای محیط یا کره گیاهی ۵۰ گرم پودر قند یا پودر شکر ۲/۳ پیمانه(۱۲۰گرم) روغن مایع ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم) تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد وانیل ۱/۴ ق چ شیر همدمای محیط ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم) بکینگ پودر ۱ق چ (۵گرم) آرد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم ) من ۲۷۰ گرم استفاده کردم پودر کاکائو ۱ق س ( ۵ گرم) (اگر نخواستین کاکائویی باشه حذف کنید‌ البته دستور اصلی کاکائو داره اونم پودر کاکائو رنگ روشن 😁 من تیره داشتم ) کشمش وگردوی خرد شده ۱ پیمانه یا به مقدار دلخواه (کم نباشه😁) ✔ پخت در فر از قبل گرم ۱۷۰درجه حدود بیست دقیقه 👈کره ی نرم شده +پودر قند الک شده را خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه ومخلوط کنید تا کاملا کشدار شود تخم مرغ اول را اضافه ویک دقیقه هم بزنید سپس تخم مرغ دوم به همراه وانیل ، یک دقیقه دیگر مخلوط کنید شیر را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد را طی دو مرحله اضافه ومخلوط کنید مایه کوکی نه شله نه خیلی سفت ( بسته به جنس آردتون بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم آرد نیازه،آرد کم باشه شیرینی پهن میشه زیادم باشه کوکی کمی سفت میشه) کشمش وگردوی خرد شده را با یک قاشق آرد مخلوط کرده وبه مایه اضافه کنید با قیف یا قاشق درون سینی با فاصله بزنید روش به دلخواه کشمش وگردو بریزید ودر فر بپزید 🌟
سالاد سزار مواد لازم :👇 پنیر پارمسان (یا پارمزان) روغن زیتون فیله ی مرغ نان مخصوص سالاد سزار یا نان تست کاهوی تازه و جوان سیر 2 الی 3 حبه زرده ی تخم‌ مرغ 1 عدد سس وسترشر ‌2 قاشق غذاخوری آب‌ لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری سرکه‌ سفید 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1 الی 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه ی ایتالیایی ماهی انچوی دستور تهیه :👇 1. برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌ های تازه و روشن کاهو را انتخاب کنید و با فاصله های حدودا ۵ سانت برش بزنید. 2. فیله ی مرغ را با روغن زیتون، نمک، فلفل، ادویه ی ایتالیایی، رزماری، آبلیمو و... مزه دار کنید،یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در فر یا روی تابه ی مخصوص گریل کنید. 3. از نان مخصوص سالاد استفاده کنید و در غیر این صورت دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم(دور نان چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد 1 سانتیمتری برش داده و به کمی روغن زیتون و سیر له شده آغشته میکنیم و با حرارت ملایم، روی تابه ی نچسب تست می‌کنیم. 4. برای آماده‌ سازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، زرده ی تخم مرغ،سرکه سفید یا سرکه سیب، سس وسترشر، سس خردل، نمک و فلفل را مخلوط کرده با همزن برقی یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم بعد از حدود ۳ دقیقه، کم‌کم شروع به اضافه کردن روغن زیتون می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود. 5. برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. مرغ های گریل شده ، نان‌ های تست شده و پنیر پارمزان رنده‌ شده را روی آن بریزید و در ‌‌نهایت سس محبوب را به آن اضافه کنید. 🌟
✍️با گلاب زیبا بمانید گلاب می تواند باعث خنکی، نرمی و صافی پوست های حساس و تحریک شده گردد، پوست های چرب را پاکسازی کرده و به تعادل برساند. گلاب می تواند پوست های معمولی را احیا کرده و به آنها جوانی و زیبایی ببخشد . گلاب به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ها و ویتامین های گوناگون، می تواند از بروز علایم پیری پیشگیری کرده و پوست را تغذیه کند. گلاب دارای خواص ضد عفونی کننده طبیعی، ضد التهابی و ضد باکتری نیز می باشد برای بهرمندی از مواهب بی نظیر گلاب، هر شب قبل از خواب مقداری گلاب را با آبفشان به صورت و پوست خود بیفشانید. همچنین نوشیدن شربت گلاب و عسل موجب طراوت بدن و دفع سموم از بدن می گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️✨امروز یک بغل لبخند و حالِ خوب ، 🌸✨بر می دارم و به استقبالِ اتفاقاتِ خوبِ ⚪️✨امروزم می روم ، 🌸✨و شک ندارم که همه چیز ، ⚪️✨خوب پیش می رود ؛ 🌸✨چون من اینطور خواسته ام ⚪️✨به دیروز و اتفاقاتش فکر نمی کنم ، 🌸✨هرچه بود گذشت و تمام شد ، ⚪️✨اما زندگی ادامه دارد 🌸✨و من این ادامه را قربانیِ گذشته های ⚪️✨تمام شده و دیروزهای از دست رفته 🌸✨نخواهم کرد ⚪️✨روزتون سرشار از حس خوش زندگی ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
حساسیت فصلی دارید و در فصل پاییز پوستتون خشک میشه؟🤔 کافیه ژل آلوئه ورا بمالید تا بعنوان یک لوسیون طبیعی پوست بدنتون رو مرطوب کنه!👌 + آلوئه ورا بعنوان معجزه زیبایی پوست شناخته میشود
✍️ امام صادق (علیه السلام) فرمود : 🔷چهار چیز چشم را نور می بخشد ، نفع داشته و ضرر ندارند . از آنها سوال گردید ، فرمودند : آویشن و نمک اگر باهم جمع شوند زنیان و گردو اگر جمع شوند . گفته شد خواص این ترکیب دوتایی چیست؟ فرمودند : 🔷↫ «زنیان و گردو» : 🔹بواسیر را می سوزانند 🔹باد را دور می نمایند 🔹رنگ را زیبا می کنند 🔹معده را زبر و درشت می کنند 🔹کلیه ها را گرم نگه می دارند . 🔷↫ «آویشن و نمک» : 🔹بادها را از قلب دور می سازند 🔹گرفتگی ها را باز می کنند 🔹بلغم را می سوزانند 🔹آب را به جریان می اندازند 🔹بوی بدن را خوب می نمایند 🔹معده را نرم می کنند 🔹بوی بد را از دهان می برند
‍. مواد لازم: ژله یک بسته(باطعم دلخواه ترجیحا موز یا آلوئه ورا بخاطر رنگ روشن) آب جوش یک سوم لیوان بیسکوییت ساقه طلایی دو بسته شکلات تخته ای 130 گرم روغن مایع 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ژله رو با آب جوش بن ماری کنید و با همزن در حدی که کف کنه هم بزنید نه خیلی شل باشه نه خیلی هم بزنید که سفت بشه حالا با سرعت عمل چون ژله فرم گرفته زود سفت میشه ژله رو داخل قیف بریزید و یکم بین دوتا بيسکوئيت بذارید بيسکوئيت ها رو نیم ساعت بذارید داخل یخچال بعد نیم ساعت شکلات رو بن ماری کنید و داخلش روغن مایع بریزید و بيسکوئيت هارو داخل شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بذارید و دوباره یک ساعت توی یخچال استراحت بدید شیرین عسل خوشمزه ما اماده هست 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸عصرتون به زیبایي قلبتون 🍓قلـبتون به زلالی آب 🌸وکارهای روزمره‌تون 🍓روان وجاری چون جویبار 🌸یک دنیاخوشبختی براى 🍓تک تک شماعزيزان 🌸عصر زیباتون بخیر🍃