خدایا!❤️
بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم،
بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم،
بابت لحظات شادی که به یادت نبودم،
بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم،
و...
بابت هر گره ای که به دستم کور شد و مقصر تو را دانستم و از تو روی گرداندم،
مرا ببخش...
مرا ببخش...
🔸شیــــــر را معجزهآسا کنید
👈🏻شیر+خرما : تقویت کلیه، ضد سنگ کلیه
👈🏻شیر+سنجد : ضدپوکی استخوان ، ازبین برنده پادرد
👈🏻شیر+عسل : ضدمیکروب قوی
👈🏻شیر+موز : از بین برنده بیخوابی ، عضلهسازی
👈🏻شیر+انبه : اشتها آور ، ضدکیست تخمدان ، ضد عفونت ، ازبین برنده ورم لوزه
👈🏻شیر+نارگیل : خونساز ، ویروسکش ، ضد استرس
👈🏻شیر+خرمالو : رفع سرماخوردگی ، ضد آب مروارید و تقویت کننده چشمها
👈🏻شیر+بادام : شیر افزا برای مادران، رویش دندان نوزاد، ضدبیماری قلبی
👈🏻شیر+برنج : پخت شیر همراه برنج استخوانسازه و برای درمان ناباروری موثره
👈🏻شیر+زردچوبه: ضدسرطان ، ضدسرماخوردگی
👈🏻شیر+انجیر : ( انجیر خشک ولی خیس خورده ) رفع سریع یبوست
👈🏻شیر+نشاسته :(جوشاندن شیر با نشاسته) رفع گلودرد و چرک گلو
🔘 #درمان_واریس_مری
پرهیز شود از↯
🔸غذای داغ
🔸مایعات داغ
🔸کافئین زیاد
🔸غذای تند و تیز
•درمان ↯
✍ همراه غذا یک عدد پیاز بنفش متوسط میل ڪنید.
پیتزا ایتالیایی
کیا دنبال دستور پیتزای ایتالیایی بودن؟همون پیتزاهایی که نونش خیلی نازکه. اطراف نون برشته و تپله.بفرما اینم دستور یه خمیر پیتزای ایتالیایی.البته همینجا بگم که انواع بسیار زیادی از پیتزا رو میتونید با این خمیر درست کنید اما یه نکته مهم اینکه پیتزای ایتالیایی باید در فر مخصوصش اونم روی سنگهای مخصوص پیتزا با درجه حرارت خاصی درست بشه که ما تو خونه این امکان برامون فراهم نیست ولی میشه تا حدی با انواع سسهای ایتالیایی و مواد دیگه ای که روی خمیر میزاریم طعم یه پیتزای ایتالیایی رو حس کرد.
#پیتزا با #خمیر_پیتزا_ایتالیایی
مواد لازم:آرد همه منظوره حدود ۲پ.مخمر۱ق چ.شکر۱ق چ.نمک۲/۳ق چ.روغن زینون۱و۱/۲ق غ.آب ولرم۳/۴پ.
طرز تهیه:
ابتدا مخمر و آب ولرم و شکر با هم مخلوط کنید با درپوش بذارین تا پف کنه و عمل بیاد.مخمر فوری نیاز به این استراحت نداره.سپس روغن و نصف آرد و نمک بریزین با یه قاشق چوبی مخلوط کنید.آرد کم کم بریزین تا جایی که خمیر خودشو بگیره بعد روی یه سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدین حدود پنج دقیقه.بعد خمیر رو در یه ظرفی که با روغن زیتون کمی چرب شده بزارین و روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد هم که چونه بگیرید.بهتره با این خمیر دوتا پیتزا درست کنید. روی سطح صافی که کمی آردپاشی شده با دست نازک باز کنید.تا جایی که خمیر پاره نشه البته لبه ها ضخیمتر باشن.بعد خمیررو روی سینی که کاغذ انداختین یا کمی چرب و آردپاشی شده انتقال بدین.البته اینو هم بگم که در پیتزای ایتالیایی خمیر پیتزا باید روی سنگهای مخصوص پیتزا با حرارت نسبتا بالا پخت بشه که اون دیگه کار ما نیست.پس با همین روش در سینی درست میکنیم.
خب این از خمیر که آماده هست حالا مواد روی خمیر که هر چیزی که میپسندید میتونید استفاده کنید.اینو هم بگم که در پیتزای ایتالیایی کمتر از گوشت چرخ شده استفاده میشه اما از اونجایی که هر پیتزایی که درست میکنم اگه گوشت چرخ شده نداشته باشه انگاری اصلا اسمش پیتزا نیست😀اول روی خمیر رو سس مارینارا زدم با این دستور👈 سس مارینارا
بعد گوشت چرخ شده و تفت داده شده که با اویه جات مزه دار شده همه جا پخش کردم بعد هم پنیر موزارلای رنده شده و تکه های بیکن گوساله و قارچ اسلایس شده روش گذاشتم.
بعد هم گذاشتم در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم شده. بین ۱۵_۲۰ دقیقه پیتزا آماده میشه.تا گرمه روش آویشن بپاشید.برگ ریحون بذارید.برش بزنید
نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا ایتالیایی
👇👇👇👇👇
سلام مهربونا
اینم از باتر کریم شکلاتی که برای تزئین کاپ کیک 😋 استفاده کردم...
.
#باتر_کریم شکلاتی
کره به دمای محیط رسیده 100 گرم(زمانی کره آماده ست که انگشت در آن فرو برود)
پودر کاکائو 1/4 پیمانه (الک کنید)
پودر قند 1/4 تا 1/2 پیمانه(الک کنید)
میزان پودر قند به ذایقه شما بستگی داره
شکلات تخته ای 100 گرم
من از شکلات تلخ 85%استفاده کردم ولی شما از هر مدل شکلات که دوست دارید میتونید استفاده کنید.
ابتدا شکلات را ریز خرد کنید و نصف آن را در کاسه بریزید و روی بخار کتری قرار دهید(مواظب باشید کف کاسه با آب داخل کتری تماس نداشته باشد و ذره ای آب وارد کاسه نشود)
یا اینکه 30 ثانیه در مایکروفر قرار بدید و بعد دربیارید کمی هم بزنید و اگه هنوز کامل ذوب نشده بود برای 30 ثانیه دیگه در مایکروفر بذارید.
وقتی کامل ذوب شد باقیمانده شکلات خرد شده را به شکلات مذاب اضافه و هم بزنید تا شکلات اضافه شده با دمای شکلات مذاب کاملا ذوب و روان بشه.
بعد شکلات مذاب را کنار بذارید تا به دمای محیط برسه...اگه شکلات موقع اضافه کردن به کرم هنوز گرم باشه باعث میشه کره ذوب و کرمتون فرم نگیره.
وقتی شکلات مذاب به دمای محیط رسید...کره به دمای محیط رسیده را 1 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا یکدست شود.
سپس پودر کاکائو را هم اضافه و بزنید تا یکدست شود.
پودر قند را هم اضافه و با دور تند همزن بزنید تا کرم غلیظ و یکدست شود.
در پایان شکلات مذاب به دمای محیط رسیده را اضافه و خوب هم بزنید تا کرم یکدست شود.
در این مرحله بچشید و در صورت نیاز کمی پودر قند الک شده اضافه و مخلوط کنید.
.
در پایان کرم را در قیف با ماسوره گل رز(2d) بریزید و روی کاپ کیک را تزئین کنید.
بعد از تزئین کاپ کیک را در ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید تا کرم کمی خودش را بگیرید.
در زمان سرو ربع ساعت زودتر کاپ کیک را از یخچال خارج کنید تا کرم کمی نرم و آماده سرو شود.
باتر کریم به دلیل داشتن کره و شکلات در یخچال کاملا سفت میشود.
این مقدار مناسب تزئین 12 عدد کاپ کیک هست.
این نمونه باترکریم مناسب تزئین روی کیک و کاپ کیک هست ولی برای آسترکشی کیک خیلی مناسب نیست
🌟
سوپ خوشمزه و مجلسی
مواد لازم:
سینه مرغ 1عدد
آب به مقدار لازم
نصف استکان روغن زیتون نصف استکان
پیاز متوسط1عدد
هویج متوسط1عدد
قارچ300 گرم
آرد2 ق غ
نمک
شیر1 لیوان
به دلخواه موقع خوردن روی چوربا فلفل سیاه و شوید خرد شده بریرید
طرز تهیه:
سینه مرغ را بپزید و آب مرغ را داخل ظرفی بریزید. سینه مرغ را ریش ریش خرد کنید و کنار بذارید.روغن زیتون ، پیاز ریز خرد شده و هویج رنده شده را داخل قابلمه ای بریزید و تفت بدید. قارچ ریز خرد شده و مرغ را اضافه کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نمک و آب مرغ را بریزید و اجازه بدید بجوشد. (در فیلم مرغ بعد از جوشیدن سوپ اضافه شده ، هیچ فرقی نمیکند) وقتی سوپ جوشید حرارت را کم کنید و با در بسته نیم ساعت بپزید. در آخر شیر را اضافه کنید (شیر به دمای محیط رسیده باشد و سرد نباشد اگر نگران بریده شدن شیر هستید میتونید شیر رو گرم کنید و اضافه کنید)و هم بزنید و از روی اجاق بردارید. کمی کره آب کنید و روی سوپ بریزید(اختیاری است)، من کمی فلفل سیاه و شوید خرد شده اضافه کردم. قارچ ورقه ای سرخ شده هم برای روی سوپ خوب میشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ خوشمزه و مجلسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ی جالب تزیین ببین چه عالیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من قبلنا که میخواستم پفک هندی بخورم یه عالمه روغن تو قابلمه میریختم و پفکارو توش سرخ میکردم.
بعد با خودم گفتم من که این همه به پفک هندی علاقه دارم،یه روش سالم و کم هزینه تر برای درست کردنش پیدا کنم.گشتم و از خودِ هندیا روشش رو یاد گرفتم.ویدیو رو کامل ببین که توام یاد بگیری😍
❌نکات مهم
✅نصف بسته نمک کافیه.(از نمک ها میتونید بعداً دوباره استفاده کنید)
✅از ظرف کوچکتر و گودتر استفاده کنید.
✅نمک باید کاملا داغ باشه(برای این کار ابتدا نمک رو ۱۵دقیقه روی شعله خیلی ملایم بذارید بمونه)
✅برای اینکه پفک ها پفی بشه،نمک باید به همه ی قسمت های پفک برسه.فقط حواستون باشه زود میسوزه.
✅از پفک های شکل دار یا کوچیک استفاده نکنید.همین مدل رو حتما بگیرید.نمک توش گیر میکنه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیراشکی_گوشت 👩🍳
دستورش
۶ لیوان آرد سفید
یک ونیم پیمانه شیر ولرم
یک دوم پیمانه روغن مایع
دو قاشق غذاخوری خمیر مایع
دو قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شکر
من پیاز، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه و قارچ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌾دوست
🌾🌹نه قیمت دارد
🌹🌾و نه مقدار دارد
🌾🌹نه انقضاء
🌹🌾هر دارو برای
🌾🌹دردی مؤثرست
🌹🌾و برای درد دیگر
🌾🌹مضر اما دوست
🌹🌾بر هر دردی دواست
🌾🌹تقدیم به شما
🌹🌾دوستان خوب و باوفـا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه شمام آنفولانزا گرفتید و سرفه دارید، یا سرما خوردید این دمنوش خیلی بهتون کمک میکنه
سیب
دارچین
بِه تازه میشه هم به خشک شده، مخصوصا هسته های بِه که عالیه
نعنا
عناب
زنجبیل
آویشن
مصرف دمنوش گرم سیب به همراه کمی دارچین برای سرفههای خشک بسیار موثره👌
#آش_بلغور
بلغورگندم دولیوان
نخود یک لیوان
لوبیا نصف لیوان
نمک وادویه به میزان لازن
پیاز دوعدد
سبزی آش (گشنیز،جعفری،اسفناج،شوید،تره) ۳۰۰گرم
آب نارنج یاآبغوره یک سوم لیوان
عصاره قلم یک تکه
گوشت گوساله ۳۰۰گرم
گوجه ۴عدد
پیازروتفت میدیم پوره گوجه وفلفل وزردچوبه اضافه میکنیم اجازه میدیم تاگوجه رنگ خودشوپس بده بعدبلغورکه ازشب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم به همراه نخود من نخودروازقبل خیس کردم وگزاشتم نیم پزشدوبه آش اضافه کردم بعدتادوسوم قابلمه روآب میریزیم ومیزاریم تابلغورکاملاپخته وشکفته بشه
تواین مرحله لوبیای پخته،سبزی آش ،گوشت پخته وریش شده،نمک وآب نارنج،عصاره قلم رواضافه میکنیم اجازه میدیم تاآش ماکاملاجابیفته ودرآخریکم بهش پیازداغ اضافه میکنیم
من برای تزیین ازپیازداغ ونعناداغ استفاده کردم ازخوشمزگی این آش هرچی بگم کم گفتم عالیه😋😍
نکته :گوشت روازقبل باپیازوادویه میزاریم تاکاملاپخته بشه
🌟
🥘#ته_چین_میگو 🦐
🍤 مواد لازم: برای 3 نفر
برنج دو لیوان
نمك به میزان لازم
روغن نصف لیوان
هویج (رنده شده) نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی
میگو (پاك شده و تازه) نیم كیلو
فلفل سیاه به میزان لازم
🦐میگو موجود خوشمزه ایه و اگر خوب طبخ بشه میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای ماهی باشه .میگو به دلیل عدم استفاده زیاد در ایران معمولا شیوه پخت متنوعی نداره و این نوع طبخ میتونه مزه بسیار خوبی به اون بده.
🥙🥙طرز تهیه:
میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید.تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود .ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید.در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو
مواد لازم:
روغن: ۴ قاشقغذاخوری
برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : ۱ قاشقغذاخوری
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری)
نمک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
من یادم رفته بود رب بریزم بعد زرشک ریختم ولی شما زرشک رو اخر بریزین.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.
#جوجه_کباب_رژیمی
🥗طعم دار کردن جوجه کباب با سس ماست،غذایی خوب برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند این سس بی نظیری برای لاغری است پس با ما همراه باشید تا یادبگیرید جوجه کباب را با چه موادی طعم دار کنید.
🥣مواد لازم سس ماست
ماست یک دوم فنجان
خیار یک دوم
پیاز ۱ قاشق سوپ خوری
برگ گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری
🍖طرز تهیه :🍢
مواد را در بلندر ترکیب کنید تا سس یکدستی تهیه شود.
مواد لازم
سینه مرغ تکه شده نیم کیلو
موسیر ۱ عدد
سیر ۲ حبه
ریشه زنجبیل رنده شده ۱ قاشق سوپخوری
فلفل تند ۱ عدد
روغن بادام ۲ قاشق سوپخوری
شیر نارگیل ۱ فنجان
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
سس سویا ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱ قاشق سوپخوری
پیازچه ۱ بوته
🌮طرز تهیه :
موسیر، سیر، زنجبیل و فلفل تند را در بلندر ترکیب کنید و سپس به همراه پیازچه به مدت ۵ دقیقه بپزید. بقیه مواد را اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس نیمی از سس ماست را هم اضافه کرده بگذارید در یخچال بماند.
مرغ ها را داخل مواد فرو کرده و به سیخ بکشید و به مدت ۲ دقیقه در فر سرخ کنید.
بقیه سس ماست را جداگانه سرو نمایید.
🥘#ته_چین_میگو 🦐
🍤 مواد لازم: برای 3 نفر
برنج دو لیوان
نمك به میزان لازم
روغن نصف لیوان
هویج (رنده شده) نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی
میگو (پاك شده و تازه) نیم كیلو
فلفل سیاه به میزان لازم
🦐میگو موجود خوشمزه ایه و اگر خوب طبخ بشه میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای ماهی باشه .میگو به دلیل عدم استفاده زیاد در ایران معمولا شیوه پخت متنوعی نداره و این نوع طبخ میتونه مزه بسیار خوبی به اون بده.
🥙🥙طرز تهیه:
میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید.تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود .ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید.در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید.
#آش_حلبه 🍲 😋
▫️برنج یک پیمانه
▫️حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ
▫️زیرهٔ سیاه دو ق غ
▫️زرد چوبه و نمک به میزان لازم
🔸برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب میشوییم بعد میریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ میکنیم و زرد چوبه را در آن تفت میدهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک میدهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر میرود) میگذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم میشود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه میکنیم و غذا حاضر است.
♦️می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه میشود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید.
شیرینی لطیفه😍
امروز میخوایم به راحت ترین روش ممکن شیرینی لطیفه درست کنیم که از قدیم و ندیم یکی از شیرینی های پرطرفدار و دوست داشتنی بوده و بخاطر بافت لطیفش و خامه مابینش خیلی خوشمزه و لذیذه🤤
مواد لازم👇
تخم مرغ: سه عدد(زرده و سفیده جدا شود)
شکر: ۹۰گرم(معادل نصف لیوان یه قاشق غذاخوری کمتر)
آرد: ۹۰گرم(دو سوم لیوان فرانسوی به اضافه یه قاشق غذاخوری)
نشاسته ذرت: ۲۵گرم(تقریبا ۳ ق.غ)
وانیل: یک چهارم ق.چ استاندارد
بکینگ پودر: یک چهارم ق.چ استاندارد
پودرقند: به میزان لازم
خامه قنادی: ۳۰۰گرم
.
قبل از شروع کار فرتونو روشن کنید تا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۲۰۰درجه گرم بشه.
زرده و سفیده سه تا تخم مرغ کوچیک رو که کاملا خنک هستن از هم جدا میکنیم، سفیده هارو با دور تند همزن میزنیم وقتی یکم پف کرد شکرو کم کم بهش اضافه میکنیم به هم زدن ادامه میدیم تا سفیده هامون کاملا حجیم و پوفکی بشن بعد زرده هارو دونه دونه به سفیده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آردو دو بار الک میکنیم و کنار میذاریم.وقتی مایمون آماده شد آردو همراه نشاسته ذرت،وانیل و بکینگ پودر تو دو سه مرحله روش الک میکنیم.با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم تا آرد کاملا تو مایه باز بشه و پف مایمون از بین نره.
بعد داخل قیف بدون ماسوره یا با ماسوره ساده میریزیم و روی کاغذ روغنی که داخل سینیمون انداختیم با فاصله از هم و یک اندازه پایپ میکنیم(میتونید پشت کاغذ روغنیتون دایره های یک اندازه بکشید بعد داخل سینی بندازید برای اینکه شیرینی هاتون یک اندازه بشن).بلافاصله روشون پودر قند الک میکنیم و برای ۱۰ دقیقه داخل فر میذاریم با دمای ۲۰۰درجه که از بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل گرمش کردیم. دمای فر و کاملا گرم بودنش از قبل تو پخت این شیرینی خیلی موثره👌
بعد از اینکه از فر دراوردیم میذاریم تا کاملا خنک بشن بعد از کاغذ جدا میکنیم.
خامه قنادی رو بعد از اینکه یخش یکم باز شد با دور تند همزن ۵ دقیقه میزنیم تا فرم بگیره بعد داخل قیف میریزیم و برای وسط شیرینی هامون ازش استفاده میکنیم به هر مقدار که دوست داشتید.بعد لطیفه های آماده رو برای یکساعت داخل یخچال میذاریم.
میتونید روی قسمتی از خامشو با خلال پسته تزئین کنید اگر دوست داشتید و کنار چایی سرو کنید😍
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر آرزویی که قلـ❤️ـبت دارد
با تمام قلـ❤️ـبم
برایت آرزو میکنم 🌷🙏
که آرزویت بر آورده شود🌷🍃
تقدیم به قلـ❤️ـب مهربان شما🌺🍃
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
یک سری توی این آش گوشت می ریزن ولی اگر قلم داشته باشید بریزین که عالیه . یک سری توش شلغم هم می ریزن . بعضی ها توش سبزی نمی ریزن و بعصی ها سبزی خشک معطر مثل مرزه و ترخون و ... می ریزن .
از این آش خوشمزه غافل نشین😌 . ماش رو جزو حبوباتی که این روزها در وعده های غذایی خانواده ها کم شده قرار بدین خیلی خوب و پر خاصیت و اتفاقا کم کالری هستش.
مواد لازم🔻
(برای ۳ نفر)
ماش یک پیمانه
برنج نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ تا ۳ حبه
سبزی آش خرد شده ۱۲۰ گرم ( حدودا ۲ لیوان ) ( شامل اسفناج ، تره ، گشنیز ، جعفری ، شوید)
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
طرز تهیه🔻
ماش رو با مقداری آب گذاشتم بپزه .
برنج رو هم از قبل خیس کردم برنج نیم دانه هم که باشه که عالی .
داخل قابلمه پیاز خرد شده رو تفت دادم و سیر خرد شده رو هم داخلش ریختم و بعد کمی زردچوبه ریختم و یک کم تفت خورد ، ماش وبعد از اون برنج رو اضافه کردم . آب داخلش ریختم با توجه به اینکه برنج نیاز به پخت داره و آب نیاز داره آب کم نریزین .
بعد در قابلمه نیمه گذاشتم تا بپزه . بعد که پخت سبزی آش رو داخلش ریختم . از عصاره گوشت هم استفاده کردم دل به خواهی هست و بعد از اون نمکش رو بچشین اگر نیاز بود بریزین و گذاشتم تا سبزی هم بپزه و جا بیفته.
بعد هم با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و کمی کشک تزیین کردم .
🥗🍔