eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💙دریافت انرژی الهی 💙خـــــدایا تو راسپاس که زیبایی‌های آفرینش را ، برای ما برگزیدی و مواهب پاک خود را ، به سویمان روان داشتی ... 💙پروردگارا سپاس تو را که در تمامی نیازهامان را از غیر خود ببستی 💙مهــــربانا دستان نیازمندمان خالی به سویت بلند شده آنها را از نعمت ، رحمت و لطفت پر کن و دل نا آراممان را آرام کن 💙ای آرامش دهنده‌ دل‌های بیقرار و گرفتاریهای ما را برطرف بفرما و نور ایمانت را در قلب ما منور بفرما ، ما را زیر سایه خودت قرار ده و باران رحمتت را بر ما ببار... الهی آمین🙏🏻 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
. یک فنجون عدس یک فنجون دال عدس یک فنجون لوبیا چشم بلبلی یک فنجون بلغور گندم دو فنجون جو پرک شده سه چهار تا شلغم چهار تا سیر سه تا پیاز یک قاشق غذا خوری زرد چوبه سبزی شامل: جعفری، گشنیز و ترخون و اسفناج همه بنشن ها و جو پرک شده و گندم را بزارین بپزه. وقتی پخت پیاز ها را خرد کنین و بعد سرخ کردن توی اش بریزین. سیر ها را خام خرد کنین و با شلغم نگینی ) نگین های درشت😉) به اش اضافه کنین و در آخر سبزی های خرد شده. وقتی اش جا افتاد نعنای خشک را تو کمی روغن سرخ کنین و توش بریزین. من کمی زرد چوبه هم توش می ریزم. توی فیلم هست ببینین. . این اش با لیمو ترش عالی می
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ✅مواد لازم ✔️آرد یک لیوان ✔️ماست یا شیر نصف لیوان ✔️شکر نصف لیوان ✔️تخم مرغ یک عدد ✔️بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری ✔️وانیل نصف قاشق چایخوری ✔️گلاب ۲قاشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: نان لواش دو عدد پ‌رونی ۲۵۰گرم پنیرپیتزا۱۰۰گرم پنیرپارمسان به مقدار لازم زیتون به مقدار لازم کره آب شده ۵۰گرم شیر دو سوم پیمانه
‌. ✨ظهر یعنے عشق ✨و عشق یعنے سلامتے شما ✨و سلامتے شما ✨یعنے قشنگے این دنیا ✨و من امروز ✨دنیایے قشنگ براتون آرزو دارم ✨لبخند بزن ✨شاید همین لبخند تو ✨حالِ دلی را خوب کند ... ✨دنیا دنیا سلامتی نصیب لحظه هاتون ✨ظهرتون بخیر شادی دوستان جااااان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ۹۰ میلی لیتر آب گرم. 90 میلی لیتر شیر گرم . 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی . 1 قاشق غذاخوری شکر. 10 گرم مخمر خشک. کمی هم بزنید تا مایه فعال شود . 480 گرم آرد گندم. 1 قاشق چایخوری نمک خوب مخلوط کنید ورز دادن را با دست ادامه دهید تا خمیر یکدست شود کاسه را با روغن نباتی چرب کنید . اجازه دهید خمیر به مدت 45 دقیقه ور بیاید ماهیتابه را با 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی چرب کنید. سپس آن را با دقت بزارید داخلش. سطح را صاف کنید. با یک حوله بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه بماند. روی خمیر را با برس زرده بمالید. با چنگال یک فرم درست می کنیم. . سپس هوای اضافی را با خلال دندان خارج کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20-25 دقیقه بپزید. وای! ببین چقد عالی میشه . نان یکنواخت، نرم و در عین حال سبک پف است. طعمش عالیه حتما امتحانش کن 🍂🍁 🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 حتما شیره انگور استفاده کنید جایگزین شیره خرما یا هر نوع شیره _تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.⁦ _فررابادمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید. ۳عدد تخم مرغ + ۱/٨ ق چ وانیل باهمزن میزنیم تا خوب پف کند وکرم رنگ شود ۱/۲لیوان روغن مایع که من کمتر ریختم اضافه یک دور با همزن میزنیم. ۳/۴لیوان شیره انگور+۱/۴لیوان شیرولرم(میتونید آب استفاده کنید) ریخته ومخلوط میکنیم ۱و۱/۲لیوان آرد سفید +1ق م بیکینگ پودر مخلوط سه بار الک کرده شده ودر طی سه مرحله به مواد اضافه وبالیسک یا هم زن دستی قاطی میکنیم تا آرد کاملا در مواد یکدست شود ودرقالب چرب شده وآرد پاشی که طبق معمول من از ارده استفاده کردم مواد کیک رادرون قالب ریخته ودرفر از قبل گرم شده بادمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه بستگی به فرشمادارد ۴۰تا۵۰ دقیقه ،حتما بعد ۴۰ دقیقه باخلال چک کنید چون این کیک شیره دارد امکان سوختگی کف کیک زیاد هست 🍂🍁
تقدیم به شما ❤️
تولدت مبارک قلب من ❤️🎁🎉🎊 🎉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم 125 گرم کره یا مارگارین هم دمای اتاق 1 عدد تخم مرغ نصف لیوان پودر قند 1 سوم لیوان روغن 1 سوم لیوان نشاسته نصف قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 100 گرم بادام زمینی(ب صورت نازک در آورید) آرد به اندازه لازم برای رویه 200 گرم شکلات سفید ذوب شده مقداری نارگیل (در صورت تمایل می توانید فقط پودر قند بپاشید و سرو کنید 🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 تخم مرغ : ۱ عدد شکر : ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب ولرم : ۱ لیوان سرخالی آرد : ۱ لیوان کشمش : یک سوم لیوان زعفران دمکرده : ۱ قاشق غ خ بکینگ پودر : ۱/۵ قاشق چایخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری 🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم ۴۰۰ گ خمیر یوفکا ۵۰۰ گ پنیر کاتیج(کوتیج) ۴ عدد تخم مرغ ۳۰۰ میلی لیتر شیر ۲۵۰ گ پنیر پیتزا شوید و پیازچه خرد شده 🍂🍁
مواد لازم🔻 200 گرم پاستا پنه 1 تکه سینه مرغ فیله شده 1/2لیوان آرد گندم 1/2 لیوان پودر سوخاری 1_2 عدد تخم مرغ 2 حبه سیر ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری قارچ ریز خرد شده 1 مشت کلم بروکلی ریز خرد شده 50 تا 100 گرم خامه(مقدار طبق ذائقه ) 1 لیوان شیر 1 ورق پنیر چدار 1 مشت پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 2 قاشق غذاخوری پنیر یا پودر پنیر پارمسان 1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز 1_2 قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه خرد شده نمک،فلفل سیاه و آویشن طبق ذائقه طرز تهیه🔻 ابتدا فیله مرغ را بین نایلون گذاشته و با بیفتکوب یا هر وسیله دیگر کمی بکوبید تا نازک تر شود،سپس در کاسه های جدا آرد،پودر سوخاری و تخم مرغ زده شده را بریزید،و مرغ را مانند فیلم اول در آرد بعد تخم مرغ و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ هر دو طرف آن را سرخ کنید و کنار بگذارید، در همین فاصله پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید(ترجمه شده از آشپزی_خلاق)در یک ماهیتابه یک قاشق روغن بریزید، سیر،قارچ و بروکلی را تفت دهید حرارت را ملایم کنید و بعد مخلوط شیر و خامه را اضافه کنید هم بزنید،نمک،فلفل،پود پیاز، پنیر پارمسان و گشنیز خرد شده و بعد پاستا پنه را بریزید و در آخر یک ورق پنیر چدار،پنیر رنده شده و پودر پاپریکا را اضافه کنید و هم مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید،سپس در بشقاب با مرغ سوخاری نواری برش زده و پنیر پارمسان بیشتر سرو کنید، نوش جان♥️
اسپرینگ رول با مواد مختلفی میتونه درست بشه مثل سبزیجات یا مرغ و گوشت ...و من نوع گوشتی اون رو درست کردم... اول مواد گوشتی رو آماده کنید به این صورت که پیاز رو نگینی ریز کنید و کمی تفت دهید ،شفاف که شد گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید در اواسط کار فلفل دلمه نگینی و قارچ(که با آبلیمو و کمی روغن جدا تفت میدم) رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه و بذارید آب گوشت کشیده بشه و مواد خوب بپزه،میتونید یک قاشق رب یا دو قاشق سس کچاپ به این مواد اضافه کنید(من همیشه دو قاشق سس کچاپ اضافه میکنم و خوش طعم میشه) بعد حرارت رو خاموش کنید و بذارید مواد خنک بشه. ⬅️مایه گوشتی نباید روغن زیادی داشته باشه وگرنه باعث پاره شدن خمیر یوفکا میشه. ⬅️میتونید به مواد گوشتی کمی پودر آویشن هم اضافه کنید. بعد از مایه گوشتی روی ورقه خمیر یوفکا مثلثی بریزید و لوله کنید. ⬅️در بسته خمیر رو که باز میکنید،ورقه های خمیر رو تک تک از داخل بسته دربیارید چون خیلی سریع خمیر خشک شده و میشکنه. ⬅️هر کدوم از اسپیرینگ رولها رو که لوله کردید بلافاصله در ظرف در دار کنار هم لچینید و در فاصله پیچیدن رولها درب ظرف رو ببندید تا رولها خشک نشه. ⬅️بعد هم در روغن سرخ و در آخر روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافی اونها کشیده بشه. ⬅️⬅️اسپرینگ رول با بورک متفاوته البته هر دو در یوفکا پیچیده میشن ولی برای بورک حتما قبل از پیچیدن مواد در خمیر روی خمیر رو با ماست یا شیر و روغن رومال میکنن و بعد مواد رو در خمیر میپیچن ولی برای اسپرینگ رول نیازی به رومال کردن خمیر نیست.و اینکه بیشتر اسپرینگ رول رو به صورت سرخ شده سرو میکنن ولی بورک رو در فر بیشتر میپزن. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌶فلفل نبین چه ریزه 🌶 🎌 من دیگه حرفی ندارم خودتون خاصیتشا ببینید و بشنوید ضیایی 💠عضویت در کانال👇👇
در زمان سرماخوردگی وسرفه های شدید ، آب آنـــــاناس 🍍بخورید ! آب آناناس🍍 ۵ بـــــــرابر قوی تر از شربت سینه عمل میکنه و از سرماخوردگی و آنفولانزا هم جلوگیری میکنه !
موز و نوتلا مواد لازم:موز درشت کاملا رسیده و پوره شده۳عدد.کره ذوب و خنک شده۶ق غ.ماست یونانی۳/۴پ.تخم مرغ۲عدد.آرد۳۰۰گرم.شکر۳/۴پ.بیکینگ پودر۲ق چ.نمک۱/۲ق چ.عصاره وانیل ۱ق چ.نوتلا۲/۳پ. طرز تهیه: آرد و بیکینگ پودر و نمک با هم الک کرده و با شکر مخلوط کنید و بذارین کنار.موز رو با کره مخلوط کنید.ماست و تخم مرغ و وانیل هم اضافه و با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه بعد با ترکیب آرد مخلوط کنید و تا جایی به هم بزنید که خمیر کاملا یکدستی داشته باشید.قالب مافین را با کره نرم چرب کنید بعد آردپاشی.آرد اضافی رو خارج کنید و بزارین یخچال تا کره ببنده(این کار برای تمامی قالبهای کیک میشه انجام داد و کیک دیگه به قالب نمی چسبه)سپس خمیر کیک داخل قالب بریزین بطوری که ۲/۳قالب پر بشه.نوتلا رو چند ثانیه بذارین ماکروفر تا روان بشه به اندازه یک قاشق چایخوری روی خمیرها بزارین و با نوک کارد یا خلال چوبی کمی با خمیر مخلوط کنید.سپس در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا۲۰ دقیقه قرار بدین.برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون آمد مافین آماده است.بیرون بیارین و بعد از پنج دقیقه از قالب خارج کرده و روی توری فلزی خنک کنید.طعم موز و نوتلا با یه فنجون چای بسیار دلچسب خواهد بود. -در تمام مدت نیازی به استفاده از همزن برقی نیست. -ماست یونانی یه ماست غلیظ و پرچربه اگه پیداکردنش مشکله میتونید از ماست دیگری استفاده کنید فقط غلظت داشته باشه. 🌟
مافین موز و نوتلا
به شادی معتاد شوید!🍂🌸 آنقدر تمرین کنید وجود وافکارتان راازآنچه باعث شادیتان میشود پرکنید تا..🍂🌸 معتادشوید.. شادی تنهادارویی است که عوارض جانبی نداره