eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزای متفاوت 😋 مواد لازم و طرز تهیه خمیر🔻 🍚نیم کیلوگرم آرد 🥤یک و یک سوم لیوان آب ولرم 🍙مخمر فوری ۷ گرم 🧂نصف ق چ نمک 🍙۱ ق چ شکر آرد الک شده رو‌داخل کاسه بریزید و شکر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمیر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه کنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب کنین)و سپس روشو بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدین مواد میانی🔻 🧀پنیر پیتزا 🥓سوسیس 🌶️فلفل دلمه 🍅گوجه فرنگی ❗برای داخلش از هر موادی میتونید استفاده کنید
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری 😍😋 مواد لازم: سینه مرغ🍗 ۲ عدد خردل🥣 ۲ قاشق مایونز🥣 ۲ قاشق کچاب🍅 ۱ قاشق خیار شور🥒 یک عدد لیمو🍋 ۱ عدد زعفرون ۱ قاشق روغن ۳ قاشق نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر و تخم گشنیر (از هرکدوم یک قاشق چای خوری ) 🌶🧂🍃
🌷یک ظهر پر از آرامش 🌸یک دل شاد و بی غصه 🌷یک زندگی آروم و عاشقانه 🌸و یک دعای خیر از ته دل 🌷نصیب لحظه هاتون... ☀️ظهرتون بخیر ☀️ ━━━◈❖✿❖◈━━━
زرشک پلو با مرغ مجلسی ترین و خوشمزه ترین غذای ما ایرانی هاست😍 موادی که لازم داریم: مرغ🍗 رب گوجه🥫 پیاز 🧅 هویج 🥕 کرفس سیر 🧄 برگ بو ☘️ فلفل دلمه🫑 آلو ادویه ها:نمک/فلفل سیاه/زردچوبه/پودرسیر/کاری/پاپریکا زعفران دم شده به مقدار لازم ابجوش اول مرغ رو خوب سرخ کنید بزارید کنار، رب رو تو همون روغن تفت بدید تا خوش رنگ بشه😍بعد ادویه هارو اضافه کنید و یک دقیقه ی دیگه تفت بدید یکم آب اضافه کنید که رقیق بشه داخل تابه مرغ هارو بچینید و سبزیجات رو به صورت خام اضافه کنید ،حتما از تابه استفاده کنید قابلمه برای پختن مرغ اصلا مناسب نیست☺️ رب تفت داده شده رو هم به همراه ابجوش اضافه کنید و بزارید با حرارت کم خوب بپزه و جا بیفته🥰🤌 یکساعت آخر پخت زعفرون اضافه کنید برنج رو هرطور که دوست دارید درست کنید و دم بزارید، زرشک رو با روغن یا کره تفت بدید به مدت ۳۰ثانیه بعد بهش شکر اضافه کنید یکم (قابل حذفه)، یکم آب و یه قاشق گلاب داخل زرشک بریزید و ۳۰ثانیه ی دیگه تفت بدید ، تو این مرحله اگه دوست داشتید خلال پسته و‌بادوم و زعفرون رو به زرشک اضافه کنید و روی برنج بریزید😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳🍟🥔 سیب زمینی نصف قاشق چای خوری نمک و ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
شیرینے عاالے و نرم و خوشمزه . اگر ترازو دارین لطفا با گرم اندازه گیرے ڪنید.😊🙏 روغن نیمه جامد (جامد ) یا روغن صاف ۱۵۰ گرم (تقریبی ۲/۳ لیوان)(در مورد ڪره و مارگارین اطلاع ندارم ) آرد سفید ۱۷۰ گرم (ےه لیوان آرد ۱۵۰گرمه ، یه خرده بیشتر از یه لیوان) پودر قند ۱۲۰ گرم (تقریبا ۳/۴ لیوان ) وانےل نوک قاشق من در دو رنگ زعفرانے و یڪے صورتے ڪه رنگ خوراڪے زدم درست ڪردم . همین مواد بالا رو یه بار زعفرانے درست ڪردم ، یه بار با رنگ خوراڪے . من خودم در شیرینے بهشتے از ترڪیب روغن جامد و روغن حیوانے استفاده مے ڪنم . بے نهایت شیرینے رو خوشمزه مے ڪنه . روغن رو روے حرارت قرار دادم و آب ڪردم ، بعد گذاشتم توے محیط خنک بشه . روغن و پودر قند الک شده رو با همزن برقے ۵ دقیقه خوب زدم تا حسابے ڪشدار و رنگش تغییر ڪنه . وانیل هم اضافه ڪردم . آرد رو الک ڪردم . آرد رو داخل موادم ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . اگه زعفران مے خواین بریزین قبل از اینڪه آرد بریزین زعفران رو اضافه ڪنین ، و همچنین رنگ خوراڪے هم این زمان اضافه بشه . اگر بخواین ڪاڪائویے درست ڪنین ، از میزان آرد ڪم ڪنین و جاش پودر ڪاڪائو بریزین . بعد مواد رو داخل قیف ریختم ، عزیزان ببینین روغن مایع رو نریزین بعد ببینین شل شد و بعد از پخت شیرینے هاتون وابرن ، توجه ڪنین اگه موادتون از قیف رد نشد روغن مایع ڪمے اضافه ڪنین . خیلے مهمه ها . من براے اونے ڪه رنگ خوراڪے ریختم اصلا از روغن مایع استفاده نڪردم . اما براے زعفرانے از قیف رد نمے شد اصلا یه قاشق روغن مایع ریختم . داخل قیف با ماسوره شماره ۱۳۲ (هر نوع ماسوره شڪوفه اے ڪه دارین میشه ) ریختم و شڪوفه زدم . روش هم تخم خرفه ریختم . فر رو از یه ربع قبل با دماے ۱۷۰ درجه روشن ڪردم و سینے فر رو در طبقه بالا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .به هیچ وجه هم شعله بالا رو روشن نڪنین . بسیار مهم شیرینے ها بعد از پخت یه ساعت بمونه خنک بشه و بعد از سینے برشون دارین . با مواد بالا زعفرانے درست ڪردم نزدیک ۶۵ عدد و همون میزان مواد بالا رنگ خوراڪے زدم نزدیک ۷۰ عدد شد . سایزها تقریبا ڪوچیڪه ماندگارے این شیرینے بسیار بالاست و در محیط خنک در ظرف درب بسته تا چند ماه با ڪیفیت مے مونه . بدون فر هم توے فر دست ساز روے گاز میشه . ♥️
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک غذای راحت و سه سوته....😍 👩‍🍳مواد لازم: سیب زمینی پیاز زردچوبه،فلفل سیاه، نعنا خشک نمک سیب‌زمینی رو آبپز کنید و پوست بگیرید دو تا پیاز بزرگ رو نگینی خرد و سرخ کنید زردچوبه ،فلفل سیاه و نعنا خشک رو اضافه کنید حالا سیب زمینی ها رو اضافه و با گوشکوب له کنید نمک غذا رو اندازه کنید غذا آماده است ،به همین راحتی.... با نون و سبزی تازه حسابی میچسبه،،،، من برای سروش از قاشق بستنی استفاده کردم و با چند پر سبزی تزئین شد....
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱.۵ لیوان روغن مایع ۱ لیوان شیر ۱ لیوان آرد ۱.۵ لیوان بکینگ پودر ۱ ق غذا وانیل نصف ق چ شکلات چیپسی ۱.۵ فنجان پودرکاکائو ۳ ق غ . مواد سس شیر ۲ لیوان شکر نصف لیوان روغن‌مایع نصف فنجان پودر کاکائو ۲ ق غذا . تخم‌مرغها و شکر ۶ دقیقه با دور تند همزن زده میشه شیر و روغن اضافه و هم می زنیم . آرد ، پودر کاکائو ،بکینگ پودر و وانیل رو الک کرده به مایه اضافه و هم می زنیم و در آخر شکلات چیپسی رو اضافه کرده مخلوط می کنیم قالب موردنظر چرب کرده مایه کیک رو می ریزیم و داخل فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه می پزیم. بعد از سرد شدن برش می زنیم . آماده کردن سس همه‌مواد رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می ذاریم تا شکر و پودرکاکائو حل بشه و روی کیک سرد میریزیم و دو ساعت بعد سرو می
✅ بلعیدن یک یا دو حبه(تکه تکه شده) سیر به همراه آب از ناراحتی های قلبی جلوگیری کند کلسترول خون را کاهش دهد سیستم ایمنی بدن را به طور شگفت انگیزی تقویت کند
شیر دارچین: نوشیدنی مفید👇 برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق (بدرقه‌کننده) شیر است شیر را تا مفاصل می‌برد. این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل می‌رساند. ترکیب شیر با دارچین، 10برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد. کاهش کلسترول بد، پیشگیری از حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت استخوان از خواص این ترکیب فوق‌العاده و خوش‌طعم است.