eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هیچکس نتوانست رفاقت و دوستی را معنی کند جز گذر زمان و بازی روزگار ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌ ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌ ‌‎‌
🍏 درمان حالت تهوع با دمنوش شوید بیمارانی که استفراغ شدید دارند و هیچ غذایی حتی آب را نمیتوانند در معده خود نگهدارند و یا کسانی که اکثر اوقات حالت تهوع دارند کافیست یک استکان دم کرده شوید را آهسته آهسته بنوشید و تاثیر آن را ببینید سریع حالت تهوع شما رفع میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب خونگی در فر😍😋 گوشت چرخ شده : ۵۰۰ گرم پیاز رنده شده: ۱ عدد سیر رنده شده: ۱ پر آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری روغن : ۱ قاشق غذاخوری شیر : ۱ قاشق غذاخوری آب : ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل سفید ، فلفل قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه کباب سیخ چوبی طرز تهیه: ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند. تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید. کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند. نوش جان ♥️
🌸🍃یک باغ ســـلام 🍃🌸یک جهان زیبـایی 🌸🍃یک تـن سـالم 🍃🌸یک صبح دلنشین 🌸🍃هـمه تـقدیم شمـا 🍃🌸چهارشنبه ی زیبـاتـون بخیر 🌸🍃روزتــون قشنگ دلتـون شـاد
❤️ صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین است ای جان دلم صبح من آن روز بخیر است
هدایت شده از عجایب جهان
دیابتی‌ها فراموش نکنن با این ترفند ساده دیابت را کنترل کنید دریافت اطلاعات👇👇 https://i.y3t.ir/2Ekv6 https://i.y3t.ir/2Ekv6
کلوچه خرمایی نون خرمایی از خمیر اضافات نون صبحانه😍 خمیر که اضافه اومد گذاشتمش تو پاکت فریزیر وگذاشتم یخچال فرداش واسه صبحانه این کلوچه های خوشمزه رو درست کردم عزیزان با این خمیر میتونید انواع نانهای مغز دار درست کنید شکر نریزید واسه پیراشکی واشترودل و حتی پیتزا عالیه این نون بشزطی که آرد زیادی به خوردش ندید بسیار نرم ولطیفه خمیر اصلا نباید سفت باشه نرم وبراق باشه اگه خرمای که استفاده میکنید پوست داره پوست اونو جدا کنید هسته شو دربیارید وخرد کنید ته استکان آب جوش اضافه کنید وبا پست چنگال بزنید تا خوب له بشه کمی گردوی خرد شده،بیسکویت ساده خرد شده،کنجد وکمی دارچین مواد رو با هم خوب مخلوط کنید (مواد ذائقه ایه خودتون کم وزیادش کنید )وبه اندازه گردوی کوچک برداشته وتو دست قل بدید از خمیر هم چونه های کوچک بگیرید وبا وردنه باز کنید خرما رو وسط خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید طبق فیلم تو سینی مورد نظر کاغذ روغنی بندازید و کلوچه ها رو بچینید روش وبا قیچی یا کارد چند برش روش بزنید وبا مخلوط تخم مرغ وشکر وزعفران رومال کنید پست قبل اندازه ها رو نوشتم وبزارید تو فر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه تا زیر نونها برشته بشه چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی نان طلای بشه عزیزان به این دلیل میگم دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ بعضی فر ها زود داغ میشن ۱۸۰ بعضی از فر ها حرارت کمتر دارن ۲۰۰ من الانه فر رو تو دمای ۲۰۰درجه تنظیم کردم فر حتما یک ربع قبل گرم بشه این کلوچه ها رو هم بدون فر میشه درست کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣دعامیڪنم، ❣براے تو،براے خودم ،براے همہ ما ❣ڪسي چہ میداند ❣شاید خدادستہ جمعي نڪَاهماڹ ڪند!! ❣پروردڪَارا... ❣بهترینها را برایماڹ مقدرڪڹ. ❣روزڪَارتوڹ پرازبهترینها و عشق"
ترشی پیاز😋😋😋 ابتذا نکاتش رو میگم 🍁بعد از یک هفته از ترشی استفاده کنید تا خوب جابیفته اما سه تا چهار روز هم میتونید مصرف کنید اگر ترشی رو باز کردید تا یک هفته مصرف کنید ⭐️ مواد لازم 6-7 قطعه پیاز قرمز خرد شده 6 حبه سیر خرد شده 2 برگ بو 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز (روی شیشه ) 7-8 دانه فلفل سیاه ( روی شیشه ) 1 میخک (روی شیشه) 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون (روی شیشه) جعفری خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک (روی شیشه) 1 قاشق چایخوری شکر (روی شیشه) نصف فنجان سرکه انگور آب جوشانده و سرد در صورت لزوم 2 شیشه 250 گرمی ⭐️ . طرز تهیه ابتدا پیازها رو برش بزنید و یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و با دست به حالت مالشی ترکیب کنید. در حدی که پیازها خرد نشوند. جعفری را اضافه کرده و آنرا مخلوط کرده و ظرف ها را پر کنید. به اون ادویه شامل فلفل سیاه ، میخک ، گشنیز یا هر نوع ادویه مورد علاقتون رو اضافه کنید. برگ بو رو روی مواد بگذارید ، سرکه و روغن زیتون رو اضافه کرده و اگر شیشه پر نشد از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید. درب شیشه را ببندید ، آن را به خوبی تکان بدید و برعکس به سمت درب قرار دهید. برای 2-3 روز در یک مکان خنک و تاریک قرار دهید ، سپس در یخچال قرار دهید. 4-5 روز دیگر در یخچال نگهداری کنید و سپس از ترشی استفاده کنید. ، 🌟