eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 تخم مرغ : ۱ عدد شکر : ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب ولرم : ۱ لیوان سرخالی آرد : ۱ لیوان کشمش : یک سوم لیوان زعفران دمکرده : ۱ قاشق غ خ بکینگ پودر : ۱/۵ قاشق چایخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری 🍂🍁
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 مواد لازم ۴۰۰ گ خمیر یوفکا ۵۰۰ گ پنیر کاتیج(کوتیج) ۴ عدد تخم مرغ ۳۰۰ میلی لیتر شیر ۲۵۰ گ پنیر پیتزا شوید و پیازچه خرد شده 🍂🍁
مواد لازم🔻 200 گرم پاستا پنه 1 تکه سینه مرغ فیله شده 1/2لیوان آرد گندم 1/2 لیوان پودر سوخاری 1_2 عدد تخم مرغ 2 حبه سیر ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری قارچ ریز خرد شده 1 مشت کلم بروکلی ریز خرد شده 50 تا 100 گرم خامه(مقدار طبق ذائقه ) 1 لیوان شیر 1 ورق پنیر چدار 1 مشت پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 2 قاشق غذاخوری پنیر یا پودر پنیر پارمسان 1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز 1_2 قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه خرد شده نمک،فلفل سیاه و آویشن طبق ذائقه طرز تهیه🔻 ابتدا فیله مرغ را بین نایلون گذاشته و با بیفتکوب یا هر وسیله دیگر کمی بکوبید تا نازک تر شود،سپس در کاسه های جدا آرد،پودر سوخاری و تخم مرغ زده شده را بریزید،و مرغ را مانند فیلم اول در آرد بعد تخم مرغ و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ هر دو طرف آن را سرخ کنید و کنار بگذارید، در همین فاصله پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید(ترجمه شده از آشپزی_خلاق)در یک ماهیتابه یک قاشق روغن بریزید، سیر،قارچ و بروکلی را تفت دهید حرارت را ملایم کنید و بعد مخلوط شیر و خامه را اضافه کنید هم بزنید،نمک،فلفل،پود پیاز، پنیر پارمسان و گشنیز خرد شده و بعد پاستا پنه را بریزید و در آخر یک ورق پنیر چدار،پنیر رنده شده و پودر پاپریکا را اضافه کنید و هم مواد را با هم مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید،سپس در بشقاب با مرغ سوخاری نواری برش زده و پنیر پارمسان بیشتر سرو کنید، نوش جان♥️
اسپرینگ رول با مواد مختلفی میتونه درست بشه مثل سبزیجات یا مرغ و گوشت ...و من نوع گوشتی اون رو درست کردم... اول مواد گوشتی رو آماده کنید به این صورت که پیاز رو نگینی ریز کنید و کمی تفت دهید ،شفاف که شد گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید در اواسط کار فلفل دلمه نگینی و قارچ(که با آبلیمو و کمی روغن جدا تفت میدم) رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه و بذارید آب گوشت کشیده بشه و مواد خوب بپزه،میتونید یک قاشق رب یا دو قاشق سس کچاپ به این مواد اضافه کنید(من همیشه دو قاشق سس کچاپ اضافه میکنم و خوش طعم میشه) بعد حرارت رو خاموش کنید و بذارید مواد خنک بشه. ⬅️مایه گوشتی نباید روغن زیادی داشته باشه وگرنه باعث پاره شدن خمیر یوفکا میشه. ⬅️میتونید به مواد گوشتی کمی پودر آویشن هم اضافه کنید. بعد از مایه گوشتی روی ورقه خمیر یوفکا مثلثی بریزید و لوله کنید. ⬅️در بسته خمیر رو که باز میکنید،ورقه های خمیر رو تک تک از داخل بسته دربیارید چون خیلی سریع خمیر خشک شده و میشکنه. ⬅️هر کدوم از اسپیرینگ رولها رو که لوله کردید بلافاصله در ظرف در دار کنار هم لچینید و در فاصله پیچیدن رولها درب ظرف رو ببندید تا رولها خشک نشه. ⬅️بعد هم در روغن سرخ و در آخر روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافی اونها کشیده بشه. ⬅️⬅️اسپرینگ رول با بورک متفاوته البته هر دو در یوفکا پیچیده میشن ولی برای بورک حتما قبل از پیچیدن مواد در خمیر روی خمیر رو با ماست یا شیر و روغن رومال میکنن و بعد مواد رو در خمیر میپیچن ولی برای اسپرینگ رول نیازی به رومال کردن خمیر نیست.و اینکه بیشتر اسپرینگ رول رو به صورت سرخ شده سرو میکنن ولی بورک رو در فر بیشتر میپزن. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌶فلفل نبین چه ریزه 🌶 🎌 من دیگه حرفی ندارم خودتون خاصیتشا ببینید و بشنوید ضیایی 💠عضویت در کانال👇👇
در زمان سرماخوردگی وسرفه های شدید ، آب آنـــــاناس 🍍بخورید ! آب آناناس🍍 ۵ بـــــــرابر قوی تر از شربت سینه عمل میکنه و از سرماخوردگی و آنفولانزا هم جلوگیری میکنه !
موز و نوتلا مواد لازم:موز درشت کاملا رسیده و پوره شده۳عدد.کره ذوب و خنک شده۶ق غ.ماست یونانی۳/۴پ.تخم مرغ۲عدد.آرد۳۰۰گرم.شکر۳/۴پ.بیکینگ پودر۲ق چ.نمک۱/۲ق چ.عصاره وانیل ۱ق چ.نوتلا۲/۳پ. طرز تهیه: آرد و بیکینگ پودر و نمک با هم الک کرده و با شکر مخلوط کنید و بذارین کنار.موز رو با کره مخلوط کنید.ماست و تخم مرغ و وانیل هم اضافه و با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه بعد با ترکیب آرد مخلوط کنید و تا جایی به هم بزنید که خمیر کاملا یکدستی داشته باشید.قالب مافین را با کره نرم چرب کنید بعد آردپاشی.آرد اضافی رو خارج کنید و بزارین یخچال تا کره ببنده(این کار برای تمامی قالبهای کیک میشه انجام داد و کیک دیگه به قالب نمی چسبه)سپس خمیر کیک داخل قالب بریزین بطوری که ۲/۳قالب پر بشه.نوتلا رو چند ثانیه بذارین ماکروفر تا روان بشه به اندازه یک قاشق چایخوری روی خمیرها بزارین و با نوک کارد یا خلال چوبی کمی با خمیر مخلوط کنید.سپس در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا۲۰ دقیقه قرار بدین.برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون آمد مافین آماده است.بیرون بیارین و بعد از پنج دقیقه از قالب خارج کرده و روی توری فلزی خنک کنید.طعم موز و نوتلا با یه فنجون چای بسیار دلچسب خواهد بود. -در تمام مدت نیازی به استفاده از همزن برقی نیست. -ماست یونانی یه ماست غلیظ و پرچربه اگه پیداکردنش مشکله میتونید از ماست دیگری استفاده کنید فقط غلظت داشته باشه. 🌟
مافین موز و نوتلا
به شادی معتاد شوید!🍂🌸 آنقدر تمرین کنید وجود وافکارتان راازآنچه باعث شادیتان میشود پرکنید تا..🍂🌸 معتادشوید.. شادی تنهادارویی است که عوارض جانبی نداره